- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.201
Babyplas anne yanı beşik aldım canım ben. Taşınacaksan hiç oda yapma bencede çok iyi düşünmüşsün.Hanimlar besik isini naptiniz? Ben kiraci oldugum icin ve bu evde max 1 sene daha oturmayi dusundugumuz icin bebek odası yapmayi dusunmuyorum. Park yatak alirim diyordum ancak onlari da bir turlu sevemedim. Ustelik iyi sağlam bsy olsun desen bin tl civari fiyatlari normal besik kadar masallah. Oda yapmicak olsam da cekmeceli buyuk bi sifonyer ve bi tane de sallanan 2 yasina kdr kullanilip kademeli ayarlanabilen anne yani besiklerden alim.diyorum. soyle bsy mesela: www.bebekonfor.com/beyaz-fransiz-dantelli-asansorlu-mdf-anne-yani-besik
Bu gerci 1 yasina kdrmis.Ne dusunuyorsunuz? Benzer bir urun alan var mi, neler aldiniz?
İkinciye nasil cesaret ettim. Uygar 2,5 yaeinda olacak yani aralarinda iki bucuk yas olacak. Ben 35 yaşındayım. Yas ilerledikce daha da zor olacakti. Bence bir bebek de yeterli ama oglumu düşününce ona kardes lazim diye katlaniyoruz. Destek olsunlar birbirlerine yoklugumuzda diye insallah iyi anlasan vefalı abi kardes olurlarcnm calismak daha da zor olmustur bulantiyla.
o kusarken altina kacirma olayini ben de cok yasadim hatta gecen bulanti hapini almayim dedim kustum yine yasadim.
inanki o 14 15 ay nasil gecti bilmiyorum ben iyi kafayi yemedim diyorum.e sen o kadar bulantiyla 2.yi nasil cesaret ettin cnm ? ben simsiden bana sakin 2.demeyin diyorum bi yandan tek cocukla kalmak istemem dusunsem de 4 5 sene sonra duaunurum diyorum ama bildigin iskence.ben boyle zor oldugunu bilmiyordum cubukla leblebiyle idare ederim yaa ne kadar bulanti olabilir ki diyordum dibine kadar yasadim bulantiyi aglaya aglaya gecti gunler.yasamayan anlamazmis cidden cnm.
insallah bebegimi kucagima sag salim alirim cnm o gun icin sabirsizlaniyorum kime benzicek cok merak ediyorum.beni em cok duygulandiran yanı da birbirimizi tanimadan birbirimize bagli olmamiz benim kokumu aldigi zamn suscak olmasi.benim sutumle doycak beni isticek hep bana muhtaç olcak falan cok guzel bisey olsa gerekzaten onlari dusunup tekmelerini gorup oyle guc aliyorum cnm.bi de tabi gecicek olmasi insallah.
cidden inanamiykrum gercekten gecicek mi bu bulantilar dogum yapar yapmaz insallah oyle olur ozellikle reflü kalir mi acaba cok korkuyorum.cunku bi cok sey dokunuyo yiyemiyorum.bogazimda kaliyor.
Benim de genelde dusuktu 9/5 8/5 falan oluyoruo dun bi yükseldibenim de tansiyon dusuklugum oluyor hep cnm ama tansiyon yukselmesi onemli onu ihmal etme cnm doktoruna soyle muhakkak benim de 9 5 oluyo genelde
benim kizim da yazın paten diye tutturmustu 4.5 yaşında aldık alıştırma patenleri var ondan alabilirsiniz biz öyle aldık sürüyor da yani ..kızınızın beklediği bir hediye olursa daha mutlu olurKızım var 4 yaşında paten getirsin kardeşim diyo ama süremez zaten çok zayıf.. zannediyokı karnımda bide paten var kardeşiyle beraber patende çıkacak:))) başka bişey alırım artık
16. haftadan beri regenesis max kullanıyorum ben de canım. Şimdi haftada bir balık yemeye başladım eylülle birlikte. İlaca da devam. doğuma kadar kullan dedi doktorum.Kızlar balik yagi hapi kullaniyormusunuz
Ben sleepy almistim.Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Ben bez olarak Prima düşünüyordum ama mühendisinoglunun araştırmasına bakinca iyi olmadıgini gördüm ve kafam karıştı hepsinde birşey var genelde sorun olmayanda da kimisi memnun kimisi değil ne alacağımı bilemedim siz ne düşünüyorsunuz
Valla canım prima aldım, inşallah sorun yaşamam. 4 tane yeğenim de primayla büyüdü ne taşma ne pişik hiçbir problem yaşamadılar. Her şeyde illa ki bi katkı maddesi var maalesef. Yani saf olsuna bakmak zor .Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Ben bez olarak Prima düşünüyordum ama mühendisinoglunun araştırmasına bakinca iyi olmadıgini gördüm ve kafam karıştı hepsinde birşey var genelde sorun olmayanda da kimisi memnun kimisi değil ne alacağımı bilemedim siz ne düşünüyorsunuz
Ben sleepy almistim.
Huggies iyiymis ama artik yok.
Bir problem olmazsa sleepy ile devam ederim. Yikanabilir bezle de ugrasamam. Cok asiri incelemeye girersek kafayi yeriz ben kotunun iyisini secerim artık.
Bizimkilerde hep Prima kullandı hep bildigimiz iyiydi diye molfixe iyi demişler işte ondada kimisi memnun kimisi değil yıkmayla bende uğraşamam olmadı bende ya Molfix yada Prima alacagim dediğiniz gibi herşeyde var bir yere kadar secebiliyoruz Molfix kullanıcısı araştirmam lazımValla canım prima aldım, inşallah sorun yaşamam. 4 tane yeğenim de primayla büyüdü ne taşma ne pişik hiçbir problem yaşamadılar. Her şeyde illa ki bi katkı maddesi var maalesef. Yani saf olsuna bakmak zor .
Günaydın canım. Prima premium care aldım ben. Bütün arkadaşlarım ve kuzenlerim prima kullandı hiç biri pişik yaşamadı. İnşallah bizde de olmaz onunla devam ederiz.Günaydın kızlar mutlu pazarlar
12.haftadan beri ReGenesis Max kullanıyorum canım. Omega 3 içeriği olan multivitamin. Ama düzenli olarak haftada 1-2 defa balık da yiyorum mutlaka.Kızlar balik yagi hapi kullaniyormusunuz
Anladım canım gerçekten hepsindede birşey var zaten olmazsa bende Prima alacagim inşallah hepimiz aldiklarimizi sorunsuz kullanirizGünaydın canım. Prima premium care aldım ben. Bütün arkadaşlarım ve kuzenlerim prima kullandı hiç biri pişik yaşamadı. İnşallah bizde de olmaz onunla devam ederiz.
Oğlumda prima kullandım buna sleppy aldım denemek için aklımda kalmasın diyeMühendis bu bezleri önermiş.
Eki Görüntüle 2191525
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?