- 1 Nisan 2018
- 52
- 35
- 38
- 29
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.361
hayirli olsun arkadasim insallah cumaya guzel artar degerin.ben gun gun gebelik programini kullaniyorum.cok memnunumKızlar bıgün kan testi yaptım 10.43 çıktı hemşire kesin hamilesin sesi 2 gün sonra tekrar yapacağım . Bu değer nasıl sizce Allah izin verirse hamileysem bizim muhtemel doğumumuz da aralık da .. Peki hamilelikte kullandığınız güzel bi program var mı tlf indirebileceğimiz
Selam kızlar benim ilk Hcg testi 53 çıktı sonra 124 çıktı sonra 154 çıktı Yarın tekrar yaptircam test İnşallah bende Aralık annesi olurum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hamileyim demek için çok erken ama umutla bekliyorum inşallah..5 in üzerinde olması gebelik olabilir demek oluyor önemli olan gün aşırı 2 kat yükseliyor olması. Çok çok erken yakalamışsın galiba. Hemşireye şaşırdım. Kadın doğumlular bile kesin hamilesin demez çünkü. Şuan benim değerim 9500 olduğu halde keseyim bebeği ve kalp atışını görmeden kesin hamileyim diyemiyorum çünkü.
5 in üzerinde olması gebelik olabilir demek oluyor önemli olan gün aşırı 2 kat yükseliyor olması. Çok çok erken yakalamışsın galiba. Hemşireye şaşırdım. Kadın doğumlular bile kesin hamilesin demez çünkü. Şuan benim değerim 9500 olduğu halde keseyim bebeği ve kalp atışını görmeden kesin hamileyim diyemiyorum çünkü.
Şimdilik hayırlı olsun. Rabbim devamını sağlıkla getirsin İnşaAllahKızlar bıgün kan testi yaptım 10.43 çıktı hemşire kesin hamilesin sesi 2 gün sonra tekrar yapacağım . Bu değer nasıl sizce Allah izin verirse hamileysem bizim muhtemel doğumumuz da aralık da .. Peki hamilelikte kullandığınız güzel bi program var mı tlf indirebileceğimiz
Amiiinnnn insallah canim. Benimde gözler gidiyor geç bile kaldım. Herkese iyi geceler.Arkadaşlar benim pilim bitti, mesajdan sonra kesin uyumuş olabilirim çok fena kapanıyor gözlerim Rabbime şükürler olsun bizlere bugünleri bu sevinçleri yaşatıyor, inşallah sağ salim kavuşmayı da nasip eder. Umutla bekleyen çaresiz ama çok iyi anne olacak tüm kadınlara hamilelik nasip et Allah'ım. Biz hamile kullarına da güzel annelikler ve sağlıklar ver Allah'ım. Aminn... iyi geceler
İlk gebeliği yeni öğrenen aralık anneleri..
- İlk kriterimiz kanda değerin çıkması
- Beta hcg nin iki günde en az iki kat artması
- Kesenin görünmesi
- Kesenin sağlıklı büyümesi
- Kesenin içinde bebeğin görünmesi
- Bebeğin kalp atışları
Tüm bu aşamalar yaklaşık 2-3 haftayı alıyor.
Allah sabrımızı arttırsın :)
Adetiniz gecikmedi henüz değil miSelam kızlar benim ilk Hcg testi 53 çıktı sonra 124 çıktı sonra 154 çıktı Yarın tekrar yaptircam test İnşallah bende Aralık annesi olurum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hamileyim demek için çok erken ama umutla bekliyorum inşallah..
Aynen gitmeyi düşünmüyorum zaten çünkü adetim bile geçilmesi henüz2 günde bir yaptır 10gün falan bekle şuan doktora gitmenin Bi anlamı yok çok yeni çünkü
en geç bir haftaya belli olur nedne bu kadar streslisinselam herkese.hepinize saglikli hamilelik dilerim.bwnde durum biraz farkli.nereye yazicagimida bilemedim.
aklimi kaybetmek üzereyim.gecen ay 7 martta adetimi gördüm.adetlerim cok düzenlidir.maksimum 2 gün gecer.oda cok nadir.ama daha gelen giden yokkorunuyorum k..mla.test yaptim dün megativ.olsa cikardi kesin degilmi.cok stressliyim
takvimi nerden oluştrdun canımAmiinn daha kese gorme asamasindayimm rabbim yardimcimiz olsun :)
Merhaba hayirli olsun ne guzel bir duygu allahim ikisini de kucagina almayi nasip etsinMerhabaaaaa Allahım 4 sene sonra buralara tekrar geldim şükürler olsun hemde bu sefer daha bomba gibi geldim...Maşallah ikiz bebeklerim geliyormuşş Kan değerim normal çıkmıştı o yüzden hiç ikiz tahmin etmedik doktorum 2 kese var 2 bebek var diyince mutluluğu şaşkınlığı endişeyi size anlatamam.3.5 yaşında da melek gibi bir kızım var.Rabbim hepimize sağlıkla sürecimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin....
Merhaba hayirli olsun ne guzel bir duygu allahim ikisini de kucagina almayi nasip etsin
Oy maşallah ya çok sevindim.cumrtsi de bizim kontrolümüz var inşallah kalp atışı hızlanmıştırBiz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim
Bende heyecanlıyım değerim şimdilik düşük yarın tekrar bi test daha yapacağım umarım artar kontrole ise bir iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorumOy maşallah ya çok sevindim.cumrtsi de bizim kontrolümüz var inşallah kalp atışı hızlanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?