- 16 Aralık 2016
- 3.421
- 3.570
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.641
Benmde başlarda sıkıntılıydı haftada 1 gittim şimdi ayda bir gidiyorum ama çok özlüyorum oglumu elimde olsa haftada 1 görmeyi isterim yineBenim baslarda sikintiliydi 2 haftada bir gittim, sonra da birkac kez erken gittim. Simdi de 3haftada bir devam ediyorum bakalim=) hic aylik kontrol olamadi benim randevular=)
Bak oda iyiymiş eşinin bilmesi yetiyor zaten. Kimisi boş yere savunmaya geçiyor insanın daha da morali bozulur. Eniştemden biliyorum :))O yönden çok şanslıyım :)) ne oldugunu biliyor görüyor Allahtan günlerce aylarca konuşmadıgı oluyor ailesiyle ben bişey demiyorum ama kendi uzak duruyor
Ben 4- 5 haftada bir gidiyorum canımKizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
SükürBende ilk baslarda sıkıntılıydı 2 haftada 1 sonra 3 haftada 1 sonra doktor değiştirdim düşük riskinide atlatmıştık cok sukur ayda 1 gidiyorum son zamanlarda sıklaştırır heralde bidahaki aydan sonra falan
Ben de en basta haftada 1 gittim sonra zor geldi o kadar beklemek=) ben de cok ozluyorum ama sabredecegiz bir sure sonra yine sıklasacak kontroller:)Benmde başlarda sıkıntılıydı haftada 1 gittim şimdi ayda bir gidiyorum ama çok özlüyorum oglumu elimde olsa haftada 1 görmeyi isterim yine
Normalde 4-5 hafta sanirim canm biz simdilik 3 hafta bakalim=) doktor 3-4 hafta sonra gel diyor ben 3 haftaya aliyorum randevuyuBen 4- 5 haftada bir gidiyorum canım
Kizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
:)) sağlıkla gelsinler her daim bakabileceğiz inşallah. zaten az kaldı dediğin gibi sıklaşacak randevularSükürEvet 1 ay kadar sonra yine sıklaşır kontroller.
Ben de en basta haftada 1 gittim sonra zor geldi o kadar beklemek=) ben de cok ozluyorum ama sabredecegiz bir sure sonra yine sıklasacak kontroller:)
Normalde 4-5 hafta sanirim canm biz simdilik 3 hafta bakalim=) doktor 3-4 hafta sonra gel diyor ben 3 haftaya aliyorum randevuyu
Karnın için ne kullanıyorsun canım? basen bacak göğüs de çatlıyabilirmiş o bölgeleri de nemlendirmek gerekiyorKızlar gögüs uçlarımın etrafı hep çatlak çatlak olmuş ne yapıyım ben şimdi
Bir ben 3 hafta galibaAyda 1 canım benim.
Amin insallah:)) sağlıkla gelsinler her daim bakabileceğiz inşallah. zaten az kaldı dediğin gibi sıklaşacak randevular
Benim 4 canımKizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
en azindan icin rahatlamis cok sukur bebisin iyi cnm insallah boyle devam eder.Yok canım ultrason muayenesinde kasıldı. Bugün okula gittim çok fazla kasılma olmadı toplamda 3-4 defaydı. Sanırım ben stresli olunca o çok etkileniyor.. Bugün rahattım daha iyi geçti, Doktor önlem olsun diye nst ye bağlattı çok şükür bi şey çıkmadı içim daha çok rahatladı. 15 ekime çağırdı bi sonraki randevuda.
Maalesef evhamlı, stresli ve pimpirikli oldum hamileliğimde. Bundan sonra daha rahat olmaya çalışacağım. Ve iş dışında dinlenmeye özen göstereceğim. Çünkü yorgunluk stres de yapıyor maalesef.
Canım malesef göbegimde çatlıycak yer yok harita gibiyim bu bebegmde birşey kullanmıyorum doktorum gerek yok dedi o bile karnıma şaşırdı bebegim çok hareketliydi diye çok çatlamştım çok şey kullanmama ragmen çatır çatır çatladım :)Karnın için ne kullanıyorsun canım? basen bacak göğüs de çatlıyabilirmiş o bölgeleri de nemlendirmek gerekiyor
Artık Rabbime emanetler hepsi inşallah sağ salim zamanında kavuşuruz canım. Yapı olarak panik ve stresli birisi olunca hamilelikte tavan yaptı bu duygularım. Bundan sonra eksik ihtiyaçlara yöneleceğim, yavaş yavaş tamamlamam lazım :) Ekim ayına geçseydik hayırlısıyla:) Zaman bazen geçmiyor gibi geliyor bana :)en azindan icin rahatlamis cok sukur bebisin iyi cnm insallah boyle devam eder.
bende bulanti hapi kullaniyorum hala o konuda canım sıkılıyor diger seylere kafayi takmiyorum daha dogrusu takmamayi ogrendim tak tak olmuyo cidden.biseylerle ugrasmak iyi geliyo bana.el isi temizlik falan
demekki senin bebisin sen strese girince kasiliyo cnm bebisler hepsi farkli.benimki de ben yorgun ve stresliysem hic tekme atmiyo mesela bugun yoruldum is yaptim hic tekme yok.dinlenince basliyo tekmelere masallah ama cok tekme atan karnimda hareketleri cok belli olan bi bebek degil zaten.
ozellikle geve yataga girdikten 5 10 dk sonra basliyo tekmelere sonra duruyo
Dusmez tatlim sanmiyorum her sey ates pahasi olmudHimm sevindim canım fiyatı pahalanmasina rağmen uygunmu alsam mı biraz daha düşermi acaba fiyatı
Küvet filesi ve sünger dışında banyo malzemelri hazır kuzumun. Kendime pijama gecelik son aya biraktim kilo durumuma göre. Emzirme sütyeni almicam kullanılmadığıni soylediker. Onun yetine emzirme atleti alicam ben. Depend aldim ben de. Bakim cantasi arastiriyorum suan. Normal bir sirt cantasi da olur kanimca sonra da kullanabilmek adına. Sleepy duydum ben d3. Islak mendil denemelik 6 paket falan aldım uni baby den. Alt açma minderi istiyorum. Evde fln sert yere yatmasın bebişim alt alırken diyorum.Canm ben bez sleppy alcm yeni dogan gobek bagli olandan onu onerende cok oldu islak mendil unibabyninkini alicm burun pompasi benmde almam lazm benim banyoda bebek havlusu kaldi tek kendime daha almadm iki gecelk depend kilod emzirme sutyeni yeter ya bence:) birde cnm ill zamanlar pamuk saf suyla popislerini temizlemek daha iyiymis:))
Benim en başından buyana 3 haftada 1 çağırıyor doktorum aralarda bazen devlete kaçıyorum 3 hafta bile geçmiyor çünkü banaBenim baslarda sikintiliydi 2 haftada bir gittim, sonra da birkac kez erken gittim. Simdi de 3haftada bir devam ediyorum bakalim=) hic aylik kontrol olamadi benim randevular=)
Canim ne zaman catlamaya basladin? Ben de suruyorum bir seyler ama sanki 30 lardan sonra catlarmisim gibi geliyoCanım malesef göbegimde çatlıycak yer yok harita gibiyim bu bebegmde birşey kullanmıyorum doktorum gerek yok dedi o bile karnıma şaşırdı bebegim çok hareketliydi diye çok çatlamştım çok şey kullanmama ragmen çatır çatır çatladım :)
Çatlama yok canim. Tek 1 tane damar görüntüsü var govegimde küçücük. Ama başaktakiler bariz belli.insallah gecer cnm o zmn gobekte de ilk kez duydum cnm catlamalar basladimi sende bende baslamadi daha ama biseyler surmem lazim ben hic bisey yapmiyorum bosverdim iyice kendimi.
Kahverengi kısımmı canım eğer kahverengi kısımsa ucuyla beraber her banyodan sonra tahin yağı sür besleyici doğal emzirmeye hazırlık olurKızlar gögüs uçlarımın etrafı hep çatlak çatlak olmuş ne yapıyım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?