- 9 Nisan 2018
- 99
- 66
- 3
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.401
Adet gününüz gecikti miMerhaba arkadaşlar. Ben de bu sabah doktora gittim çok küçük bir kese gördük gebeligim son adet tarihimden çok küçük bunun sebebi de adet dongulerimin uzun ve geç yumurtluyor olmam. Kese güzel yere tutunmuş ve şekli iyi görünüyor bir sıkıntı yok dedi doktor. Adet tarihini baz almayacağım dedi. 3 hafta sonra yeniden gorusucez bebek ve kalp atışı için
Gozunuz aydin darisi kalp atisinaMerhaba arkadaşlar. Ben de bu sabah doktora gittim çok küçük bir kese gördük gebeligim son adet tarihimden çok küçük bunun sebebi de adet dongulerimin uzun ve geç yumurtluyor olmam. Kese güzel yere tutunmuş ve şekli iyi görünüyor bir sıkıntı yok dedi doktor. Adet tarihini baz almayacağım dedi. 3 hafta sonra yeniden gorusucez bebek ve kalp atışı için
Evet 10 günAdet gününüz gecikti mi
alttaki hamileleik takvimi nerden oluşturuluyor acaba?Evet 10 gün
Teşekkürler inşallahGozunuz aydin darisi kalp atisina
Ay ne güzel Allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsinMerhabaaaaa Allahım 4 sene sonra buralara tekrar geldim şükürler olsun hemde bu sefer daha bomba gibi geldim...Maşallah ikiz bebeklerim geliyormuşş Kan değerim normal çıkmıştı o yüzden hiç ikiz tahmin etmedik doktorum 2 kese var 2 bebek var diyince mutluluğu şaşkınlığı endişeyi size anlatamam.3.5 yaşında da melek gibi bir kızım var.Rabbim hepimize sağlıkla sürecimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin....
Hayirli haberler al insallah canimKizlar dua edin.muayenehanenin kapisindayim su an.hayirlisiyla guzel haberlerle cikarim bebisimi saglikli gorurum insallah.amiinnnn
İnşaallah canım Allah gönlünün muradını versinKizlar dua edin.muayenehanenin kapisindayim su an.hayirlisiyla guzel haberlerle cikarim bebisimi saglikli gorurum insallah.amiinnnn
heyecan daha da kötü yapıyor herşeiy ben yaşadım maalesef,Kizlar dua edin.muayenehanenin kapisindayim su an.hayirlisiyla guzel haberlerle cikarim bebisimi saglikli gorurum insallah.amiinnnn
Insallah hayirli haberler alirsinKizlar dua edin.muayenehanenin kapisindayim su an.hayirlisiyla guzel haberlerle cikarim bebisimi saglikli gorurum insallah.amiinnnn
Al benden de o kadar hep uzulmusumdur vende aralik ayinda doganlara planli gebelik yaoacaktim ilk gebeligimdeki gibi ancak vu surpriz olduuutekrar selam kızlardoktora gitmeyi elimden geldiğince geciktirdim ilk hamileliğimde geç döllenme olmuştu gene o şekilde birsey olur diye iyi ki de öyle yapmışım normalde sata göre bugün 6 haftalık olmuştuk keseyi zar zor görebildi doktor hatta bir de extradan alttan da baktı kesin olsun diye su an 4-5 haftalık olarak gözüküyor dedi doğum bat 21 aralık olarak gözüküyor nasıl denk getirdiysek aralık ayına aralıkta doğanlara üzülmüştüm hep kaç yaşında oldukları belli olmuyor hep yıl kaybı oluyor vs diye neyse kısmet artık
ya kızlar allah aşkına ya,Al benden de o kadar hep uzulmusumdur vende aralik ayinda doganlara planli gebelik yaoacaktim ilk gebeligimdeki gibi ancak vu surpriz olduuu
Geçmiş olsun canım lekelenmen var mı yoksa korkma ama dayınınmayacak kadar ağrın varsa git doktoraBende de kist oluştu bebekle. 6cm. Dün gece 3 buçukta uyandım sancıyla... Tam üç saat sancı çektin, çok şiddetliydi. Eşim 6 buçukta uyandı bir saat de onunla bekledik. Hastaneye gitsem mi gitmesen mi emin olamadım. 4.saatin sonunda dayanabileceğim noktaya indi sancı. Belime vuruyor ağrısı hala...
Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Gözünüz aydın cnmBizde bugün keseyi gördük çarşamba kalp atışı için çağırdı bakalım
Güzel haberlerle gel canım dualarımız seninleKizlar dua edin.muayenehanenin kapisindayim su an.hayirlisiyla guzel haberlerle cikarim bebisimi saglikli gorurum insallah.amiinnnn
Kişisel bilgilerinin olduğu yere gir altlara doğru bebeğin doğum tarihi yazıyor. Oraya doğum yapacağım tarihi girince değişiklikleri kaydet diyorsun takvim oluyor canımheyecan daha da kötü yapıyor herşeiy ben yaşadım maalesef,
rahat ol,
herşey olacağına varıyor,
inş yolundadır herşey, güzel habele rbekliuoruz
Ne güzel bir mucize isteyen o kadar çok kişi varken eşinizle inşallah zorluk çıkarmaz sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya gelsin bence Doğduğu ay çokta önemli değilMerhaba kızlar hiç beklemiyordum hamile oldugumu öğrendim ve hayatta en istemedigim ay aralik dogumlu olacak Allah izin veririse.. soktayim hala atlatamadim esime hala soyleyemedim cunku hic istemiyordu
Insallah kurtaj istemez .. sevinemedim bile bebegime cunku hic ama hic istemiyor.. maddi olarak cok buyuk masraf manevi olarak mahvoluruz diye.. bir kac bekleyecegim bakalim..Geçmiş olsun canım lekelenmen var mı yoksa korkma ama dayınınmayacak kadar ağrın varsa git doktora
Gözünüz aydın cnm
Ne güzel bir mucize isteyen o kadar çok kişi varken eşinizle inşallah zorluk çıkarmaz sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya gelsin bence Doğduğu ay çokta önemli değil
aynen ben de,merhabalar... adet günümden 10 gün geçti test yaptım bugun pozitif cıktı.....2.5 yasında oğlum var ...ikinci çocugu planlamıyorduk biraz soktayız...doktora henüz gitmedim çünkü 1. de kese var bebek yok falan cümleler kurup uzmüşlerdi beni ... o yuzden 2 hafta falan daha gecsin gidecem inş... şimdilik doğumu aralık gibi gözüküyor.... rabbim saglıklı evlatlar versin kucagımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?