2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Büyükler böyle maalesef tecrübeliler diye abartıyorlar bırak kayınvalideyi benim ken kendi annem normal doğum yapacaksın diye baskı yapıyor kocam bile bana bırakmışken bende en sonunda diyicem sana gıcıklığıma sezeryan olucam diye :) kendi isteğini dile getir sonuçta senin ailen yoksa fazla korumacılıkları zarar verici olabiliyor

Kötü hikayeler dinleme canım etkiler kimisi çok çabuk normal doğum yapıyor vücuduna bebegine ve doğaya güven bu bizim dogamizda olan birşey bende seseryandan daha çok korkuyorum
Evet öyle aslında en başta rabbime güveniyorum ama yaşadığım şehiri bilmediğimden tavsiyeyle doktor bulamadım iyi denilen bir özel hastaneye gidiyorum orasının hikayelerini duydum zaten tedirginken iyice korkuttular çekeceğim acıdan korkmuyorum herhangi bir aksaklıkta müdahaleleri zayıf kalacak diye korkuyorum kafam çok karıştı

Benim kv sağolsun yapar ilgilenir hakkini yiyemem o konuda ben az önce telefon açtım konuştum düşüncelerimi söyledim hallettik aynı dusunuyormusuz yanlış anlaşılma olmuş ben evimde de yapar getiririm yemeği dedi zaten anca bir hafta falan sen ne zaman ayaklanirsan dedi evet eskiler öyle der lohusa kadın bebek odada tek birakilmaz diye hatta odadan çıkarken beşiğin yanına süpürge koyarlar ama ayaklanma konusunda kendine güven benim kuzenim sezeryanla doğum yaptı hemen ertesi gün evde tüm işini kendi yaptı normal doğum yapan arkadaşımda öyle kendine güven yapacağına inan canım kendi düzenine ne kadar çabuk alısirsan o kadar iyi inşallah hepimizin doğumları kolay ve rahat olur hemen ayağa kalkarız annen alinir mi bilmiyorum tatlı dille anlatabilirsin

Aynen canım konuştuk anlattım derdimi anlaştık insallah hepimizi. Lohusaligi ağız tadıyla geçer büyükler herşeyin en iyisini kendileri bildikleri için öyle düşünüyorlar ama bizlerde araştırıyoruz zaten bilmediğimiz birset olduğunda soruyruzs sen yinede inat etme normal doğum yap:) insallin herşey yolunda giderde

Hımmm dr a güvenmek çok onemli seni rahatlacak sana destek olacak olan o hangi ildeydin başka Dr araştırma şansın yok mu

Hımmm dr a güvenmek çok onemli seni rahatlacak sana destek olacak olan o hangi ildeydin başka Dr araştırma şansın yok mu
Manisadayım açıkcası pek yok duyduklarım da hep farklı yorumlamalar var beni rahatlatan hiç yok etrafımdakilerde hep sezeryan yaptırıyor çok da önemsemiyorlar bir tane meşhur bir doktor var o da fazla pahalı muayenehanesi var hastanede çalışmıyor benim doktorumada rağbet var ama genç bir doktor hastane personelide öyle

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun

Kızlar polikistik over olup ameliyat olan varmı yada yakınlarınızdan benim sol yumurtalığımda var doktoruma söyledim acaba sezeryan yapıp arada onlarıda çıkarsak mı diye beni biraz salladı gibi geldi çok gerekli değilmiş gibi ben normal yollarla hamile kaldım ağır değilmiş benim kistlerim vs sonuçta bunlar var ve hormonlarımı altüst ediyor biraz daha ilerlesin hamileleiğin öyle karar verelim falan dedi bende hoşlanmadım açıklama şeklinden

Anladım canım en hayirlisi gonlune sinen olur inşallah

Ben cnm tek dua okutcm kaynanamlar da ama tullu elbuse alcam zaten bandanalari var bandana takcm kafazina

Hazır muzlu süt mü canım? Ben pakette o tarz şeyler tüketmiyorum. Ama her gün mutlaka muz yiyorum ve süt içiyorum. İnşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz.

evde yapıyorum bir muz bir bardak süt ve bir tatlı kaşığı pudra şekeri (sen kendi isteğine göre yaparsın tabi) bazen içine çay kaşığının ucuyla tarcında ekliyorum. çok güzel oluyor. eğer şekerin varsa şekeri eklemeden yap ben öylede içiyorum keyfime bağlı yani. inşallah sağlıkla gelsinler kilosu önemli değil bunu kafana takıp canını sıkmak yerine sağlıklı diye moralini yerine getir sev onu hareketleriyle mutlu ol at kafanadan diğer her şeyi canım bu günler bir daha gelmez

Son düzenleme:
Ben bir kaç normal doğum dinledim şuan gittiğim hastanede yapanlardan normal doğumw hatta çok kötü korktum sezeryan düşünmeye başladım
Canim o zaman ben de sana sezeryanimi anlatayim. 37 haftalikken calismaz raporu almak icin druma gittim. Kasiklarim agriyor biraz dedim demez olaydim bi bi alt muayene edelim dedi ama masallah elini degil bacagini soktu sandim o kadar canim acidi ki. 3cm acilman var eve git hazirlan gel dedi. Geldim hastaneye iki gun suni sanci verdiler gram agrim yok hala 3cm acilma. Gelen giden muayene etti sagolsunlar 11 kez kol bacak soktular biseyler orama. En sonunda dayanamadim arefe günüydü bir de al beni sezeryana dedim. Ama cok pismanim çünkü ciktigimda duydugum aciyi hic dduymamistim karnim cok aciyo dedigimi biliyoruum bebeğimin kokusunu almayi birak kucagima bile alamadim gözümü acamadim her yanim sisti ayilamadim ve 23 gun kendi basima ayagayaga kalkamadim
Seni korkutmak icin yazmadim yanlis anlama. Tercih senin ama her ikisi de zor. Normal dogumun oncesi sezeryanin sonrasi zor. İnsan dogum yapinca bebegiyle ilgilenmek kucagina almak istiyor bunlar normal dogumla daha kolay. Bir de dogum bitince agrin sizin kalmiyormus. Ben hic agri caagri c3km3dim suni sanciyla bile agrim gelmedi o yüzden ne kadar zordur sanci olayini bilemem. Ama dileğim normal dogum da yapsan sezeryanda kolay atlatir sorunsuz dogurururuz inşallah.
Mevlam hepimize yardim etsin

Gelmiş geçmiş olsun Rabbim bir daha bu kadar zorunu yaşatmasin ama doğuma az kalmis insanlara bu kadar dehşet verici neden anlatiyorsunuz anlamıyorum bende sezeryan oldum doğumdan 2saat sonra ayağa kalktim oğlumla kendim ilgilendim yürüdüm ev isi yaptım kimse inanmıyordu sezeryan olduguma. bence şu durumda kimse korkutucu hikaye dinlemek istemiyor keşke anlatmasaydiniz

canım meşhur doktor özgür atlı galiba :) ben ona gidiyordum geçen ay bıraktım hastaneye bağlı bir doktorun daha iyi olacağını düşündüm.grand hakan beye gidiyorum sen kime gidiyorsun ?

Yani bizimkide yardım edeyim yapayım der şimdi yapmaz etmez diyemem, ama yapıp peşine her seferinde nazlanıp, hastalanıcam şöyle oldu böyle olcak denilince ister istemez gerilio insan oysaki detaylı temizliğe girdirmedim. Çoğu şeyleri bilip düşünemez ama kızı olmadığı için ona veriyorum. Artık sende dediğin gibi güzelce söyler ortamı ayarlarsin canım

uzun süre normal doğum sancısı çekip suni sancı alıp sonrasında sezeryanla doğurmak zorunda kalanlar bu kadar zor atlatıyor sanırım. Benim sezeryanla doğuran tüm arkadaşlarım ertesi gün ayağa kalktı.

Evet firma açıklama ve labaratuvar sonuçlarını göndermiş. Listeye onu da ekledim, deneriz artik hepsini popislere hangisi iyi gelirse kullanırız.
Ben oğlumu onla buyuttum hic birşey olmadı çok memnundum boyle birşey çıkınca çok üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…