2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Başla kuzum. Kaşıntı falan var mı göbeğinde? Varsa özellikle oraları nemli tut. Lansinoh aldım ben de. Doğuma 1 ay kala baslicam.
var cnm bende bi ara kasinti oluyo hafiften. bitiyo belli bi sure sonra geri basliyo cok rahatsiz etmiyo beni tatli bi kasinti oluyo.baslicam bugun bakalim cnm

T tugba_89 cok cok gecmis olsun insalah annem tez zamanda iyilessin eltin de sag salim kucagina alsin bebisini bebise ve amnesine kotu bi etkisi olmasin insallah
hepimiz insallah sag salim alalim kucagimiza
hersey cift cizgiyi gorunce biticek sanan ben simdi turlu turlu seyler duyup okuyup yasayip hop oturup hop kalkiyorum.relax bi hamilelik gecirenlere giptayla bakiyorum.
Allah bizi kazadan beladan korusun kucaginza sag salim alalim o gun hemen gelsin istiyorum artik

off daha bunu dogalgazi da var dimi
ya gecen bi elektrik faturasi geldi 90 civari dagitim bedeli 24 tl el insaf yahu valla esime benim sucum yok 24 tl dagitim bedelini düs o kadar harcamisim ben dedim
2 kisiyiz ya bi de valla bi de dogalgaz da eklencek 2 kisiyiz diye az yakiyoduk battaniyeler sagolsun simdi bebis de olcak ben kombiyi koklemeyi falan dusunmuyorum ama illa ki arttircaz .dolar da en cok bize vurdu bi suru eksik var.yeni bi birey katilcak sonucta aramiza :) insallah sag salim gelsinler de eksikler en basiti hallolur cnm once saglik bunu hamileligimde cok iyi tecrube ettim.simdiden bebis bana hayati ogretmeye basliyo

Bende çok müzdaribim bu konuda bi ablamın evinde 2 tv fırın hiç durmaz yügenim var küçük makine hiç durmaz 55 60 öder ben iki kişi tv bile açmam 90 geliyor :) Allahtan evim sıcak dogalgaz çok yanmıyor :)

Arkadaşlar bu defactodan bende bez siparişi verdim geldi nette kargo ücretinden bahsetmiyordu 5 tl kargo ücreti istedi sizden de talep edildi mi
Evet cnm 5 tl kargo ücreti ödedim.hatta defactoda 100 tl üzeri kargo ücretsizdi, yanına bişiler aldım 100 geçti yinede kargoyu silmedi, bezde + kargo mutlaka var onu anladım :)

Benim 3 haftada bir canım. Yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım :)
Bugun de benim kontrolum vardi zor bekledim=) buyumus minnosum masallah sukur hersey yolunda. Sen de guzel haberlerle gel insallah:)
Sağolasın cnm aminn.bakalım kayinvalidemler yola çıkmışlardı yeni varmışlardr , yarım saate arayıp haber alicam, inş hayırlı haberler alırım.
Cok gecmis olsun canm annecigine, eltin de sagsalim vaktiyle kavussun insallah.

ne guzel ya valla ben de anlamiyorum nasil 90 geliyo.dogalgaz da sadece 3 odayi yakiyoruz mutfagi giriste bi odam var orayi yakmiyoruz 180 falan geliyodu gecen sene bu sene yatak odasinda yatmicaz bebisle oturma odamda yaticaz daha sicak oluyo zatem yatak odam kucuk belki bu sene orayi da yakmam ben buyuk ihtimal.
zaten hep biz kisalim ama hep bizden gjtsin valla bu sene napcaz bilmiyorum.

Hindistan cevizi yagını söyleyen çok oldu canım alıcam mutlaka doguma daha çok var şimdiden çatladı bile kullanıcam artık

Yok dogalgaz yönünden çok şanslıyız geçen kış 400 le çıktık :) bu sene 600 700 olsın olmaz ama yatak odam daha sıcak oluyor eşim üstümü örtmese yorgansız yatarım bizim eve gelen sıcaktan uyuyamıyor

Hindistan cevizi yagını söyleyen çok oldu canım alıcam mutlaka doguma daha çok var şimdiden çatladı bile kullanıcam artık

Ben eczaneden bebek yagı almak için gitmiştim bana kakao yagı verdi her banyodan sonra sürüyorum 7 kilo aldım şimdilik hiç çatlamam olmadı ama ben 3 aydan beri sürüyorum

Bakalım enson kaç kilo olcaz normal olması gereken kiloda oluruz inşallah

Ben eczaneden bebek yagı almak için gitmiştim bana kakao yagı verdi her banyodan sonra sürüyorum 7 kilo aldım şimdilik hiç çatlamam olmadı ama ben 3 aydan beri sürüyorum
Canım ben göbegime falan birey kullanmıyorum gögüs ucum için alıcam hindistancevizi yagını gögüs ucumda kahverengi alan çatlamş agrıda oluyo onun için sürücem işe yarar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…