2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim ne zaman catlamaya basladin? Ben de suruyorum bir seyler ama sanki 30 lardan sonra catlarmisim gibi geliyo
25.haftada göbegim altından başlamştı diger hamileligim de 1 ay sonrada göbegimin heryeri çatlamştı zaten bu bebişimde aynı yerler açıldı zaten

Iyi günlerde kullanin, paşanın arabasi güzelmiş. Zam gelmiş miydi?

Park yataklari gördüm ebebek te 800-900 TL olan kraft park yataklar 1199 TL olmuş
Yaaaa kraft park yatak 800 tl ye almıştık biz ramazan bayramında. O zmn bile yüksek gelmişti fiyatı ama iyiki almışız. O ne öylee sanki araba alıyoruz. Arabayı da almışız allah tan. Rabbim kolaylık versin bizlere.

Hanımlar göğüs uçlarım fena hassaslaştı afedersiniz sütyen giymeye tahammül edemiyorum. Sızlıyor resmen. Böyle olan var mı normal mi acaba
Benim de öyle canim. Normal sütyen giyemiyorum. Giymeyi geçtim gitsem bile çıkartırken bile inliyordum. Sporcu sütyeni yada balensiz ve slikon jelsiz kullan canim. Böyle çözüm buldum ben.

Kahverengi kısımmı canım eğer kahverengi kısımsa ucuyla beraber her banyodan sonra tahin yağı sür besleyici doğal emzirmeye hazırlık olur
Evet kahverengi yer ucunun etrafı çatlamş zaten çokda agrıyo gögüslerim çok korkuyorum gögüs agrısından emzirmeyide çookkk istiyorum sıkıntı çıkmadan emzirirz inşallah hepimiz
Hmmm tahinide çok severim

Doğuma 1 ay kala lansinoh kullanmaya baslayin ki emzirirken yara aci cekmeyin kızlar yada en aza indirgeyin.

Göğsün için kullan kuzum o zaman :) harita benzetmen güldürdün beni :)) sağ salim gelsin yavrun çatlaklar önemli değil
Buarada diğer gruba baktın mı doğuranlar var çok güzel yaa bize de nasip etsin Rabbim

benim kızındaki doktorum çok normal doğum taraftarıydı o çatinın darlığı ya da elverişliliği öyle anlaşılmaz derdi çatı kemikleri 39-40 haftadan önce doğum belirtisi yoksa dar olur derdi ve çoğu kişinin sancıyla birlikte kemikler esner derdi ve çok iyi meşhur bir doktordu
bu ay ben de çok aldım tatlıya karşı kendimi durduramıyorum dikkat etmem lazım toplamda çok almadım 27 haft bitti 5 kilo aldım ama 3 kilosunu son 1 ayda aldım malesef bundan sonra dikkatli gitmeliyim diyorum ama gel gör ki çok dediğim bir tatlıyı yaptım dayanmayıp ve 4 kase yedim sabahtan akşama kadar tek oturuşta değil
Kizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
4 ya da 5 hafta normali de o zaten eğer bir sıkıntı yoksa

Hiç bakmadım bakıyım bende şimdi allahım bizlere de hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah

o zmn sanki bana durmus gibi cnm :)
bende bi kasima gelseydim diyorum
Rabbim korusun onlari saglikli akli basinda hayirli evlatlar olsunlar insallah Rabbim evlatlarimizla ve sevdiklerimizle sinamasin insallah bizi

o zmn zeytinyagi surmeye baslayim yavastan cnm kreme falan ben de gerek duymuyorum.
annemde catlak var bayagi hemde.nasip kismet artik napalim bari bundan sonra elimden geleni yapiyim
ama gogus ucu icin lansinoh alicam insallah memnun kalirim onu da doguma yakin surmeye baslicam bakalim yara falan olmamasi icin

Saol canm 4 normal evet
Benim en başından buyana 3 haftada 1 çağırıyor doktorum aralarda bazen devlete kaçıyorum 3 hafta bile geçmiyor çünkü bana
Evet vakit gecmiyor gercekten, ben zorla sabretmeye calisiyorum 3 hafta=)
4 ya da 5 hafta normali de o zaten eğer bir sıkıntı yoksa
Dogru normali 4-5 hafta aslinda. baslarda biraz sikinti olunca sık kontrol olmustu simdi 3 hafta biraz zor geciyor=) ama iyi olsunlar da.
Ben 3 haftada gidiyordum ama artık 2 haftada bir çağıracam dedi
Ya ne guzel 2 hafta:)

Ayda 3 kiloda nekadar fazla maşallah benim sinsi bir şekilde yükseliyor kilom davul gibi olmak istemiyorum iştah kesen yiyecekler varsa onu bulmalıyım sebze yiyeyim diyorum bi bakıyorum nerdeyse bir kilo sebze yemişim bana ne olduğunu anlasam keşke ben bukadar yemek düşkünü değildim

sen ne kadar sürede aldın kiloyu ilk zamanlar bulandıran ben almamıştım ama hedef kilonu geçeceğim belli

Kızlar gögüs uçlarımın etrafı hep çatlak çatlak olmuş ne yapıyım ben şimdi
Lansinoh ve soguk sıkım hindistan yagını öneriyorlar.
Bende catlak yok ama sag gogus ucum normalde de banyo sonrası sızlar diye daha 5 aylik hamileyken almistim. Simdiden bakimini yapayim diye.
O ikisinin bir faydası var mı bilemedim ama bepanten daha iyi geldi sanki.
Lansinohu da alacaksan tüpte vazelin gibi bir sey. Internetten al. Eczanelerde 10-15 tl kadar daha pahalıydı .
Hindistan cevizi yagini dolapta bekletip donuk halde sur buzzz gibi

sen ne kadar sürede aldın kiloyu ilk zamanlar bulandıran ben almamıştım ama hedef kilonu geçeceğim belli
İlk üç ay 3 kilo aldım çok güzelmiş sevindim ikinci üç ayda 5 kilo almışım şimdi üçüncü üç ay içinde ne olcak halim bilemiyorum kilo takıntım yok ama minyon olduğum için kilo benim için ağır yük yürüyemiyorum şimdiden, maksimum 3 kilo almam lazım ama sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…