- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.621
Ben kullanıyorum canım kramplardan onun sayesinde fazla şikayetçi değilim çünkü düzenli kullanmıyorumCalcımax d3 kalsiyum kullan var mı kızlar
Sagolsun benim annemgilde beşigi alıcaklar bütün kıyafetleride annemgl aldı zaten herşeyin en güzelini yapıyolar allah razı olsun hepsinden benmde kaynanamdan beklentim yok yapmycagınıda biliyorum zaten en azından sorsun isterdimAy çok geri bi düşünce aynısı benimkilerde de var ama ben Rabbim saglıklı sıhhatle bir evlat nasip etmesine bakıyorum 2 buçuk yıl evlat hasreti çektik eşimle şu an tek derdimiz saglıklı olması. Beşigi babam alacak diye nerde pahalısı var ona bakıyolar kendilerince gerekirse özel yaptırırız diyor. Kendiler gitmiş kafasına göre 500 liralık indirimli bebek arabaaı almış sormadan etmeden. Benim beşigimi kendim seçtim begendim babam parasını verdi. Ama dedigim gibi bu çocugu ben büyütcem nasılsa :))
Ben kullanıyorum canım kramplardan onun sayesinde fazla şikayetçi değilim çünkü düzenli kullanmıyorumama aksattığım hemen belli oluyor kramplar ortaya çıkıyor sonra içiyorum tekrar birde d3 varya içinde Dr bunu kullanırsan diğer verdiğim damla d3 kullanmada gerek yok dedi herkese d3 damla verildimi bilmiyorum ama çok gerekli dedi ilaçlardan valla gına geldi
Sagolsun benim annemgilde beşigi alıcaklar bütün kıyafetleride annemgl aldı zaten herşeyin en güzelini yapıyolar allah razı olsun hepsinden benmde kaynanamdan beklentim yok yapmycagınıda biliyorum zaten en azından sorsun isterdim
Başınız sagolsun allah rahmet eylesin allahım geride kalanlara uzun ömürler versin evlatlarımızı sag saglim kucagımıza alalım koklayalmda hiçbişey umrumda degil allah babandan ablandan da razı olsunAnnem hayatta olsaydı ah kimselere bişey bırakmazdı ama sagolsun babam ve iki ablam yapıyor. Biz bebişlerimize bakalım en iyisi kayınvalideleein geneli aynı biz çok iyiz deselerde inanasım gelmiyor :)) elbette vardır iyiler ama Bilmiyorum ben hiç göremedim inşallah biz öyle olmayız :)
Güle güle kullan canım senin kyvlide gözlerimi yaşartıyor yeminleBabaanneden torununa gelen bohcayi ancak inceleyebildim:)
Eki Görüntüle 2189825 Eki Görüntüle 2189826 Eki Görüntüle 2189827 Eki Görüntüle 2189828 Eki Görüntüle 2189829 Eki Görüntüle 2189830
Birlikte kullanıyorsan çok fazla sanki??Banada damla verdiler günde 15 damla onıda unutuyorum ben hep
Kalsiyumu içmiyorum ki içicem artık ama o zaman damlayı kullanmamBirlikte kullanıyorsan çok fazla sanki??
İçebilirsen iç canım senin çok krmp ağrı şikayetin oluyo msjlarından yanlış hatırlamıyorsam?çok iyi gelecek sana bir hafta düzenli kullan eminim kendini çok iyi hissedeceksinizKalsiyumu içmiyorum ki içicem artık ama o zaman damlayı kullanmam
Izmirin neresi ona gore tavsiye verebilirim canimKizlar izmire tasnma gbi ihtimalm var daha net degil ama orda iyi bildgniz dr hastane var mi?
Hayırlı olsun bende hafif bişey arıyorum.travel mi sizinkiCanım chicco iyi diyoalr genel olarak ben de lite way plus aldım
Bence sen gayet iyisin aramızda hafta farkıda var ben böyle giderse kim bilir kaç kilo alırım
Yanlız degilisnz o listenin başını ben çekerimkimse benim kaynanama benzemez
Klasik kaynana almasa yaptım ya der :)
Bizimkide eltimin görümcelerimin çocuklarının kileri bana verme derdinde allahtan eşim anlayışlıda üzülcegimi bildigi için annesigile yanımdayken çok laf söyletmiyo bizde heveslenyrz yeni alıp kullanmak istiyoruz ona göre herşey masraf boşuna para verme var ya diyo annen ne aldı diyo ama kendisi anca sorsun almazda o zaten.
Vefat eden bebegim kızdı kaynanamgl erkek çocuk diye ayrım yaparlar çok bariz belli ama yapmıyorz derler kızımda cinsiyeti ögrenince söyledk olsun sanki kızımızmı çok dediler olsun ne dmek ya o bnem canım cocugum kızım ya şimiki bebegm erkek diye herkez müjdr parası verdi bana kaynım kaynanam kayınpederim sen bze müjdr verdin dediler para verdiler bana ya gözaydınlıgıymş sinir oluylrum ayrımlara yaa
Mutlaka içicem canım çok sagolİçebilirsen iç canım senin çok krmp ağrı şikayetin oluyo msjlarından yanlış hatırlamıyorsam?çok iyi gelecek sana bir hafta düzenli kullan eminim kendini çok iyi hissedeceksiniz
Saçmalıyorlar işteŞaka gibi gerçekten bu devirde hala ayrım yapılması. Allah akıl fikir versin dicek hıcbisey yok . Bizimkilerde bebeğin kız olduğunu duyunca kayınpederim direkt keşke erkek olsaydı dedi kayınvalidemde sanki bana moral verir gibi olsun kız olsun gibi bişiler saçmaladı ne diyim Allah hepsine akıl fikir versin sevinceklerine saçmalıyolar işte hala neyın kafasındalarsa.
4 bazen 5 hafta ds bir seninKizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
Benim baslarda sikintiliydi 2 haftada bir gittim, sonra da birkac kez erken gittim. Simdi de 3haftada bir devam ediyorum bakalim=) hic aylik kontrol olamadi benim randevular=)4 bazen 5 hafta ds bir senin
Benim baslarda sikintiliydi 2 haftada bir gittim, sonra da birkac kez erken gittim. Simdi de 3haftada bir devam ediyorum bakalim=) hic aylik kontrol olamadi benim randevular=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?