- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.181
Ayyyy deme inan 4 hurç kıyafeti var zıbınlar dahil hepsi sarı leke ben çıkaramam diye anneme verdim inşallah çıkar çünkü hiçbişey almadım çok var diyeAy kizlar o sandik lekesi miidr nedir sinir etti beni
İlk oglumdan tam 20 tane yenidogan zibin alt ust vardi hastane cikisi gibi olanlardan vardi
Malum oglum da dogunca 9 ay kusunca kiyafet yetistiremedik almisiz da almisiz. Ay hepsini yikadim hurca koydum simdi ogloglum 26 aylik 2 sene icinde hepsi sandik lekesi olmus. 4 kez yikadim çıkmadı ne varsa attim simdi sil bastan hepsini yeniden alacagim
Kızım var 4 yaşında paten getirsin kardeşim diyo ama süremez zaten çok zayıf.. zannediyokı karnımda bide paten var kardeşiyle beraber patende çıkacak:))) başka bişey alırım artıkne almayı düşünüyorsun canım birde kız mı erkek mi senin ilk
Ikisinden de almayi düşünüyorum cnm bnHastanede alt üst takımmı yoksa gecelik mi daha iyi sizce kızlar
ben alt üst götürmüştüm gayet rahattı sezeryan ile olmuştum birde kış ayı dikkat etmek gerekir sıcak tutmamız gerek alt bölgemizi özellikleHastanede alt üst takımmı yoksa gecelik mi daha iyi sizce kızlar
oyy kuzum kıyamam =) evet bende büyük birşey mi küçük birşey mi alsam düşünüyorumKızım var 4 yaşında paten getirsin kardeşim diyo ama süremez zaten çok zayıf.. zannediyokı karnımda bide paten var kardeşiyle beraber patende çıkacak:))) başka bişey alırım artık
Alt üst takımım var gecelikte alıcam canım sezeryanda kanamayı kontrok ettikleri için birde sonda takılı olcagı için gecelik şart ilk dogumumda 1 gün gecelikle kaldımHastanede alt üst takımmı yoksa gecelik mi daha iyi sizce kızlar
evet canım ben kullanıyorum imom ismiKızlar balik yagi hapi kullaniyormusunuz
Kacinci haftada basladin cnm hergun mu iciyosun drun mi ic dedi sanaevet canım ben kullanıyorum imom ismi
Ayrıca kullanmıyorum. Efamom kullanıyorumKızlar balik yagi hapi kullaniyormusunuz
Kacinci haftada basladin cnm hergun mu iciyosun drun mi ic dedi sana
tesekkurler cnm insallah dogumdan sonra kalmaz tiksintilerim bulantilarim herseye bi iyy demelerim reflüm..Zormus s3nin işin. Allah kolaylık versin canim.
cnm calismak daha da zor olmustur bulantiyla.
tüh cnm ya kotu olmus sandik lekesi cidden cok zor cikiyo hatta cikmiyo.ben evime sandik almadim ceyizimde istemedim kalabalik yapiyo anca diye.bazanin altina da vakumlu hurclarim var onlara koydum ceyiz esyalarimi yorganlarimi yastiklarimi falan.o zmn hic leke falan olmuyo.yine alicam bebegin kuculen seylerini koyucam vakumlu hurclar iyi oluyo cnm tavsiye ederimAy kizlar o sandik lekesi miidr nedir sinir etti beni
İlk oglumdan tam 20 tane yenidogan zibin alt ust vardi hastane cikisi gibi olanlardan vardi
Malum oglum da dogunca 9 ay kusunca kiyafet yetistiremedik almisiz da almisiz. Ay hepsini yikadim hurca koydum simdi ogloglum 26 aylik 2 sene icinde hepsi sandik lekesi olmus. 4 kez yikadim çıkmadı ne varsa attim simdi sil bastan hepsini yeniden alacagim
benim de tansiyon dusuklugum oluyor hep cnm ama tansiyon yukselmesi onemli onu ihmal etme cnm doktoruna soyle muhakkak benim de 9 5 oluyo geneldetinyrose canim dogumdan sonra ben ogluma el verdim. Benim bulantilarim reflum gecti şükür ama bu sefer de paşam 9 ay kustu. Saka gibiydi 9 ay anasi 9 ay oglu kustu diyolardi bana. Ama şükür saglikli olsunlar da kusalim. Az kaldi canim daha dun 12 13 haftaliktik simdi 30lara yaklastik 80 90 gun ddaha dayancaz ohhh miss gibi kokacaklar bebeklerimiz annesi.
Anne olmak zor ama bi o kadar da güzel
Ben sinir oluyordum nefret ediyordum gezen dolasan bakimli annelerden .hem kusuyordum hem de her kustugumda oksurdugumde hapsirdigimda altima kaciriyordum. Bir de calisiyordum ayni kiyafetlerden cifter cifter almıştım. Okulda altimi islatinca degistiriyordum kimse anlamiyordu ama cok agliyordum ben dogurunca da hep iserim kesin boyle kalacak diye. Şükür her sey geciyor az sabir.
Benim de bugun tansiyonum yukseldi basim cok agridi 13 e 9 olmus
Duosvit kullanıyorum benKızlar balik yagi hapi kullaniyormusunuz
24. - 25. haftadan sonra başladım canım doktorum tavsiye etti yoksa pek kullanma taraftarı değildim kızımda kullanmamıştım.Kacinci haftada basladin cnm hergun mu iciyosun drun mi ic dedi sana
Buyuyen besik tarzi bir sey alsan daha uzun sure kullanabilirsin sanki. Anne yani besiklere 1 yasa kadar diyorlar ama daha kisa sure kullaniliyor, hem kucuk hem guvensiz geldi bana.Hanimlar besik isini naptiniz? Ben kiraci oldugum icin ve bu evde max 1 sene daha oturmayi dusundugumuz icin bebek odası yapmayi dusunmuyorum. Park yatak alirim diyordum ancak onlari da bir turlu sevemedim. Ustelik iyi sağlam bsy olsun desen bin tl civari fiyatlari normal besik kadar masallah. Oda yapmicak olsam da cekmeceli buyuk bi sifonyer ve bi tane de sallanan 2 yasina kdr kullanilip kademeli ayarlanabilen anne yani besiklerden alim.diyorum. soyle bsy mesela: www.bebekonfor.com/beyaz-fransiz-dantelli-asansorlu-mdf-anne-yani-besik
Bu gerci 1 yasina kdrmis.Ne dusunuyorsunuz? Benzer bir urun alan var mi, neler aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?