- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.281
2,5 saat çok değil mi neden okadar uzun sürmüştüAa ilk defa duydum sezeryanda sonda takılmadıgını ben 2 bucuk saat ameliyathane de kalmşm çıkınca da baya bi kalkamadm yerimdem 2 torba idrar boşalttılar takılması imkansızdı yani kalkamazdım yerimdem birde yarım saatte bir gelip karnıma bastırdılar rahimde pıhtı kalmasın diye sürekli kanamayı kontrol ettiler
Bencede alma coşmuşsun canım 3 tane hastane çıkışı bile çok çok çabuk büyüyorlarmış annem bana aldırmıyorAynen cnm giyemeden bebek buyuyo diyolar.bn de 3 tane 10 lu hastane cikisi.2 tane 5 li takim . 2 tulum takim. 3 tane pijama takimi.5 6 citcitli badi.5 tane battaniye.6 tane de corap aldim.daha alma bisey diyo herkes
Çok güzel bir konuya degindin bende onu merak ediyodum dogumdan sonra zor olur gibime geliyor40 mevlidi yapacak olanlar mevlid kıyafetini doğumdan önce alacak mısınız? Doğumdan sonra bakmak zor olur diye düşünüyorum. Gerçi çok abartı böyle dantelli tüllü falan bişeyler düşünmüyorum ama nasıl bişey alacağım konusunda da kararsız kaldım. Bizim 40 mevlidleri baya kalabalık oluyor. Bebek görme işini herkes mevlidde yapıyor. Şehirdışından falan gelecek olanlar var
Benin dogum biraz zordu canım anestezide çok etkiliyor beni geç ayılıyorum2,5 saat çok değil mi neden okadar uzun sürmüştü
Once almak lazim cnm bnde alcam.kina kiyafeti gibi olanlar var bide normal sık kiyafetler var.oglusuma yelekli papyonlu bi takim alcam o kolay da kendime ne alcam kilom ne alemde olur bilemiyorum ki
Amin cnm .bnm de ilkMevlud icin bebegin takimini alacam magazayi belirledim oldukca suslu bisey ama dedigin gibi kendime ne alacam onu bilmiyorum kizimla ayni renk bisey olsun istiyorum ama suan hicbi kiyafet olmuyor ozamana 40gunde kilolar gider mi ki. Ilk bebegim cok heyecanli ve hevesliyim :)) Allahim o gunleri gostersin insallah.
cnm konusmak iyi geliyor kimle konusabiliyoruzki bunlari iyi oluyor vallaValla ben bugun verdim halilari. Storlari da yikattim evi de bi ssilip süpürdüler. Koltuklari da yikattim. Ohhhh mis gibi oldu valla derdinden kurtuldum. Aralik 18inde dogum ama bence aralik aralik alirlar sezeryan icin 39u bekleyebilirim daha da beklemem dedi drum. Eeee ne zaman yikatip temizletecegim ben o zaman evi haliyi esyalari. Kasimda soguk olur buralar. Temizlettim kurtuldum. En azından o cikti aradan. Daha bebise kiyafet alacağım kendime pijama takimi falan alacagim bi yandan da calisiyorum ctesi dahil. Bi pazardan pazara kac haftam kaldi yyavas yavas yapayim diyorum
Ayyyy ne cok konustum cenem düştü
renkliler icin olanini ben hic gormedim bi yerde yeni mi ckti ben beyazlar icin kullaniyorum renkliler icin olani varsa da hemen alirim kesinlikle cok guvenilir bence de hem de uygun hem de Turk mali insallah etimatik de kendini bozmaz yaKızlar etimatiğin her sekılını tavsıye ederım içiniz rahat kullanabılırsınzı bordan yapılıyor ve hiçbir katkı maddesı yok kendım o kurumda çalışıyorum Eti maden işletmeleri genel müdürlüğünün ürünü geçen yıl tüller için renkliler için olanıda çıktı beyaLar içim ayrıda var karmasıda denemenizde fayda var bence
ben de onemsicem mevlidu insallah. bizim de cok kalabalik olur bebek gormeye ayni sekilde o gune denklestirenler oluyo.ama ben yaza dogru nisan gibi yapmak istiyorum kisin istemiyorum hasta olan olur grip olan olur bebege gecer falan ugras dur sonra.bi de kisin zor oluyor hazirlik falan.40 mevlidi yapacak olanlar mevlid kıyafetini doğumdan önce alacak mısınız? Doğumdan sonra bakmak zor olur diye düşünüyorum. Gerçi çok abartı böyle dantelli tüllü falan bişeyler düşünmüyorum ama nasıl bişey alacağım konusunda da kararsız kaldım. Bizim 40 mevlidleri baya kalabalık oluyor. Bebek görme işini herkes mevlidde yapıyor. Şehirdışından falan gelecek olanlar var
cnm ugurlubebek e de bi bak derim fiyatlari cok uygun oluyor.hümabebe benim de hosuma gidiyor belki bi kac bisey alabilirim ordan bebis dogunca.simdilik artik bebise bisey almicam ben ya yeter yika yika petege as kurur zaten.hemencecik de buyuyoar yeni gibi kenarda durmasin eskitsin istiyorum ben.3 tane 5 li takimi var.onun haricinde 2 patikli alt. 12 tane zibin askili kisa kollu karisik ay ay heosini 3 aylik almadim.2 tane sadce uzun kollu zibin 3 aylik. 2 tane tulum mu deniyor tum bedeni kaplayan zibinlar varya patikli ondanBende instagram alışverişi yapıyorum kızlar çarşıya çıkma fırsatım olmuyor ev işi çocuk ancak yetişiyorum İlkim bebe ve hüma bebe güzel tavsiye ederim masalbebeizmit de çok güzel çıkışını ordan aldım sedefli kozayıda takip ediyorum ama fotoğraf çekiminde renkleriyle çok oynuyor gördüğünüz gibi olmuyor haberiniz olsun
Canm ben kendime almayacağım bebeğe alacağım:) ben evdeki elbiselerimden birini giyerim.ben de onemsicem mevlidu insallah. bizim de cok kalabalik olur bebek gormeye ayni sekilde o gune denklestirenler oluyo.ama ben yaza dogru nisan gibi yapmak istiyorum kisin istemiyorum hasta olan olur grip olan olur bebege gecer falan ugras dur sonra.bi de kisin zor oluyor hazirlik falan.
bir de kilolar sisen gobek var.dogumdan once almak yanlis olur bence cnm cunku ayni bedende kalamayiz hemen diye dusunuyorum ben.tabi bazilari sanki hic hamile kalmamis hic dogum yapmamis gibi oluyor hemen oyle bi vucut yapin varsa al yoksa alma derim.
ben de kizimla takim olmak istiyorum bakalim cok hevesliyim mevludune.Rabbim insallah o gunleri de gosterir bize de gule gule bitiririz insallah mevludunu dualarla Rabbim nazarlardan korusun bebislerimizi Allah in sevdigi kullarindan olsunlar insallah
h&m de var yenidoğan astronotlar canımSaol cnm bnde netten bakmıştım astronota ama kucuk yoktu sanki kac aylik aldin sen onu bide nerden
Günaydın canım durulamaya gerek varmı bilmiyorum onu tam hatirlayamadim canım ya ama çok ilaç koymayacaksan köpüklü kalmiyorsa durulanmadanda olur bence anneme sormam lazım akşam oraya gideceğim anneme sorduktan sonra yazarım sana yineben bebisle kisin cikamam falan diye aldim cnm arap sabunuyla siliyim o zmn evde vardi geri durulamaya gerek var mi duvar mopuyla silcem
Gaviscon verdi dr ama bi ise yaramiyor. Ben eksi de yiyemiyorum ekmek yiyorum paso. sonucta da 10kilo almisimhic sorma o serumlari gormek bile istemiyorum bekle bekle bitmezdi de sıkılırdım kıcım basim uyusuyordu
ay o karnin tas gibi olmasi bogazinda biseylerin dugumlenmesi olayi su an bende yasiyorum.yasamadigim dk yok zaten.
mide ilaci ne kullaniyosun cnm ben panref kullaniyorum
benim refkum yenek yedikten sonra artiyor bulanti yapiyo ilac kullanmama ragmen.bende hemen eksi eksi greyfurt yiyorum ya da nar yiyorum az bisey iyi geliyor.
zararli oldugunu biliyorum ama elimde dgil yatmadan once de bi fincan turk kahvesi iciyorum oyle rahat uyuyorum tutuyor beni zararli olmasa her ogun turk kahvesi icerdim vallahi bulantiya refluye birebir bence
Canim silerim yaparim falan diyosun da kendin yapmayacaksin degil mi. Lutfen kendini cok yorma ben ilk oglumda tasindik orayi burayi temiZleyeyim diye yoruldum 37de geliverdi bizim pasa ne kadar durursa anne karninda o kadar iyi. İlk bebeginse sezeryan olmayi düşünüyorsan bile 40a kadar bekletebiliyor doktorlarcnm konusmak iyi geliyor kimle konusabiliyoruzki bunlari iyi oluyor valla
cnm szatem halilari yikatmaya vermek 3 4 gunumu alir.benim de dogum 22 aralik gozukuyor ama ben sezeryan istiyorum.daha doktorumla konusmadim tabi bunu.sezeryande sanirim 38 39.haftada aliyorlar.zaten o haftalari beklemicem aralik basinda ilk hafta sonu duvarlari sileriz halilari yikamaya veririm.perdeleri zaten makinada yikicam esim takar.koltuklari da kasim sonu gibi silerim kombiler yanarken kurur.
ya annem duvarlari silmeye gec kaldin dedi bana koku yapar dedi kombi yanacak kurur hemen dedimse de silme bence dedi ne yapsam ki bu ay mi silsem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?