- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.981
Canım bende birkaç aydır dikiyorum benim kumaşlarimi hep annem getirdi bana pijama diktiklerimi penye nevresim falan içinde ümraniyeden alışveriş yaptımCanım diktiğin pijamaları ben de çok merak ettim kumaşları nerden alıyorsun? Hangi kumaştan dikiyorsun? Fotoğraf paylaşabilir mısın?
Daha üst dikmeye başlayamadim malesefCanım diktiğin pijamaları ben de çok merak ettim kumaşları nerden alıyorsun? Hangi kumaştan dikiyorsun? Fotoğraf paylaşabilir mısın?
Sağol canım sen nasıl birşey yapıyorsun ki zımba yerine sıcak silikon ile daha iyi olmazmi bende normal sırt çantası kullanıyorum oğlumda ikisinin ki karışmasın diye yaptım bunudaÇok güzel olmuş ayrıca renklerine bayıldım ellerine sağlık. Aynısı olmuşbende kumaş da yoktu denemek icin pastanelerin bez çantalarıyla başladım ama ben organizer gibi yapıyorum sırt çantasının içine koymak icin bakalım nasıl olacak. Hatta dikiş bile kullanmıyorum zımbayla birleştiriyorum tam tembel isi napayim baktım elde dikmesi çok yoruyor parmaklarım agridi. İs görsün yeter dedim şimdilik. O çantalara 180 lira vermek istemedim valla
Her gün mutlaka 1 tane muz yiyorum canım. Fazlası da çok şeker olur zaten.
birdakine inşaAllahYok canım erkek :) ama kızım olmasını çok isterim.
cok tesekkur ederim cnm dedigin gibi elde dikis yorucu oluyo bi de yamuk yumuk oluyo makina daha muntazam oluyoElde çok sağlam olmayabiliyor ve çok uğraştırıyor diye düşünüyorum. Ama sabrın ve becerin varsa neden olmasın. Çok da takdir ettim seni canim. a101 yada bim e gelen makinelerden al, elde dikime bile yatkınsan makinede neler yaparsın neler....
Hem çok daha eğlenceli olur. Taksit de yapılıyor geçen sene 140 yada 180 tl idi . Singer marka. Masa üstü taşınabilir.
Saglık ocagıma düzenli gidiyorum canım ilaç takibimi doktorum kendisi yapıyor saglık ocagının verdiklerini doktorum onaylamadn içmiyorum idrar tahlilide yapmıyor saglık ocagıEzmu0810 canım sağlık ocağı zaten belirli aralıklarla bu tahlilleri yapıyor. Sen düzenli olarak gittin mi aile hekimine. Olmazsa pazartesi git durumunu anlar yapması lazım. İlaç kullanımını bile onlar takip ediyor normalde
cnm istedigi kadar mirin kirin etsin mecbur bakmak zorunda benim doktorum da gecen istemisti saglik ocagi yapti kan idrar testiniKızlar doktorum detayli kan ve idrar tahlili istedi. Aslinda saglk ocaginda yaptiracaktm ama aile hekimi mirin kirin ediyor cok tahlil yaptiriyormusum....
Devlet hastanesinde yaptiran var mi tahlillerini? Smdi orada bir doktora gidip benim doktorum bu tahlilleri istedi yapar misiniz ddesem doktor beni azarlamaz di mi:))
aynem cnm instegramda goruyorum cok guzel sayfalar var masallah.Yaparsın yaparsın. Insan yeter ki istesin ve hevesli olsun. Küçük şeylerle başlayıp seri üretime bile geçersin. Hatta bu s3kilde sipariş alıp para bile kazanan bir sürü insan var.
cnm benim duydugum bildigin su gibi oluyormus ama tabi tecrubeki anneler daha iyi bilir.isedim saniyormussun falan ama degilmis.Kızlar özellikle tecrübeli annişler şu suyun gelmesi nasıl oluyor sızıntı gibi mi yoksa filmlerdeki gibi birden mi boşalıyor rengi kokusu varmı yoksa su gibi mi benim akıntım arttı sanki beyazımsı ıslaklık haricinde bir sorun yaratmıyor ama bu ara bebeğim sadece kasıklarımı tekmeliyor karnımın her yerini gezen şuan sanki oturmuş seri tekmeleri kasıklara saydırıyor hatta canımı bile acıttığı oluyor inanılmaz tuvaletimi getiriyor sanki o bacakları ayakları çıkarıvericek kasıklardan açıkcası endişelendim
Yok efendim onların kotasi varmis da baskasinin hakkina giriyormusum da, gerildim yanicnm istedigi kadar mirin kirin etsin mecbur bakmak zorunda benim doktorum da gecen istemisti saglik ocagi yapti kan idrar testini
İnşallah canım :)birdakine inşaAllah
Demek ki değişiyor benim aile hekimliği yapıyor canım hem kan hem idrar. özelde yapmaya mecbur kaldın yaniSaglık ocagıma düzenli gidiyorum canım ilaç takibimi doktorum kendisi yapıyor saglık ocagının verdiklerini doktorum onaylamadn içmiyorum idrar tahlilide yapmıyor saglık ocagı
Gecmıs olsun umudunu kaybetme sıfır rahım ağzıyla yada açılmayla gereklı tedavı yapılarak son haftalara ulaşan arkadaşlar var benım ilk hamılelıgımde 2.5 cm açılmayla 10 mm yanı 1 cm kalan rahım ağzımla 25 haftalıkken serklaj olup 30 haftaya kadar hep yattım sadece wc için kalktım bunun 20 günü hastanedeydı sonrasında da evde yattım sadece doktora ve lavaobaya kalktım yemegımı bıle uzanarak yıyordum şükür 36 haftalık suyumun gelmesı sebebıyle Doğum yaptım şuanda ikinci hamılelıgım bu sefer 14 haftada önlem amaçlı dıkıs atıldı evde yatıyorum gene tedavı uygulamaya basladılarmk ilaçlarlada tamamlayabılırsın sancı varmı kontrol edıldımı progestan proloton depot iğne sancı kesıcı ilaç ciğer geliştirici iğne falan uygulanıyormuKizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
Sağol canım sen nasıl birşey yapıyorsun ki zımba yerine sıcak silikon ile daha iyi olmazmi bende normal sırt çantası kullanıyorum oğlumda ikisinin ki karışmasın diye yaptım bunuda
Ohh iyi bari rahatladım sağolasın canımcnm benim duydugum bildigin su gibi oluyormus ama tabi tecrubeki anneler daha iyi bilir.isedim saniyormussun falan ama degilmis.
kasiklara tekme okayini ben de yasiyorum ayaklari cikiverecekmis gibi ozellikle bu ara kasiklarimi tekmeliyor hep ve hem acitiyo hem tuvaletim geldi saniyorum.ama merak etme ben bugun doktora gittim normal dedi.hatta bu ara tekmeler azdi.neyseki sorun yokmus cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?