- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.361
Alttan muayene için erken değilmi bebek şuan her pozisyona giriyor benimki öyle yani tam kalıcı olarak baş aşağı sürekli durmuyorKizlar bugün doktora gittim bebeğin başı aşağıya dönmüş rahimde açılma fln yok dedi alttanda muayene etti biraz korktum ama
Düşünüp düşünüp vazgeçiyorum canım :))ssvd mi düşünüyorsun canım
ben de öyle hem normal doğumu yaşamak istiyorum hem de doktorlar pek yanaşmıyor bu yüzden acaba mi diyorum..ben bir de araştırdım facede ssvd grubu var ordan falan araştırdım aslında risk binde 8mış ama doktorlar neden o kadar korkutuyor anlamıyorum sonuçta sezaryen de bir ameliyat ve her ameliyat gibi onun da riski varDüşünüp düşünüp vazgeçiyorum canım :))
Bence doktorların kolayina geliyor sezeryan o yüzden yanaşmiyorlarben de öyle hem normal doğumu yaşamak istiyorum hem de doktorlar pek yanaşmıyor bu yüzden acaba mi diyorum..ben bir de araştırdım facede ssvd grubu var ordan falan araştırdım aslında risk binde 8mış ama doktorlar neden o kadar korkutuyor anlamıyorum sonuçta sezaryen de bir ameliyat ve her ameliyat gibi onun da riski var
Ne riskiymiş canm o bahsettiğinben de öyle hem normal doğumu yaşamak istiyorum hem de doktorlar pek yanaşmıyor bu yüzden acaba mi diyorum..ben bir de araştırdım facede ssvd grubu var ordan falan araştırdım aslında risk binde 8mış ama doktorlar neden o kadar korkutuyor anlamıyorum sonuçta sezaryen de bir ameliyat ve her ameliyat gibi onun da riski var
Rahim agza uzunluğunu ölçtü çok iyi dedi bas aşağıya durması bir problem teşkil etmez degilmiAlttan muayene için erken değilmi bebek şuan her pozisyona giriyor benimki öyle yani tam kalıcı olarak baş aşağı sürekli durmuyor
Bu alttan muayene çatı muayenesi değildir canım. Vajinal ultrasonla rahim ağzı uzunluğunu falan ölçüyordur muhtemelen. Ben de ölçtürüyorum mutlaka.Alttan muayene için erken değilmi bebek şuan her pozisyona giriyor benimki öyle yani tam kalıcı olarak baş aşağı sürekli durmuyor
Ben de okudum bugün orayı. Allah hepimize zamanında sağlıklı doğum yapmayı nasibetsin.kızlar kasım annelerinde ikinci doğum olmuş okuyunca duygulandım ve kızım geldi aklıma bende 35. haftada doğum yapmıştım inşaAllah bu miniğim biraz daha durur yerinde çok ama çok hareketli korkuyorum bazen gelivericek diye
amin canım inşaAllahBen de okudum bugün orayı. Allah hepimize zamanında sağlıklı doğum yapmayı nasibetsin.
Benimde dikişlerim agrıyor canım senin bayada zaman varmış arada ben şubat 2017 de dogum yaptım bebek hareket ettikce agrım oluyo arada yanmada oluyo doktoruma söyliycem bu durumuBenim bebek hareketlerinden sezeryan dikiş yerim aciyor. Üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen. Bir de bana sezeryan sonrasi normal doğum önerisi yapıyorlar.
Benim 5 haftadir falan asagida alttan muayene ettiler rahim agzi icin ama cihazla baktigi icin canim yanmadi. Brbek cok asagida degil problem yok pozisyonunda daha cok doner dedi.Kizlar bugün doktora gittim bebeğin başı aşağıya dönmüş rahimde açılma fln yok dedi alttanda muayene etti biraz korktum ama
Ya icimi rahatlattin bir sorun olmaz normal dedi doktorun doğru muBenim 5 haftadir falan asagida alttan muayene ettiler rahim agzi icin ama cihazla baktigi icin canim yanmadi. Brbek cok asagida degil problem yok pozisyonunda daha cok doner dedi.
Yok hic bi sorun yokmus merak etme. Donmesi iyi bir sey normal dogum istiyorsan zaten ama su an erken tabi. Daha donebilir her turlu.Ya icimi rahatlattin bir sorun olmaz normal dedi doktorun doğru mu
Benimde dikişlerim agrıyor canım senin bayada zaman varmış arada ben şubat 2017 de dogum yaptım bebek hareket ettikce agrım oluyo arada yanmada oluyo doktoruma söyliycem bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?