2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bu çatı muayenesini olmak istemesek şart mı yani. 34-38 haftalar arası oluyormuş. Daha var ama düşündürüyor beni. Zaten normal doğuma elverişli olsakta bi şekilde ( çoğu zaman ) sezeryan yapıyorlar.

Calcımax d3 kalsiyum kullan var mı kızlar
Ben kullanıyorum canım kramplardan onun sayesinde fazla şikayetçi değilim çünkü düzenli kullanmıyorum ama aksattığım hemen belli oluyor kramplar ortaya çıkıyor sonra içiyorum tekrarbirde d3 varya içinde Dr bunu kullanırsan diğer verdiğim damla d3 kullanmada gerek yok dedi herkese d3 damla verildimi bilmiyorum ama çok gerekli dedi ilaçlardan valla gına geldi

Sagolsun benim annemgilde beşigi alıcaklar bütün kıyafetleride annemgl aldı zaten herşeyin en güzelini yapıyolar allah razı olsun hepsinden benmde kaynanamdan beklentim yok yapmycagınıda biliyorum zaten en azından sorsun isterdim

Banada damla verdiler günde 15 damla onıda unutuyorum ben hep

Annem hayatta olsaydı ah kimselere bişey bırakmazdı ama sagolsun babam ve iki ablam yapıyor. Biz bebişlerimize bakalım en iyisi kayınvalideleein geneli aynı biz çok iyiz deselerde inanasım gelmiyor :)) elbette vardır iyiler ama Bilmiyorum ben hiç göremedim inşallah biz öyle olmayız :)

Başınız sagolsun allah rahmet eylesin allahım geride kalanlara uzun ömürler versin evlatlarımızı sag saglim kucagımıza alalım koklayalmda hiçbişey umrumda degil allah babandan ablandan da razı olsun

Güle güle kullan canım senin kyvlide gözlerimi yaşartıyor yeminle eli oöpüles katınmış srf madden destek olduğu olduğu için değil kadın okadar düşünceliki keşke bazıları tek yapmayı düşünebilse sadece düşünse yani icraate bile gerek yok çok sanşlısın cokkkkk güzel günlerinde giysin bebeğin

Arkadaşlar 8 kilo almışım kendimi hiç iyi hissetmiyorum aldığım kilolardan değil ama daha iç ay var ve ben ayı gibi yiyorum afedersin cidden ayı gibi bünyem alışkında değil sanki doyma hissi ölmüş gibi sadece karnım patlıycak gibi olunca duruyorum yani bana ne olduda böyle oldum hiç fikrim yok, diyet verildi güya diyete uyum sağlıyorum yasakladıklarını yemiyorum ama yasaklanmayanlardan üçer beşer şuandada nefes alamıyorum çok yedim çünkü, nolcak böyle yaaa???

Şaka gibi gerçekten bu devirde hala ayrım yapılması. Allah akıl fikir versin dicek hıcbisey yok . Bizimkilerde bebeğin kız olduğunu duyunca kayınpederim direkt keşke erkek olsaydı dedi kayınvalidemde sanki bana moral verir gibi olsun kız olsun gibi bişiler saçmaladı ne diyim Allah hepsine akıl fikir versin sevinceklerine saçmalıyolar işte hala neyın kafasındalarsa.

İçebilirsen iç canım senin çok krmp ağrı şikayetin oluyo msjlarından yanlış hatırlamıyorsam?çok iyi gelecek sana bir hafta düzenli kullan eminim kendini çok iyi hissedeceksiniz
Mutlaka içicem canım çok sagol

Saçmalıyorlar işte

Benim baslarda sikintiliydi 2 haftada bir gittim, sonra da birkac kez erken gittim. Simdi de 3haftada bir devam ediyorum bakalim=) hic aylik kontrol olamadi benim randevular=)

Bende ilk baslarda sıkıntılıydı 2 haftada 1 sonra 3 haftada 1 sonra doktor değiştirdim düşük riskinide atlatmıştık cok sukur ayda 1 gidiyorum son zamanlarda sıklaştırır heralde bidahaki aydan sonra falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…