2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar kasık agrım ve akıntım var diye bende devlet hastanesine randevu aldım sabah 9 da çok heyecanlıyım kan idrar tahlili yaparlar inşallah
büyük ihtimal enfeksiyon olmuşsundur sonraki mesajlarını da okudum da doktora dediysen eğer başka doktora gittiğini o yüzden bakmak istememiştir bazı doktorlar öyle yapıyor o yüzden arada devlete gitmekte fayda var..geçmiş olsun tekrar

hiç suyum falan gelmedi ilk doğumda ama su gelmesi sızıntı şeklindeyse eğer sürekli oluyormuş sürekli su sızıyormuş kesilmeden diğer türlü de anıdan boşalıyor aynı filmlerdeki gibi yani seninki normal vajinal akıntı.benim de bu zamana kadar hep kuruydu şimdi her gün akıntı oluyor bu dönemde artıyor demekki
geçmiş olsun inşallah bebeğinizi vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız da burada diğer doktoru suçlamak da doğru olmayabilir çünkü rahim ağzı sonradan da kısalabiliyor

Günaydın canım yaptığın bakım çantasını sakıncası yoksa paylaşabilir misin ben de düşünüyorum yapmayı hatta başladım ama elde dikmek çok zor oluyor. Eline sağlık bu arada el emeği daha iyi hissettiriyor insana sanki

Gece heyecandan uyuyamadım oglumu görücem diye adam heyecan falan bırakmadı bebegide göremedm zaten birdaha da gitmiycem zaten moralim bozuldu

canım çok sinir bir durum gerçekten. Sıkma canını. Aile hekimine gitmeyi denesene. Hem onlar senin takibini yapmak zorunda. Ben bütün tahlil tetkiklerimi aile hekimime yaptırıyorum.
Aile hekimime gidiyorum canım ama idrar tahlili yapmıyor orası kızıma hamileyken idrar yolu enfeksiyonum çok oluyodu bu bebegmde hiç idrar tahlili vermedim bakılsın istedim ama olmadı

Bende ne oldugunu anlamadm hiç tepkiyle karşılaşıcagımı düşünmemiştim o kadar insan gidiyor tahlil yaptırmaya bana yaptırmaya üşendi galiba adamın cebinde para çıkıcak sanki ya alt tarafı kan idrar girişi yaptırcan hemşireye
Bazen diyorum ki bazı doktorlar boşuna dayak yemiyor okurken sinir oldum İnsanlar sanki keyfinden gidiyor
Burunları havada bende anlamıyorum madem okudun doktor oldun adam akıllı işini yap eşim çok sinirlendi şikayey edicez mutlaka

Evet insan muamelesi yapmıyorlar çok kötü oldum moralim bozuldu baya nasıl çıltıgımı bilmiyorum hiç kabada davranmadm gayet iyi bir şekilde kendimi ifade ettigimi düşünüyorum ama kibarlıktan insanlıktan anlamıyorlar sıkıntı orda

Evet sinirli doktor bana denk geldi şansıma aile hekimime kan tahlili yaptırıyorum da idrar tahlili yapmıyolar 2 yada 3 ekim kendi doktoruma randevu alıcam zaten ona yaptırıcam herşeyi devlete de gitmem artık

Yarın kontrolüm var kızlar çok heyecanlıyım maalesef kızım hala hareket etmiyor haftada 1 bazen hisseder gibi oluyorum oyüzden hep endişe içindeyim inşallah hayırlı haberler alırım

Şimdi sana ne kadar takma kafana desem de ben de senin gibiyim sürekli hareketlerini hissetmek istiyorum. Bazen gün boyu hareket etmediği oluyor. Sağlıklı olduğu sürece sorun yok diyor dr. İns güzel haberler alırsın canim

lina0156 kendisi sordu canım sen kimin hastasısın benim degilsin dedi doktorumu söyledim ona git bana niye geldin dedi özele muayneye gidip devlette tahlil yaptıranlarda var banada böylesi denk geldi

Kuzum çok geçmiş olsun en azından hastanede gözetim altındasın. Bu konuda bilgim YÖK ama ben de daha önce ki hamileliğimde başka sebepten hastanede yatmıştım. Böyle durumlarda evde olmaktan daha iyidir. Allah yardımcın olsun canım

Sağol canım benim inşallah bakalım randevum 2 de heyecanlıyım ya

Lina 0156
Cnm aynen ben de doktora suc bulmadim zaten. Belki de o donemde normal uzunluktaydi simdi kisaldi. Keske sadce ben her gdiste sorsaydim. Kizlar siz de sorun mutlaka her gidiste. Bana cok buyuk ders oldu simdi.
Heyecanli bekleyis
Cok cok tesekkur ederim canm ya. Ins ins Allah sesinizi duysun. Dualariminkabul etsin

Çok uzak tarih enfeksiyon varsa beklicenmi ekime kadar,ne salak bir drmuş hamile kadın rahatsız geberecenmi tahlillerini istersen?!!! tahlilide sen yapmican lbratuvarda uyuz eşek ilgilensene çok sinir bozucuuuuuu

Şikayet et canım doktorun varsa var 9 ay aynı doktora gitçez diye birşey Yok deseydin başka bir hekiminde görüşünü almak istedim oyüzden bu ay değiştirdim doktorumu buraya geldim aslında hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsin ki ne istiyorsan şikayetin neyse ilgilenmek zorunda hayret birşey ya

Çok geçmiş olsun sağ salim atlatırsınız inşallah bu süreci. Senin durumunu yaşayan baya kişi var kendini olumsuza şartlandırma canım inşirah süresini oku bol bol iyi olacak diye düşün

Çok uzak tarih enfeksiyon varsa beklicenmi ekime kadar,ne salak bir drmuş hamile kadın rahatsız geberecenmi tahlillerini istersen?!!! tahlilide sen yapmican lbratuvarda uyuz eşek ilgilensene çok sinir bozucuuuuuu
Bekleyemiycem galiba canım eşimde beklemeyelm dedi yarın giderim doktorumla konuşup bakalım yarın çalışıyor mu
Hakkımıda helal etmiyorum hak bu yani laf saycagına tahlil girişini yapsaydı nolcaktı sanki

Kesinlikle şikayet edicez onun yanına kar kalmıycak sinirden midem agrıyo

Kesinlikle şikayet et canim yanına kalmasın paraya gelince dünya para alıyorlar hizmete gelince sıfır. Hepsi ayni değil ama illa ki her kurumda çıkıyor böyleleri. Sonuçta devletin hastanesinde calisiyor ve maaş alıyorsan bu devletin halkına da hizmet etmek zorundasın. Malum geçim sıkıntısı tahliller dünya para...

Sagol canım tabiki paylasirim ben elimde kalan ufak parçalarla yaptım pek renk uyumu olmadı insan evladı için birşeyler yapınca daha da mutlu oluyor

Eklentiler

• Snapchat-640625821.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 68
  • Snapchat-579498422.webp
    5 KB · Görüntüleme: 70

Yazık işte böyle insanlara. Onun ayıbı bosver.
Saglık ocağında yaptırabılırsın tahlıllerini

Sagol canım tabiki paylasirim ben elimde kalan ufak parçalarla yaptım pek renk uyumu olmadı insan evladı için birşeyler yapınca daha da mutlu oluyor

Çok güzel olmuş ayrıca renklerine bayıldım ellerine sağlık. Aynısı olmuş bende kumaş da yoktu denemek icin pastanelerin bez çantalarıyla başladım ama ben organizer gibi yapıyorum sırt çantasının içine koymak icin bakalım nasıl olacak. Hatta dikiş bile kullanmıyorum zımbayla birleştiriyorum tam tembel isi napayim baktım elde dikmesi çok yoruyor parmaklarım agridi. İs görsün yeter dedim şimdilik. O çantalara 180 lira vermek istemedim valla

Canım diktiğin pijamaları ben de çok merak ettim kumaşları nerden alıyorsun? Hangi kumaştan dikiyorsun? Fotoğraf paylaşabilir mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…