2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende instagram alışverişi yapıyorum kızlar çarşıya çıkma fırsatım olmuyor ev işi çocuk ancak yetişiyorum İlkim bebe ve hüma bebe güzel tavsiye ederim masalbebeizmit de çok güzel çıkışını ordan aldım sedefli kozayıda takip ediyorum ama fotoğraf çekiminde renkleriyle çok oynuyor gördüğünüz gibi olmuyor haberiniz olsun

Kızımın adı kesin değil kesinleşsin 3-6 ay isimli tulum yaptırcam inşallah mucize minikler isimli sayfada çok güzel bayılıyorum

2,5 saat çok değil mi neden okadar uzun sürmüştü

Aynen cnm giyemeden bebek buyuyo diyolar.bn de 3 tane 10 lu hastane cikisi.2 tane 5 li takim . 2 tulum takim. 3 tane pijama takimi.5 6 citcitli badi.5 tane battaniye.6 tane de corap aldim.daha alma bisey diyo herkes
Bencede alma coşmuşsun canım 3 tane hastane çıkışı bile çok çok çabuk büyüyorlarmış annem bana aldırmıyor

Çok güzel bir konuya degindin bende onu merak ediyodum dogumdan sonra zor olur gibime geliyor

2,5 saat çok değil mi neden okadar uzun sürmüştü
Benin dogum biraz zordu canım anestezide çok etkiliyor beni geç ayılıyorum

Once almak lazim cnm bnde alcam.kina kiyafeti gibi olanlar var bide normal sık kiyafetler var.oglusuma yelekli papyonlu bi takim alcam o kolay da kendime ne alcam kilom ne alemde olur bilemiyorum ki

Mevlud icin bebegin takimini alacam magazayi belirledim oldukca suslu bisey ama dedigin gibi kendime ne alacam onu bilmiyorum kizimla ayni renk bisey olsun istiyorum ama suan hicbi kiyafet olmuyor ozamana 40gunde kilolar gider mi ki. Ilk bebegim cok heyecanli ve hevesliyim :)) Allahim o gunleri gostersin insallah.

Amin cnm .bnm de ilk

cnm konusmak iyi geliyor kimle konusabiliyoruzki bunlari iyi oluyor valla
cnm szatem halilari yikatmaya vermek 3 4 gunumu alir.benim de dogum 22 aralik gozukuyor ama ben sezeryan istiyorum.daha doktorumla konusmadim tabi bunu.sezeryande sanirim 38 39.haftada aliyorlar.zaten o haftalari beklemicem aralik basinda ilk hafta sonu duvarlari sileriz halilari yikamaya veririm.perdeleri zaten makinada yikicam esim takar.koltuklari da kasim sonu gibi silerim kombiler yanarken kurur.
ya annem duvarlari silmeye gec kaldin dedi bana koku yapar dedi kombi yanacak kurur hemen dedimse de silme bence dedi ne yapsam ki bu ay mi silsem ki

renkliler icin olanini ben hic gormedim bi yerde yeni mi ckti ben beyazlar icin kullaniyorum renkliler icin olani varsa da hemen alirim kesinlikle cok guvenilir bence de hem de uygun hem de Turk mali insallah etimatik de kendini bozmaz ya

ben de onemsicem mevlidu insallah. bizim de cok kalabalik olur bebek gormeye ayni sekilde o gune denklestirenler oluyo.ama ben yaza dogru nisan gibi yapmak istiyorum kisin istemiyorum hasta olan olur grip olan olur bebege gecer falan ugras dur sonra.bi de kisin zor oluyor hazirlik falan.
bir de kilolar sisen gobek var.dogumdan once almak yanlis olur bence cnm cunku ayni bedende kalamayiz hemen diye dusunuyorum ben.tabi bazilari sanki hic hamile kalmamis hic dogum yapmamis gibi oluyor hemen oyle bi vucut yapin varsa al yoksa alma derim.
ben de kizimla takim olmak istiyorum bakalim cok hevesliyim mevludune. Rabbim insallah o gunleri de gosterir bize de gule gule bitiririz insallah mevludunu dualarla Rabbim nazarlardan korusun bebislerimizi Allah in sevdigi kullarindan olsunlar insallah

cnm ugurlubebek e de bi bak derim fiyatlari cok uygun oluyor.hümabebe benim de hosuma gidiyor belki bi kac bisey alabilirim ordan bebis dogunca.simdilik artik bebise bisey almicam ben ya yeter yika yika petege as kurur zaten.hemencecik de buyuyoar yeni gibi kenarda durmasin eskitsin istiyorum ben.3 tane 5 li takimi var.onun haricinde 2 patikli alt. 12 tane zibin askili kisa kollu karisik ay ay heosini 3 aylik almadim.2 tane sadce uzun kollu zibin 3 aylik. 2 tane tulum mu deniyor tum bedeni kaplayan zibinlar varya patikli ondan 10 tane falan corap kalinli inceli o da buyuk aldik 6 aylik bi de 3 aylik olanindan alicam sonra.1 muslin 1 orgu 1 pazen 1 kalin penye 1 ince penye ortaya karisik battaniyeler bi tane de banyo havlusu yeter bence

Canm ben kendime almayacağım bebeğe alacağım:) ben evdeki elbiselerimden birini giyerim.

ben bebisle kisin cikamam falan diye aldim cnm arap sabunuyla siliyim o zmn evde vardi geri durulamaya gerek var mi duvar mopuyla silcem
Günaydın canım durulamaya gerek varmı bilmiyorum onu tam hatirlayamadim canım ya ama çok ilaç koymayacaksan köpüklü kalmiyorsa durulanmadanda olur bence anneme sormam lazım akşam oraya gideceğim anneme sorduktan sonra yazarım sana yine

Gaviscon verdi dr ama bi ise yaramiyor. Ben eksi de yiyemiyorum ekmek yiyorum paso. sonucta da 10kilo almisim

Canim silerim yaparim falan diyosun da kendin yapmayacaksin degil mi. Lutfen kendini cok yorma ben ilk oglumda tasindik orayi burayi temiZleyeyim diye yoruldum 37de geliverdi bizim pasa ne kadar durursa anne karninda o kadar iyi. İlk bebeginse sezeryan olmayi düşünüyorsan bile 40a kadar bekletebiliyor doktorlar
Lutfen kendini cok yorma yapan varsa yapsin yoksa birak kalsin öyle sen kendine ve bebisine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…