2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizde mamas
Kizlar bebek arabasi besik hâlâ karar verip alamadık magnet susler lphusa kiyafetleri falan alicam.bebek arabasi aldinizmi hangi marka aldiniz.gecen hafta baktigimiz her urune 50 lira civari zam gelmis yuh.
papas armodillo aldık çok kullanışlı , tek elle kapatıp aşabiliyorsun ve gerçekten kaliteli bir ürün çok araştırdık ve çok da yer kaplamıyor . Bizde kampanyada aldık , şuan iki katına çıkmış resmen ..

Ben de 0-3 ve 3-6 ay bolca tulum aldım. 3 çift alt üst eşofman, 2 çift de alt üst pijama aldım. Çıtçıtlı body de değişik aylarda toplam 10-12 tane aldım. Şimdilik yeter diye düşünüyorum. Zaten hediye falan da gelir baya. Çabuk büyüyorlarmış abartmamak da gerek :)

Hayirli olsn guke güle kullan cnm

Aynen cnm giyemeden bebek buyuyo diyolar.bn de 3 tane 10 lu hastane cikisi.2 tane 5 li takim . 2 tulum takim. 3 tane pijama takimi.5 6 citcitli badi.5 tane battaniye.6 tane de corap aldim.daha alma bisey diyo herkes

Ohh maşallah sağlıkla mutlulukla giysin kuzu aynen hediye gelir diyende çok birde yıkar yıkar giydiririz eskisin yoksa yepyeni kalıyorlar bende bir tane yelekli takım almistim kıyafet için Ekim veya Kasım'da tekrar cikacagim evde olanları yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum zaten herşey elimizin altında eksik olanı hemen halledebiliriz :)

Aynen cnm giyemeden bebek buyuyo diyolar.bn de 3 tane 10 lu hastane cikisi.2 tane 5 li takim . 2 tulum takim. 3 tane pijama takimi.5 6 citcitli badi.5 tane battaniye.6 tane de corap aldim.daha alma bisey diyo herkes
Çoook bile almışsın canım bence de alma başka :) 10lu hastane çıkışlarındaki battaniyelerin dışında mı 5 battaniye aldın? Ben 1 penye 1 triko 2 müslin battaniye aldım. Babaanemiz de 2 tane örmüş. Yeter diye düşünüyorum başka almıycam.

40 mevlidi yapacak olanlar mevlid kıyafetini doğumdan önce alacak mısınız? Doğumdan sonra bakmak zor olur diye düşünüyorum. Gerçi çok abartı böyle dantelli tüllü falan bişeyler düşünmüyorum ama nasıl bişey alacağım konusunda da kararsız kaldım. Bizim 40 mevlidleri baya kalabalık oluyor. Bebek görme işini herkes mevlidde yapıyor. Şehirdışından falan gelecek olanlar var

Aynen onlarin disinda 5 tane aldim triko örgü penye 2 de pelus

Once almak lazim cnm bnde alcam.kina kiyafeti gibi olanlar var bide normal sık kiyafetler var.oglusuma yelekli papyonlu bi takim alcam o kolay da kendime ne alcam kilom ne alemde olur bilemiyorum ki

Aynen onlarin disinda 5 tane aldim triko örgü penye 2 de pelus
Güle güle kullanın canm:) ben dışarı çıkarken giydirmek için astronot aldım. Dolayısıyla çok kalın battaniyeler almama gerek yok diye düşündüm. Evde de yeter heralde aldıklarım.

Güle güle kullanın canm:) ben dışarı çıkarken giydirmek için astronot aldım. Dolayısıyla çok kalın battaniyeler almama gerek yok diye düşündüm. Evde de yeter heralde aldıklarım.
Saol cnm bnde netten bakmıştım astronota ama kucuk yoktu sanki kac aylik aldin sen onu bide nerden

ben bebisle kisin cikamam falan diye aldim cnm arap sabunuyla siliyim o zmn evde vardi geri durulamaya gerek var mi duvar mopuyla silcem

olsun cnm masallah gayet de guzel.biz de borclarimiz var biraz onlar biterse seneye kadar insallah o zmn rahat tasiniriz.hem borclar hem bebek ihtiyaclari zor olur diye tasinamadik cnm.zaten tasinsam da hemen oda ben de yapamam.yavas yavas almaya calisiriz insallah.ben de sadece bi cok amacli dolap alicam.tasininca ya mutfakta ya banyoda kullanirim diye.

hic sorma o serumlari gormek bile istemiyorum bekle bekle bitmezdi de sıkılırdım kıcım basim uyusuyordu
ay o karnin tas gibi olmasi bogazinda biseylerin dugumlenmesi olayi su an bende yasiyorum.yasamadigim dk yok zaten.
mide ilaci ne kullaniyosun cnm ben panref kullaniyorum
benim refkum yenek yedikten sonra artiyor bulanti yapiyo ilac kullanmama ragmen.bende hemen eksi eksi greyfurt yiyorum ya da nar yiyorum az bisey iyi geliyor.
zararli oldugunu biliyorum ama elimde dgil yatmadan once de bi fincan turk kahvesi iciyorum oyle rahat uyuyorum tutuyor beni zararli olmasa her ogun turk kahvesi icerdim vallahi bulantiya refluye birebir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…