- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.421
uzulme cnm normal bende 5 haftada sadece keseyı gordum oda 8 mm dı 6 haftada beebgı gordum 7 haftada kalp atısıDoktordan dönüyoruz bebişi göremedik7-8 mm olmuş kese. Vajinal baksak görürüz ama gerek yok haftaya bakalım dedi
saat 11 deydı cnm r5andevun ne yaptın hayırlı haberleını beklıyoruzKizlar dua edin.muayenehanenin kapisindayim su an.hayirlisiyla guzel haberlerle cikarim bebisimi saglikli gorurum insallah.amiinnnn
Canim gorunmemesi normal tedirgin olma. Ilk haftalarda kucuk oldugu icin genelde vajinal muayene yapiyorlar. Bakiverseydi keske sende rahatlardin aslinda.Doktordan dönüyoruz bebişi göremedik7-8 mm olmuş kese. Vajinal baksak görürüz ama gerek yok haftaya bakalım dedi
Benimki de senin gibi canım önemli olan sağlıklı olmalarıMerhaba arkadaşlar. Ben de bu sabah doktora gittim çok küçük bir kese gördük gebeligim son adet tarihimden çok küçük bunun sebebi de adet dongulerimin uzun ve geç yumurtluyor olmam. Kese güzel yere tutunmuş ve şekli iyi görünüyor bir sıkıntı yok dedi doktor. Adet tarihini baz almayacağım dedi. 3 hafta sonra yeniden gorusucez bebek ve kalp atışı için
Hemen hemen ayni duygulari yasamisiz Allah seni ve tum isteyenleri bebegine bagislasin Allah birdaha aci yasatmasin kimseyehepınızı cok ıyı anlıyorum arkadaslar hepımız aynı yoldan gecıyoruz ama bu kadar kendınızı strese sokmayın olacak olanın onune kımse gecemıyor ılk bebek ıstedımızde 1 yıl olmadı artık korkmaya basladım doktora gıttım ve doktor hıc bır sorunun yok dedı hastaneden kus gıbı hafıfleyerek cıktım o ay hamıle kaldım ama dustu dedım demekkkı cocugum oluyor veren de allah alan da allah dedım vaktı saatı gelınce olur dedım dusukten 5 ay sonra ogluma hamıle kaldım allaha sukur suan 4 yasında ıkıncı hamılelımde rabbım ılk aydan nasıp ettı bunda oglumun duası kabul oldu olarak goruyorum onların temız kalplerı ıle duaları tuttu 5 haftada kese gorduk 6 hafta bebek 7 hafta da kalp atısı ve ıkı haftadır da leke gelıyor doktor bır sıkıntı yok dıyor ben onunla bıle olmaya alıstım dusunn takmamaya calısıyorum yıyecek ekmegı varsa dunyaya gelıcek bazen oglum karnımı sevıyor onunla konusuyor rabbıme duam hayırlısı ıse sag slım dogacak ıse yavrumun hatrına kardesını ona bagısla dıyorum uzun oldu kızlar kusura bakmayın ve sızde sıkıntı yapmayan olacak olan yolunu bıluyor
keseden 1 hafta sonra bebegı gordum 2 hafta sonra kalp atısı cnmBugün 5+6 yum. En son cuma günü beta 2365 çıkmıştı daha da baktırmadım normal ilerliyor diye. Kalp atışını duymasak da bebeğin varlığını öğrenseydik bari ama hayırlısı bakalım. Anlattığınıza göre erken daha demekki. Doktor da kesenin boyu iyi dedi cihazlar göstermeyebilir dedi. Haftaya cuma randevu tekrar. Dayanabilirsen iki hafta bekleyeyim dimi
Insallah kurtaj istemez .. sevinemedim bile bebegime cunku hic ama hic istemiyor.. maddi olarak cok buyuk masraf manevi olarak mahvoluruz diye.. bir kac bekleyecegim bakalim..
Doktordan dönüyoruz bebişi göremedik7-8 mm olmuş kese. Vajinal baksak görürüz ama gerek yok haftaya bakalım dedi
Hayirli haberler al insallah canim
İnşaallah canım Allah gönlünün muradını versin
heyecan daha da kötü yapıyor herşeiy ben yaşadım maalesef,
rahat ol,
herşey olacağına varıyor,
inş yolundadır herşey, güzel habele rbekliuoruz
Insallah hayirli haberler alirsin
saat 11 deydı cnm r5andevun ne yaptın hayırlı haberleını beklıyoruz
Çok sevindim canim. Gözün aydın. Darisi bekleyen herkese olsun.SEVDAM07 Kizlar hepinize tesekkur ederim.merak etmissiniz.ancak yazabildim simdi geldim eve karindan bakti once bebegi tam goremedim dedi.sonra vajinal bakti cok sukur bebegimi ve guzel kalp atisi sesini duyabildik.esimde yanimdaydi sukurki.videoyaya cekti.cok ilgili bi doktordu iyiki gitmisim.Allahim sizlerede gostersin insallah kalp atislarini duymayi
Çok sevindim canım gözün aydın canımmmSEVDAM07 Kizlar hepinize tesekkur ederim.merak etmissiniz.ancak yazabildim simdi geldim eve karindan bakti once bebegi tam goremedim dedi.sonra vajinal bakti cok sukur bebegimi ve guzel kalp atisi sesini duyabildik.esimde yanimdaydi sukurki.videoyaya cekti.cok ilgili bi doktordu iyiki gitmisim.Allahim sizlerede gostersin insallah kalp atislarini duymayi
Çok şükür leke yok canım. Dayanmaya çalışıyorum bakalım... Çok sağolasınGeçmiş olsun canım lekelenmen var mı yoksa korkma ama dayınınmayacak kadar ağrın varsa git doktora
Gözün aydın canım darısı bizeSEVDAM07 Kizlar hepinize tesekkur ederim.merak etmissiniz.ancak yazabildim simdi geldim eve karindan bakti once bebegi tam goremedim dedi.sonra vajinal bakti cok sukur bebegimi ve guzel kalp atisi sesini duyabildik.esimde yanimdaydi sukurki.videoyaya cekti.cok ilgili bi doktordu iyiki gitmisim.Allahim sizlerede gostersin insallah kalp atislarini duymayi
Çok sevindim canim. Gözün aydın. Darisi bekleyen herkese olsun.
Çok sevindim canım gözün aydın canımmm
Cok sagolun kizlar.saglikla kucagimiza almakta nasip olur insallah.bebek 6+5 gorunuyor su an.haftasiyla uyumlu sukur.bu arada folbiolu birak dedi.burda konusmustuk onada sordum ne sakincasi var diye.dozu cok yuksekmis.tibben fazla folicasitin otizme yol actigi tartisiliyormus.o yuzden ben folbiol yazmiyorum dedi.folidoce verdi folic asit+b12 var icinde.bir ay sonraya gun verdi.bende dedim duramam ben o kadar cok uzak deyince guldu.sen ne zaman istersen cik cik gel dediGözün aydın canım darısı bize
takvimi nerden oluştrdun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?