2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Babyplas anne yanı beşik aldım canım ben. Taşınacaksan hiç oda yapma bencede çok iyi düşünmüşsün.

İkinciye nasil cesaret ettim. Uygar 2,5 yaeinda olacak yani aralarinda iki bucuk yas olacak. Ben 35 yaşındayım. Yas ilerledikce daha da zor olacakti. Bence bir bebek de yeterli ama oglumu düşününce ona kardes lazim diye katlaniyoruz. Destek olsunlar birbirlerine yoklugumuzda diye insallah iyi anlasan vefalı abi kardes olurlar

Kızım var 4 yaşında paten getirsin kardeşim diyo ama süremez zaten çok zayıf.. zannediyokı karnımda bide paten var kardeşiyle beraber patende çıkacak:))) başka bişey alırım artık
benim kizim da yazın paten diye tutturmustu 4.5 yaşında aldık alıştırma patenleri var ondan alabilirsiniz biz öyle aldık sürüyor da yani ..kızınızın beklediği bir hediye olursa daha mutlu olur

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Ben bez olarak Prima düşünüyordum ama mühendisinoglunun araştırmasına bakinca iyi olmadıgini gördüm ve kafam karıştı hepsinde birşey var genelde sorun olmayanda da kimisi memnun kimisi değil ne alacağımı bilemedim siz ne düşünüyorsunuz

Ben sleepy almistim.
Huggies iyiymis ama artik yok.
Bir problem olmazsa sleepy ile devam ederim. Yikanabilir bezle de ugrasamam. Cok asiri incelemeye girersek kafayi yeriz ben kotunun iyisini secerim artık.

Valla canım prima aldım, inşallah sorun yaşamam. 4 tane yeğenim de primayla büyüdü ne taşma ne pişik hiçbir problem yaşamadılar. Her şeyde illa ki bi katkı maddesi var maalesef. Yani saf olsuna bakmak zor .

Ben sleepy almistim.
Huggies iyiymis ama artik yok.
Bir problem olmazsa sleepy ile devam ederim. Yikanabilir bezle de ugrasamam. Cok asiri incelemeye girersek kafayi yeriz ben kotunun iyisini secerim artık.

Bizimkilerde hep Prima kullandı hep bildigimiz iyiydi diye molfixe iyi demişler işte ondada kimisi memnun kimisi değil yıkmayla bende uğraşamam olmadı bende ya Molfix yada Prima alacagim dediğiniz gibi herşeyde var bir yere kadar secebiliyoruz Molfix kullanıcısı araştirmam lazım

Günaydın canım. Prima premium care aldım ben. Bütün arkadaşlarım ve kuzenlerim prima kullandı hiç biri pişik yaşamadı. İnşallah bizde de olmaz onunla devam ederiz.

Günaydın canım. Prima premium care aldım ben. Bütün arkadaşlarım ve kuzenlerim prima kullandı hiç biri pişik yaşamadı. İnşallah bizde de olmaz onunla devam ederiz.
Anladım canım gerçekten hepsindede birşey var zaten olmazsa bende Prima alacagim inşallah hepimiz aldiklarimizi sorunsuz kullaniriz

Bende 2 paket prima almıstım . Cok ayrıntıya takılmıcaz artık napalım önerdiği bezlerle ilgilide cok sikayet var pişik,sızdırma vs. Aldıklarımı bitiririm sonra denicem artık canbebeyi veya diğerlerini . Sampuan da da baby me nin kini önermiş fiyatı cok uygyn 10 tl ama içime sinmiyo cok ucuz diye midir neden bilmem :) mustela falanda cok pahalı heralde diğer önerdiklerinden orta yollu bişeyı alıcam :))

Kızlar oğlumu emzirirken çok kötü olmuştu göğüs uçlarım şimdiden bakıma başladım tahinin üstünde biriken yağı hergün bir kez göğüs uçlarıma sürüyorum doktorunda haberi var 1 ay sonra kremede başlayalım dedi öncesi bakım iyi oluyormuş bilginiz olsun benim yaşadığım acıyı çekmeyin e vitamini de alıp sürçen 15 gün sonra

Bende prima premium care almıştım. Bezlerin hepsinde katmanlarinda petrol turevi maddeler oluyormus zaten kendisi de yazmış. Bunlarda bebeğin tenine temas eden yüzeyinde losyon krem ve parfüm içermeyenleri seçmiş. Kötünün iyisi yani bir yerde. Bende migros un minnies bezini deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…