2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar arkadasi gormeye gittim, anlatip korkutmayayim ama zor gecmis baya. Bebek yogun bakimda simdilik ama iyiymis ciddi bir durum yok şükür. Uzuldum de baya, diger odalari da görünce tedirgin de oldum.
Hepimiz kolay dogum yapariz insallah

güzel fikir bizim burda maalesef ikea yok maşa ile koca ayı yı çok seviyor benim kız bakalım artık =)
Benim doğum yapacağım hastanenin dibinde ikea o yönden şanslıyız bilmiyorum bende tam esimle tam karar vermedim aslinda

Canim makineni kendin ayarliyosun dikiş sıklığını. 1 kere yapman yeterli kendi isteğine göre. Ister artitirsin ister siklaştırırsın kumasinin cinsine gore

cok tesekkur ederim cnm dedigin gibi elde dikis yorucu oluyo bi de yamuk yumuk oluyo makina daha muntazam oluyo
a101 bime gelince bakarim cnm sagolasin
Bugun bime gelmis brother marka 550 tl 6 taksit. Ama brother ve juki marka olarak piyasada en iyilerden sayildigi için fiyat yüksek. Biraz daha profesyoneller icin tabi. Singer marka hrm guzel hem de dha uygun oluyor fiyat olarak. O da geliyor ara ara takip etmek lazım

Direkt şikayet et. Adini da ver doktorun. Hem sağlık bakanlığına hem de bimer e şikayet et. Anlat olayı.
Üstelik hamileye daha hassas davranmadi gerekirken böyle kopeklenmek neden. Terbiyesiz. Karnındakini de seni de üzüp günahınıza girmeye hakkı yok. Ne sanıyor bu devletteki doktorlar kendilerini.

Eşim çok sinirlenmşti saglık bakanlıgını aradık şikayet ettik canım içim rahatladı biz sustukca bunlar böyle devam ederler yoksa

Yok efendim onların kotasi varmis da baskasinin hakkina giriyormusum da, gerildim yani
sağlik soz konusu kota da ne demek ne sinirler ya
ben de gecen kan testi yaptirdim aile hekimimiz olcak bi de bana dedigi "su an cok isimiz var ilac yazamam " ben boyle sacma sey duymadim.bi daha boyle sacmalarsa kesinlikle sikayet edicem.niye zmnimda sikayet etmedim diye kendime kizdim.cunku onemsememistim o sira kadin dogumcum yazsin ilaci istedim. guvenmiyorum aile hekimlerinin verdigi ilaca.kadin dogumcu degiller sonucta diye dusunmustum.

Canim makineni kendin ayarliyosun dikiş sıklığını. 1 kere yapman yeterli kendi isteğine göre. Ister artitirsin ister siklaştırırsın kumasinin cinsine gore
yani ayarladim diyelim otomatik kendisi mi ilerliyor araliklari esit sekilde ?
oyleyse yaparim heralde.
hani elimizle dikerken bazen araliklar orantisiz oluyorya biri genis biri dar ya da yamuk ondan hoslanmiyorum guzel durmuyor.

Kızlar ya feci şekilde kabız olmuşum, hayatımda hiç böyle olmadım o derece yani sizde var mı? varsa şurup falan hangisini kullanıyorsunuz?

ben en iyi markayi singer saniyordum cnm cok pahali cnm ya biraz dursun ya da dedigim gibi 2.el alabilirim hic dikis tecrubem olmadigi icin.sagol cnm

Kızlar ya feci şekilde kabız olmuşum, hayatımda hiç böyle olmadım o derece yani sizde var mı? varsa şurup falan hangisini kullanıyorsunuz?
duphalac varmi cnm gunde 1 kere kullanabilrsin demisti bana doktor
ilik suya bal koy ic cnm bir de sabah ac karnina ve zeytinyagi ic bi yemek kasigi

masallah dikis makinasina da zam gelmis
sagol cnm ama tobe alamam o kadar eksik varken en sona artik alabilirsem.hatta letgoda bulursam 2.el denemelik alirim heralde simdilik.
Aynen canım ben haziranda 350ye almıştım doğru diyorsun canım eksikler önce geliyor

ben en iyi markayi singer saniyordum cnm cok pahali cnm ya biraz dursun ya da dedigim gibi 2.el alabilirim hic dikis tecrubem olmadigi icin.sagol cnm
Herşey çok pahalı artık. Allah kolaylık versin bizlere. Şuan bireylerle uğraşmak istiyosun ama bebek doğunca hiçbirşeye vakit kalmayacak diyor annem ve eşim. Bende aslina bakarsan öyle düşünüyorum. Hiçç canını sıkma allah kolaylığını verir herşeyin. En basta baby shower bile ozeniyordum ben suan ise Gereksiz lüzumsuz olan hiçbirşeyi almamak bazı şeyleri de lazım oldukça gerektikçe temin etmek taraftariyim. Çünkü sadece doğuma kadar degil dogum sonrasi da bir sürü masrafımız ihtiyacımız olacak. Bez yetistirebilecek miyiz bakalım

Sorma vallahi bende yeni yeni kıyafetler alicaktim ama evde oğlundan kalanlarla idare edicem hoş fazla birşey almiycaktim ama idare ediyim diye düşündüm daha bezi doğumu sünneti var

Hadi gözün aydın cnm bak bebişin iyiymiş. Benim oğlanın pozisyonuda aynı, baş mide tarafımda eller solumda ayaklar aşağıda oyüzden diplere asagilara çok vuruyo habire sizlama şeklinde tuvalete sıkışmış hissi veriyo, doktor pozisyondan dolayı seni biraz zorlar habire wc ye gitmek istersin ama yapacak bişey yok böylede kalabilir dönebilirde dedi bakalım nasip artık, ama benim karnimin heryeri oynak eller ayaklar durmuyo demekki.

Canim duphalac kullan hem bitkisel. Hemcde etkili. Kati gidalar yeme. Kuru kayisi ve su ikilisi de mükemmel.brn yapamadım ama Zeytinyağı iç içebiliyorsan. 3 günü geçtiyse lavman kullan doktoruna danışarak. Ben kullanmak zorunda kaldım bikac kez sakincasi yokmus patliyordum yoksa.
Elinden geleni yap dene kabızlık bizler için çok çok tehlikeli.

Sorma vallahi bende yeni yeni kıyafetler alicaktim ama evde oğlundan kalanlarla idare edicem hoş fazla birşey almiycaktim ama idare ediyim diye düşündüm daha bezi doğumu sünneti var
Haklisin canim. Insan gordukce ozeniyor dimi nasil guzel kiyafetler tulumlar var? Baktikca icim gidiyor. Aldim aslinda aileler de aliyor sağolsunlar ama hoşuma giden herşeyi alasim geliyor da frenliyorum kendimi. Ee kalanlar varsa senin kullan tabiki canim neolacak. Hemen kuculecek yeni alsan da zaten. Ahh hel3 şu insanı heveslendiren instamom lar yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…