2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım diktiğin pijamaları ben de çok merak ettim kumaşları nerden alıyorsun? Hangi kumaştan dikiyorsun? Fotoğraf paylaşabilir mısın?
Canım bende birkaç aydır dikiyorum benim kumaşlarimi hep annem getirdi bana pijama diktiklerimi penye nevresim falan içinde ümraniyeden alışveriş yaptım

Canım diktiğin pijamaları ben de çok merak ettim kumaşları nerden alıyorsun? Hangi kumaştan dikiyorsun? Fotoğraf paylaşabilir mısın?
Daha üst dikmeye başlayamadim malesef

Eklentiler

• Snapchat-1145311860.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 63
  • Snapchat-1118062528.webp
    7 KB · Görüntüleme: 64
  • Snapchat-1892907676.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 63
Sağol canım sen nasıl birşey yapıyorsun ki zımba yerine sıcak silikon ile daha iyi olmazmi bende normal sırt çantası kullanıyorum oğlumda ikisinin ki karışmasın diye yaptım bunuda

Ezmu0810 canım sağlık ocağı zaten belirli aralıklarla bu tahlilleri yapıyor. Sen düzenli olarak gittin mi aile hekimine. Olmazsa pazartesi git durumunu anlar yapması lazım. İlaç kullanımını bile onlar takip ediyor normalde

Her gün mutlaka 1 tane muz yiyorum canım. Fazlası da çok şeker olur zaten.

Cvp yazdiktan sonra okudum canim oldukca iyi besleniyorsun. Belki kendi vucudunun cok fazla ihtiyaci var vitaminlere oyuzden kendine depolarken bebege az aktarim olabilir. Ama doktorun da iyi dediyse cok kafana takma. Ozellikle bas govde bacak olcumleri haftasiyla uyumluymus cok sukur.

cok tesekkur ederim cnm dedigin gibi elde dikis yorucu oluyo bi de yamuk yumuk oluyo makina daha muntazam oluyo
a101 bime gelince bakarim cnm sagolasin

Saglık ocagıma düzenli gidiyorum canım ilaç takibimi doktorum kendisi yapıyor saglık ocagının verdiklerini doktorum onaylamadn içmiyorum idrar tahlilide yapmıyor saglık ocagı

cnm istedigi kadar mirin kirin etsin mecbur bakmak zorunda benim doktorum da gecen istemisti saglik ocagi yapti kan idrar testini

Yaparsın yaparsın. Insan yeter ki istesin ve hevesli olsun. Küçük şeylerle başlayıp seri üretime bile geçersin. Hatta bu s3kilde sipariş alıp para bile kazanan bir sürü insan var.
aynem cnm instegramda goruyorum cok guzel sayfalar var masallah.
benim simdikik oyle bi hedefim ykk cnm ya kpss hazirlanmaya baslicam.bu sene gircektim calisiyodum hamilelik haberiji aldim cok sukur sinava da bulanti kusmalardan giremedim insallah 2020 ye nasipse bebisle yavas yavas hazirlancam.hala bulantim var ilac almama ragmen ama baslicam artik.simdilik kapı susuyle ugrasiyorum.biseylerle ugrasmak iyi geliyo.videodan izledim kece aldim minik balonlar yapiyorum dikis asamasindayim mubarek dik dik bitmiyo.bu bitince kumaslar alip yastik falan dikmek istyorum kendime bebise onun icin makina lazim gibi elde ugrasmak zor olur.bakalim denemelik belki 2.el alirim onu da yapamazsam diye.su sira zaten bebek ihtiyaclariyla mesgulum onlari bile zar zor almaya calisiyoruz malum hem borclar hem hastane masraflari hem dolarin yukselmesi bayagi zorlaniyoruz.alacaklarimi alip bitiriraem en sona makinayi almak istiyorum ciddi ciddi seviyorumda boyle el islerini ugrasmayi falan lazim da oluyo.
iste bi seyi merak ediyorum makinada.dikis dikerken araliklarini nasil ayni tutuyosunuz elimizle mi ayarliyoruz makina mi ayarliyo otomatik.pek anlatabildimmi bilmiyorum

cnm benim duydugum bildigin su gibi oluyormus ama tabi tecrubeki anneler daha iyi bilir.isedim saniyormussun falan ama degilmis.
kasiklara tekme okayini ben de yasiyorum ayaklari cikiverecekmis gibi ozellikle bu ara kasiklarimi tekmeliyor hep ve hem acitiyo hem tuvaletim geldi saniyorum.ama merak etme ben bugun doktora gittim normal dedi.hatta bu ara tekmeler azdi.neyseki sorun yokmus cok sukur.

kizlar bende bugun doktora gittim cok sukur antibiyotige gerek yokmus.cok atesim cikarsa yemeden icmeden kesilirsem o zmn bebek etkilenmesin diye veriyolarmis antibiyotigi.bu aralar tekmelerini kasiklarimda ve az hissediyordum bi sorun cikmadi cok sukur
b 12 igne verdi haftada bir vurulcam.vitaminimi gunde 2 ye cikartti.devit gunde 10 damla.omega 3 e devam.tam 3 kutu vitamin ilacim var.bi tane mide reflü ilaci bi tane de bulanti ilacim.ben hic bu kadar ilac kullanan biri degildim..
zofer icin doktir bisey demiyor ister kullan ister kulllanma diyo.bende icim rahat etmiyi bari en azindan baska ilac da deneyim istedim.dramamine yi denicem.en azindan herkesin kullandigi bi mide bulanti ilaci bende iyi etki ederse zoferi birakip buna gecicem.etmezse zofere devam malesef.
gunde 2 litre su icmeye calis dedi amniyon sivisi falan iyi ama biraz enfeksiyon var dedi.mecbur icicem artik yudum yudum.sirf bu su yuzunden erken dogum riskim olcak diye korkuyorum neyseki suyuna iyi dedi.bana da bi icimlik toz versi idrar yolunu temizlesin diye gece yatarken ic dedi bugun icicem bakalim.
zencefil ihlamuru icebilirmiyim falan diye sorcaktim unuttum yine ya akdirdim ama esime icicem bugun bisey olmaz heralde nette baktim da icen var.nane limon da yapicam.
aslinda bebek iyi deyince otomatikmen kendimi iyi hissettim ama vucut agrilarim var hala.

Saglık ocagıma düzenli gidiyorum canım ilaç takibimi doktorum kendisi yapıyor saglık ocagının verdiklerini doktorum onaylamadn içmiyorum idrar tahlilide yapmıyor saglık ocagı
Demek ki değişiyor benim aile hekimliği yapıyor canım hem kan hem idrar. özelde yapmaya mecbur kaldın yani

Gecmıs olsun umudunu kaybetme sıfır rahım ağzıyla yada açılmayla gereklı tedavı yapılarak son haftalara ulaşan arkadaşlar var benım ilk hamılelıgımde 2.5 cm açılmayla 10 mm yanı 1 cm kalan rahım ağzımla 25 haftalıkken serklaj olup 30 haftaya kadar hep yattım sadece wc için kalktım bunun 20 günü hastanedeydı sonrasında da evde yattım sadece doktora ve lavaobaya kalktım yemegımı bıle uzanarak yıyordum şükür 36 haftalık suyumun gelmesı sebebıyle Doğum yaptım şuanda ikinci hamılelıgım bu sefer 14 haftada önlem amaçlı dıkıs atıldı evde yatıyorum gene tedavı uygulamaya basladılarmk ilaçlarlada tamamlayabılırsın sancı varmı kontrol edıldımı progestan proloton depot iğne sancı kesıcı ilaç ciğer geliştirici iğne falan uygulanıyormu

Sağol canım sen nasıl birşey yapıyorsun ki zımba yerine sıcak silikon ile daha iyi olmazmi bende normal sırt çantası kullanıyorum oğlumda ikisinin ki karışmasın diye yaptım bunuda

Bitince ben de foto atarım ins. Silikonum yoktu olsa çok daha iyi olurdu evet ama zaten denemek icin yapıyorum meraktan biraz da zaman değerlendirmek. Çünkü evde yatıyorum sürekli çok hareket yasak. Bi uğraş olsun istedim

Ohh iyi bari rahatladım sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…