2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doktordan dönüyoruz bebişi göremedik 7-8 mm olmuş kese. Vajinal baksak görürüz ama gerek yok haftaya bakalım dedi
Canim gorunmemesi normal tedirgin olma. Ilk haftalarda kucuk oldugu icin genelde vajinal muayene yapiyorlar. Bakiverseydi keske sende rahatlardin aslinda.

hepınızı cok ıyı anlıyorum arkadaslar hepımız aynı yoldan gecıyoruz ama bu kadar kendınızı strese sokmayın olacak olanın onune kımse gecemıyor ılk bebek ıstedımızde 1 yıl olmadı artık korkmaya basladım doktora gıttım ve doktor hıc bır sorunun yok dedı hastaneden kus gıbı hafıfleyerek cıktım o ay hamıle kaldım ama dustu dedım demekkkı cocugum oluyor veren de allah alan da allah dedım vaktı saatı gelınce olur dedım dusukten 5 ay sonra ogluma hamıle kaldım allaha sukur suan 4 yasında ıkıncı hamılelımde rabbım ılk aydan nasıp ettı bunda oglumun duası kabul oldu olarak goruyorum onların temız kalplerı ıle duaları tuttu 5 haftada kese gorduk 6 hafta bebek 7 hafta da kalp atısı ve ıkı haftadır da leke gelıyor doktor bır sıkıntı yok dıyor ben onunla bıle olmaya alıstım dusunn takmamaya calısıyorum yıyecek ekmegı varsa dunyaya gelıcek bazen oglum karnımı sevıyor onunla konusuyor rabbıme duam hayırlısı ıse sag slım dogacak ıse yavrumun hatrına kardesını ona bagısla dıyorum uzun oldu kızlar kusura bakmayın ve sızde sıkıntı yapmayan olacak olan yolunu bıluyor

Benimki de senin gibi canım önemli olan sağlıklı olmaları

Hemen hemen ayni duygulari yasamisiz Allah seni ve tum isteyenleri bebegine bagislasin Allah birdaha aci yasatmasin kimseye

Bugün 5+6 yum. En son cuma günü beta 2365 çıkmıştı daha da baktırmadım normal ilerliyor diye. Kalp atışını duymasak da bebeğin varlığını öğrenseydik bari ama hayırlısı bakalım. Anlattığınıza göre erken daha demekki. Doktor da kesenin boyu iyi dedi cihazlar göstermeyebilir dedi. Haftaya cuma randevu tekrar. Dayanabilirsen iki hafta bekleyeyim dimi

keseden 1 hafta sonra bebegı gordum 2 hafta sonra kalp atısı cnm

Insallah kurtaj istemez .. sevinemedim bile bebegime cunku hic ama hic istemiyor.. maddi olarak cok buyuk masraf manevi olarak mahvoluruz diye.. bir kac bekleyecegim bakalim..

Sonuçta canlı ve onun çocuğu böyle birşeye kesinlikle izin vermeyin rabbim nasibini de verir hangimizin maddi durumu 4 dörtlükki buradaki çoğu bayan çalışıyor zor şartlarda bile..

Doktordan dönüyoruz bebişi göremedik 7-8 mm olmuş kese. Vajinal baksak görürüz ama gerek yok haftaya bakalım dedi

Normal cnm bende göremedim haftaya tekrar gel dedi dr o zmn görürüz kalp atışınıda duyarız dedi

Hayirli haberler al insallah canim

İnşaallah canım Allah gönlünün muradını versin

heyecan daha da kötü yapıyor herşeiy ben yaşadım maalesef,
rahat ol,
herşey olacağına varıyor,
inş yolundadır herşey, güzel habele rbekliuoruz

Insallah hayirli haberler alirsin

saat 11 deydı cnm r5andevun ne yaptın hayırlı haberleını beklıyoruz
SEVDAM07 Kizlar hepinize tesekkur ederim.merak etmissiniz.ancak yazabildim simdi geldim eve karindan bakti once bebegi tam goremedim dedi.sonra vajinal bakti cok sukur bebegimi ve guzel kalp atisi sesini duyabildik.esimde yanimdaydi sukurki.videoyaya cekti.cok ilgili bi doktordu iyiki gitmisim.Allahim sizlerede gostersin insallah kalp atislarini duymayi

Çok sevindim canim. Gözün aydın. Darisi bekleyen herkese olsun.

Çok sevindim canım gözün aydın canımmm

Gözün aydın canım darısı bize

Çok sevindim canim. Gözün aydın. Darisi bekleyen herkese olsun.

Çok sevindim canım gözün aydın canımmm

Gözün aydın canım darısı bize
Cok sagolun kizlar.saglikla kucagimiza almakta nasip olur insallah.bebek 6+5 gorunuyor su an.haftasiyla uyumlu sukur.bu arada folbiolu birak dedi.burda konusmustuk onada sordum ne sakincasi var diye.dozu cok yuksekmis.tibben fazla folicasitin otizme yol actigi tartisiliyormus.o yuzden ben folbiol yazmiyorum dedi.folidoce verdi folic asit+b12 var icinde.bir ay sonraya gun verdi.bende dedim duramam ben o kadar cok uzak deyince guldu.sen ne zaman istersen cik cik gel dedi

Kızlar moralim çok bozuk drilgisizdi kadın hemen karından baktı kan değerlerimide vermiştim dedi karında 1000 lerdeyken görünüyor dedi sen yarn gel vajinasan bakalm dedi hiçbirşey kadna soramadm resmen gönderdi çok moralim bozuldu karndan baktgmda belli değil dedi eşimde çok üzüldü arkadaşlar ben hiç dr dan hamilesniz demesini duyamıcakmıyım ağlıcam o derece böle birley yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…