2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
Biz küçük şeyleri tamamladık gibi, bugün bi tane pijama takımı aldım emzirme kısmı iki yandan çıtçıtlıydı.
Bebek arabalarına göz attık Civilde. Traveller çok kaba geldi bana. Kraft ın chicco liteway tarzı vardı eşim beğenmedi. Travel alacağız büyük ihtimalle ama marka net değil. Casual marka bi travel ı beğendi eşim. 1700 dü fiyatı . Beşik de park yatak kararımız onu da daha almadık.

Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
Biz aldik bebek arabasi nuna tavo.
Besik karar veremedik ama park yatak diyoruz hala. Ekimde de onu aliriz. En sona da lohusa malzemelerini ve hediyeleri birakirim herhalde kasimda bitiririm insallah.aralik da beklemeyle gecer :)

Zormus s3nin işin. Allah kolaylık versin canim.

D

Töz deterjanda ız bırakır diye tereddüt ediyorum canim muhendisinoglu sayfasında minoris baby sıvı deterjan gördüm sanırım onu deneyecem
Kullanan biriyle görüştüm öyle bir şikayeti yok ama evet olabilme ihtimalide var bende düşünüyorum o kısmı. Birde çok koymayacağım deterjanı bol durulama yapacağım.

Ay kizlar o sandik lekesi miidr nedir sinir etti beni
İlk oglumdan tam 20 tane yenidogan zibin alt ust vardi hastane cikisi gibi olanlardan vardi
Malum oglum da dogunca 9 ay kusunca kiyafet yetistiremedik almisiz da almisiz. Ay hepsini yikadim hurca koydum simdi ogloglum 26 aylik 2 sene icinde hepsi sandik lekesi olmus. 4 kez yikadim çıkmadı ne varsa attim simdi sil bastan hepsini yeniden alacagim

Kendine mi aldin cnm pijama takimini .Ne kadaara aldin. Ben iki sene once 3 tane almıştım diger oglumun dogumunda ama temmuz ayindaydi simdi yeniden almam gerek donarum kesin o incecik pijamalarla

tinyrose canim dogumdan sonra ben ogluma el verdim. Benim bulantilarim reflum gecti şükür ama bu sefer de paşam 9 ay kustu. Saka gibiydi 9 ay anasi 9 ay oglu kustu diyolardi bana. Ama şükür saglikli olsunlar da kusalim. Az kaldi canim daha dun 12 13 haftaliktik simdi 30lara yaklastik 80 90 gun ddaha dayancaz ohhh miss gibi kokacaklar bebeklerimiz annesi.
Anne olmak zor ama bi o kadar da güzel
Ben sinir oluyordum nefret ediyordum gezen dolasan bakimli annelerden .hem kusuyordum hem de her kustugumda oksurdugumde hapsirdigimda altima kaciriyordum. Bir de calisiyordum ayni kiyafetlerden cifter cifter almıştım. Okulda altimi islatinca degistiriyordum kimse anlamiyordu ama cok agliyordum ben dogurunca da hep iserim kesin boyle kalacak diye. Şükür her sey geciyor az sabir.
Benim de bugun tansiyonum yukseldi basim cok agridi 13 e 9 olmus

Kendine mi aldin cnm pijama takimini .Ne kadaara aldin. Ben iki sene once 3 tane almıştım diger oglumun dogumunda ama temmuz ayindaydi simdi yeniden almam gerek donarum kesin o incecik pijamalarla
Fiyatı çok uygundu canım penyesini beğendim ben, 70 e aldım 100 den düşmüştü. Alt üst. Belki diğerini de üçlü takım düşünüyorum elbise halinde olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…