2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hayirli olsun arkadasim insallah cumaya guzel artar degerin.ben gun gun gebelik programini kullaniyorum.cok memnunum

Selam kızlar benim ilk Hcg testi 53 çıktı sonra 124 çıktı sonra 154 çıktı Yarın tekrar yaptircam test İnşallah bende Aralık annesi olurum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hamileyim demek için çok erken ama umutla bekliyorum inşallah..

Valla bende anlamadım ve inanamadım tekrar bi test daha yarın mı yapsam acaba cuma mı

İlk gebeliği yeni öğrenen aralık anneleri..
- İlk kriterimiz kanda değerin çıkması
- Beta hcg nin iki günde en az iki kat artması
- Kesenin görünmesi
- Kesenin sağlıklı büyümesi
- Kesenin içinde bebeğin görünmesi
- Bebeğin kalp atışları
Tüm bu aşamalar yaklaşık 2-3 haftayı alıyor.
Allah sabrımızı arttırsın :)

Şimdilik hayırlı olsun. Rabbim devamını sağlıkla getirsin İnşaAllah

Arkadaşlar benim pilim bitti, mesajdan sonra kesin uyumuş olabilirim çok fena kapanıyor gözlerim Rabbime şükürler olsun bizlere bugünleri bu sevinçleri yaşatıyor, inşallah sağ salim kavuşmayı da nasip eder. Umutla bekleyen çaresiz ama çok iyi anne olacak tüm kadınlara hamilelik nasip et Allah'ım. Biz hamile kullarına da güzel annelikler ve sağlıklar ver Allah'ım. Aminn... iyi geceler

Amiiinnnn insallah canim. Benimde gözler gidiyor geç bile kaldım. Herkese iyi geceler.

selam herkese.hepinize saglikli hamilelik dilerim.bwnde durum biraz farkli.nereye yazicagimida bilemedim.
aklimi kaybetmek üzereyim.gecen ay 7 martta adetimi gördüm.adetlerim cok düzenlidir.maksimum 2 gün gecer.oda cok nadir.ama daha gelen giden yokkorunuyorum k..mla.test yaptim dün megativ.olsa cikardi kesin degilmi.cok stressliyim

Amiinn daha kese gorme asamasindayimm rabbim yardimcimiz olsun :)

Adetiniz gecikmedi henüz değil mi

en geç bir haftaya belli olur nedne bu kadar streslisin

Merhabaaaaa Allahım 4 sene sonra buralara tekrar geldim şükürler olsun hemde bu sefer daha bomba gibi geldim...Maşallah ikiz bebeklerim geliyormuşş Kan değerim normal çıkmıştı o yüzden hiç ikiz tahmin etmedik doktorum 2 kese var 2 bebek var diyince mutluluğu şaşkınlığı endişeyi size anlatamam.3.5 yaşında da melek gibi bir kızım var.Rabbim hepimize sağlıkla sürecimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin....

Merhaba hayirli olsun ne guzel bir duygu allahim ikisini de kucagina almayi nasip etsin

Oy maşallah ya çok sevindim.cumrtsi de bizim kontrolümüz var inşallah kalp atışı hızlanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…