- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.081
Biraz rahat ol tatlım herşey hallolur. Bebek zaten ilk zamanlar yastık kullanmayacak. Elde yikama bezle uğraşamazsın.bez olarak ben de sleepy düşünüyordum ama losyon var diyosun şaşırdım Goon u da çok övüyorlar hem fiyatı uygun sonucta japon marka çin değil. Benim de aileler dışında hastaneye gelen olmaz pek. Yine de kapı süsü ,cikolata, hediyelik hazirladim 30 tane. Aileye gelen ese dosta diye. Aileler de zaten doğum öncesinden gelecek yatili. Eve gelen misafirim için de yiyecek ikramlik birşeyler hazır edicem.valla cmm hic sorma simdiden duaunuyorum tek maaşla hem dogalgaz hem bez nasil yetiscez diye.
babyshower i falan dusunmedim bile.ben de bebis dogunca esim ben bebisle resim cekilelim istiyordum o da yalan oldu.hastane odasini suslemekle falan da ugrasamam bi kaynanamlar bi annemler gekcek zaten gerek yok.misafirler eve gelir hastaneye gelen olmaz.bi kapı süsü yapiyorum su an onu da sirf resim cekilmek icin yapiyorum seneye tasininca da insallah odasinin kapisina takarim.
daha dogum parasini bile ayarlayamadik.
instegramda muhendisinoglu sayfasinda muhendis bi baba arastiriyor bezleri sampuanlari falan cnm.sleeppy dusunuyordum ben uygun fiyatli diye o da losyon iceriyomus vazgectim.napcaz valla bilmiyorum.japon tkenolojisi goon diye bi bez var reklamlarda cikiyodu bi ara zirt birt o iyiymis fiyati da uygun gibi onu alicam heralde denemelik.digerleri zaten ates pahasi.hatta bazen dusunuyorum yikanabilir bebek bezleri satiliyor onlardan mi kullansam hem saglikli hem hesapli diyorum bu sefer de bi de bikarim falan ugrasamam zirt birt bez yikamakla sonava da hazirlancam yaoamam heralde diyorum.makinaya atiyolarmis ama sonucta kakali bezler de direk makinaya atilmazki illaki elde yikiyolardir once bi.
yapanlari ayakta alkisliyorum ama ciddi ugras istiyo.
zatenm cnm bebis dogunca elime ne igne ne iplik alabilirim.derslere baslicam dogumdan 2 3 ay sonra basalyabilirim heralde ona da.ben de simdi yaptim yaptim el islerini bi daha yapamam diye 2.el alabilirim cnm.yoksa kalicak.daha almam gereken seyler de var onlar bi bitsin oyle alicam ancak
kisacasi aklimda cok sey vardi da hepsi kaldi cnm tek istegim saglikla dunyaya gelsin de bebis insallah kulandigim bulanti haplari bebise etki etmesin ikimizde saglikli bi sekilde dogumu atlatalim kavusalim baska bisey istemiyorum.
Ahhh o h&m. Geçen hafta ordaydım. Tulum aldım. 3 al 2 öde kampanyası var bilgin olsun. Sen yine tecrubelisin neyin kullanışlı ve lazım olacağını biliyosundur.hele h&m e bi giriyorum içim gidiyor orda dediğin gibi hemen buyuyorlar çok almakta israf zaten. O instamomlar ah ahh
Tek dertleri sunum ve fotolarda büyülü gözükmek. O bebek hiç mi sıçmıyor,hiç mi kusmuyor,hicmi süt yada nama lekesi olmuyor, salyası akmıyor? hiç mi uykusuz kalmıyorlar da o saçlar makyajlar hep yapılı, kıyafetler son moda? Hayatları hep mi kusursuz sorunsuz? Ayy bunları geçtim ben daha doğru dürüst hamile fotosu koyamıyorum nazar değer diye. Koysam da annem kaldirtiyor. 2 elbiseyle geçirdim hamileliğimi. Saçımı boyamıyor parfüm bile sıkmıyorum. Oje, makyaj zinharrraynen o instamomlara sinir oluyorum
mukemmelliyetciligi oynuyorlar hersey parayla tabi ;-) bi cogunun dadisi falan vardir zaten kesin
AçelyaKizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
Bizimkisi "Barış" olacak insaallah. Sizlerinkiler neler
Canım benim sağlık ocağı idrar tahlili yapıyor. Ben hamileliğin başından beri 3 kere falan yaptırdım sanırım hem kan hem idrar 4 bile olabilir. Sen bi sor yinede biri yapıyorsa hepsi yapar bence verilen hizmet standard diye düşünüyorum.Saglık ocagıma düzenli gidiyorum canım ilaç takibimi doktorum kendisi yapıyor saglık ocagının verdiklerini doktorum onaylamadn içmiyorum idrar tahlilide yapmıyor saglık ocagı
Bizim de allah nasip ederse azra lorin olucak insallahhhKizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
Kizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
gözün aydın canım sağlığı yerinde şükürBen geldim kızlar çok şükür iyi haberini aldım hareket kısmınıda gelince başı midemde ayakları kasıklarımdaymış ters duruyor dedi düzelebilir pozisyonu dedi benim gibi olan var mı zaten ben idrar kesemin orda bişey hissedip hep tuvalete gidiyordum titreşim gibi bebeğin ayaklarıymış o yaşadığım
evet canım sanırım bizde alırız bir hediye3 yaşında oğlum var ve kontrole gittiğimizde oda geliyor çoğu zaman ve doktorum kardeşin sana bir süpriz hediye hazırlamış gelirken getirecekmiş diyor Eymen çok mutlu oldu acaba ne getirecek diyor bence hediye mantıklı
ben de onu düşünüyorum hemen görsün istiyorum ama acaba doğru olur mu diye de düşünüyorum ..benim büyük ihtimal planlı sezaryen olur çünkü ilk doğum sezaryen o yüzden sıkıntı olmaz herhalde diyorum ama çocuğun psikolojisi ve kardeşe yaklaşımı acısı dan da iyi düşünmek lazımİkinci çocuğunu doğuracak olanlar ilk çocuğunuzu doğumda hastaneye götürecek misiniz?
Bizde ilk defa gördük yüzünü balyanak esniyor bir tanesinde
Bu da bizim dün çekilen fotoğrafımız. Dudakları aynı babası kocaman
Eki Görüntüle 2191103 Eki Görüntüle 2191102
Geçmiş olsun canım nst de sancı çıkmadıysa çok korkma kendini çok yormuşsun demek ki. Ama progestan falan yazmadılar mı? Benim de geçenlerde ağlayacak derecede acılı ağrım olmuştu dinlenince geçmişti ama progestan kullanmaya başlamıştım ben 3 gündür o zaman. kendi doktorun yok mu bu arada sürekli gittiğin?Kızlar pazartesi annem merdivende düştü ayağı kırıldı. Yemekleri ben yapıyorum ama temizliğe düne kadar hiç girişmemiştim. Dün önce kendi evimi temizledim sonra annemin biriken bulaşıklarıydı akşam yemeğiydi derken aşırı yoruldum. Kendi evime döndüğümde geceyarısı olmuştu. Sabaha kadar ağrıdan acıdan uyuyamadım hep inledim ağladım. Öğleye kadar hala ağrı geçmeyince eşimi çağırdım.
İlk özel hastaneye gittik. Doktor ameliyattaymış, sekreteri beklemeyi kabul ediyosan bekle daha randevulu hastalarımız var dedi. İcapçı doktora da görünebilirsin dedi.
Devlete gidelim dedim demez olaydım. Girmemizle vajinal muayene yapılacak kabul ediyo musun dediler. Zaten eşim zararlı mı neden bu konuda uyarıyosunuz dediğinde sen anlamıyosun dışarıda bekle diye bildiğin kovdular. Alttan açıklığa ve rahim ağzı ölçüsüne bakıp nst ye bağladı. Bir sorun yok sadece bebeğin kafası biraz aşağıda baskı yapmıştır diyip yolladı.
Ne bileyim ben de o iç rahatlığıyla hastaneden çıkıp pazara falan uğradım eve geldim yemek yaptım aklıma hiç kötü bişey gelmedi.
Tuvalete gittiğimde 5-6 cm büyüklüğünde kocaman kahverengi bi leke vardı peçeteyle kontrol ettim böyle pütür pütür kanlı minik parçalar geldi. Ağlamaya başladım annemi çağırdım eşim işten geldi.
İlk gittiğimiz özel hastaneye yeniden gittik. Doktor yine ameliyattaymış ebe nst ye bağladı. Sonucu doktora götürdü. Sorun yok kahverengi kanama normal , cinsel ilişki yasak, istirahat et dinlen yarın sabah doktora muayeneye gel dedi. Şimdi eve geldik hala o kahve rengi akıntı devam ediyor.
Böyle bişey yaşayan var mı? Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki. Devlet de özel de başından savdı sanki. Eşim bir şey sorduğunda bile bildiğin ağzına tıkıyorlar. Korkuyorum ihmalkarlıklarının acısını bebğimi kaybederek ödemekten
Kızlar pazartesi annem merdivende düştü ayağı kırıldı. Yemekleri ben yapıyorum ama temizliğe düne kadar hiç girişmemiştim. Dün önce kendi evimi temizledim sonra annemin biriken bulaşıklarıydı akşam yemeğiydi derken aşırı yoruldum. Kendi evime döndüğümde geceyarısı olmuştu. Sabaha kadar ağrıdan acıdan uyuyamadım hep inledim ağladım. Öğleye kadar hala ağrı geçmeyince eşimi çağırdım.
İlk özel hastaneye gittik. Doktor ameliyattaymış, sekreteri beklemeyi kabul ediyosan bekle daha randevulu hastalarımız var dedi. İcapçı doktora da görünebilirsin dedi.
Devlete gidelim dedim demez olaydım. Girmemizle vajinal muayene yapılacak kabul ediyo musun dediler. Zaten eşim zararlı mı neden bu konuda uyarıyosunuz dediğinde sen anlamıyosun dışarıda bekle diye bildiğin kovdular. Alttan açıklığa ve rahim ağzı ölçüsüne bakıp nst ye bağladı. Bir sorun yok sadece bebeğin kafası biraz aşağıda baskı yapmıştır diyip yolladı.
Ne bileyim ben de o iç rahatlığıyla hastaneden çıkıp pazara falan uğradım eve geldim yemek yaptım aklıma hiç kötü bişey gelmedi.
Tuvalete gittiğimde 5-6 cm büyüklüğünde kocaman kahverengi bi leke vardı peçeteyle kontrol ettim böyle pütür pütür kanlı minik parçalar geldi. Ağlamaya başladım annemi çağırdım eşim işten geldi.
İlk gittiğimiz özel hastaneye yeniden gittik. Doktor yine ameliyattaymış ebe nst ye bağladı. Sonucu doktora götürdü. Sorun yok kahverengi kanama normal , cinsel ilişki yasak, istirahat et dinlen yarın sabah doktora muayeneye gel dedi. Şimdi eve geldik hala o kahve rengi akıntı devam ediyor.
Böyle bişey yaşayan var mı? Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki. Devlet de özel de başından savdı sanki. Eşim bir şey sorduğunda bile bildiğin ağzına tıkıyorlar. Korkuyorum ihmalkarlıklarının acısını bebğimi kaybederek ödemekten
Hiçbir şey yazmadılar.Geçmiş olsun canım nst de sancı çıkmadıysa çok korkma kendini çok yormuşsun demek ki. Ama progestan falan yazmadılar mı? Benim de geçenlerde ağlayacak derecede acılı ağrım olmuştu dinlenince geçmişti ama progestan kullanmaya başlamıştım ben 3 gündür o zaman. kendi doktorun yok mu bu arada sürekli gittiğin?
Canim 16.haftada benimde kahverengi kanama olmustu. Doktorum kirmizi olmadigi surece korkma rahimdeki onceki kurumus kanlar dokuluyor demisti.
Ama ben ozamandan beri progestan ve proluton igne vurunuyorum. Vee raporluyum evde dinleniyorum cok az hareket ediyorum.yorulmam fazla ayakta durmam yasak. Sen de dikkat et bu ilaclari mutlaka almalisin.
Canim ilk gebeligimde 37 hafta boyunca kullandim zofrani. Haaaa bende az ise yaradi sayilir. Zofran icmedigim gun 3 öğün ictigim gun 2 öğün kusuyordum. Bi zarari olmadi sukur. Sen de kafana takma olsa bi bi zarari vermez doktorlarvalla cmm hic sorma simdiden duaunuyorum tek maaşla hem dogalgaz hem bez nasil yetiscez diye.
babyshower i falan dusunmedim bile.ben de bebis dogunca esim ben bebisle resim cekilelim istiyordum o da yalan oldu.hastane odasini suslemekle falan da ugrasamam bi kaynanamlar bi annemler gekcek zaten gerek yok.misafirler eve gelir hastaneye gelen olmaz.bi kapı süsü yapiyorum su an onu da sirf resim cekilmek icin yapiyorum seneye tasininca da insallah odasinin kapisina takarim.
daha dogum parasini bile ayarlayamadik.
instegramda muhendisinoglu sayfasinda muhendis bi baba arastiriyor bezleri sampuanlari falan cnm.sleeppy dusunuyordum ben uygun fiyatli diye o da losyon iceriyomus vazgectim.napcaz valla bilmiyorum.japon tkenolojisi goon diye bi bez var reklamlarda cikiyodu bi ara zirt birt o iyiymis fiyati da uygun gibi onu alicam heralde denemelik.digerleri zaten ates pahasi.hatta bazen dusunuyorum yikanabilir bebek bezleri satiliyor onlardan mi kullansam hem saglikli hem hesapli diyorum bu sefer de bi de bikarim falan ugrasamam zirt birt bez yikamakla sonava da hazirlancam yaoamam heralde diyorum.makinaya atiyolarmis ama sonucta kakali bezler de direk makinaya atilmazki illaki elde yikiyolardir once bi.
yapanlari ayakta alkisliyorum ama ciddi ugras istiyo.
zatenm cnm bebis dogunca elime ne igne ne iplik alabilirim.derslere baslicam dogumdan 2 3 ay sonra basalyabilirim heralde ona da.ben de simdi yaptim yaptim el islerini bi daha yapamam diye 2.el alabilirim cnm.yoksa kalicak.daha almam gereken seyler de var onlar bi bitsin oyle alicam ancak
kisacasi aklimda cok sey vardi da hepsi kaldi cnm tek istegim saglikla dunyaya gelsin de bebis insallah kulandigim bulanti haplari bebise etki etmesin ikimizde saglikli bi sekilde dogumu atlatalim kavusalim baska bisey istemiyorum.
Sağol canım çok şükürgözün aydın canım sağlığı yerinde şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?