- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.701
var cnm bende bi ara kasinti oluyo hafiften. bitiyo belli bi sure sonra geri basliyo cok rahatsiz etmiyo beni tatli bi kasinti oluyo.baslicam bugun bakalim cnmBaşla kuzum. Kaşıntı falan var mı göbeğinde? Varsa özellikle oraları nemli tut. Lansinoh aldım ben de. Doğuma 1 ay kala baslicam.
off daha bunu dogalgazi da var dimiCanım kilon iyi bence fazla almamışsın. Bizde odayı hemen yapmayacağız. Beşiğini aldık sadece zaten bir sene kadar bizim odamızda kalacak. Odasınıda kış bitince taksitle halletmeye çalışıcaz. Çünkü şuan hem hastane masrafı hem ihtiyaçları bebek arabası e birde kış doğalgaz falan hemen olmasada olur dedik. Fikir olur belki sizede eşyalarını kendi dolabımda bir köşeye yerleştirdim
Evet sipariş verirken ödedim
off daha bunu dogalgazi da var dimi
ya gecen bi elektrik faturasi geldi 90 civari dagitim bedeli 24 tl el insaf yahu valla esime benim sucum yok 24 tl dagitim bedelini düs o kadar harcamisim ben dedim
2 kisiyiz ya bi de valla bi de dogalgaz da eklencek 2 kisiyiz diye az yakiyoduk battaniyeler sagolsun simdi bebis de olcak ben kombiyi koklemeyi falan dusunmuyorum ama illa ki arttircaz .dolar da en cok bize vurdu bi suru eksik var.yeni bi birey katilcak sonucta aramiza :) insallah sag salim gelsinler de eksikler en basiti hallolur cnm once saglik bunu hamileligimde cok iyi tecrube ettim.simdiden bebis bana hayati ogretmeye basliyo
Evet cnm 5 tl kargo ücreti ödedim.hatta defactoda 100 tl üzeri kargo ücretsizdi, yanına bişiler aldım 100 geçti yinede kargoyu silmedi, bezde + kargo mutlaka var onu anladım :)Arkadaşlar bu defactodan bende bez siparişi verdim geldi nette kargo ücretinden bahsetmiyordu 5 tl kargo ücreti istedi sizden de talep edildi mi
Bugun de benim kontrolum vardi zor bekledim=) buyumus minnosum masallah sukur hersey yolunda. Sen de guzel haberlerle gel insallah:)Benim 3 haftada bir canım. Yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım :)
Cok gecmis olsun canm annecigine, eltin de sagsalim vaktiyle kavussun insallah.Sağolasın cnm aminn.bakalım kayinvalidemler yola çıkmışlardı yeni varmışlardr , yarım saate arayıp haber alicam, inş hayırlı haberler alırım.
Kilosu ne kadar olmuş canım?Bugun de benim kontrolum vardi zor bekledim=) buyumus minnosum masallah sukur hersey yolunda. Sen de guzel haberlerle gel insallah:)
Cok gecmis olsun canm annecigine, eltin de sagsalim vaktiyle kavussun insallah.
938 gram canimKilosu ne kadar olmuş canım?
maşallah kocaman olmuşlar ya938 gram canimboyunu sormayi unuttum ama
Sakin tirnaginla kaşıma. Avuç içinle kaşi. Tirnakladigin yer daha kolay catliyormus bilgin olsunvar cnm bende bi ara kasinti oluyo hafiften. bitiyo belli bi sure sonra geri basliyo cok rahatsiz etmiyo beni tatli bi kasinti oluyo.baslicam bugun bakalim cnm
Saol canm buyuduler kuzular masallah. Evet 1 kiloya yaklasmis dedi doktorum sevindim:) saglikli olsunlar da 3 asagi 5 yukari artikmaşallah kocaman olmuşlar yaBen de çok merak ediyorum bakalım kaç çıkacak
ne guzel ya valla ben de anlamiyorum nasil 90 geliyo.dogalgaz da sadece 3 odayi yakiyoruz mutfagi giriste bi odam var orayi yakmiyoruz 180 falan geliyodu gecen sene bu sene yatak odasinda yatmicaz bebisle oturma odamda yaticaz daha sicak oluyo zatem yatak odam kucuk belki bu sene orayi da yakmam ben buyuk ihtimal.Bende çok müzdaribim bu konuda bi ablamın evinde 2 tv fırın hiç durmaz yügenim var küçük makine hiç durmaz 55 60 öder ben iki kişi tv bile açmam 90 geliyor :) Allahtan evim sıcak dogalgaz çok yanmıyor :)
bazen avuc iciyle kasiyorum fayda etmiyo oyle tatli kasiniyo ki tirnakla da kasidigim oluyo valla anca oyle geciyo :)Sakin tirnaginla kaşıma. Avuç içinle kaşi. Tirnakladigin yer daha kolay catliyormus bilgin olsun
Hindistan cevizi yagını söyleyen çok oldu canım alıcam mutlaka doguma daha çok var şimdiden çatladı bile kullanıcam artıkBen Tuğba kuruyemişten soğuk sıkım hindistan cevizi yağı almıştım kavanozda sanırım 20-3” lira bişeydi anca anca dibe inmeye başladı dolabada koymadım sıvı halde kalsın diye göğüslerime göbeğime basenlerime banyodan sonra sürüyorum bazen ekstradan göbeğim kaşındığında masajla eşime sürdürüyorum çok iyi geliyor hiç çatlağı. Yok şükür göğüs uçlarımdada yok
Evet izmirde yaşıyorum. Buca da tinaztepeye gidiyorum memnunum doktorumdan sormadan herşeyi anlatıyor. Belli olunca yaz ben öneride bulunurum olduğun yere göre. :)Canm esim suan bakyr belli devil olursa solerm sende mi orda yasyrsn
ne guzel ya valla ben de anlamiyorum nasil 90 geliyo.dogalgaz da sadece 3 odayi yakiyoruz mutfagi giriste bi odam var orayi yakmiyoruz 180 falan geliyodu gecen sene bu sene yatak odasinda yatmicaz bebisle oturma odamda yaticaz daha sicak oluyo zatem yatak odam kucuk belki bu sene orayi da yakmam ben buyuk ihtimal.
zaten hep biz kisalim ama hep bizden gjtsin valla bu sene napcaz bilmiyorum.
Hindistan cevizi yagını söyleyen çok oldu canım alıcam mutlaka doguma daha çok var şimdiden çatladı bile kullanıcam artık
Bakalım enson kaç kilo olcaz normal olması gereken kiloda oluruz inşallahbiraz zor canım maksimum 3 kilo en 5-6 kilo daha alırsın malesef zayıfsan zaten sıkıntı olmaz..benim kilo takındım var ya kızımda da 14 kilo almıştım verene kadar göbeğim çatladı hiç kolay gitmiyor benden kilolar. doğumdan çıktığımda 2 gunbsonra 4 kilo gitmişti ki kızım zaten 3700gr doğmuştu hiç mi suyu falan yoktu dedim sık olmuştum
dişinden etkilenmiş olabilirsin can geçmiş olsun
biz de hicbir şey al adil daha canım sadece iki tane takım elbise ve 1 hastane çıkışımız var
geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın inşallah..eltin de bebeğine sağ salim kavuşur umarım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Canım ben göbegime falan birey kullanmıyorum gögüs ucum için alıcam hindistancevizi yagını gögüs ucumda kahverengi alan çatlamş agrıda oluyo onun için sürücem işe yarar inşallahBen eczaneden bebek yagı almak için gitmiştim bana kakao yagı verdi her banyodan sonra sürüyorum 7 kilo aldım şimdilik hiç çatlamam olmadı ama ben 3 aydan beri sürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?