- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.021
Ben canım aynen öyleyimBen geldim kızlar çok şükür iyi haberini aldım hareket kısmınıda gelince başı midemde ayakları kasıklarımdaymış ters duruyor dedi düzelebilir pozisyonu dedi benim gibi olan var mı zaten ben idrar kesemin orda bişey hissedip hep tuvalete gidiyordum titreşim gibi bebeğin ayaklarıymış o yaşadığım
evet canım mecburenİkinci çocuğunu doğuracak olanlar ilk çocuğunuzu doğumda hastaneye götürecek misiniz?
Ben düşünmüyordum ama evde bırakmak psikolojisi için iyi değilmişevet canım mecburen
kaç yaşında? evet zaten bir gece kalırız bir sıkıntı olmazsaBen düşünmüyordum ama evde bırakmak psikolojisi için iyi değilmiş
3yasina girecek inşallah seninki kaç yasında sezeryanda 2gece kalınıyorkaç yaşında? evet zaten bir gece kalırız bir sıkıntı olmazsa
benim kızımda ocakta 3e girecek aynımışık canım =) kızımda 24 saat bile kalmadım canım o doktoruna bağlı bence3yasina girecek inşallah seninki kaç yasında sezeryanda 2gece kalınıyor
Bizde ilk defa gördük yüzünü balyanak esniyor bir tanesindeAmin kuzum inşallah :) her randevuda eşimle heyecanlanıyoruz acaba yüzü bu kez görünecek mi diye ama yok göstermiyor, Detaylıda alttan zorla görmeye çalıştı doktor, bi ultrason görüntüsü verdi ama biz neresi burnu neresi ağzı anlayamadık:))))
Şimdi de başka bir hastaneden yine randevu aldım gelecek hafta için belki orda görürürz diyoruz tabi azıcık kıpırdarsa:)
Ay çok tatlı maşallah yaa :) darısı başımıza inşallah bize de görmek nasip olur :)Bizde ilk defa gördük yüzünü balyanak esniyor bir tanesinde
aynı sorunu ben de yaşıyorum ama bizimki biraz farklı. eşimin 4 yaşında bir erkek yeğeni var. Ama bana çok düşkün. Beni herkesten kıskanıyor. Aynı binada oturuyoruz akşam kreşten eve dönerken bana uğrayıp beni öpmeden asla evlerine girmez. Yenge diye ölüyor, resmen aşık :) ben de öyle buarada çok seviyorum onu ve asla kıyamıyorum. Şimdi arada gelip göbeğimi öpüyor kardeşim geliyor diye mutlu, ama çok kıskanıyor biliyorum. Doğum yapacağımda eltimler onu da getirir kesin hastaneye. Ben onun kıskanmasını ve üzülmesini istemediğim için bir hediye almak istiyorum. Sanki bebek gelirken ona hediye getirmiş gibi olsun diye. Mantıklı mı ki?benim kızımda ocakta 3e girecek aynımışık canım =) kızımda 24 saat bile kalmadım canım o doktoruna bağlı bencepeki hediye alacak mısın büyüğüne yani hani kardeş getirdi gibisine? ben kararsızım o konuda
oyyy maşaAllahBizde ilk defa gördük yüzünü balyanak esniyor bir tanesinde
Bence alın canım sürpriz yaptı kardeşin seni sevdiği için getirmiş dersiniz. Ablamlar yapmıştı yeğenimde:)benim kızımda ocakta 3e girecek aynımışık canım =) kızımda 24 saat bile kalmadım canım o doktoruna bağlı bencepeki hediye alacak mısın büyüğüne yani hani kardeş getirdi gibisine? ben kararsızım o konuda
kendi çocuğuna mı eltinine mi almayı düşünüyorsun canım? işte benim kız biraz farklı kıskanıp da ileride kardeş bana hediye getirsin öylesi severim derse diye de korkuyorumaynı sorunu ben de yaşıyorum ama bizimki biraz farklı. eşimin 4 yaşında bir erkek yeğeni var. Ama bana çok düşkün. Beni herkesten kıskanıyor. Aynı binada oturuyoruz akşam kreşten eve dönerken bana uğrayıp beni öpmeden asla evlerine girmez. Yenge diye ölüyor, resmen aşık :) ben de öyle buarada çok seviyorum onu ve asla kıyamıyorum. Şimdi arada gelip göbeğimi öpüyor kardeşim geliyor diye mutlu, ama çok kıskanıyor biliyorum. Doğum yapacağımda eltimler onu da getirir kesin hastaneye. Ben onun kıskanmasını ve üzülmesini istemediğim için bir hediye almak istiyorum. Sanki bebek gelirken ona hediye getirmiş gibi olsun diye. Mantıklı mı ki?
benim yok başka çocuğum canım. Eltimin çocuğuna almayı düşünüyorum. Ama ters mi teper acaba bilemedim.kendi çocuğuna mı eltinine mi almayı düşünüyorsun canım? işte benim kız biraz farklı kıskanıp da ileride kardeş bana hediye getirsin öylesi severim derse diye de korkuyorum
bilemedim canım alışırsa diye korkuyorum =)Bence alın canım sürpriz yaptı kardeşin seni sevdiği için getirmiş dersiniz. Ablamlar yapmıştı yeğenimde:)
eltinle konuş istersen canım ama 4 yaşında sanmıyorum ters tepeceğinibenim yok başka çocuğum canım. Eltimin çocuğuna almayı düşünüyorum. Ama ters mi teper acaba bilemedim.
Hoş bende kalmadim oğlumda sabah 7de doğum yaptım ertesi gün 12de çıkmıştır . bende kararsizim canım kimi uzmanlar alin kimileri almayın diyor alirsamda ikeadaki yazı tahtasını almayı düşünüyorum yazmayı çok seviyor diyebenim kızımda ocakta 3e girecek aynımışık canım =) kızımda 24 saat bile kalmadım canım o doktoruna bağlı bencepeki hediye alacak mısın büyüğüne yani hani kardeş getirdi gibisine? ben kararsızım o konuda
güzel fikir bizim burda maalesef ikea yok maşa ile koca ayı yı çok seviyor benim kız bakalım artık =)Hoş bende kalmadim oğlumda sabah 7de doğum yaptım ertesi gün 12de çıkmıştır . bende kararsizim canım kimi uzmanlar alin kimileri almayın diyor alirsamda ikeadaki yazı tahtasını almayı düşünüyorum yazmayı çok seviyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?