- 22 Kasım 2010
- 11.325
- 20.375
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.241
Ben de ona baktim aslinda e bebekte gezerken. guzel gelmisti ama cibinlikli biraz süslü bsy de olsa mi ayni zamanda diye de dusundumBabyplas anne yanı beşik aldım canım ben. Taşınacaksan hiç oda yapma bencede çok iyi düşünmüşsün.
Fizyolojik serum ne oluyor acaba ilk kez duydum:)
Ben de ona baktim aslinda e bebekte gezerken. guzel gelmisti ama cibinlikli biraz süslü bsy de olsa mi ayni zamanda diye de dusundum
Tek kullanımlık galiba buruna mı damlatılıyorOkyanus suyu deniz suyu da deniyor tuzlu su gibi bir şey
Benim kizim burnu tikali dogmustu bunlardan damlatiyorduk. Fiyatlari da epey pahali serum siselerindeki serum fizyolojik alir siringayla damlatirsaniz da ayni sey cok daha ucuz. Bi arastirin isterseniz ben hala oyle kullanirim.Okyanus suyu deniz suyu da deniyor tuzlu su gibi bir şey
Tek kullanımlık galiba buruna mı damlatılıyor
Benim kizim burnu tikali dogmustu bunlardan damlatiyorduk. Fiyatlari da epey pahali serum siselerindeki serum fizyolojik alir siringayla damlatirsaniz da ayni sey cok daha ucuz. Bi arastirin isterseniz ben hala oyle kullanirim.
Evet cnm aynen zaten bizede doktor soylemistiEvet gördüm onu da. Çok daha mantıklı onu posetin serum yerinden siringayla çekiyorsun değil mi? Hava almadığı icin bozulma olmuyor.
Biz biraz büyüyünce sprey olanina geçmiştik tonimerin.
cnm posetli degil cam sisede olanEvet gördüm onu da. Çok daha mantıklı onu posetin serum yerinden siringayla çekiyorsun değil mi? Hava almadığı icin bozulma olmuyor.
Biz biraz büyüyünce sprey olanina geçmiştik tonimerin.
Kızlar etimatiğin her sekılını tavsıye ederım içiniz rahat kullanabılırsınzı bordan yapılıyor ve hiçbir katkı maddesı yok kendım o kurumda çalışıyorum Eti maden işletmeleri genel müdürlüğünün ürünü geçen yıl tüller için renkliler için olanıda çıktı beyaLar içim ayrıda var karmasıda denemenizde fayda var benceGuvenilir deterjanlar su sekildeymis. Ben baby&me almis bulundum bitince diger sivilardan birini denerim. Eki Görüntüle 2191380
ben kızımda molfix kullanmıştım çok da memnundumGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Ben bez olarak Prima düşünüyordum ama mühendisinoglunun araştırmasına bakinca iyi olmadıgini gördüm ve kafam karıştı hepsinde birşey var genelde sorun olmayanda da kimisi memnun kimisi değil ne alacağımı bilemedim siz ne düşünüyorsunuz
kızlar şimdi kontrolden geldim. Doktor herşey çok normal haftasıyla uyumlu dedi ama 771 gram çıktı. Çok canım sıkıldı. Doktor normal diyor bu kiloya. Kafa, karın ve bacak boyu haftasıyla birebir uyumlu hatta bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. İnce uzun bir kızın olacak dedi. Suyuna baktı normalde 50 ml yeterliymiş benim suyum şuan 160 ml. Ama kilo olayına çok kafamı taktım. Sen de zayıf ve minyonsun senin gibi birinden 4 kilo bebek doğmasını bekleme dedi doktor. Ben ne yiyim ne içeyim de bu bebeğe kilo aldırayım
Hazır muzlu süt mü canım? Ben pakette o tarz şeyler tüketmiyorum. Ama her gün mutlaka muz yiyorum ve süt içiyorum. İnşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz.doktorun normal diyorsa canını sıkma benimde doktora gittiğimde kilosu biraz fazla dedim ama gayet sağlıklı şekerin yok yani gayet normal dedi. ben çok fazla muzlu süt içiyordum onun etkisi olur mu bilemedim şimdilerde içmiyorum sonuçta normal doğum istiyorum her kilo bana sıkıntı yaratır diye korkuyorum
Muz kabız yapmıyor mu canım ? Benim de canım çekiyor arada ama en son nerdeyse 1 ay önce yedim.Hazır muzlu süt mü canım? Ben pakette o tarz şeyler tüketmiyorum. Ama her gün mutlaka muz yiyorum ve süt içiyorum. İnşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz.
Canım ben hayatım boyunca hiç kabız olmadım diyebilirim :) çok düzenli çalışır bağırsaklarım. Dolayısıyla günde 1 muzun öyle bir etkisi olmuyor. Daha fazla yesem olur belki bilmiyorum.Muz kabız yapmıyor mu canım ? Benim de canım çekiyor arada ama en son nerdeyse 1 ay önce yedim.
Bende ordan bir takım almistim güzel geldi ama aynı ürünlerin daha uygun olan sayfalar var oraya da bak istersen canim koza bebek ve Jammybabay fiyatları karşılaştır istersenKızlar instagramda sedeflikoza diye bir sayfa var pijama takımları hastane çıkışları falan çok güzel şeyler var. Fiyatlar da uygun gibi. Ben de bugün tesadüfen rastladım alıcam birkaç bişey.
Bakayım canm o sayfalara da. Aslında kıyafet eksiğimiz yok gibi ama güzel şeyler görünce dayanamıyorum:)Bende ordan bir takım almistim güzel geldi ama aynı ürünlerin daha uygun olan sayfalar var oraya da bak istersen canim koza bebek ve Jammybabay fiyatları karşılaştır istersen
O zaman maşallah canım :) ben de son 3 aya kadar hiç kabız olmazdım. Hamilelikten önce de her gün yapardım, hatta muzu çok severim her akşam bile yerdim. Ama artık kabız oluyorum maalesefCanım ben hayatım boyunca hiç kabız olmadım diyebilirim :) çok düzenli çalışır bağırsaklarım. Dolayısıyla günde 1 muzun öyle bir etkisi olmuyor. Daha fazla yesem olur belki bilmiyorum.
Evet ya ürünleri çok güzel bende çok beğeniyorum ama fiyat yüksek gelince bende vazgeçtim sipariş vermekten benim kıyafet eksiği olarakta bol bol citcitli badi ve patikli alt almam lazım 4 tane tulumu var buyidugunde giymek içinde 3 tane tulumu var ayrı takimida Va rilk etapta yeter sanırım doğduktan sonrada ihtiyaca gelişimine göre alırım diye düşünüyorum başka masraflar var çünküBakayım canm o sayfalara da. Aslında kıyafet eksiğimiz yok gibi ama güzel şeyler görünce dayanamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?