- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.141
Yok canim 12 liraydi, zamlanmis zaten bir kaç ay önce dedim bi dneyeyim.baby me leke cikaricini bende alicam cnm fiyati nasildi indirim varmi
cnm o sandik lekelerini her babayigit cikarmazYok canim 12 liraydi, zamlanmis zaten bir kaç ay önce dedim bi dneyeyim.
Gorumcem yatak korumasi vermis ama dura dura sararmış, sandık lekesi deriz biz o lekelere sıkıp makineye attım simdi bakalim cikacak mi?
Aspirinin ben fisfisli olanini kullanmistim ama kokusunu hic sevemedim bir daha almadim. Deterjani da mi varmis onun?cnm o sandik lekelerini her babayigit cikarmaz
ben mesela bugun yorganimi yikadim sararma vardi.aspirinle az citiledim sararmis yerleri makinaya attim gecti.boyle guclu lekelerde aspirin iyi oluyo cnm istersen bi dene.deterjan olan aspirin bu arada cnm.
baby m nin leke cikaricisina da bayagi iyi diyenler var cikartir belki cnm
Benim oğlundan kalan kıyafetlerde vardı bazılarından çıktı bazılarından çıkmadı o sari leke baya uğraştım amaAspirinin ben fisfisli olanini kullanmistim ama kokusunu hic sevemedim bir daha almadim. Deterjani da mi varmis onun?
Zor bir leke ya herkes ovuyor ama bakalim sonucu merak ediyorum :
yok cnm fisfisliyla ayni.ben buyuk aliyorum zor lekelerde onu kullaniyorum fisfis hemen bitiyor diye dedim cnmAspirinin ben fisfisli olanini kullanmistim ama kokusunu hic sevemedim bir daha almadim. Deterjani da mi varmis onun?
Zor bir leke ya herkes ovuyor ama bakalim sonucu merak ediyorum :
Maşallah kuzum :) bakalım ben de yusuf ismini severim normalde, ablamlardan da fikir alırım olmazsa kimliğe de ekletirim.Bence etkisi olur yusuflar gercekten cok uslu olur ayrica cokta yakisikli olur benim oglumun adida yusuf cok yakisiklidir yani goren herkes cok begeniyor rabbim nazarlardan korusun
Ayni islemleri bende yaptım ama kimilerinde çıkmadı iyice yerleşti lekelerBenim oğlumunda bebeklikleri sapsarı leke olmuş hep bende akşam yatmadan 90 dereceye koydum ariel ve ariel leke çıkarıcı koyup yarım saat yıkatıp makineyi durdurdum sabaha kadar bekledi deterjanın içinde sabah kalkınca makineyi kaldığı yerden devam ettirdim yıkaması bitince hacışakir bebek deterjanı ile 40 derecede birdaha yıkatıp iyice durulattım sakız gibi olmuş tertemiz tavsiye ederim bir gece önceden mutlaka bekletme yapın lekeler çıkmıyor yoksa
Çıkmazsa uğraşmam artık yedek olarak durur, bir şey olursa kullanırım sadece. Yenisini alıcam ama kaldırmadan bir yıkayayım dedim de zor ihtimal çıkması.Benim oğlundan kalan kıyafetlerde vardı bazılarından çıktı bazılarından çıkmadı o sari leke baya uğraştım ama
bakalım bu çıkarmazsa onu deneyeyim canım her ne kadar kokusunu sevmesem deyok cnm fisfisliyla ayni.ben buyuk aliyorum zor lekelerde onu kullaniyorum fisfis hemen bitiyor diye dedim cnm
90 da çekmiyor mu kıyafetler? Ben beyaz çarşafı atmıştım battal boy çarşafım oldu tek kişilikBenim oğlumunda bebeklikleri sapsarı leke olmuş hep bende akşam yatmadan 90 dereceye koydum ariel ve ariel leke çıkarıcı koyup yarım saat yıkatıp makineyi durdurdum sabaha kadar bekledi deterjanın içinde sabah kalkınca makineyi kaldığı yerden devam ettirdim yıkaması bitince hacışakir bebek deterjanı ile 40 derecede birdaha yıkatıp iyice durulattım sakız gibi olmuş tertemiz tavsiye ederim bir gece önceden mutlaka bekletme yapın lekeler çıkmıyor yoksa
Bu zamana kadar 90 da yıkattığım hiçbirşey küçülmedi bilmiyorum canımÇıkmazsa uğraşmam artık yedek olarak durur, bir şey olursa kullanırım sadece. Yenisini alıcam ama kaldırmadan bir yıkayayım dedim de zor ihtimal çıkması.
bakalım bu çıkarmazsa onu deneyeyim canım her ne kadar kokusunu sevmesem de
90 da çekmiyor mu kıyafetler? Ben beyaz çarşafı atmıştım battal boy çarşafım oldu tek kişilik
Guvenilir deterjanlar su sekildeymis. Ben baby&me almis bulundum bitince diger sivilardan birini denerim.Arkadaşlar merhaba sıvı deterjan almayı düşünüyorum ama markaya karar veremedim alan ya da almayı düşünenler ne önerirsiniz
Biraz fiyatı yüksek ama mamas papas ocarro aldık biz. Manevrası kullanışı çok güzel kaliteside. Gerçi biz şuanki fiyatının yarısına aldık ama şuanda fiyatı uçmuş durumda. Biz alırken kampanya vardı.Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
Beşik anne yanı aldım birde kampanya vardı pierre cardin normal beyaz beşiğini aldım. Anne yanı babyplas 450 ye aldım. Beşiği 650 yeKizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
Tesekkur ederim Bende babyandme düşünmüştüm bunu görünce vazgeçtimGuvenilir deterjanlar su sekildeymis. Ben baby&me almis bulundum bitince diger sivilardan birini denerim. Eki Görüntüle 2191380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?