- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.381
Artar canım iki üç günde değişiyor o değer merak etme kontrole erken gitmek hiç iyi olmuyor zaman geçtikten sonra gitmek daha mantıklı canımBende heyecanlıyım değerim şimdilik düşük yarın tekrar bi test daha yapacağım umarım artar kontrole ise bir iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Aynen Peki sizce bugün de test yapıyım mi yoksa yarın mı yapsamArtar canım iki üç günde değişiyor o değer merak etme kontrole erken gitmek hiç iyi olmuyor zaman geçtikten sonra gitmek daha mantıklı canım
En son ne zaman yapmıştın canım?Aynen Peki sizce bugün de test yapıyım mi yoksa yarın mı yapsam
Benimde son adet tarihim dört marttı şu anda mide bulantım var cnmKızlar merhaba bende Aralık’ta Doğum yapacam inş 2 mart son adet tarihimdi bulantılarınız başladı mı sizin
Bende de kist var ama önemli değil demişlerdi. Gebelikte sıkıntı olur mu diye sormadım ama yarın unutmazsam sorarım İnşaAllah naboti kisti benimki rahim ağzında oluyormuş
Benimde öyle canım oğlum okula gidiyor aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum zaten çok istiyor şimdiden yatağının yerini bile ayarlıyorAllah bağışlasın cnm oğlumun bana kahrı yok zaten okulu da gidiyor doğum yaptığımıza zaten akşam 5 kadar okulda olmuş olucak o yokken bebekle ilginerim gelince oglumla
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah gözünüz aydın:)Merhabaaaaa Allahım 4 sene sonra buralara tekrar geldim şükürler olsun hemde bu sefer daha bomba gibi geldim...Maşallah ikiz bebeklerim geliyormuşş Kan değerim normal çıkmıştı o yüzden hiç ikiz tahmin etmedik doktorum 2 kese var 2 bebek var diyince mutluluğu şaşkınlığı endişeyi size anlatamam.3.5 yaşında da melek gibi bir kızım var.Rabbim hepimize sağlıkla sürecimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin....
Hoş geldinMerhabaaaaa Allahım 4 sene sonra buralara tekrar geldim şükürler olsun hemde bu sefer daha bomba gibi geldim...Maşallah ikiz bebeklerim geliyormuşş Kan değerim normal çıkmıştı o yüzden hiç ikiz tahmin etmedik doktorum 2 kese var 2 bebek var diyince mutluluğu şaşkınlığı endişeyi size anlatamam.3.5 yaşında da melek gibi bir kızım var.Rabbim hepimize sağlıkla sürecimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin....
Dün yapmıştımEn son ne zaman yapmıştın canım?
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdırsın sag salım kucagına al mınıklerınıMerhabaaaaa Allahım 4 sene sonra buralara tekrar geldim şükürler olsun hemde bu sefer daha bomba gibi geldim...Maşallah ikiz bebeklerim geliyormuşş Kan değerim normal çıkmıştı o yüzden hiç ikiz tahmin etmedik doktorum 2 kese var 2 bebek var diyince mutluluğu şaşkınlığı endişeyi size anlatamam.3.5 yaşında da melek gibi bir kızım var.Rabbim hepimize sağlıkla sürecimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin....
ıns canım senın de bekledıgın gıbı cıkar cnmOy maşallah ya çok sevindim.cumrtsi de bizim kontrolümüz var inşallah kalp atışı hızlanmıştır
evet dun doktor sordu bana mıdenın durumu naısl alabılecekmısın ılacı dedı bende mıdem bulanıyor ama asırır degıl dedımTamam canım. Demir yüksek olan besinler ye. Demir ilaçlarının yan etkisi kötü ya. Miğde bulantısı ve kabız bazen ishal. Çok iştah arttiriiyo. Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım. Portakal kivi balık çerez ye bol bol
cok dogru yazmıssın cnm benım 18 mart beta 83 21 mart beta 466 28 mart kese gorunumu 6 nısan kesede bebek gorunumu 11 nısan kalp atıslarının duyumu kalp atıslarını duydugumuz gune kadar toplam 24 gunluk seruven yasadımİlk gebeliği yeni öğrenen aralık anneleri..
- İlk kriterimiz kanda değerin çıkması
- Beta hcg nin iki günde en az iki kat artması
- Kesenin görünmesi
- Kesenin sağlıklı büyümesi
- Kesenin içinde bebeğin görünmesi
- Bebeğin kalp atışları
Tüm bu aşamalar yaklaşık 2-3 haftayı alıyor.
Allah sabrımızı arttırsın :)
Çok geçmiş olsun cani m şimdi iyi misinBende de kist oluştu bebekle. 6cm. Dün gece 3 buçukta uyandım sancıyla... Tam üç saat sancı çektin, çok şiddetliydi. Eşim 6 buçukta uyandı bir saat de onunla bekledik. Hastaneye gitsem mi gitmesen mi emin olamadım. 4.saatin sonunda dayanabileceğim noktaya indi sancı. Belime vuruyor ağrısı hala...
Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Hala sancı var ama daha iyiyim çok şükür... Korkuyot insan bir şey olacak diye yaÇok geçmiş olsun cani m şimdi iyi misin
Maşallah cani m ya insallah sağlıcakla alırsın bebislerini. Aile de ikiz var miydi bende ikizlerim olsun çok istyrm:)Merhabaaaaa Allahım 4 sene sonra buralara tekrar geldim şükürler olsun hemde bu sefer daha bomba gibi geldim...Maşallah ikiz bebeklerim geliyormuşş Kan değerim normal çıkmıştı o yüzden hiç ikiz tahmin etmedik doktorum 2 kese var 2 bebek var diyince mutluluğu şaşkınlığı endişeyi size anlatamam.3.5 yaşında da melek gibi bir kızım var.Rabbim hepimize sağlıkla sürecimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin....
Strese girme bebeğini de etkileme inşallah bisey olmaz leken falan var mı doktora ne zaman gidersinHala sancı var ama daha iyiyim çok şükür... Korkuyot insan bir şey olacak diye ya
Normalde 24 Nisanda çağırmıştı doktor. Şimdi mail attım, gel göreyim derse giderim erkenden...Strese girme bebeğini de etkileme inşallah bisey olmaz leken falan var mı doktora ne zaman gidersin
Bence doktora görünmende fayda var için rahat olur hiç olmazsaStrese girme bebeğini de etkileme inşallah bisey olmaz leken falan var mı doktora ne zaman gidersin
Maşaallah Allah sağlıkla kavuştursunMerhabaaaaa Allahım 4 sene sonra buralara tekrar geldim şükürler olsun hemde bu sefer daha bomba gibi geldim...Maşallah ikiz bebeklerim geliyormuşş Kan değerim normal çıkmıştı o yüzden hiç ikiz tahmin etmedik doktorum 2 kese var 2 bebek var diyince mutluluğu şaşkınlığı endişeyi size anlatamam.3.5 yaşında da melek gibi bir kızım var.Rabbim hepimize sağlıkla sürecimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?