2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tabiki önce büyük çocuk önemli daha farkında herşeyin gelenleri tembihlemeyi düşünüyorum bende önce oglla ilgilensinler sonra bebeğe baskınlar diye

Kizlar isimleri kesinlestirmissinizdir artik sanirim :)
Bizimkisi "Barış" olacak insaallah. Sizlerinkiler neler
Sanırım Altan olacak daha farklısını bulamadım ben Kuran’da geçen isim koymak istemedim yeni isimleri sevmiyorum Bora’lar Alpler falan çok demode olmadan ağız dolduran bir isim istedim

Bende yaramaz olduklarını duydum

Çok fena kokuyor yıkasan bile zar zor çıkıyor o yağ bebek emermiki ben olsam emmem :)

Eşime söyledim de bizimki yaramaz olmaz dedi Kulağına ezanla Yusuf Aras okutmak istiyorum ordan biraz akıllı olur mu acaba
Hahahhh :))) Yusuf’larda sakin olur ya dengelenir belki :)) yani yetiştirme genler vs önemli tabi ama bende isim takip ediyorum hep hareketliler oldukça hayırlısı olsun güzel isim zahide yetişte Aras koydu

Ebe önce elle muayene etti sonra alttan yine cihazla o da yetmedi herhalde normal karnımdan baktı bi kez de.

Önce elle muayene etti canım çok yandı hatta. Ama nst ye 20 dk bağladı lekelenme falan yoktu o süre boyunca akşamına oldu. İnşallah canım çok korktum ben de.

Hangi şehirdesin burdaki kıxlardan fikir alsaydın keşke doktor konusunda.devamlı bi doktorunun olmaması çok kötü olmuş. Acil durumda özeller kendi hastası değilse doktorlar yüzüne bakmıyo. devlet zaten acil bi durumda kaldığında onlar müdahale edene kdar olan oluyo sen bir an önce bi doktor edin canım

Eşime söyledim de bizimki yaramaz olmaz dedi Kulağına ezanla Yusuf Aras okutmak istiyorum ordan biraz akıllı olur mu acaba
Bence etkisi olur yusuflar gercekten cok uslu olur ayrica cokta yakisikli olur benim oglumun adida yusuf cok yakisiklidir yani goren herkes cok begeniyor rabbim nazarlardan korusun

İzmir'deyim canım, Egepol yakın diye gidiyordum önceden çok kalabalık olduğu için bıraktım. Bozyaka tarafında oturuyorum

Önce elle muayene etti canım çok yandı hatta. Ama nst ye 20 dk bağladı lekelenme falan yoktu o süre boyunca akşamına oldu. İnşallah canım çok korktum ben de.

Elle muayene ettiği için kanaman olmuştur. Oglum da doguma yakin çatı muayenesi yapmisti doktor ayni sekilde cok az lekelenme olmustu doktor muayeneden sonra normal demişti. Cok erken degil mi çatı muayenesi için? Sancin var diye mi yaptilar?

Anlamadım ki çatı muayenesinin ne olduğunu bile bilmiyordum. Ağrım olduğunu belirttim sancım yoktu ki.
Neden iznimi alıyosun diye sorduğumda bazı gebeler yaptırmak istemiyor ama zararlı değil dedi.

tesekkur ederim cnm malesef herseyi denedim zaten ilac almama ragmen bulantim bitmiyor reflü de eklendigi icin bogazimdaki yumru da midemi bulandiriyor.surekli agzima biseyler atma ihtiyaci duyuyorum agzimdaki zehir gibi tat yuzunden de.hepsi ust uste gelince cekilmez hal aliyor.ilac kullanmak zorunda kaliyorum.
dogal yontemleri zaten her gun yapiyorum zencefil haric safra kesemde taş oldugu icin korkuyorum. zencefil de bi kere ictim sadece o da oksurugum gecsin diye bulantima pek de yaramadi zaten.sudan tiksintim de bitmedi mecbur yudum yudum iciyorum su onemli diye.keske bari sudan tiksinmeseydim.ilik su icemiyorum soguk iciyordum hasta oldum simdi iyiyim.artik hafif soguk iciyorum cok ilik yine icemiyorum.sicak icecekler iciyorum.su ihtiyacimi gidermek icin.
basa gelen cekiliyo cnm mecbur benkm de boyle gecicek demekki 4 ay olur 5 ay olur gecer dedim 6.ay bitti daha da gecmez kabullendim artik.bari dogumdan sonra kalici olmasin ondan korkmaya basladim.reflüm bulantim tiksinidigim seyler insallah biter hic yasanmamis gibi eski istahla yiyebilirim insallah yiyemedigim her seyi.

ben valla disari cikmaya korkuyorum hastane saglik ocagi haricinde mecbur kalmadikca disari cikmiyorum bulanti yuzunden
makyaj parfum sac boyasi falan unuttum bile
acikcasi bu instamomlarin cok mutlu mesut olduklarina da inanmiyorum resimlerinde bas bas "bakin ben cok mutluyum kariyer de yapiyorum bebek de bakiyorum.kendime de bakiyorum ben süperim" izlenimi vermek istiyorlar.
zira ben evimim icinde oyle bakimli bakimli dolasamam hele bebek gelcek goz alti torbalari uykusuzluga meraba dicem ne mumkun bakimli olmak
kesinlikle inanmiyorum ancak yardimcilari ya da dadilari falan varsa bebekle boyle hem bakimli hem zinde olabilirler baska yolu yok yani

Canim ilk gebeligimde 37 hafta boyunca kullandim zofrani. Haaaa bende az ise yaradi sayilir. Zofran icmedigim gun 3 öğün ictigim gun 2 öğün kusuyordum. Bi zarari olmadi sukur. Sen de kafana takma olsa bi bi zarari vermez doktorlar
icimi rahatlattin cnm biyle ornekler okumak bi nebze rahatlatiyor.ben de yine de bi de baska hap deneyim istedim.dramamine ictim bugun.en azindan herkesin kullandigi bi ilac diye aldim doktorumuzda yazdi sagolsun.bazi doktorlar cok karsi cnm bazilari da bisey olmaz diyo o yuzden zaten cekimserim.bundan onceki doktor kullanma dedi mesela ama olmuyor.bende baska doktora yoneldim.bu doktorumuzda kaliciyiz artik.60 tane hastam var zoferi kullanan cok oldu bisey olmadi deyince ben de devam ediyorum.ama bugun degiatirdim iyi gelirse dramamineyle devam edicem
zoferi ben de 12.haftadan sonra kullanmaya basladim ilk gunde 1 kere aldim ben gunde 6 7 kusuyordum 2 ye indirdi az biseyler yiyebilmeye baslamistim.sonra 4.5aya geldim baktim gunde 1 kez aliyrum kusmam da artik yok oldu alinca bende gunde yarima indirdim.kusmam olmuyor zofer sayesinde ama yemek konusu sıkıntı eskisi gibi degilim ama kesinlikle yagli yiyemiyorum.2 yemek kasigi kadar zeytinyagiyla yiyorum.herseyi de yiyemiyorum malesef.genelde kahvaltiliklar yiyorum.keske 2 litre de su icebilsem ama nafile zar zor 1 litre icebiliyorum.tiksiniyorum sudan.tiksintilerim hap almama ragmen hic gecmedi.koku hassassiyetim azaldi ama hala var ozellikle sabah ilk kalktigimda buzdolabini acarken burnumu kapatiyorum falan.
ben sagligin kiymetini hamilelikte anladim.dogumdan sonra insallah gecer bulantilarim kalici olcak diye psikolojik olarak gecmemesinden korkuyorum.bazem psikolojikmi acaba diyorum.mesela tiksindigim seyleri agzima surmeye deniyim diyorum cekiniyorum.insallah sogumdan sonra hersey 0 lanir ya.
senin de sonucta 37 hafta surem bi bulantidan sonra dogumdan sonra ne yaptin tiksindigin seyleri yiyip icebildin mi inanamiyorum da bazen hep tiksincekmisim gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…