2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
baby me leke cikaricini bende alicam cnm fiyati nasildi indirim varmi
Yok canim 12 liraydi, zamlanmis zaten bir kaç ay önce dedim bi dneyeyim.
Gorumcem yatak korumasi vermis ama dura dura sararmış, sandık lekesi deriz biz o lekelere sıkıp makineye attım simdi bakalim cikacak mi?

Yok canim 12 liraydi, zamlanmis zaten bir kaç ay önce dedim bi dneyeyim.
Gorumcem yatak korumasi vermis ama dura dura sararmış, sandık lekesi deriz biz o lekelere sıkıp makineye attım simdi bakalim cikacak mi?
cnm o sandik lekelerini her babayigit cikarmaz
ben mesela bugun yorganimi yikadim sararma vardi.aspirinle az citiledim sararmis yerleri makinaya attim gecti.boyle guclu lekelerde aspirin iyi oluyo cnm istersen bi dene.deterjan olan aspirin bu arada cnm.
baby m nin leke cikaricisina da bayagi iyi diyenler var cikartir belki cnm

Aspirinin ben fisfisli olanini kullanmistim ama kokusunu hic sevemedim bir daha almadim. Deterjani da mi varmis onun?
Zor bir leke ya herkes ovuyor ama bakalim sonucu merak ediyorum :

Aspirinin ben fisfisli olanini kullanmistim ama kokusunu hic sevemedim bir daha almadim. Deterjani da mi varmis onun?
Benim oğlundan kalan kıyafetlerde vardı bazılarından çıktı bazılarından çıkmadı o sari leke baya uğraştım ama

yok cnm fisfisliyla ayni.ben buyuk aliyorum zor lekelerde onu kullaniyorum fisfis hemen bitiyor diye dedim cnm

Benim oğlumunda bebeklikleri sapsarı leke olmuş hep bende akşam yatmadan 90 dereceye koydum ariel ve ariel leke çıkarıcı koyup yarım saat yıkatıp makineyi durdurdum sabaha kadar bekledi deterjanın içinde sabah kalkınca makineyi kaldığı yerden devam ettirdim yıkaması bitince hacışakir bebek deterjanı ile 40 derecede birdaha yıkatıp iyice durulattım sakız gibi olmuş tertemiz tavsiye ederim bir gece önceden mutlaka bekletme yapın lekeler çıkmıyor yoksa

Bence etkisi olur yusuflar gercekten cok uslu olur ayrica cokta yakisikli olur benim oglumun adida yusuf cok yakisiklidir yani goren herkes cok begeniyor rabbim nazarlardan korusun
Maşallah kuzum :) bakalım ben de yusuf ismini severim normalde, ablamlardan da fikir alırım olmazsa kimliğe de ekletirim.

Bende “muhendisinoglu” nuj tavsiyesi üzerine sleepy alıcaktım ıslak mendılını. Jokerde 12 lısı 40 tl idi ama bitmiş o yuzden baby me nin 12 lisini aldım 60 tl ye oda saf su ve pamuk ıcerıyomus sadece , katkısız yani.
2 pakette öyle temizleme pamuğu aldım bakalım. İkisini de kullanıcam ins.

Bu ay baya masraf yaptım . Bidahaki ayda sampuanını tırnak makasını bakım cantasını falan alırım İns.
Nemlendirici kullanıcak mısınız ve ne önerirsiniz :) karda kışta bebeği soyup masaj yapmak da tuhaf geliyo ama bilemedim

Bugün biz de banyo küveti, kovası, maşrapası ve filesini aldık, Civilden. Filesinde ince havlu vardı beğendim, tek fileler çok ince gibiydi. Unibaby yenidoğan ıslak pamuk aldım 12lisini . bir iki tane de alt üst kıyafet aldım baya uygundu fiyatları. Biraz çarşıda dolandım pijama takımı da aldım bi tane :)

Ayni islemleri bende yaptım ama kimilerinde çıkmadı iyice yerleşti lekeler

Benim oğlundan kalan kıyafetlerde vardı bazılarından çıktı bazılarından çıkmadı o sari leke baya uğraştım ama
Çıkmazsa uğraşmam artık yedek olarak durur, bir şey olursa kullanırım sadece. Yenisini alıcam ama kaldırmadan bir yıkayayım dedim de zor ihtimal çıkması.

yok cnm fisfisliyla ayni.ben buyuk aliyorum zor lekelerde onu kullaniyorum fisfis hemen bitiyor diye dedim cnm
bakalım bu çıkarmazsa onu deneyeyim canım her ne kadar kokusunu sevmesem de

90 da çekmiyor mu kıyafetler? Ben beyaz çarşafı atmıştım battal boy çarşafım oldu tek kişilik

Bu zamana kadar 90 da yıkattığım hiçbirşey küçülmedi bilmiyorum canım

Arkadaşlar merhaba sıvı deterjan almayı düşünüyorum ama markaya karar veremedim alan ya da almayı düşünenler ne önerirsiniz

Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.

Bu sivi deterjanlar baya pahali. Paraya kiyip alirsam green clean alicam gibi. Yoksa dalan roxy alirim.

Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
Biraz fiyatı yüksek ama mamas papas ocarro aldık biz. Manevrası kullanışı çok güzel kaliteside. Gerçi biz şuanki fiyatının yarısına aldık ama şuanda fiyatı uçmuş durumda. Biz alırken kampanya vardı.

Beşik anne yanı aldım birde kampanya vardı pierre cardin normal beyaz beşiğini aldım. Anne yanı babyplas 450 ye aldım. Beşiği 650 ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…