- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.161
Etimatik toz deterjan miDetarjan etimatik alacağım hem yerli hem içeriği çok sağlıklı.
Biz küçük şeyleri tamamladık gibi, bugün bi tane pijama takımı aldım emzirme kısmı iki yandan çıtçıtlıydı.Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
Biz aldik bebek arabasi nuna tavo.Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
Zormus s3nin işin. Allah kolaylık versin canim.tesekkur ederim cnm malesef herseyi denedim zaten ilac almama ragmen bulantim bitmiyor reflü de eklendigi icin bogazimdaki yumru da midemi bulandiriyor.surekli agzima biseyler atma ihtiyaci duyuyorum agzimdaki zehir gibi tat yuzunden de.hepsi ust uste gelince cekilmez hal aliyor.ilac kullanmak zorunda kaliyorum.
dogal yontemleri zaten her gun yapiyorum zencefil haric safra kesemde taş oldugu icin korkuyorum. zencefil de bi kere ictim sadece o da oksurugum gecsin diye bulantima pek de yaramadi zaten.sudan tiksintim de bitmedi mecbur yudum yudum iciyorum su onemli diye.keske bari sudan tiksinmeseydim.ilik su icemiyorum soguk iciyordum hasta oldum simdi iyiyim.artik hafif soguk iciyorum cok ilik yine icemiyorum.sicak icecekler iciyorum.su ihtiyacimi gidermek icin.
basa gelen cekiliyo cnm mecbur benkm de boyle gecicek demekki 4 ay olur 5 ay olur gecer dedim 6.ay bitti daha da gecmez kabullendim artik.bari dogumdan sonra kalici olmasin ondan korkmaya basladim.reflüm bulantim tiksinidigim seyler insallah biter hic yasanmamis gibi eski istahla yiyebilirim insallah yiyemedigim her seyi.
Evet canım tozEtimatik toz deterjan mi
icimi rahatlattin cnm biyle ornekler okumak bi nebze rahatlatiyor.ben de yine de bi de baska hap deneyim istedim.dramamine ictim bugun.en azindan herkesin kullandigi bi ilac diye aldim doktorumuzda yazdi sagolsun.bazi doktorlar cok karsi cnm bazilari da bisey olmaz diyo o yuzden zaten cekimserim.bundan onceki doktor kullanma dedi mesela ama olmuyor.bende baska doktora yoneldim.bu doktorumuzda kaliciyiz artik.60 tane hastam var zoferi kullanan cok oldu bisey olmadi deyince ben de devam ediyorum.ama bugun degiatirdim iyi gelirse dramamineyle devam edicem
zoferi ben de 12.haftadan sonra kullanmaya basladim ilk gunde 1 kere aldim ben gunde 6 7 kusuyordum 2 ye indirdi az biseyler yiyebilmeye baslamistim.sonra 4.5aya geldim baktim gunde 1 kez aliyrum kusmam da artik yok oldu alinca bende gunde yarima indirdim.kusmam olmuyor zofer sayesinde ama yemek konusu sıkıntı eskisi gibi degilim ama kesinlikle yagli yiyemiyorum.2 yemek kasigi kadar zeytinyagiyla yiyorum.herseyi de yiyemiyorum malesef.genelde kahvaltiliklar yiyorum.keske 2 litre de su icebilsem ama nafile zar zor 1 litre icebiliyorum.tiksiniyorum sudan.tiksintilerim hap almama ragmen hic gecmedi.koku hassassiyetim azaldi ama hala var ozellikle sabah ilk kalktigimda buzdolabini acarken burnumu kapatiyorum falan.
ben sagligin kiymetini hamilelikte anladim.dogumdan sonra insallah gecer bulantilarim kalici olcak diye psikolojik olarak gecmemesinden korkuyorum.bazem psikolojikmi acaba diyorum.mesela tiksindigim seyleri agzima surmeye deniyim diyorum cekiniyorum.insallah sogumdan sonra hersey 0 lanir ya.
senin de sonucta 37 hafta surem bi bulantidan sonra dogumdan sonra ne yaptin tiksindigin seyleri yiyip icebildin mi inanamiyorum da bazen hep tiksincekmisim gibi geliyo[/QUOT
Canim dogumdan dogum ben ogluma el verdim. Benim bulantilarim reflum gecti şükür ama bu sefer de paşam 9 ay kustu. Saka gibiydi 9 ay anasi 9 ay oglu kustu diyolardi bana. Ama şükür saglikli olsunlar da kusalim. Az kaldi canim daha dun 12 13 haftaliktik simdi 30lara yaklastik 80 90 gun ddaha dayancaz ohhh miss gibi kokacaklar bebeklerimiz annesi.
Anne olmak zor ama bi o kadar da güzel
Ben sinir oluyordum nefret ediyordum gezen dolasan bakimli annelerden .hem kusuyordum hem de her kustugumda oksurdugumde hapsirdigimda altima kaciriyordum. Bir de calisiyordum ayni kiyafetlerden cifter cifter almıştım. Okulda altimi islatinca degistiriyordum kimse anlamiyordu ama cok agliyordum ben dogurunca da hep iserim kesin boyle kalacak diye. Şükür her sey geciyor az sabir.
Benim de bugun tansiyonum yukseldi basim cok agridi 13 e 9 olmus
Töz deterjanda ız bırakır diye tereddüt ediyorum canim muhendisinoglu sayfasında minoris baby sıvı deterjan gördüm sanırım onu deneyecemEvet canım toz
Kullanan biriyle görüştüm öyle bir şikayeti yok ama evet olabilme ihtimalide var bende düşünüyorum o kısmı. Birde çok koymayacağım deterjanı bol durulama yapacağım.Töz deterjanda ız bırakır diye tereddüt ediyorum canim muhendisinoglu sayfasında minoris baby sıvı deterjan gördüm sanırım onu deneyecem
Ay kizlar o sandik lekesi miidr nedir sinir etti benicnm o sandik lekelerini her babayigit cikarmaz
ben mesela bugun yorganimi yikadim sararma vardi.aspirinle az citiledim sararmis yerleri makinaya attim gecti.boyle guclu lekelerde aspirin iyi oluyo cnm istersen bi dene.deterjan olan aspirin bu arada cnm.
baby m nin leke cikaricisina da bayagi iyi diyenler var cikartir belki cnm
Kendine mi aldin cnm pijama takimini .Ne kadaara aldin. Ben iki sene once 3 tane almıştım diger oglumun dogumunda ama temmuz ayindaydi simdi yeniden almam gerek donarum kesin o incecik pijamalarlaBugün biz de banyo küveti, kovası, maşrapası ve filesini aldık, Civilden. Filesinde ince havlu vardı beğendim, tek fileler çok ince gibiydi. Unibaby yenidoğan ıslak pamuk aldım 12lisini . bir iki tane de alt üst kıyafet aldım baya uygundu fiyatları. Biraz çarşıda dolandım pijama takımı da aldım bi tane :)
Sabah kızımla gidicem çok heycanlı akşam nasıl eve göndericem bilmiyorumİkinci çocuğunu doğuracak olanlar ilk çocuğunuzu doğumda hastaneye götürecek misiniz?
Kızım 4 yaşında hastanede 1 gece kalmıştım ben3yasina girecek inşallah seninki kaç yasında sezeryanda 2gece kalınıyor
Biz alıcaz :))))benim kızımda ocakta 3e girecek aynımışık canım =) kızımda 24 saat bile kalmadım canım o doktoruna bağlı bencepeki hediye alacak mısın büyüğüne yani hani kardeş getirdi gibisine? ben kararsızım o konuda
ne almayı düşünüyorsun canım birde kız mı erkek mi senin ilkBiz alıcaz :))))
Fiyatı çok uygundu canım penyesini beğendim ben, 70 e aldım 100 den düşmüştü. Alt üst. Belki diğerini de üçlü takım düşünüyorum elbise halinde olanlardan.Kendine mi aldin cnm pijama takimini .Ne kadaara aldin. Ben iki sene once 3 tane almıştım diger oglumun dogumunda ama temmuz ayindaydi simdi yeniden almam gerek donarum kesin o incecik pijamalarla
Bende anneme verdim kızımkileri yıkasın diye dediğiniz gibi bazı bölümleri sararmışBenim oğlundan kalan kıyafetlerde vardı bazılarından çıktı bazılarından çıkmadı o sari leke baya uğraştım ama
Ben alt üst takım götürdüm sezeryan olmuştum gayet rahattı bı sıkıntı yaşamadımHastanede alt üst takımmı yoksa gecelik mi daha iyi sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?