- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.001
Evet akıntı sanırım sürekli değil ara ara oluyor sağol canımbüyük ihtimal enfeksiyon olmuşsundur sonraki mesajlarını da okudum da doktora dediysen eğer başka doktora gittiğini o yüzden bakmak istememiştir bazı doktorlar öyle yapıyor o yüzden arada devlete gitmekte fayda var..geçmiş olsun tekrar
hiç suyum falan gelmedi ilk doğumda ama su gelmesi sızıntı şeklindeyse eğer sürekli oluyormuş sürekli su sızıyormuş kesilmeden diğer türlü de anıdan boşalıyor aynı filmlerdeki gibi yani seninki normal vajinal akıntı.benim de bu zamana kadar hep kuruydu şimdi her gün akıntı oluyor bu dönemde artıyor demekki
geçmiş olsun inşallah bebeğinizi vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız da burada diğer doktoru suçlamak da doğru olmayabilir çünkü rahim ağzı sonradan da kısalabiliyor
İnsan yatmaktanda bunaliyor çok eline sağlık canım senindeBitince ben de foto atarım ins. Silikonum yoktu olsa çok daha iyi olurdu evet ama zaten denemek icin yapıyorum meraktan biraz da zaman değerlendirmek. Çünkü evde yatıyorum sürekli çok hareket yasak. Bi uğraş olsun istedim
canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıklı olmasına. Benim de aylardır kafası aşağıda. Kafası idrar keseme baskı yapıyor sık idrara çıkıyorum. Ayakları da mideme, kaburgalarıma baskı yapıyor reflüden ölüyorum . yani her şekilde biyerlerimize baskı yapıyorlar :) Büyüdükçe de artacak baskı.Ben geldim kızlar çok şükür iyi haberini aldım hareket kısmınıda gelince başı midemde ayakları kasıklarımdaymış ters duruyor dedi düzelebilir pozisyonu dedi benim gibi olan var mı zaten ben idrar kesemin orda bişey hissedip hep tuvalete gidiyordum titreşim gibi bebeğin ayaklarıymış o yaşadığım
Sağlıklı olsunlarda çekeriz napalım canımcanım hayırlı olsun çok sevindim sağlıklı olmasına. Benim de aylardır kafası aşağıda. Kafası idrar keseme baskı yapıyor sık idrara çıkıyorum. Ayakları da mideme, kaburgalarıma baskı yapıyor reflüden ölüyorum . yani her şekilde biyerlerimize baskı yapıyorlar :) Büyüdükçe de artacak baskı.
Ben oğlumda son haftama kadar hep yaptırdım canım sıkıntı olmadı şimdiki hamileliğimde yaptırmadım çünkü 2 yıl lazere gittim tüy falan YokKızlar agdacida özel bölgeye agda yaptırsak problem olurmu ?
Allah bildiği gibi yapsın o doktoru. Bu sağlık sektöründe çalışanlar bazen çok vicdansız. Bir kez de kan verecektim sağlıkocağında kendi hemşirem yoktu başka hemşireye rica ettim ben ilgilenemem dedi. Okulda başka öğretmen gelmese öğrencilerini biz sınıfımıza alıp ilgileniyoruz dedim bu nasıl bi şey dedim ya..Canım gittim bugun devlete keşke gitmesydim doktor kızdı gönderdi ben senin doktorun degilim bana niye geliyosun kendi doktoruna gitsene dedi kan idrar tahlili yapar diye düşündüm belki kasık agrım enfeksiyondandır diye düşünmüştüm ama doktor ben sana niye idarr kan tahlili yaptırıyım diyo sinirlerimi bozdu benm doktor randevumu daha var diye devlete gidiyim dedim ama daha da gitmem özelde kan idrr tahlili ücretli devlet yapsın dedim ama yapmadılar ultrasonla baktı laf saya saya bebegin ayagı aşagıda oldugu için öyle hissediyomuşm canım
Gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsinBen geldim kızlar çok şükür iyi haberini aldım hareket kısmınıda gelince başı midemde ayakları kasıklarımdaymış ters duruyor dedi düzelebilir pozisyonu dedi benim gibi olan var mı zaten ben idrar kesemin orda bişey hissedip hep tuvalete gidiyordum titreşim gibi bebeğin ayaklarıymış o yaşadığım
Amin Sağol canım benim hepimize inşallahGozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
Bende cok az çıkıyor jilet diken diken oluyor artik ağda yaptırıp uzun süre rahat olmak istiyorum teşekkür ederim canımBen oğlumda son haftama kadar hep yaptırdım canım sıkıntı olmadı şimdiki hamileliğimde yaptırmadım çünkü 2 yıl lazere gittim tüy falan Yok
Çok şükür canım benimkinin de kafası sol kasığımda aşağıda içe dönük yüzünü göremedim henüz oğlumun :)Ben geldim kızlar çok şükür iyi haberini aldım hareket kısmınıda gelince başı midemde ayakları kasıklarımdaymış ters duruyor dedi düzelebilir pozisyonu dedi benim gibi olan var mı zaten ben idrar kesemin orda bişey hissedip hep tuvalete gidiyordum titreşim gibi bebeğin ayaklarıymış o yaşadığım
Ayyy öylede kötü ya nazlı olacak annesi sağlıkla doğsun da bol bol görürsün inşallahÇok şükür canım benimkinin de kafası sol kasığımda aşağıda içe dönük yüzünü göremedim henüz oğlumun :)
Çok tatlılar eline sağlıkDaha üst dikmeye başlayamadim malesef
Amin kuzum inşallah :) her randevuda eşimle heyecanlanıyoruz acaba yüzü bu kez görünecek mi diye ama yok göstermiyor, Detaylıda alttan zorla görmeye çalıştı doktor, bi ultrason görüntüsü verdi ama biz neresi burnu neresi ağzı anlayamadık:))))Ayyy öylede kötü ya nazlı olacak annesi sağlıkla doğsun da bol bol görürsün inşallah
Sağol canım yavaş yavaş öğrenmeye calisiyorumÇok tatlılar eline sağlık
Millet agız burun kıvırarak iş yapıyo napıcagımı şaşırdım kendi doktorumda harika adamdır allah razı olsun ondan böyle saçma insanları görünce gidip doktorumun elini öpesim geldiAllah bildiği gibi yapsın o doktoru. Bu sağlık sektöründe çalışanlar bazen çok vicdansız. Bir kez de kan verecektim sağlıkocağında kendi hemşirem yoktu başka hemşireye rica ettim ben ilgilenemem dedi. Okulda başka öğretmen gelmese öğrencilerini biz sınıfımıza alıp ilgileniyoruz dedim bu nasıl bi şey dedim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?