2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Adet gününüz gecikti mi

Gozunuz aydin darisi kalp atisina

Ay ne güzel Allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin

Kizlar dua edin.muayenehanenin kapisindayim su an.hayirlisiyla guzel haberlerle cikarim bebisimi saglikli gorurum insallah.amiinnnn
heyecan daha da kötü yapıyor herşeiy ben yaşadım maalesef,
rahat ol,
herşey olacağına varıyor,
inş yolundadır herşey, güzel habele rbekliuoruz

tekrar selam kızlar doktora gitmeyi elimden geldiğince geciktirdim ilk hamileliğimde geç döllenme olmuştu gene o şekilde birsey olur diye iyi ki de öyle yapmışım normalde sata göre bugün 6 haftalık olmuştuk keseyi zar zor görebildi doktor hatta bir de extradan alttan da baktı kesin olsun diye su an 4-5 haftalık olarak gözüküyor dedi doğum bat 21 aralık olarak gözüküyor nasıl denk getirdiysek aralık ayına aralıkta doğanlara üzülmüştüm hep kaç yaşında oldukları belli olmuyor hep yıl kaybı oluyor vs diye neyse kısmet artık

Merhaba kızlar hiç beklemiyordum hamile oldugumu öğrendim ve hayatta en istemedigim ay aralik dogumlu olacak Allah izin veririse.. soktayim hala atlatamadim esime hala soyleyemedim cunku hic istemiyordu

Al benden de o kadar hep uzulmusumdur vende aralik ayinda doganlara planli gebelik yaoacaktim ilk gebeligimdeki gibi ancak vu surpriz olduuu

Geçmiş olsun canım lekelenmen var mı yoksa korkma ama dayınınmayacak kadar ağrın varsa git doktora

Bizde bugün keseyi gördük çarşamba kalp atışı için çağırdı bakalım
Gözünüz aydın cnm

Kizlar dua edin.muayenehanenin kapisindayim su an.hayirlisiyla guzel haberlerle cikarim bebisimi saglikli gorurum insallah.amiinnnn
Güzel haberlerle gel canım dualarımız seninle

heyecan daha da kötü yapıyor herşeiy ben yaşadım maalesef,
rahat ol,
herşey olacağına varıyor,
inş yolundadır herşey, güzel habele rbekliuoruz
Kişisel bilgilerinin olduğu yere gir altlara doğru bebeğin doğum tarihi yazıyor. Oraya doğum yapacağım tarihi girince değişiklikleri kaydet diyorsun takvim oluyor canım

Merhaba kızlar hiç beklemiyordum hamile oldugumu öğrendim ve hayatta en istemedigim ay aralik dogumlu olacak Allah izin veririse.. soktayim hala atlatamadim esime hala soyleyemedim cunku hic istemiyordu
Ne güzel bir mucize isteyen o kadar çok kişi varken eşinizle inşallah zorluk çıkarmaz sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya gelsin bence Doğduğu ay çokta önemli değil

Insallah kurtaj istemez .. sevinemedim bile bebegime cunku hic ama hic istemiyor.. maddi olarak cok buyuk masraf manevi olarak mahvoluruz diye.. bir kac bekleyecegim bakalim..

merhabalar... adet günümden 10 gün geçti test yaptım bugun pozitif cıktı.....2.5 yasında oğlum var ...ikinci çocugu planlamıyorduk biraz soktayız...doktora henüz gitmedim çünkü 1. de kese var bebek yok falan cümleler kurup uzmüşlerdi beni ... o yuzden 2 hafta falan daha gecsin gidecem inş... şimdilik doğumu aralık gibi gözüküyor.... rabbim saglıklı evlatlar versin kucagımıza inş

aynen ben de,
iki düşüğüm va r,
ikisinde de sürekli kan tahlili yaptrdım vs ,
şimdi bunda iki defa yaptırdım, ki hafta sonra da randevu aldım, koşturmanın bi analamı olmadığını öğrendm artık iki düşükten sonra....... zaten daha 4. haftada görünüyorum sat a göre,
gitsem ne olacak ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…