- 16 Aralık 2016
- 3.417
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.661
25.haftada göbegim altından başlamştı diger hamileligim de 1 ay sonrada göbegimin heryeri çatlamştı zaten bu bebişimde aynı yerler açıldı zatenCanim ne zaman catlamaya basladin? Ben de suruyorum bir seyler ama sanki 30 lardan sonra catlarmisim gibi geliyo
Yaaaa kraft park yatak 800 tl ye almıştık biz ramazan bayramında. O zmn bile yüksek gelmişti fiyatı ama iyiki almışız. O ne öylee sanki araba alıyoruz. Arabayı da almışız allah tan. Rabbim kolaylık versin bizlere.Iyi günlerde kullanin, paşanın arabasi güzelmiş. Zam gelmiş miydi?
Park yataklari gördüm ebebek te 800-900 TL olan kraft park yataklar 1199 TL olmuş
Benim de öyle canim. Normal sütyen giyemiyorum. Giymeyi geçtim gitsem bile çıkartırken bile inliyordum. Sporcu sütyeni yada balensiz ve slikon jelsiz kullan canim. Böyle çözüm buldum ben.Hanımlar göğüs uçlarım fena hassaslaştı afedersiniz sütyen giymeye tahammül edemiyorum. Sızlıyor resmen. Böyle olan var mı normal mi acaba
Evet kahverengi yer ucunun etrafı çatlamş zaten çokda agrıyo gögüslerim çok korkuyorum gögüs agrısından emzirmeyide çookkk istiyorum sıkıntı çıkmadan emzirirz inşallah hepimizKahverengi kısımmı canım eğer kahverengi kısımsa ucuyla beraber her banyodan sonra tahin yağı sür besleyici doğal emzirmeye hazırlık olur
Evet öyle yapıyorum artık.Benim de öyle canim. Normal sütyen giyemiyorum. Giymeyi geçtim gitsem bile çıkartırken bile inliyordum. Sporcu sütyeni yada balensiz ve slikon jelsiz kullan canim. Böyle çözüm buldum ben.
Doğuma 1 ay kala lansinoh kullanmaya baslayin ki emzirirken yara aci cekmeyin kızlar yada en aza indirgeyin.Aynen benim de bir süredir baya hassas bazen acıyor. Nemlendiriyorum şimdilik. Emzirmeye başlayınca daha kötü olacak gibi. Daha önce lansinoh kullanmıştım çok rahatlatmıştı. Yine ayni kremi almayı düşünüyorum ins yine ayni etkiyi gösterir
Göğsün için kullan kuzum o zaman :) harita benzetmen güldürdün beni :)) sağ salim gelsin yavrun çatlaklar önemli değilCanım malesef göbegimde çatlıycak yer yok harita gibiyim bu bebegmde birşey kullanmıyorum doktorum gerek yok dedi o bile karnıma şaşırdı bebegim çok hareketliydi diye çok çatlamştım çok şey kullanmama ragmen çatır çatır çatladım :)
benim kızındaki doktorum çok normal doğum taraftarıydı o çatinın darlığı ya da elverişliliği öyle anlaşılmaz derdi çatı kemikleri 39-40 haftadan önce doğum belirtisi yoksa dar olur derdi ve çoğu kişinin sancıyla birlikte kemikler esner derdi ve çok iyi meşhur bir doktorduKızlar bu çatı muayenesini olmak istemesek şart mı yani. 34-38 haftalar arası oluyormuş. Daha var ama düşündürüyor beni. Zaten normal doğuma elverişli olsakta bi şekilde ( çoğu zaman ) sezeryan yapıyorlar.
bu ay ben de çok aldım tatlıya karşı kendimi durduramıyorum dikkat etmem lazım toplamda çok almadım 27 haft bitti 5 kilo aldım ama 3 kilosunu son 1 ayda aldım malesef bundan sonra dikkatli gitmeliyim diyorum ama gel gör ki çok dediğim bir tatlıyı yaptım dayanmayıp ve 4 kase yedim sabahtan akşama kadar tek oturuşta değilArkadaşlar 8 kilo almışım kendimi hiç iyi hissetmiyorum aldığım kilolardan değil ama daha iç ay var ve ben ayı gibi yiyorum afedersin cidden ayı gibibünyem alışkında değil sanki doyma hissi ölmüş gibi sadece karnım patlıycak gibi olunca duruyorum yani bana ne olduda böyle oldum hiç fikrim yok, diyet verildi güya diyete uyum sağlıyorum yasakladıklarını yemiyorum ama yasaklanmayanlardan üçer beşer şuandada nefes alamıyorum çok yedim çünkü, nolcak böyle yaaa???
4 ya da 5 hafta normali de o zaten eğer bir sıkıntı yoksaKizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
Hiç bakmadım bakıyım bende şimdi allahım bizlere de hayırlı dogumlar nasip etsin inşallahGöğsün için kullan kuzum o zaman :) harita benzetmen güldürdün beni :)) sağ salim gelsin yavrun çatlaklar önemli değil
Buarada diğer gruba baktın mı doğuranlar var çok güzel yaa bize de nasip etsin Rabbim
o zmn sanki bana durmus gibi cnm :)Artık Rabbime emanetler hepsi inşallah sağ salim zamanında kavuşuruz canım. Yapı olarak panik ve stresli birisi olunca hamilelikte tavan yaptı bu duygularım. Bundan sonra eksik ihtiyaçlara yöneleceğim, yavaş yavaş tamamlamam lazım :) Ekim ayına geçseydik hayırlısıyla:) Zaman bazen geçmiyor gibi geliyor bana :)
o zmn zeytinyagi surmeye baslayim yavastan cnm kreme falan ben de gerek duymuyorum.Çatlama yok canim. Tek 1 tane damar görüntüsü var govegimde küçücük. Ama başaktakiler bariz belli.
Çatlama için genetik diyorlar yani annene sor çatlamış mi neresi çatlamış? En pahalı kremi kullansan da çatlayacağın varsa engel olamıyorsun, hiçbirşey kullanmasan da genetiginde ve cilt yapinda yoksa catlamiyorsun. Tabi boyle düşünüp önlem almamak da olmaz. S4n yine d3 t3dbiri elden bırakma. Nemli tut cildini. Bakim kremi, badem yagi, kakao yagi,zeytinyağı,bebeyagi, ve diğer krem markaları vs vs. o kadar çok ki say say bitmez. Hangisi sana uyarsa. en azından banyodan sonra nemlendir cildini canim.
Ben 3 haftada gidiyordum ama artık 2 haftada bir çağıracam dediKizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
Canm esim suan bakyr belli devil olursa solerm sende mi orda yasyrsnIzmirin neresi ona gore tavsiye verebilirim canim
Saol canm 4 normal evetBenim 4 canım
Evet vakit gecmiyor gercekten, ben zorla sabretmeye calisiyorum 3 hafta=)Benim en başından buyana 3 haftada 1 çağırıyor doktorum aralarda bazen devlete kaçıyorum 3 hafta bile geçmiyor çünkü bana
Dogru normali 4-5 hafta aslinda. baslarda biraz sikinti olunca sık kontrol olmustu simdi 3 hafta biraz zor geciyor=) ama iyi olsunlar da.4 ya da 5 hafta normali de o zaten eğer bir sıkıntı yoksa
Ya ne guzel 2 hafta:)Ben 3 haftada gidiyordum ama artık 2 haftada bir çağıracam dedi
Ayda 3 kiloda nekadar fazla maşallahbenim kızındaki doktorum çok normal doğum taraftarıydı o çatinın darlığı ya da elverişliliği öyle anlaşılmaz derdi çatı kemikleri 39-40 haftadan önce doğum belirtisi yoksa dar olur derdi ve çoğu kişinin sancıyla birlikte kemikler esner derdi ve çok iyi meşhur bir doktordu
bu ay ben de çok aldım tatlıya karşı kendimi durduramıyorum dikkat etmem lazım toplamda çok almadım 27 haft bitti 5 kilo aldım ama 3 kilosunu son 1 ayda aldım malesef bundan sonra dikkatli gitmeliyim diyorum ama gel gör ki çok dediğim bir tatlıyı yaptım dayanmayıp ve 4 kase yedim sabahtan akşama kadar tek oturuşta değil
4 ya da 5 hafta normali de o zaten eğer bir sıkıntı yoksa
Benim 3 haftada bir canım. Yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım :)Kizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
sen ne kadar sürede aldın kiloyu ilk zamanlar bulandıran ben almamıştım ama hedef kilonu geçeceğim belliAyda 3 kiloda nekadar fazla maşallahbenim sinsi bir şekilde yükseliyor kilom davul gibi olmak istemiyorum iştah kesen yiyecekler varsa onu bulmalıyım sebze yiyeyim diyorum bi bakıyorum nerdeyse bir kilo sebze yemişim bana ne olduğunu anlasam keşke ben bukadar yemek düşkünü değildim
Lansinoh ve soguk sıkım hindistan yagını öneriyorlar.Kızlar gögüs uçlarımın etrafı hep çatlak çatlak olmuş ne yapıyım ben şimdi
İlk üç ay 3 kilo aldım çok güzelmiş sevindim ikinci üç ayda 5 kilo almışım şimdi üçüncü üç ay içinde ne olcak halim bilemiyorumsen ne kadar sürede aldın kiloyu ilk zamanlar bulandıran ben almamıştım ama hedef kilonu geçeceğim belli
Hayır travel değil canım baston tarzıHayırlı olsun bende hafif bişey arıyorum.travel mi sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?