- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.101
Canım buradaki herkes senin endişeni anlıyor bende kahverengi leke kötü yapmıştır tabiki bende olsam çok kötü olurdum eğer imkanın varsa birtane proluton iğne al vurul lekeyi keser rahimi rahatlatır hiç yan etkisi Yok benim oğlum birinci hamileliğimde yani çok zor geçti lekeler hiç bitmedi istirahat ediyordum ve proluton iğne oluyordum bugün doktoruma bahsettim 30. Haftadan sonra kanamalarım oldu erken Doğum tehlikesi oldu hep diye oda bana aynısı olabilir riske atmayalım 15 günde 1 proluton iğne olacaksın dedi iyi bir doktor ayarla kendine ama istirahat et leke bitene kadar dikkat etCanim 16.haftada benimde kahverengi kanama olmustu. Doktorum kirmizi olmadigi surece korkma rahimdeki onceki kurumus kanlar dokuluyor demisti.
Ama ben ozamandan beri progestan ve proluton igne vurunuyorum. Vee raporluyum evde dinleniyorum cok az hareket ediyorum.yorulmam fazla ayakta durmam yasak. Sen de dikkat et bu ilaclari mutlaka almalisin.
Canım proluton kaç günde bir oluyorsun ben 15. Haftaya kadar 3 günde 1 oldum sonra 24. Haftaya kadarda haftada 1 oldum 1 aydır olmuyordum bugün yine başladım Doğuma kadar 15 günde 1 olcakmışımCanim 16.haftada benimde kahverengi kanama olmustu. Doktorum kirmizi olmadigi surece korkma rahimdeki onceki kurumus kanlar dokuluyor demisti.
Ama ben ozamandan beri progestan ve proluton igne vurunuyorum. Vee raporluyum evde dinleniyorum cok az hareket ediyorum.yorulmam fazla ayakta durmam yasak. Sen de dikkat et bu ilaclari mutlaka almalisin.
Canım proluton kaç günde bir oluyorsun ben 15. Haftaya kadar 3 günde 1 oldum sonra 24. Haftaya kadarda haftada 1 oldum 1 aydır olmuyordum bugün yine başladım Doğuma kadar 15 günde 1 olcakmışım
İnşallah benimki de kurumuş kandır canım ya. Bir de çatı muayenesinden sonra lekelenme kanama olurmuş. Vajinal muayene çatı muayenesi mi ki? İzmirde hala düzgün bir doktor bulamadım. Pazartesi de üniversite başlıyor. Ders seçimlerimi de yaptım. Bu sene de kalırsam 2 yılım çöpe gitmiş olacak.
İnşallah benimki de kurumuş kandır canım ya. Bir de çatı muayenesinden sonra lekelenme kanama olurmuş. Vajinal muayene çatı muayenesi mi ki? İzmirde hala düzgün bir doktor bulamadım. Pazartesi de üniversite başlıyor. Ders seçimlerimi de yaptım. Bu sene de kalırsam 2 yılım çöpe gitmiş olacak.
Her saglık ocagı yapmıyorum canım önceki saglık ocagım yapıyordu idrar tahlili ama şimdi saglık ocagım çok küçük yapmıyorlar kan tahlilini veriyorum zaten saglık ocagındaCanım benim sağlık ocağı idrar tahlili yapıyor. Ben hamileliğin başından beri 3 kere falan yaptırdım sanırım hem kan hem idrar 4 bile olabilir. Sen bi sor yinede biri yapıyorsa hepsi yapar bence verilen hizmet standard diye düşünüyorum.
Bende sezeryanda olucagim büyük ihtimal bugün bir yazıda büyük çocuğu evde bırakırsanız kendini diğer çocuk için dışlanmış hisseder diyorduben de onu düşünüyorum hemen görsün istiyorum ama acaba doğru olur mu diye de düşünüyorum ..benim büyük ihtimal planlı sezaryen olur çünkü ilk doğum sezaryen o yüzden sıkıntı olmaz herhalde diyorum ama çocuğun psikolojisi ve kardeşe yaklaşımı acısı dan da iyi düşünmek lazım
Maşallah ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hic kıskançlık falan yasamayiz inşallahZaman geçtikçe daha çok idrak ediyolar cnm. Bizimkide 3.5yaş arasindayken herkesin kardeşi var benim nie yok die boynunu bükerdi, benimde o ara dondurulmuş transferim olumsuz sonuçlaninca çok üzulüyodum sonra tekrar tekrar aksiliklwr oldu nasip olmadı 4yas civarlarindayken bikaç ay ben artık kardeş istemiyorum diyip durdu nedenini sorduğumda, karnını kesip bebeği öyle alacaklarmş tv de gördüm senin canının yanmasini istemiyorum oyüzden olmasın diyince çok şaşırmıştm fakat hamileliğimi öğrenince şükür ki o düşünceyi attı kafasindan hemen adapte oldu.hatta komsularim peşpeşe doğum yapınca resmen bebislerin üzerine titriyo, ablalarından cok oğlum ilgilenir uyanır gibi olduklarında pışpışlar emzikleri düşse hemen ağızlarına verir üstlerini örter dokunmaya bile kiyamaz kafalarından hafifçe okşar öpücük kondurur, bebeklere karşı ayrı merhamwti şefkati var şükür, inş kardeşi doguncada aynı şeyleri yapar.bakalım zaman ne gösterecek.
Ben oğluma hep h&mden yapıyorum 3al 2 öde kampanyalarından kaliteli ürünleri. Ben kullanmadim canım açmayla uğrasmadim hep aradan cikaripta emzirdimAhhh o h&m. Geçen hafta ordaydım. Tulum aldım. 3 al 2 öde kampanyası var bilgin olsun. Sen yine tecrubelisin neyin kullanışlı ve lazım olacağını biliyosundur.
Sana sorayim; emzirme sütyeni yada atleti lazım oluyor mu canim almalı miyim illaki?
Biz dun arkadasin cocugunu goturmedik hastaneye. Dogum olduktan sonra goturduk onda bile baktik tam ayilamamis, agliyo bir seyler sayikliyo oyalamaya caliatik.İkinci çocuğunu doğuracak olanlar ilk çocuğunuzu doğumda hastaneye götürecek misiniz?
Zaten bende ayilip kendime geldikten sonra gelsin istiyorum ozamana kadar kayınvalidem gorumcem oyalar ondan sonra eşim alır gelir oğlumu tabi bu benim planım o gün ne olur hiç bilmiyorumBiz dun arkadasin cocugunu goturmedik hastaneye. Dogum olduktan sonra goturduk onda bile baktik tam ayilamamis, agliyo bir seyler sayikliyo oyalamaya caliatik.
Bu dogum sekline bagli. Arkadas suni sanci da almis, o bagirmalar acilar cocugun gormemesi gereken sahneler bence.
Benim oğlum 6 yaşında Allah izin verirse götürcem okulada yollamıcam hastanede babasıyla beklesin kapıda zaten biz evde anlaşma yaptık ailemle oğlum 8 yıl sonra oldu ve biraz zor olduğu için aşırı sevgi ilgi gördü bebeği sevmicez onun yanında o nezaman çok sevdi evdeki varlığına alıştı kabul etti ozaman sevicez ilkokul 1 e başladı psikolojik olarak etkilenmesini istemiyorum şimdi karnımda beraber seviyoruz ama doğunca ne olur bilemem çünkü bana dediki kardeşimi doğunca çok sevmenize gerek Yok ben severim bakarım yeter dedi bana baba der dedi oğlum babaya çok düşkün galiba onu paylaşırken zorlanacak eşimde hazırlıklı yavaş yavaş sevcez alıştırcaz oğluma eşim bakacak banada hastanede annem hayırlısı inşallahZaten bende ayilip kendime geldikten sonra gelsin istiyorum ozamana kadar kayınvalidem gorumcem oyalar ondan sonra eşim alır gelir oğlumu tabi bu benim planım o gün ne olur hiç bilmiyorum
Tabi bebek dogduktan sonra mantikli ama bastan goturup butun sureci yasatmak belki travma yaratabilir. Biz gittigimizde baba bile agliyordu kadin 12de girmis doguma saat 4 te daha cikamamisti. Ne olur ne olmaz diye bir b plani yapmak lazimZaten bende ayilip kendime geldikten sonra gelsin istiyorum ozamana kadar kayınvalidem gorumcem oyalar ondan sonra eşim alır gelir oğlumu tabi bu benim planım o gün ne olur hiç bilmiyorum
Senin oğlun daha büyük tabi daha herşeyin farkında ben yaninda sevmeme olayını pek benimseyemedim ben herşeye ilk çocuğu katarak yapmanın daha doğru olacağını düşünüyorum severken yıkarken hadi yapalım edelim diyeBenim oğlum 6 yaşında Allah izin verirse götürcem okulada yollamıcam hastanede babasıyla beklesin kapıda zaten biz evde anlaşma yaptık ailemle oğlum 8 yıl sonra oldu ve biraz zor olduğu için aşırı sevgi ilgi gördü bebeği sevmicez onun yanında o nezaman çok sevdi evdeki varlığına alıştı kabul etti ozaman sevicez ilkokul 1 e başladı psikolojik olarak etkilenmesini istemiyorum şimdi karnımda beraber seviyoruz ama doğunca ne olur bilemem çünkü bana dediki kardeşimi doğunca çok sevmenize gerek Yok ben severim bakarım yeter dedi bana baba der dedi oğlum babaya çok düşkün galiba onu paylaşırken zorlanacak eşimde hazırlıklı yavaş yavaş sevcez alıştırcaz oğluma eşim bakacak banada hastanede annem hayırlısı inşallah
Baya zor geçmiş ozaman arkadaşının doğumu benim toplam yarim saatte cikmistim . Oğlum beni atılırken görsün istemiyorum o ilk ağrı sancı ile bide bebeği de tek başına bi emzirip koklamak istiyorum oğlumla okadar rahat olamam benim niyetimde o yönde birkaç saat sonra gelsin oğlum hic değilse ayaklanmış olayimTabi bebek dogduktan sonra mantikli ama bastan goturup butun sureci yasatmak belki travma yaratabilir. Biz gittigimizde baba bile agliyordu kadin 12de girmis doguma saat 4 te daha cikamamisti. Ne olur ne olmaz diye bir b plani yapmak lazim
Sağol canım çok şükür zararı Yok devam et boşver riske atma sağlıkla alırız kucağımıza inşallahMinik bebis canim kontrolun guzel gecmis sukur. Bu arada ben de proluton kullaniyorum. Baslarda kanamam oldu tup bebek de olunca onceleri 3 gunde bir, sonra haftada 1, simdi 10 gunde 1 devam ediyorum hala. Doktor istersen birakabilirsin dedi ama ben birakamiyorum=) 15 gunde 1 de olsa devam edecegim bir sure.
Bende şuan öyle anlatıyorum ağlayınca güldürürsün beşiğini sallarsın oyuncak oynatırsın diye karnımı sevdiriyorum konuşturuyorum ama doğduğunda önce oğlumun psikolojisini gözetleyeceğim şimdi hastaneye eve gelen herkes önce bebeği sevip odaklanacak benim oğlum bunu kabul edecek yaşta değil kenardan yalandan sevilmesine izin vermicem nezaman kardeşinin varlığını evde kabul etti ve bizimle paylaşmaya hazır ondan sonra bebeği alır severim genelde onunla beraber sevicem zaten hadi gel acıkmış emziriyim altını değiştirelim uyutalım gibi ama onun yanında bebeğe aşırı sevgi vermeyi düşünmüyorumSenin oğlun daha büyük tabi daha herşeyin farkında ben yaninda sevmeme olayını pek benimseyemedim ben herşeye ilk çocuğu katarak yapmanın daha doğru olacağını düşünüyorum severken yıkarken hadi yapalım edelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?