- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.061
Çok zorlandım kuzum yaa ama ıkınmadım hiç çok bekledim ter bastı, yarın nöbetçi eczaneden alıp başlayayımCanim duphalac kullan hem bitkisel. Hemcde etkili. Kati gidalar yeme. Kuru kayisi ve su ikilisi de mükemmel.brn yapamadım ama Zeytinyağı iç içebiliyorsan. 3 günü geçtiyse lavman kullan doktoruna danışarak. Ben kullanmak zorunda kaldım bikac kez sakincasi yokmus patliyordum yoksa.
Elinden geleni yap dene kabızlık bizler için çok çok tehlikeli.
Canım ne güzel dikkat ediyorsun ben bi ara miğde bulantımdan çay falan içemiyordum ama özellikle 2 aydır maalesef çay içiyorum baya ve öyle açık çayda sevmem çok zararı varmıdır ya azaltsam iyi olacak galibaCanım gebeliğimin başından beri kafeinden uzak duruyorum. Hiç çay kahve içmedim. Çikolata da çok çok az yiyorum. 15 günde 1 minik parça falan.
valla cmm hic sorma simdiden duaunuyorum tek maaşla hem dogalgaz hem bez nasil yetiscez diye.Herşey çok pahalı artık. Allah kolaylık versin bizlere. Şuan bireylerle uğraşmak istiyosun ama bebek doğunca hiçbirşeye vakit kalmayacak diyor annem ve eşim. Bende aslina bakarsan öyle düşünüyorum. Hiçç canını sıkma allah kolaylığını verir herşeyin. En basta baby shower bile ozeniyordum ben suan ise Gereksiz lüzumsuz olan hiçbirşeyi almamak bazı şeyleri de lazım oldukça gerektikçe temin etmek taraftariyim. Çünkü sadece doğuma kadar degil dogum sonrasi da bir sürü masrafımız ihtiyacımız olacak. Bez yetistirebilecek miyiz bakalım
Bayıldım :) maşallah. Pzartesi benimde kontrolüm var inş görürüz kızımızı hala göstermedi yüzünüBizde ilk defa gördük yüzünü balyanak esniyor bir tanesinde
aynen o instamomlara sinir oluyorumHaklisin canim. Insan gordukce ozeniyor dimi nasil guzel kiyafetler tulumlar var? Baktikca icim gidiyor. Aldim aslinda aileler de aliyor sağolsunlar ama hoşuma giden herşeyi alasim geliyor da frenliyorum kendimi. Ee kalanlar varsa senin kullan tabiki canim neolacak. Hemen kuculecek yeni alsan da zaten. Ahh hel3 şu insanı heveslendiren instamom lar yok mu
Canım birden boşalıyor yani benimki öyle olmuştuKızlar özellikle tecrübeli annişler şu suyun gelmesi nasıl oluyor sızıntı gibi mi yoksa filmlerdeki gibi birden mi boşalıyor rengi kokusu varmı yoksa su gibi mi benim akıntım arttı sanki beyazımsı ıslaklık haricinde bir sorun yaratmıyor ama bu ara bebeğim sadece kasıklarımı tekmeliyor karnımın her yerini gezen şuan sanki oturmuş seri tekmeleri kasıklara saydırıyor hatta canımı bile acıttığı oluyor inanılmaz tuvaletimi getiriyor sanki o bacakları ayakları çıkarıvericek kasıklardan açıkcası endişelendim
hele h&m e bi giriyorum içim gidiyor orda dediğin gibi hemen buyuyorlar çok almakta israf zaten. O instamomlar ah ahhHaklisin canim. Insan gordukce ozeniyor dimi nasil guzel kiyafetler tulumlar var? Baktikca icim gidiyor. Aldim aslinda aileler de aliyor sağolsunlar ama hoşuma giden herşeyi alasim geliyor da frenliyorum kendimi. Ee kalanlar varsa senin kullan tabiki canim neolacak. Hemen kuculecek yeni alsan da zaten. Ahh hel3 şu insanı heveslendiren instamom lar yok mu
cnm ben kabizlik hala yasiyorum ve ikinma oluyo malesef.benim kroniklesti sanirim.3 gunde bir tuvalete cikiyorum.hamileligimin basinda cok cektim kabizliktan 2 kere lavman yapildi.daha fazla yapmiyorlar bagirsaklari tembellestiriyor iyice diye.sonrasinda neler yedim neler ictim de olmadi.ancak 3 gunde 1 oluyo artik.ben kabizlik icin ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum dusuge neden oldugu icin.bana doktor kabizligi digumdan sonra da halledersin dedi simdilik duphalac falan ic dedi de ben icmiyorum.zeytinyagi balli suyla falan idare ediyorum.ayiptir soylemesi oyle eskisi gibi yapamiyorum taşlasmis sanki o da beni zorluyor.insallah basur falan olmayiz.bi de tuvaletiji yaparken o bolgene zeytinyavi sür ki catlama olmasin.o da cok kotu kasinti yapiyor ve kanama oluyor.ben her buyuk tuvaletime girerken basur olmayim makat catlagi olmasin diye zeytinyagi suruyorum iyice.kesinlikle sür derim.Çok zorlandım kuzum yaa ama ıkınmadım hiç çok bekledim ter bastı, yarın nöbetçi eczaneden alıp başlayayım
Götürücem inş cnm, doğumda oğlum tam 5yaşını doldurmuş olcak büyüdü artık oyüzden herşeyin farkında ve kardeşini dört gözle bekliyo gelip devamlı karnimi Seviyo öpüyo onunla konuşuyo doğduktan snra neler yapmak istediğini anlatıyo, sonundada kardeşiiiiiim diye bi bağırıyo icerdeki zıplıyo vallaİkinci çocuğunu doğuracak olanlar ilk çocuğunuzu doğumda hastaneye götürecek misiniz?
Ben de 3 günde 1 yapıyordum aşırı da zorlanmıyordumama son 2 seferdir berbat zor ve acı verdi banacnm ben kabizlik hala yasiyorum ve ikinma oluyo malesef.benim kroniklesti sanirim.3 gunde bir tuvalete cikiyorum.hamileligimin basinda cok cektim kabizliktan 2 kere lavman yapildi.daha fazla yapmiyorlar bagirsaklari tembellestiriyor iyice diye.sonrasinda neler yedim neler ictim de olmadi.ancak 3 gunde 1 oluyo artik.ben kabizlik icin ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum dusuge neden oldugu icin.bana doktor kabizligi digumdan sonra da halledersin dedi simdilik duphalac falan ic dedi de ben icmiyorum.zeytinyagi balli suyla falan idare ediyorum.ayiptir soylemesi oyle eskisi gibi yapamiyorum taşlasmis sanki o da beni zorluyor.insallah basur falan olmayiz.bi de tuvaletiji yaparken o bolgene zeytinyavi sür ki catlama olmasin.o da cok kotu kasinti yapiyor ve kanama oluyor.ben her buyuk tuvaletime girerken basur olmayim makat catlagi olmasin diye zeytinyagi suruyorum iyice.kesinlikle sür derim.
Biz Aras a karar vermiştik, tek isim. bugün okuldan arkadaşım Aras isimlilerin aşırı yaramaz olduğunu söyledi sınıfta, ikinci bi isim eklesem diyorum. Aras ı da cinsiyetini öğrendiğimizden beri diyoruz sesleniyorum hep. Bakalım yanına seçer miyiz isim babasına demedim henüz :))Kizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
Bizimkisi "Barış" olacak insaallah. Sizlerinkiler neler
Maşallah canım ne güzel benimki de karnımi opuyor anne kardeşim olsun benimde diyor ama kardeş ne tam olarak bilmiyor benim oğlumda 3 yas 2aylik olucak inşallahGötürücem inş cnm, doğumda oğlum tam 5yaşını doldurmuş olcak büyüdü artık oyüzden herşeyin farkında ve kardeşini dört gözle bekliyo gelip devamlı karnimi Seviyo öpüyo onunla konuşuyo doğduktan snra neler yapmak istediğini anlatıyo, sonundada kardeşiiiiiim diye bi bağırıyo icerdeki zıplıyo vallaVe oğluma sevdiği bi oyuncak alicam abi oldum yazılı tşört falan. inş hayirlisiyla sağlıcakla zamanında doğum yaparizda herşey hallolur zaten.
Oğlumun adı Mehmet Akif, buda erkek abisininkine biraz olsun uysun istiyorum oyüzden Emir Asaf yada Ahmet Asaf istiyorum fakat eşim tutturdu Salih Mirza olsun dir.bende kesinlikle istemiyorum bayadır bu konuyu kapattık fakat direticem okadar şeyden snra hiç kusura bakmasın.Kizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
3 yaşında oğlum var ve kontrole gittiğimizde oda geliyor çoğu zaman ve doktorum kardeşin sana bir süpriz hediye hazırlamış gelirken getirecekmiş diyor Eymen çok mutlu oldu acaba ne getirecek diyor bence hediye mantıklıbenim kızımda ocakta 3e girecek aynımışık canım =) kızımda 24 saat bile kalmadım canım o doktoruna bağlı bencepeki hediye alacak mısın büyüğüne yani hani kardeş getirdi gibisine? ben kararsızım o konuda
Efe Aras sevdiğim bir öğrencimin ismiydi :)Biz Aras a karar vermiştik, tek isim. bugün okuldan arkadaşım Aras isimlilerin aşırı yaramaz olduğunu söyledi sınıfta, ikinci bi isim eklesem diyorum. Aras ı da cinsiyetini öğrendiğimizden beri diyoruz sesleniyorum hep. Bakalım yanına seçer miyiz isim babasına demedim henüz :))
Bizde hasan berâ koyucaz inşallahKizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
Zaman geçtikçe daha çok idrak ediyolar cnm. Bizimkide 3.5yaş arasindayken herkesin kardeşi var benim nie yok die boynunu bükerdi, benimde o ara dondurulmuş transferim olumsuz sonuçlaninca çok üzulüyodum sonra tekrar tekrar aksiliklwr oldu nasip olmadı 4yas civarlarindayken bikaç ay ben artık kardeş istemiyorum diyip durdu nedenini sorduğumda, karnını kesip bebeği öyle alacaklarmş tv de gördüm senin canının yanmasini istemiyorum oyüzden olmasın diyince çok şaşırmıştm fakat hamileliğimi öğrenince şükür ki o düşünceyi attı kafasindan hemen adapte oldu.hatta komsularim peşpeşe doğum yapınca resmen bebislerin üzerine titriyo, ablalarından cok oğlum ilgilenir uyanır gibi olduklarında pışpışlar emzikleri düşse hemen ağızlarına verir üstlerini örter dokunmaya bile kiyamaz kafalarından hafifçe okşar öpücük kondurur, bebeklere karşı ayrı merhamwti şefkati var şükür, inş kardeşi doguncada aynı şeyleri yapar.bakalım zaman ne gösterecek.Maşallah canım ne güzel benimki de karnımi opuyor anne kardeşim olsun benimde diyor ama kardeş ne tam olarak bilmiyor benim oğlumda 3 yas 2aylik olucak inşallah
Canm kafeini doktorum ilk hamile kaldığım anda yasaklamıştı. Başka hiç bir şeye karışmadı. Ben de çay kahve kola hiç içmedim. Ama günde 1-2 tane çok açık çayın da zararı olmaz sanırım. Sen biraz azalt ve açık çay iç :)Canım ne güzel dikkat ediyorsun ben bi ara miğde bulantımdan çay falan içemiyordum ama özellikle 2 aydır maalesef çay içiyorum baya ve öyle açık çayda sevmem çok zararı varmıdır ya azaltsam iyi olacak galiba
SerraKizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?