2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım buradaki herkes senin endişeni anlıyor bende kahverengi leke kötü yapmıştır tabiki bende olsam çok kötü olurdum eğer imkanın varsa birtane proluton iğne al vurul lekeyi keser rahimi rahatlatır hiç yan etkisi Yok benim oğlum birinci hamileliğimde yani çok zor geçti lekeler hiç bitmedi istirahat ediyordum ve proluton iğne oluyordum bugün doktoruma bahsettim 30. Haftadan sonra kanamalarım oldu erken Doğum tehlikesi oldu hep diye oda bana aynısı olabilir riske atmayalım 15 günde 1 proluton iğne olacaksın dedi iyi bir doktor ayarla kendine ama istirahat et leke bitene kadar dikkat et

Canım proluton kaç günde bir oluyorsun ben 15. Haftaya kadar 3 günde 1 oldum sonra 24. Haftaya kadarda haftada 1 oldum 1 aydır olmuyordum bugün yine başladım Doğuma kadar 15 günde 1 olcakmışım

Canım proluton kaç günde bir oluyorsun ben 15. Haftaya kadar 3 günde 1 oldum sonra 24. Haftaya kadarda haftada 1 oldum 1 aydır olmuyordum bugün yine başladım Doğuma kadar 15 günde 1 olcakmışım

24.haftaya kadar 5 gunde 1 igneydi. Ondan sonra 10 gunde 1 igne seklinde devam ediyorum. Haftaya dr kontrolum var ne diyecek bakalim.

Vajinal elle yapilan cati muayenesi diye duymustum lekelenme oyuzden de olabilir. Ultrason cihazi kullandilarsa o jinekolojik muayene oluyor ekranda sende goruyorsun zaten lekelenme olmuyor onda.

Bir iki gun dinlen canim gececektir insallah. Universite veya ise gitme gibi zorunluluklar disinda mutlaka dinlen.

Buarada bu doktorlar bizim iki canli oldugumuzun farkinda degiller. Hep mi kotu muamele hep mi acayip tavirlar anlamadim ya

Çatı muayenesi doğuma yakın elle yapılıyor sana vajinal ultrason ile bakılmıştır. Belki alttan bakıldığı için lekelenmen olmuştur. Cinsel ilişkiden sonra da bu tarz lekelenmeler olabiliyor. Insallah bir daha yaşamazsın .

Her saglık ocagı yapmıyorum canım önceki saglık ocagım yapıyordu idrar tahlili ama şimdi saglık ocagım çok küçük yapmıyorlar kan tahlilini veriyorum zaten saglık ocagında

Ben ayda bir devlete dahiliye bolumune gider hem idrar hem tum kan tahlillerimi yaptiririm. Tsh hormonumun kontrolu icin bu. Ozele devam etmeme ragmen devlette veriyorum tahlilleri.

Bende sezeryanda olucagim büyük ihtimal bugün bir yazıda büyük çocuğu evde bırakırsanız kendini diğer çocuk için dışlanmış hisseder diyordu

Maşallah ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hic kıskançlık falan yasamayiz inşallah

Ben oğluma hep h&mden yapıyorum 3al 2 öde kampanyalarından kaliteli ürünleri. Ben kullanmadim canım açmayla uğrasmadim hep aradan cikaripta emzirdim

İkinci çocuğunu doğuracak olanlar ilk çocuğunuzu doğumda hastaneye götürecek misiniz?
Biz dun arkadasin cocugunu goturmedik hastaneye. Dogum olduktan sonra goturduk onda bile baktik tam ayilamamis, agliyo bir seyler sayikliyo oyalamaya caliatik.
Bu dogum sekline bagli. Arkadas suni sanci da almis, o bagirmalar acilar cocugun gormemesi gereken sahneler bence.

Zaten bende ayilip kendime geldikten sonra gelsin istiyorum ozamana kadar kayınvalidem gorumcem oyalar ondan sonra eşim alır gelir oğlumu tabi bu benim planım o gün ne olur hiç bilmiyorum

Zaten bende ayilip kendime geldikten sonra gelsin istiyorum ozamana kadar kayınvalidem gorumcem oyalar ondan sonra eşim alır gelir oğlumu tabi bu benim planım o gün ne olur hiç bilmiyorum
Benim oğlum 6 yaşında Allah izin verirse götürcem okulada yollamıcam hastanede babasıyla beklesin kapıda zaten biz evde anlaşma yaptık ailemle oğlum 8 yıl sonra oldu ve biraz zor olduğu için aşırı sevgi ilgi gördü bebeği sevmicez onun yanında o nezaman çok sevdi evdeki varlığına alıştı kabul etti ozaman sevicez ilkokul 1 e başladı psikolojik olarak etkilenmesini istemiyorum şimdi karnımda beraber seviyoruz ama doğunca ne olur bilemem çünkü bana dediki kardeşimi doğunca çok sevmenize gerek Yok ben severim bakarım yeter dedi bana baba der dedi oğlum babaya çok düşkün galiba onu paylaşırken zorlanacak eşimde hazırlıklı yavaş yavaş sevcez alıştırcaz oğluma eşim bakacak banada hastanede annem hayırlısı inşallah

Tabi bebek dogduktan sonra mantikli ama bastan goturup butun sureci yasatmak belki travma yaratabilir. Biz gittigimizde baba bile agliyordu kadin 12de girmis doguma saat 4 te daha cikamamisti. Ne olur ne olmaz diye bir b plani yapmak lazim

Ben kardeşimin doğumunu çok net hatırlıyorum :) annemin yanında ananem kalmıştı. Biz babamla evde beraber uyumuştuk. Ve ertesi gün büyük heyecanla gittim kardeşimi almaya :) bence çocuğa daha önceden nasıl işlediğinize bağlı. Ayrıca babamla evde beraber olmakta çok güzeldi :) kız çocukları babaya aşık olduğundan böyle hissettim belkide :)

Senin oğlun daha büyük tabi daha herşeyin farkında ben yaninda sevmeme olayını pek benimseyemedim ben herşeye ilk çocuğu katarak yapmanın daha doğru olacağını düşünüyorum severken yıkarken hadi yapalım edelim diye

Tabi bebek dogduktan sonra mantikli ama bastan goturup butun sureci yasatmak belki travma yaratabilir. Biz gittigimizde baba bile agliyordu kadin 12de girmis doguma saat 4 te daha cikamamisti. Ne olur ne olmaz diye bir b plani yapmak lazim
Baya zor geçmiş ozaman arkadaşının doğumu benim toplam yarim saatte cikmistim . Oğlum beni atılırken görsün istemiyorum o ilk ağrı sancı ile bide bebeği de tek başına bi emzirip koklamak istiyorum oğlumla okadar rahat olamam benim niyetimde o yönde birkaç saat sonra gelsin oğlum hic değilse ayaklanmış olayim

Minik bebis canim kontrolun guzel gecmis sukur. Bu arada ben de proluton kullaniyorum. Baslarda kanamam oldu tup bebek de olunca onceleri 3 gunde bir, sonra haftada 1, simdi 10 gunde 1 devam ediyorum hala. Doktor istersen birakabilirsin dedi ama ben birakamiyorum=) 15 gunde 1 de olsa devam edecegim bir sure.

Sağol canım çok şükür zararı Yok devam et boşver riske atma sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Bende şuan öyle anlatıyorum ağlayınca güldürürsün beşiğini sallarsın oyuncak oynatırsın diye karnımı sevdiriyorum konuşturuyorum ama doğduğunda önce oğlumun psikolojisini gözetleyeceğim şimdi hastaneye eve gelen herkes önce bebeği sevip odaklanacak benim oğlum bunu kabul edecek yaşta değil kenardan yalandan sevilmesine izin vermicem nezaman kardeşinin varlığını evde kabul etti ve bizimle paylaşmaya hazır ondan sonra bebeği alır severim genelde onunla beraber sevicem zaten hadi gel acıkmış emziriyim altını değiştirelim uyutalım gibi ama onun yanında bebeğe aşırı sevgi vermeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…