2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
Çok zorlandım kuzum yaa ama ıkınmadım hiç çok bekledim ter bastı, yarın nöbetçi eczaneden alıp başlayayım
 
Canım gebeliğimin başından beri kafeinden uzak duruyorum. Hiç çay kahve içmedim. Çikolata da çok çok az yiyorum. 15 günde 1 minik parça falan.
Canım ne güzel dikkat ediyorsun ben bi ara miğde bulantımdan çay falan içemiyordum ama özellikle 2 aydır maalesef çay içiyorum baya ve öyle açık çayda sevmem çok zararı varmıdır ya azaltsam iyi olacak galiba
 
valla cmm hic sorma simdiden duaunuyorum tek maaşla hem dogalgaz hem bez nasil yetiscez diye.
babyshower i falan dusunmedim bile.ben de bebis dogunca esim ben bebisle resim cekilelim istiyordum o da yalan oldu.hastane odasini suslemekle falan da ugrasamam bi kaynanamlar bi annemler gekcek zaten gerek yok.misafirler eve gelir hastaneye gelen olmaz.bi kapı süsü yapiyorum su an onu da sirf resim cekilmek icin yapiyorum seneye tasininca da insallah odasinin kapisina takarim.
daha dogum parasini bile ayarlayamadik.
instegramda muhendisinoglu sayfasinda muhendis bi baba arastiriyor bezleri sampuanlari falan cnm.sleeppy dusunuyordum ben uygun fiyatli diye o da losyon iceriyomus vazgectim.napcaz valla bilmiyorum.japon tkenolojisi goon diye bi bez var reklamlarda cikiyodu bi ara zirt birt o iyiymis fiyati da uygun gibi onu alicam heralde denemelik.digerleri zaten ates pahasi.hatta bazen dusunuyorum yikanabilir bebek bezleri satiliyor onlardan mi kullansam hem saglikli hem hesapli diyorum bu sefer de bi de bikarim falan ugrasamam zirt birt bez yikamakla sonava da hazirlancam yaoamam heralde diyorum.makinaya atiyolarmis ama sonucta kakali bezler de direk makinaya atilmazki illaki elde yikiyolardir once bi.
yapanlari ayakta alkisliyorum ama ciddi ugras istiyo.
zatenm cnm bebis dogunca elime ne igne ne iplik alabilirim.derslere baslicam dogumdan 2 3 ay sonra basalyabilirim heralde ona da.ben de simdi yaptim yaptim el islerini bi daha yapamam diye 2.el alabilirim cnm.yoksa kalicak.daha almam gereken seyler de var onlar bi bitsin oyle alicam ancak
kisacasi aklimda cok sey vardi da hepsi kaldi cnm tek istegim saglikla dunyaya gelsin de bebis insallah kulandigim bulanti haplari bebise etki etmesin ikimizde saglikli bi sekilde dogumu atlatalim kavusalim baska bisey istemiyorum.
 
aynen o instamomlara sinir oluyorum
mukemmelliyetciligi oynuyorlar hersey parayla tabi ;-) bi cogunun dadisi falan vardir zaten kesin
 
Canım birden boşalıyor yani benimki öyle olmuştu
 
hele h&m e bi giriyorum içim gidiyor orda dediğin gibi hemen buyuyorlar çok almakta israf zaten. O instamomlar ah ahh
 
Çok zorlandım kuzum yaa ama ıkınmadım hiç çok bekledim ter bastı, yarın nöbetçi eczaneden alıp başlayayım
cnm ben kabizlik hala yasiyorum ve ikinma oluyo malesef.benim kroniklesti sanirim.3 gunde bir tuvalete cikiyorum.hamileligimin basinda cok cektim kabizliktan 2 kere lavman yapildi.daha fazla yapmiyorlar bagirsaklari tembellestiriyor iyice diye.sonrasinda neler yedim neler ictim de olmadi.ancak 3 gunde 1 oluyo artik.ben kabizlik icin ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum dusuge neden oldugu icin.bana doktor kabizligi digumdan sonra da halledersin dedi simdilik duphalac falan ic dedi de ben icmiyorum.zeytinyagi balli suyla falan idare ediyorum.ayiptir soylemesi oyle eskisi gibi yapamiyorum taşlasmis sanki o da beni zorluyor.insallah basur falan olmayiz.bi de tuvaletiji yaparken o bolgene zeytinyavi sür ki catlama olmasin.o da cok kotu kasinti yapiyor ve kanama oluyor.ben her buyuk tuvaletime girerken basur olmayim makat catlagi olmasin diye zeytinyagi suruyorum iyice.kesinlikle sür derim.
 
İkinci çocuğunu doğuracak olanlar ilk çocuğunuzu doğumda hastaneye götürecek misiniz?
Götürücem inş cnm, doğumda oğlum tam 5yaşını doldurmuş olcak büyüdü artık oyüzden herşeyin farkında ve kardeşini dört gözle bekliyo gelip devamlı karnimi Seviyo öpüyo onunla konuşuyo doğduktan snra neler yapmak istediğini anlatıyo, sonundada kardeşiiiiiim diye bi bağırıyo icerdeki zıplıyo valla Ve oğluma sevdiği bi oyuncak alicam abi oldum yazılı tşört falan. inş hayirlisiyla sağlıcakla zamanında doğum yaparizda herşey hallolur zaten.
 
Ben de 3 günde 1 yapıyordum aşırı da zorlanmıyordumama son 2 seferdir berbat zor ve acı verdi bana
Doktoruma söylemeyi unuttum olmazsa mesajla sorarım artık. ÇArşamba da başka doktora gideceğim ama çarşambaya kadar yine böyle zor olsun istemiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah..
 
Kizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
Bizimkisi "Barış" olacak insaallah. Sizlerinkiler neler
Biz Aras a karar vermiştik, tek isim. bugün okuldan arkadaşım Aras isimlilerin aşırı yaramaz olduğunu söyledi sınıfta, ikinci bi isim eklesem diyorum. Aras ı da cinsiyetini öğrendiğimizden beri diyoruz sesleniyorum hep. Bakalım yanına seçer miyiz isim babasına demedim henüz :))
 
Maşallah canım ne güzel benimki de karnımi opuyor anne kardeşim olsun benimde diyor ama kardeş ne tam olarak bilmiyor benim oğlumda 3 yas 2aylik olucak inşallah
 
Kizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
Bizimkisi "Barış" olacak insaallah. Sizlerinkiler neler
Oğlumun adı Mehmet Akif, buda erkek abisininkine biraz olsun uysun istiyorum oyüzden Emir Asaf yada Ahmet Asaf istiyorum fakat eşim tutturdu Salih Mirza olsun dir.bende kesinlikle istemiyorum bayadır bu konuyu kapattık fakat direticem okadar şeyden snra hiç kusura bakmasın.
 
3 yaşında oğlum var ve kontrole gittiğimizde oda geliyor çoğu zaman ve doktorum kardeşin sana bir süpriz hediye hazırlamış gelirken getirecekmiş diyor Eymen çok mutlu oldu acaba ne getirecek diyor bence hediye mantıklı
 
Efe Aras sevdiğim bir öğrencimin ismiydi :)
 
Maşallah canım ne güzel benimki de karnımi opuyor anne kardeşim olsun benimde diyor ama kardeş ne tam olarak bilmiyor benim oğlumda 3 yas 2aylik olucak inşallah
Zaman geçtikçe daha çok idrak ediyolar cnm. Bizimkide 3.5yaş arasindayken herkesin kardeşi var benim nie yok die boynunu bükerdi, benimde o ara dondurulmuş transferim olumsuz sonuçlaninca çok üzulüyodum sonra tekrar tekrar aksiliklwr oldu nasip olmadı 4yas civarlarindayken bikaç ay ben artık kardeş istemiyorum diyip durdu nedenini sorduğumda, karnını kesip bebeği öyle alacaklarmş tv de gördüm senin canının yanmasini istemiyorum oyüzden olmasın diyince çok şaşırmıştm fakat hamileliğimi öğrenince şükür ki o düşünceyi attı kafasindan hemen adapte oldu.hatta komsularim peşpeşe doğum yapınca resmen bebislerin üzerine titriyo, ablalarından cok oğlum ilgilenir uyanır gibi olduklarında pışpışlar emzikleri düşse hemen ağızlarına verir üstlerini örter dokunmaya bile kiyamaz kafalarından hafifçe okşar öpücük kondurur, bebeklere karşı ayrı merhamwti şefkati var şükür, inş kardeşi doguncada aynı şeyleri yapar.bakalım zaman ne gösterecek.
 
Canm kafeini doktorum ilk hamile kaldığım anda yasaklamıştı. Başka hiç bir şeye karışmadı. Ben de çay kahve kola hiç içmedim. Ama günde 1-2 tane çok açık çayın da zararı olmaz sanırım. Sen biraz azalt ve açık çay iç :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…