2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben canım aynen öyleyim

İkinci çocuğunu doğuracak olanlar ilk çocuğunuzu doğumda hastaneye götürecek misiniz?

3yasina girecek inşallah seninki kaç yasında sezeryanda 2gece kalınıyor
benim kızımda ocakta 3e girecek aynımışık canım =) kızımda 24 saat bile kalmadım canım o doktoruna bağlı bence peki hediye alacak mısın büyüğüne yani hani kardeş getirdi gibisine? ben kararsızım o konuda

Bizde ilk defa gördük yüzünü balyanak esniyor bir tanesinde

Eklentiler

• IMG_20180917_075048.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 77
aynı sorunu ben de yaşıyorum ama bizimki biraz farklı. eşimin 4 yaşında bir erkek yeğeni var. Ama bana çok düşkün. Beni herkesten kıskanıyor. Aynı binada oturuyoruz akşam kreşten eve dönerken bana uğrayıp beni öpmeden asla evlerine girmez. Yenge diye ölüyor, resmen aşık :) ben de öyle buarada çok seviyorum onu ve asla kıyamıyorum. Şimdi arada gelip göbeğimi öpüyor kardeşim geliyor diye mutlu, ama çok kıskanıyor biliyorum. Doğum yapacağımda eltimler onu da getirir kesin hastaneye. Ben onun kıskanmasını ve üzülmesini istemediğim için bir hediye almak istiyorum. Sanki bebek gelirken ona hediye getirmiş gibi olsun diye. Mantıklı mı ki?

Bence alın canım sürpriz yaptı kardeşin seni sevdiği için getirmiş dersiniz. Ablamlar yapmıştı yeğenimde:)

kendi çocuğuna mı eltinine mi almayı düşünüyorsun canım? işte benim kız biraz farklı kıskanıp da ileride kardeş bana hediye getirsin öylesi severim derse diye de korkuyorum

kendi çocuğuna mı eltinine mi almayı düşünüyorsun canım? işte benim kız biraz farklı kıskanıp da ileride kardeş bana hediye getirsin öylesi severim derse diye de korkuyorum
benim yok başka çocuğum canım. Eltimin çocuğuna almayı düşünüyorum. Ama ters mi teper acaba bilemedim.

Hoş bende kalmadim oğlumda sabah 7de doğum yaptım ertesi gün 12de çıkmıştır . bende kararsizim canım kimi uzmanlar alin kimileri almayın diyor alirsamda ikeadaki yazı tahtasını almayı düşünüyorum yazmayı çok seviyor diye

güzel fikir bizim burda maalesef ikea yok maşa ile koca ayı yı çok seviyor benim kız bakalım artık =)

Merhaba hanımlar. Bugün görümcem doğum yaptı çok şükür annede bebekte gayet iyi. Birbuçul ay öncede arkadaşım doğurmuştu. Böyle görünce doğuranları nasıl hevesleniyorum anlatamam. İçimdeki korkudan dolayı hamileliğimi bile yaşayamıyorım. İnşallah bizde bu günleri görürüz sağ salim vaktinde ben bile çok heyecanlandım sanırım oğluşumda hissetmiş olacakki tekme atıp duruyor :) bizde bu güzel anı yaşarız inşallah Rabbim tüm hamile arkadaşlarımızı sağ salim evladına kavuştur inşallaaaahh aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…