- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.261
Benim kuzenimfe yenidoğan olarak ilk Molfix almış sanırım bende onu alacağım fiyat olarakta biraz daha uygun insallhh bizde memnun kalirizben kızımda molfix kullanmıştım çok da memnundum
papas armodillo aldık çok kullanışlı , tek elle kapatıp aşabiliyorsun ve gerçekten kaliteli bir ürün çok araştırdık ve çok da yer kaplamıyor . Bizde kampanyada aldık , şuan iki katına çıkmış resmen ..Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
Ben de 0-3 ve 3-6 ay bolca tulum aldım. 3 çift alt üst eşofman, 2 çift de alt üst pijama aldım. Çıtçıtlı body de değişik aylarda toplam 10-12 tane aldım. Şimdilik yeter diye düşünüyorum. Zaten hediye falan da gelir baya. Çabuk büyüyorlarmış abartmamak da gerek :)Evet ya ürünleri çok güzel bende çok beğeniyorum ama fiyat yüksek gelince bende vazgeçtim sipariş vermekten benim kıyafet eksiği olarakta bol bol citcitli badi ve patikli alt almam lazım 4 tane tulumu var buyidugunde giymek içinde 3 tane tulumu var ayrı takimida Va rilk etapta yeter sanırım doğduktan sonrada ihtiyaca gelişimine göre alırım diye düşünüyorum başka masraflar var çünkü
Hayirli olsn guke güle kullan cnmBizde mamas
papas armodillo aldık çok kullanışlı , tek elle kapatıp aşabiliyorsun ve gerçekten kaliteli bir ürün çok araştırdık ve çok da yer kaplamıyor . Bizde kampanyada aldık , şuan iki katına çıkmış resmen ..
Aynen cnm giyemeden bebek buyuyo diyolar.bn de 3 tane 10 lu hastane cikisi.2 tane 5 li takim . 2 tulum takim. 3 tane pijama takimi.5 6 citcitli badi.5 tane battaniye.6 tane de corap aldim.daha alma bisey diyo herkesBen de 0-3 ve 3-6 ay bolca tulum aldım. 3 çift alt üst eşofman, 2 çift de alt üst pijama aldım. Çıtçıtlı body de değişik aylarda toplam 10-12 tane aldım. Şimdilik yeter diye düşünüyorum. Zaten hediye falan da gelir baya. Çabuk büyüyorlarmış abartmamak da gerek :)
Ohh maşallah sağlıkla mutlulukla giysin kuzu aynen hediye gelir diyende çok birde yıkar yıkar giydiririz eskisin yoksa yepyeni kalıyorlar bende bir tane yelekli takım almistim kıyafet için Ekim veya Kasım'da tekrar cikacagim evde olanları yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum zaten herşey elimizin altında eksik olanı hemen halledebiliriz :)Ben de 0-3 ve 3-6 ay bolca tulum aldım. 3 çift alt üst eşofman, 2 çift de alt üst pijama aldım. Çıtçıtlı body de değişik aylarda toplam 10-12 tane aldım. Şimdilik yeter diye düşünüyorum. Zaten hediye falan da gelir baya. Çabuk büyüyorlarmış abartmamak da gerek :)
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallahHayirli olsn guke güle kullan cnm
Çoook bile almışsın canım bence de alma başka :) 10lu hastane çıkışlarındaki battaniyelerin dışında mı 5 battaniye aldın? Ben 1 penye 1 triko 2 müslin battaniye aldım. Babaanemiz de 2 tane örmüş. Yeter diye düşünüyorum başka almıycam.Aynen cnm giyemeden bebek buyuyo diyolar.bn de 3 tane 10 lu hastane cikisi.2 tane 5 li takim . 2 tulum takim. 3 tane pijama takimi.5 6 citcitli badi.5 tane battaniye.6 tane de corap aldim.daha alma bisey diyo herkes
Aynen onlarin disinda 5 tane aldim triko örgü penye 2 de pelusÇoook bile almışsın canım bence de alma başka :) 10lu hastane çıkışlarındaki battaniyelerin dışında mı 5 battaniye aldın? Ben 1 penye 1 triko 2 müslin battaniye aldım. Babaanemiz de 2 tane örmüş. Yeter diye düşünüyorum başka almıycam.
Once almak lazim cnm bnde alcam.kina kiyafeti gibi olanlar var bide normal sık kiyafetler var.oglusuma yelekli papyonlu bi takim alcam o kolay da kendime ne alcam kilom ne alemde olur bilemiyorum ki40 mevlidi yapacak olanlar mevlid kıyafetini doğumdan önce alacak mısınız? Doğumdan sonra bakmak zor olur diye düşünüyorum. Gerçi çok abartı böyle dantelli tüllü falan bişeyler düşünmüyorum ama nasıl bişey alacağım konusunda da kararsız kaldım. Bizim 40 mevlidleri baya kalabalık oluyor. Bebek görme işini herkes mevlidde yapıyor. Şehirdışından falan gelecek olanlar var
Güle güle kullanın canm:) ben dışarı çıkarken giydirmek için astronot aldım. Dolayısıyla çok kalın battaniyeler almama gerek yok diye düşündüm. Evde de yeter heralde aldıklarım.Aynen onlarin disinda 5 tane aldim triko örgü penye 2 de pelus
Saol cnm bnde netten bakmıştım astronota ama kucuk yoktu sanki kac aylik aldin sen onu bide nerdenGüle güle kullanın canm:) ben dışarı çıkarken giydirmek için astronot aldım. Dolayısıyla çok kalın battaniyeler almama gerek yok diye düşündüm. Evde de yeter heralde aldıklarım.
Bende bakiyim aliyim
ben bebisle kisin cikamam falan diye aldim cnm arap sabunuyla siliyim o zmn evde vardi geri durulamaya gerek var mi duvar mopuyla silcemAmin canım sağol Allah hepimize güzele kgüzele kullanmayi nasip etsin bizim kendi evimiz olduğu için bir kerede yapalım hepsini dedik senin durumunda böyle davranmak mantıklı biz bebek arabası kanguru vs almadık doğumdan önce düşünmüyorum almayı bende daha kendime hicbirsey alamadım Arap sabunu baya iyi çıkarıyor eskiden annemlerin evini Arap sabunu ile siliyorduk canım
Trendyolda kotondan aldım ben. Oraya bak canm hala vardır belki.Bende bakiyim aliyim)
Lcw de güzel astronotlar var bakabilirsizSaol cnm bnde netten bakmıştım astronota ama kucuk yoktu sanki kac aylik aldin sen onu bide nerden
olsun cnm masallah gayet de guzel.biz de borclarimiz var biraz onlar biterse seneye kadar insallah o zmn rahat tasiniriz.hem borclar hem bebek ihtiyaclari zor olur diye tasinamadik cnm.zaten tasinsam da hemen oda ben de yapamam.yavas yavas almaya calisiriz insallah.ben de sadece bi cok amacli dolap alicam.tasininca ya mutfakta ya banyoda kullanirim diye.Bende kulaktan ölçer almak istiyorum ama marka konusunda fikrim yok işte. Bakicam dediğin markaya. Duvar silme konusunda fikrim malesef yok. Pek anlamam temizlik işlerindenBizde bu yaz başında taşındık hamile olduğumu öğrenince hemen taşındık aradan cikti. Boş bir odam var orası bebek odası olacak ama oda takımı falan almadım. 3 yasindan sonra alırım sanırım. Anne yanı beşik aldım ilk 6 ay için. Odasınada ikeadan beşik alırım bizi 2-3 yıl idare eder. Evde 2 kapılı bir dolabim vardı boş duran kulplarini değiştirdim. Bide ikeadan sifonyer gibi oyuncak dolabı aldim. Benim küvet aynı zamanda alt acma olarakda kullanılıyor oda odasında durur bi süre. Odası şimdilik bu kadar.
hic sorma o serumlari gormek bile istemiyorum bekle bekle bitmezdi de sıkılırdım kıcım basim uyusuyorduBunda 5 ay kustum. Su an cok kötüyüm reflü tavan yapti. Karnim tas gibi. Ama tum bunlara ragmen ayaktayim daha iyiyim ilkine gore. İlk oglumda paso hastanede serum takiliyordu hergun kus hergun kus dayanamiyordum serum takiyorlardi iki gune bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?