- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.681
Çok sagol deniycem mutlakaLansinoh ve soguk sıkım hindistan yagını öneriyorlar.
Bende catlak yok ama sag gogus ucum normalde de banyo sonrası sızlar diye daha 5 aylik hamileyken almistim. Simdiden bakimini yapayim diye.
O ikisinin bir faydası var mı bilemedim ama bepanten daha iyi geldi sanki.
Lansinohu da alacaksan tüpte vazelin gibi bir sey. Internetten al. Eczanelerde 10-15 tl kadar daha pahalıydı .
Hindistan cevizi yagini dolapta bekletip donuk halde sur buzzz gibi
Ayyy çok üzüldüm canım rabbim annenin acısını dindirsin şifa versin inşallah yardımcınız olsunHerkese hayırlı günler kızlar, morelim çok bozuk, Allah beterinden saklasin ama dünden beri habire kötü haberler alıyorum. 2gün önce annemin parmağı asansör kapısında sıkışmış küçük parmagin ilk boğumundan kopmuş benim daha dün akşam haberim oldu eşim annenlere bi gidelim dedi bende anlamadım tamam gider az oturur döneriz çocuğun anaokulu var uykusu gecikmesin dedim. Gittik görünce korkma sadece ucu patladı kızım oyüzden sargı falan kan dedi ama gelen gidende çok olup bakışlarınıda yakalayinca işkillendim nekadar büyük bişey degil dedilersede kendimi tutamadim dünden beridirde durup durup ağlıyorum.gece o üzüntüyle geç yatmıştım derken daha sabah ezanı okunmamiştıki kaynım aradı ona yüreğimiz hopladi.eltimde 32haftalik hamile başından beri çok ödemi vardı git gide şişiyodu ki normal bi şişlik değildi zaten, meğerse gebelik zehirlenmesi varmış bunu tecrübeli olan doktoru anlayamamş, gece tekrar tansiyonu yüksel8nce devlete gitmişler öyle anlaşılmş. Yenidoğan bakim ünitesi olmadığı halde doktoru alalım demiş bunlarda araştırması olan en yakın illerden birine gidecekler. konuşamadim aklımda orda, oglanı anaokuluna bırakıp geldim ama kafam yerinde değil. Rabbim herkese kolaylık versin kazadan beladan korusun, zamanında yavrularimizi k7caklarimiza alalım inş.dualarinizi bekliyorum kızlar.
Herkese hayırlı günler kızlar, morelim çok bozuk, Allah beterinden saklasin ama dünden beri habire kötü haberler alıyorum. 2gün önce annemin parmağı asansör kapısında sıkışmış küçük parmagin ilk boğumundan kopmuş benim daha dün akşam haberim oldu eşim annenlere bi gidelim dedi bende anlamadım tamam gider az oturur döneriz çocuğun anaokulu var uykusu gecikmesin dedim. Gittik görünce korkma sadece ucu patladı kızım oyüzden sargı falan kan dedi ama gelen gidende çok olup bakışlarınıda yakalayinca işkillendim nekadar büyük bişey degil dedilersede kendimi tutamadim dünden beridirde durup durup ağlıyorum.gece o üzüntüyle geç yatmıştım derken daha sabah ezanı okunmamiştıki kaynım aradı ona yüreğimiz hopladi.eltimde 32haftalik hamile başından beri çok ödemi vardı git gide şişiyodu ki normal bi şişlik değildi zaten, meğerse gebelik zehirlenmesi varmış bunu tecrübeli olan doktoru anlayamamş, gece tekrar tansiyonu yüksel8nce devlete gitmişler öyle anlaşılmş. Yenidoğan bakim ünitesi olmadığı halde doktoru alalım demiş bunlarda araştırması olan en yakın illerden birine gidecekler. konuşamadim aklımda orda, oglanı anaokuluna bırakıp geldim ama kafam yerinde değil. Rabbim herkese kolaylık versin kazadan beladan korusun, zamanında yavrularimizi k7caklarimiza alalım inş.dualarinizi bekliyorum kızlar.
Çok geçmiş olsun canm. Eltinde inşallah sağ salim bebeğine kavuşur. Bizede haber ver durumu.Herkese hayırlı günler kızlar, morelim çok bozuk, Allah beterinden saklasin ama dünden beri habire kötü haberler alıyorum. 2gün önce annemin parmağı asansör kapısında sıkışmış küçük parmagin ilk boğumundan kopmuş benim daha dün akşam haberim oldu eşim annenlere bi gidelim dedi bende anlamadım tamam gider az oturur döneriz çocuğun anaokulu var uykusu gecikmesin dedim. Gittik görünce korkma sadece ucu patladı kızım oyüzden sargı falan kan dedi ama gelen gidende çok olup bakışlarınıda yakalayinca işkillendim nekadar büyük bişey degil dedilersede kendimi tutamadim dünden beridirde durup durup ağlıyorum.gece o üzüntüyle geç yatmıştım derken daha sabah ezanı okunmamiştıki kaynım aradı ona yüreğimiz hopladi.eltimde 32haftalik hamile başından beri çok ödemi vardı git gide şişiyodu ki normal bi şişlik değildi zaten, meğerse gebelik zehirlenmesi varmış bunu tecrübeli olan doktoru anlayamamş, gece tekrar tansiyonu yüksel8nce devlete gitmişler öyle anlaşılmş. Yenidoğan bakim ünitesi olmadığı halde doktoru alalım demiş bunlarda araştırması olan en yakın illerden birine gidecekler. konuşamadim aklımda orda, oglanı anaokuluna bırakıp geldim ama kafam yerinde değil. Rabbim herkese kolaylık versin kazadan beladan korusun, zamanında yavrularimizi k7caklarimiza alalım inş.dualarinizi bekliyorum kızlar.
biraz zor canım maksimum 3 kilo en 5-6 kilo daha alırsın malesef zayıfsan zaten sıkıntı olmaz..benim kilo takındım var ya kızımda da 14 kilo almıştım verene kadar göbeğim çatladı hiç kolay gitmiyor benden kilolar. doğumdan çıktığımda 2 gunbsonra 4 kilo gitmişti ki kızım zaten 3700gr doğmuştu hiç mi suyu falan yoktu dedim sık olmuştumİlk üç ay 3 kilo aldım çok güzelmiş sevindim ikinci üç ayda 5 kilo almışım şimdi üçüncü üç ay içinde ne olcak halim bilemiyorumkilo takıntım yok ama minyon olduğum için kilo benim için ağır yük yürüyemiyorum şimdiden, maksimum 3 kilo almam lazım ama sanmıyorum
dişinden etkilenmiş olabilirsin can geçmiş olsunkızlar benim yine mide bulantım başladı yaaane yapcam yaaa =( dünde kanal tedavi yaparken zor tuttum kendimi. zaten hamileliğim başından beri iştahım hiç yok zorla yiyorum şimdi yine mi bulantı bu neyin nesi anlamadım
biz de hicbir şey al adil daha canım sadece iki tane takım elbise ve 1 hastane çıkışımız varKızlar nasılsınız? Hazırlıklara başlamışsınız biz daha hiç bir sey yapamadık zamdan cok etkilendik maalesef öyle olunca oda yapcak olanlar saglık acısından mdf kaplamamı daha iyi subazlı mı? Bu arada kilo alımım benim de acaip hızlı gidiıyor 7, 5 almışım hedefim 11 di benim de coktan gectim sanırım 27. Haftam bitiyor
geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın inşallah..eltin de bebeğine sağ salim kavuşur umarım Allah evlatlarımızı bize bağışlasınHerkese hayırlı günler kızlar, morelim çok bozuk, Allah beterinden saklasin ama dünden beri habire kötü haberler alıyorum. 2gün önce annemin parmağı asansör kapısında sıkışmış küçük parmagin ilk boğumundan kopmuş benim daha dün akşam haberim oldu eşim annenlere bi gidelim dedi bende anlamadım tamam gider az oturur döneriz çocuğun anaokulu var uykusu gecikmesin dedim. Gittik görünce korkma sadece ucu patladı kızım oyüzden sargı falan kan dedi ama gelen gidende çok olup bakışlarınıda yakalayinca işkillendim nekadar büyük bişey degil dedilersede kendimi tutamadim dünden beridirde durup durup ağlıyorum.gece o üzüntüyle geç yatmıştım derken daha sabah ezanı okunmamiştıki kaynım aradı ona yüreğimiz hopladi.eltimde 32haftalik hamile başından beri çok ödemi vardı git gide şişiyodu ki normal bi şişlik değildi zaten, meğerse gebelik zehirlenmesi varmış bunu tecrübeli olan doktoru anlayamamş, gece tekrar tansiyonu yüksel8nce devlete gitmişler öyle anlaşılmş. Yenidoğan bakim ünitesi olmadığı halde doktoru alalım demiş bunlarda araştırması olan en yakın illerden birine gidecekler. konuşamadim aklımda orda, oglanı anaokuluna bırakıp geldim ama kafam yerinde değil. Rabbim herkese kolaylık versin kazadan beladan korusun, zamanında yavrularimizi k7caklarimiza alalım inş.dualarinizi bekliyorum kızlar.
Amiiin inş canım benim çok sagol. Daha Hacdan döneli 9gün oldu, kadincağız oranın özlemini yaşarken böyle üstüne olması beni çok üzdü. panik yapacağımı bildikleri için soylememisler ama elimde değil, benim anneme karşı farklı baglılığım var hicbişeyine dayanamıyorum. Rabbim analarımızı babalarımızı basim8zdan eksik etmesin, inş eltimide feraha ulaştırsn.Ayyy çok üzüldüm canım rabbim annenin acısını dindirsin şifa versin inşallah yardımcınız olsun
Eltinede allahım yardım etsin evladını ona bagışlasın inşallah
Sende çok üzme kendini karnında can var oda etkilenmesin allahım hayırlısıyla zmanı gelince kucaklarımıza almayı evlatlarımızı koklmayı nasip etsin rabbim
Aminn inş cnm, zaten bebiş geceden beri herzamank8nden dahada aşağıda uzulunce etkileniolar illaki Rabbime emanet inş.Canim cok çok geçmiş olsun annene. Rabbim eltine bağışlasın bebeğini insallah sen de içini ferah tut can taşıyorsun
Sağolasın cnm aminn.bakalım kayinvalidemler yola çıkmışlardı yeni varmışlardr , yarım saate arayıp haber alicam, inş hayırlı haberler alırım.Çok geçmiş olsun canm. Eltinde inşallah sağ salim bebeğine kavuşur. Bizede haber ver durumu.
Çok sağol cnm benim, Zaten bunada şükür betwrin beteri var Rabbim büyük sinavlarla sinamasın bizi diyorum.herşey Rabbimden yapacak bişey yok.biraz zor canım maksimum 3 kilo en 5-6 kilo daha alırsın malesef zayıfsan zaten sıkıntı olmaz..benim kilo takındım var ya kızımda da 14 kilo almıştım verene kadar göbeğim çatladı hiç kolay gitmiyor benden kilolar. doğumdan çıktığımda 2 gunbsonra 4 kilo gitmişti ki kızım zaten 3700gr doğmuştu hiç mi suyu falan yoktu dedim sık olmuştum
dişinden etkilenmiş olabilirsin can geçmiş olsun
biz de hicbir şey al adil daha canım sadece iki tane takım elbise ve 1 hastane çıkışımız var
geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın inşallah..eltin de bebeğine sağ salim kavuşur umarım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
sağol canım önceden de vardı bulantı bilmiyorum ki çok mu saçlı olacak ki bu cadı bikemedim =)biraz zor canım maksimum 3 kilo en 5-6 kilo daha alırsın malesef zayıfsan zaten sıkıntı olmaz..benim kilo takındım var ya kızımda da 14 kilo almıştım verene kadar göbeğim çatladı hiç kolay gitmiyor benden kilolar. doğumdan çıktığımda 2 gunbsonra 4 kilo gitmişti ki kızım zaten 3700gr doğmuştu hiç mi suyu falan yoktu dedim sık olmuştum
dişinden etkilenmiş olabilirsin can geçmiş olsun
biz de hicbir şey al adil daha canım sadece iki tane takım elbise ve 1 hastane çıkışımız var
geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın inşallah..eltin de bebeğine sağ salim kavuşur umarım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Ben Tuğba kuruyemişten soğuk sıkım hindistan cevizi yağı almıştım kavanozda sanırım 20-3” lira bişeydi anca anca dibe inmeye başladı dolabada koymadım sıvı halde kalsın diye göğüslerime göbeğime basenlerime banyodan sonra sürüyorum bazen ekstradan göbeğim kaşındığında masajla eşime sürdürüyorum çok iyi geliyor hiç çatlağı. Yok şükür göğüs uçlarımdada yokKızlar gögüs uçlarımın etrafı hep çatlak çatlak olmuş ne yapıyım ben şimdi
Başla kuzum. Kaşıntı falan var mı göbeğinde? Varsa özellikle oraları nemli tut. Lansinoh aldım ben de. Doğuma 1 ay kala baslicam.o zmn zeytinyagi surmeye baslayim yavastan cnm kreme falan ben de gerek duymuyorum.
annemde catlak var bayagi hemde.nasip kismet artik napalim bari bundan sonra elimden geleni yapiyim
ama gogus ucu icin lansinoh alicam insallah memnun kalirim onu da doguma yakin surmeye baslicam bakalim yara falan olmamasi icin
Canım kilon iyi bence fazla almamışsın. Bizde odayı hemen yapmayacağız. Beşiğini aldık sadece zaten bir sene kadar bizim odamızda kalacak. Odasınıda kış bitince taksitle halletmeye çalışıcaz. Çünkü şuan hem hastane masrafı hem ihtiyaçları bebek arabası e birde kış doğalgaz falan hemen olmasada olur dedik. Fikir olur belki sizede eşyalarını kendi dolabımda bir köşeye yerleştirdimKızlar nasılsınız? Hazırlıklara başlamışsınız biz daha hiç bir sey yapamadık zamdan cok etkilendik maalesef öyle olunca oda yapcak olanlar saglık acısından mdf kaplamamı daha iyi subazlı mı? Bu arada kilo alımım benim de acaip hızlı gidiıyor 7, 5 almışım hedefim 11 di benim de coktan gectim sanırım 27. Haftam bitiyor
Çok geçmiş olsun.Herkese hayırlı günler kızlar, morelim çok bozuk, Allah beterinden saklasin ama dünden beri habire kötü haberler alıyorum. 2gün önce annemin parmağı asansör kapısında sıkışmış küçük parmagin ilk boğumundan kopmuş benim daha dün akşam haberim oldu eşim annenlere bi gidelim dedi bende anlamadım tamam gider az oturur döneriz çocuğun anaokulu var uykusu gecikmesin dedim. Gittik görünce korkma sadece ucu patladı kızım oyüzden sargı falan kan dedi ama gelen gidende çok olup bakışlarınıda yakalayinca işkillendim nekadar büyük bişey degil dedilersede kendimi tutamadim dünden beridirde durup durup ağlıyorum.gece o üzüntüyle geç yatmıştım derken daha sabah ezanı okunmamiştıki kaynım aradı ona yüreğimiz hopladi.eltimde 32haftalik hamile başından beri çok ödemi vardı git gide şişiyodu ki normal bi şişlik değildi zaten, meğerse gebelik zehirlenmesi varmış bunu tecrübeli olan doktoru anlayamamş, gece tekrar tansiyonu yüksel8nce devlete gitmişler öyle anlaşılmş. Yenidoğan bakim ünitesi olmadığı halde doktoru alalım demiş bunlarda araştırması olan en yakın illerden birine gidecekler. konuşamadim aklımda orda, oglanı anaokuluna bırakıp geldim ama kafam yerinde değil. Rabbim herkese kolaylık versin kazadan beladan korusun, zamanında yavrularimizi k7caklarimiza alalım inş.dualarinizi bekliyorum kızlar.
Evet sipariş verirken ödedimArkadaşlar bu defactodan bende bez siparişi verdim geldi nette kargo ücretinden bahsetmiyordu 5 tl kargo ücreti istedi sizden de talep edildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?