2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende heyecanlıyım değerim şimdilik düşük yarın tekrar bi test daha yapacağım umarım artar kontrole ise bir iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Artar canım iki üç günde değişiyor o değer merak etme kontrole erken gitmek hiç iyi olmuyor zaman geçtikten sonra gitmek daha mantıklı canım

Kızlar merhaba bende Aralık’ta Doğum yapacam inş 2 mart son adet tarihimdi bulantılarınız başladı mı sizin
Benimde son adet tarihim dört marttı şu anda mide bulantım var cnm

Bende de kist var ama önemli değil demişlerdi. Gebelikte sıkıntı olur mu diye sormadım ama yarın unutmazsam sorarım İnşaAllah naboti kisti benimki rahim ağzında oluyormuş

Oğlum da hamileyken kist vardı doktor bebek büyüdükçe kist kaybolur hatta bebeği besler demişti bana Öyle de oldu zamanla kayboldu

Allah bağışlasın cnm oğlumun bana kahrı yok zaten okulu da gidiyor doğum yaptığımıza zaten akşam 5 kadar okulda olmuş olucak o yokken bebekle ilginerim gelince oglumla
Benimde öyle canım oğlum okula gidiyor aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum zaten çok istiyor şimdiden yatağının yerini bile ayarlıyor

Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah gözünüz aydın:)

Bende de kist oluştu bebekle. 6cm. Dün gece 3 buçukta uyandım sancıyla... Tam üç saat sancı çektin, çok şiddetliydi. Eşim 6 buçukta uyandı bir saat de onunla bekledik. Hastaneye gitsem mi gitmesen mi emin olamadım. 4.saatin sonunda dayanabileceğim noktaya indi sancı. Belime vuruyor ağrısı hala...
Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Hoş geldin
Maşallah ne güzel bir haber olmuş. Saglikla kucagina almak nasip olur insallah.

Kızlar size birşey soracam lütfen bilen yardımcı olsun coraspin kullanıp hiç kanaması olmamış biri coraspin kullandıktan sonra kanaması oldu mu?

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdırsın sag salım kucagına al mınıklerını

evet dun doktor sordu bana mıdenın durumu naısl alabılecekmısın ılacı dedı bende mıdem bulanıyor ama asırır degıl dedım

cok dogru yazmıssın cnm benım 18 mart beta 83 21 mart beta 466 28 mart kese gorunumu 6 nısan kesede bebek gorunumu 11 nısan kalp atıslarının duyumu kalp atıslarını duydugumuz gune kadar toplam 24 gunluk seruven yasadım

Çok geçmiş olsun cani m şimdi iyi misin

Maşallah cani m ya insallah sağlıcakla alırsın bebislerini. Aile de ikiz var miydi bende ikizlerim olsun çok istyrm:)

Strese girme bebeğini de etkileme inşallah bisey olmaz leken falan var mı doktora ne zaman gidersin
Normalde 24 Nisanda çağırmıştı doktor. Şimdi mail attım, gel göreyim derse giderim erkenden...
600mg progestan kullanıyorum normalde. Lekelenmem yok çok şükür. Strese girmemek lazım canım çok doğru söylüyorsun..

Maşaallah Allah sağlıkla kavuştursun Bende çok isterim ikiz olsun

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu sabah doktora gittim çok küçük bir kese gördük gebeligim son adet tarihimden çok küçük bunun sebebi de adet dongulerimin uzun ve geç yumurtluyor olmam. Kese güzel yere tutunmuş ve şekli iyi görünüyor bir sıkıntı yok dedi doktor. Adet tarihini baz almayacağım dedi. 3 hafta sonra yeniden gorusucez bebek ve kalp atışı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…