- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.961
büyük ihtimal enfeksiyon olmuşsundur sonraki mesajlarını da okudum da doktora dediysen eğer başka doktora gittiğini o yüzden bakmak istememiştir bazı doktorlar öyle yapıyor o yüzden arada devlete gitmekte fayda var..geçmiş olsun tekrarKızlar kasık agrım ve akıntım var diye bende devlet hastanesine randevu aldım sabah 9 da çok heyecanlıyım kan idrar tahlili yaparlar inşallah
hiç suyum falan gelmedi ilk doğumda ama su gelmesi sızıntı şeklindeyse eğer sürekli oluyormuş sürekli su sızıyormuş kesilmeden diğer türlü de anıdan boşalıyor aynı filmlerdeki gibi yani seninki normal vajinal akıntı.benim de bu zamana kadar hep kuruydu şimdi her gün akıntı oluyor bu dönemde artıyor demekkiKızlar özellikle tecrübeli annişler şu suyun gelmesi nasıl oluyor sızıntı gibi mi yoksa filmlerdeki gibi birden mi boşalıyor rengi kokusu varmı yoksa su gibi mi benim akıntım arttı sanki beyazımsı ıslaklık haricinde bir sorun yaratmıyor ama bu ara bebeğim sadece kasıklarımı tekmeliyor karnımın her yerini gezen şuan sanki oturmuş seri tekmeleri kasıklara saydırıyor hatta canımı bile acıttığı oluyor inanılmaz tuvaletimi getiriyor sanki o bacakları ayakları çıkarıvericek kasıklardan açıkcası endişelendim
geçmiş olsun inşallah bebeğinizi vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız da burada diğer doktoru suçlamak da doğru olmayabilir çünkü rahim ağzı sonradan da kısalabiliyorCoalina
Cok tesekkur ederim oncelikle. Ya ben de oyle dusunuyorum daha onceden nasil fark edilmedi. Eski doktorum bana hic muayenelerde rahim agzi uzunlugu ile ilgili bilgi vermezdi. Ben de hep demek ki iyi goruyor ki bir sey demiyor saniyordum. Bir de daha dogrusu bu kadar ondmli bir sey oldgunu bilmiyordum. Simdi bu yeni doktora ilk kez gecen hafta gttim dun de iste kontroldeyken apar topar gonderdi beni il merkezinde uni hastanesine. Yani inan ben de daha noldugunu anlamadim bilehicbir sıkıntım yok sanarken birden bebegimi kaybedebilecegim dusuncesi 2 gun icinde olusunca sok gecirdim. Bu zamana kadar riskli bir hamileligim oldgunu bile bilmiyorum.
Canım ben a101e gelen makinadan aldım internetten baka baka dikiyorum ufak bakım çantası yaptım. oğluma evde giymesi için pijamalar diktim küçüğe dikiyorum simdi yavaş yavaş muslin falan aldım nevresim diktim annemle pazen battaniye yaptik onluk diktim netten bakarak yaptım hep bence izleyerek çok şey yapabilirsin
Gece heyecandan uyuyamadım oglumu görücem diye adam heyecan falan bırakmadı bebegide göremedm zaten birdaha da gitmiycem zaten moralim bozulduBu nedemek ya keşke şikayetçi olsaydın ondan izin mi alıcaz bende tahlillerimi devletten yaptırıyorum hatta normalde çıktı vermiyorlar özele vericem diyorum gerizekalı aptallar canımızın burnumunzda olduğu yetmiyor gibi birde böyle egoistlwrle uğraşıyoruz sanki sürekli devlete gitsek tanıyorlarda sen benim hastamsın diye
Aile hekimime gidiyorum canım ama idrar tahlili yapmıyor orası kızıma hamileyken idrar yolu enfeksiyonum çok oluyodu bu bebegmde hiç idrar tahlili vermedim bakılsın istedim ama olmadıcanım çok sinir bir durum gerçekten. Sıkma canını. Aile hekimine gitmeyi denesene. Hem onlar senin takibini yapmak zorunda. Ben bütün tahlil tetkiklerimi aile hekimime yaptırıyorum.
Bende ne oldugunu anlamadm hiç tepkiyle karşılaşıcagımı düşünmemiştim o kadar insan gidiyor tahlil yaptırmaya bana yaptırmaya üşendi galiba adamın cebinde para çıkıcak sanki ya alt tarafı kan idrar girişi yaptırcan hemşireyeÇok şaşırdımm niye öyle yaptılar ki ben devlet hastanesinede, üniversite hastanesine de gidip elimde doktorun notuyla bütün kan tahlillerimi yaptırıyordum.doktorum özelde hastaneye bağlı çalışmıyordu.hatta doktorun biri doktoruna benden çok selam söyle demişti :)
şimdi değiştirdim gerçi her resmi işte hastaneyle uğraşmak yorucu oluyordu.şimdi özel hastanedeki doktora gidiyorum.clexane raporumu da o çıkarıyor, işle ilgili raporları da o veriyor, reçeteli ilaç alıyorum daha iyi oldu.
yaptıkları çok yanlış yaa her doktora gidebiliriz, doktorun diye bir şey mi var saçmalık.
Burunları havada bende anlamıyorum madem okudun doktor oldun adam akıllı işini yap eşim çok sinirlendi şikayey edicez mutlakaBazen diyorum ki bazı doktorlar boşuna dayak yemiyor okurken sinir oldumİnsanlar sanki keyfinden gidiyor
Evet insan muamelesi yapmıyorlar çok kötü oldum moralim bozuldu baya nasıl çıltıgımı bilmiyorum hiç kabada davranmadm gayet iyi bir şekilde kendimi ifade ettigimi düşünüyorum ama kibarlıktan insanlıktan anlamıyorlar sıkıntı ordaAynu şeyi bende yaşadım bu devletin doktorları 5 para etmez herkes için dmeiyorum ama bize insan degilmişiz gibi davranıyolar. Beni odadan kovdu eşim girdi kavga etti de öyle verebildim tahlilleri. Ben kendi hastasıymış gibi davranıyor aklı sıra benim düzenli gittigim doktorum var sadece kan ve idrar tahlillerime baktırmak istiyorum dedim sanki canını istedik oturdugı yerde yanında sekreterin var çok mu zor anlamıyorum
Evet sinirli doktor bana denk geldi şansıma aile hekimime kan tahlili yaptırıyorum da idrar tahlili yapmıyolar 2 yada 3 ekim kendi doktoruma randevu alıcam zaten ona yaptırıcam herşeyi devlete de gitmem artıkCins bir dra denk gelmiş olmalısın, keşke hem özele hem devlete arada gitseydin sorun yapıyor bazı drlar.Aile hekimine git bari tahlillerin yapılsın kafan rahat eder,geçmiş olsun canım herşey yolundadır inşallah...
Yarın kontrolüm var kızlar çok heyecanlıyım maalesef kızım hala hareket etmiyor haftada 1 bazen hisseder gibi oluyorum oyüzden hep endişe içindeyim inşallah hayırlı haberler alırım
Kizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
Sağol canım benim inşallah bakalım randevum 2 de heyecanlıyım yaŞimdi sana ne kadar takma kafana desem de ben de senin gibiyim sürekli hareketlerini hissetmek istiyorum. Bazen gün boyu hareket etmediği oluyor. Sağlıklı olduğu sürece sorun yok diyor dr. İns güzel haberler alırsın canim
Bende seni merak ediyordum hayırlı haberlerle dön inşallahSağol canım benim inşallah bakalım randevum 2 de heyecanlıyım ya
Çok uzak tarih enfeksiyon varsa beklicenmi ekime kadar,ne salak bir drmuş hamile kadın rahatsız geberecenmi tahlillerini istersen?!!! tahlilide sen yapmican lbratuvarda uyuz eşek ilgilensene çok sinir bozucuuuuuuGece heyecandan uyuyamadım oglumu görücem diye adam heyecan falan bırakmadı bebegide göremedm zaten birdaha da gitmiycem zaten moralim bozuldu
Aile hekimime gidiyorum canım ama idrar tahlili yapmıyor orası kızıma hamileyken idrar yolu enfeksiyonum çok oluyodu bu bebegmde hiç idrar tahlili vermedim bakılsın istedim ama olmadı
Bende ne oldugunu anlamadm hiç tepkiyle karşılaşıcagımı düşünmemiştim o kadar insan gidiyor tahlil yaptırmaya bana yaptırmaya üşendi galiba adamın cebinde para çıkıcak sanki ya alt tarafı kan idrar girişi yaptırcan hemşireye
Burunları havada bende anlamıyorum madem okudun doktor oldun adam akıllı işini yap eşim çok sinirlendi şikayey edicez mutlaka
Evet insan muamelesi yapmıyorlar çok kötü oldum moralim bozuldu baya nasıl çıltıgımı bilmiyorum hiç kabada davranmadm gayet iyi bir şekilde kendimi ifade ettigimi düşünüyorum ama kibarlıktan insanlıktan anlamıyorlar sıkıntı orda
Evet sinirli doktor bana denk geldi şansıma aile hekimime kan tahlili yaptırıyorum da idrar tahlili yapmıyolar 2 yada 3 ekim kendi doktoruma randevu alıcam zaten ona yaptırıcam herşeyi devlete de gitmem artık
Şikayet et canım doktorun varsa var 9 ay aynı doktora gitçez diye birşey Yok deseydin başka bir hekiminde görüşünü almak istedim oyüzden bu ay değiştirdim doktorumu buraya geldim aslında hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsin ki ne istiyorsan şikayetin neyse ilgilenmek zorunda hayret birşey yaCanım gittim bugun devlete keşke gitmesydim doktor kızdı gönderdi ben senin doktorun degilim bana niye geliyosun kendi doktoruna gitsene dedi kan idrar tahlili yapar diye düşündüm belki kasık agrım enfeksiyondandır diye düşünmüştüm ama doktor ben sana niye idarr kan tahlili yaptırıyım diyo sinirlerimi bozdu benm doktor randevumu daha var diye devlete gidiyim dedim ama daha da gitmem özelde kan idrr tahlili ücretli devlet yapsın dedim ama yapmadılar ultrasonla baktı laf saya saya bebegin ayagı aşagıda oldugu için öyle hissediyomuşm canım
Yok canım erkek :) ama kızım olmasını çok isterim.senin de mi kızın olacak canım
Çok geçmiş olsun sağ salim atlatırsınız inşallah bu süreci. Senin durumunu yaşayan baya kişi var kendini olumsuza şartlandırma canım inşirah süresini oku bol bol iyi olacak diye düşünCok tesekkur ederim kizlar. Bu donem insan moral ve destek ariyor sanirimiste acikcasi iki doktorun tepkileri korkuttu beni. Ilki hemen acile yolladi digeri direk stis yapalim gozlem altina dedi. Ben de cok korktum erken dogum olur da kaybederim kizimi diye 27+2 deyim ins tutunur bana. Cok tesekkurler msjiniz icin. Dua edin lutfen
Bekleyemiycem galiba canım eşimde beklemeyelm dedi yarın giderim doktorumla konuşup bakalım yarın çalışıyor muÇok uzak tarih enfeksiyon varsa beklicenmi ekime kadar,ne salak bir drmuş hamile kadın rahatsız geberecenmi tahlillerini istersen?!!! tahlilide sen yapmican lbratuvarda uyuz eşek ilgilensene çok sinir bozucuuuuuu
Kesinlikle şikayet edicez onun yanına kar kalmıycak sinirden midem agrıyoŞikayet et canım doktorun varsa var 9 ay aynı doktora gitçez diye birşey Yok deseydin başka bir hekiminde görüşünü almak istedim oyüzden bu ay değiştirdim doktorumu buraya geldim aslında hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsin ki ne istiyorsan şikayetin neyse ilgilenmek zorunda hayret birşey ya
Sabah sabah sinirlerimi bozdu adam saglık bakanlıgına şikayet edicem yapmak zorundaydı tahlillerimi ne dediysem susturamadım adamı hemşirede diger hastayı çagırmak için kapıyı açmıştı rezil etti salak adam koridorda ki herkez bana bakıyodu bidaha da gitmem zaten kendi doktorumda yaptırıcam mecbur fazla masraf olmasın dedim tahlile vercegm paraya ogluma birşey alırım diye düşündüm ama nafile
Sagol canım tabiki paylasirim ben elimde kalan ufak parçalarla yaptım pek renk uyumu olmadı insan evladı için birşeyler yapınca daha da mutlu oluyorGünaydın canım yaptığın bakım çantasını sakıncası yoksa paylaşabilir misin ben de düşünüyorum yapmayı hatta başladım ama elde dikmek çok zor oluyor. Eline sağlık bu arada el emeği daha iyi hissettiriyor insana sanki
Sabah sabah sinirlerimi bozdu adam saglık bakanlıgına şikayet edicem yapmak zorundaydı tahlillerimi ne dediysem susturamadım adamı hemşirede diger hastayı çagırmak için kapıyı açmıştı rezil etti salak adam koridorda ki herkez bana bakıyodu bidaha da gitmem zaten kendi doktorumda yaptırıcam mecbur fazla masraf olmasın dedim tahlile vercegm paraya ogluma birşey alırım diye düşündüm ama nafile
Sagol canım tabiki paylasirim ben elimde kalan ufak parçalarla yaptım pek renk uyumu olmadı insan evladı için birşeyler yapınca daha da mutlu oluyor
Canım diktiğin pijamaları ben de çok merak ettim kumaşları nerden alıyorsun? Hangi kumaştan dikiyorsun? Fotoğraf paylaşabilir mısın?Canım ben a101e gelen makinadan aldım internetten baka baka dikiyorum ufak bakım çantası yaptım. oğluma evde giymesi için pijamalar diktim küçüğe dikiyorum simdi yavaş yavaş muslin falan aldım nevresim diktim annemle pazen battaniye yaptik onluk diktim netten bakarak yaptım hep bence izleyerek çok şey yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?