2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Vücut çok yorgun düşüyor çok normal boyle olması bence sizde güzel doğum hikayeleri okuyun kim istemez herşey norlam ilerlesin hop diye bebeğini kucağına alsın doğum işi de nasip yaşayarak görelim hic kafaniza takmayin akışına birakin

yok ben kafama hiç takmıyorum zaten başka bir arkadaş sormuştu tecrübeleri:) ben sezeryan yapacağım, bu konuda da kararlıyım ve korkmuyorum :)

yok ben kafama hiç takmıyorum zaten başka bir arkadaş sormuştu tecrübeleri:) ben sezeryan yapacağım, bu konuda da kararlıyım ve korkmuyorum :)
Korkma zaten hiç korkulcak yanıda yok inşallah hemen ayağa kalkar toparlanirsin

Benim bebek hareketlerinden sezeryan dikiş yerim aciyor. Üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen. Bir de bana sezeryan sonrasi normal doğum önerisi yapıyorlar.

canım meşhur doktor özgür atlı galiba :) ben ona gidiyordum geçen ay bıraktım hastaneye bağlı bir doktorun daha iyi olacağını düşündüm.grand hakan beye gidiyorum sen kime gidiyorsun ?
Aynen ondan bahsettim:) granddaki Nahit ata ya gidiyorum şu duyduğum kötü hikayelerde Hakan beye aitti 1 kişi yaptığı sezeryandan memnun sadece sen ne düşünüyorsun normal mi sezeryan mı doktorun nasıl

Sezeryan bende oldum ama normal olarak ameliyattan sonra dikis yeriniz aciyo. Onun disinda epidural oldum cok da rahatti. Yavas yavas da Allahin izniyle bunyenize gore toparlaniyorsunuz. Her sey beyinde biter gerçekten korkuyorum derseniz korkarsiniz biraz cesaret. Guclu olun ve her 2 dogum seklinide kolay atlaticaginiza inanin birde bunu dusunmeyin simdiden zamani gelince olup bitivercek.

Amin canım rabbim yardım etsin banada yaptılar geçen ağrı kasılmam var diye izinsiz falan alttan muayene bende doktor kolunu soktu sandım çok fenaydı var olan kasılmam arttı hiç de bişeyim yokmuş gerekte yokmuş şuan o muayeneye ve sonrasında eşimle birlikteliğim bile kötü geçti canım acıycak diye kaldı bilinçaltımda vajinusmus yapacak adam beni bu saatten sonra

Ende doktorumda sıra beklerken kadın 3 gün olmuş sezeryandan çıkalı sıra bekliyordu bizimle birlikte kontrole gelmiş bebeğini emzirdi yarım saat oturdu gerçi yanında eşi yardım ediyordu adımları çok küçüktü ama daha 3 günde iyi görünüyordu maşallah

Canım benım esim isten geç geliyo 22.00 gibi sabahta yeri geliyo sabah 05.00 de gidiyo yani annemde kalmasam evde genelde tek olucam bu beni biraz ürkütüyo . Annemde kalsam 40 gun evden uzak olucam bilmiyorum napıcam bakalım

Aynen ondan bahsettim:) granddaki Nahit ata ya gidiyorum şu duyduğum kötü hikayelerde Hakan beye aitti 1 kişi yaptığı sezeryandan memnun sadece sen ne düşünüyorsun normal mi sezeryan mı doktorun nasıl
Yaaa neden memnun değiller canım bana da açıklar mısın Nahit atayı da düşündüm ama tüp bebekçi oldugu için onlarla ilgilenir düşüncesiyle vazgeçtim.ben ikisini de düşünüyorum henüz karara varamadım. Hakan bey gerçekten çok ilgili davrandı ama doğumda nasıl davranır, nasıl gecer bilemedim.

Valla aynen gordugun gibi oluyo cnm kucuk adimla yuruyosun ama oyle surekli yatacak gibi bi durumun olmuyo.

Benim canım ck tatlıdır öncelikle bunu belirteyim canım ama öle herşeye de mız mızlanmam. İlk doğumum seseryan oldu, kızım tersti ve dönmedi. Bekleyebilecegimiz kadar bekledik ama yk. Sezeryandan çıktıktan sonra agrım elbette oldu ama öle ölmedim. Dikiş yerleri acıyor insanın o da gayet normal. Zaten agrı kesici filanda yapıyorlar. 10 gibi girdim seseryana, 4 ten sonra her saatbası yavaş yavaş yürüdüm. Doktorum yatarsan yattıkça kalkamazsın, yürü bol bol demişti, bende inatla yürüdüm. Çok şükür 1 gece hastaneden sonra hep kızımla ben ilgilendim, kimse de kalmadı yanımda. Öle banyosunu fln anlamlar geldi yaptı o da ben ck küçük korkuyorum diye. 5. Günü kontrole gittiğimde ooo hiç ameliyatlı gibi değilsin demişti doktorum. Yani demem o ki, herkesin ağrı acı eşiği ck farklı ama yatarsan yattıkça zorlaşır iyileşme sürecin. O yüzden hicccc korkulu şeyler düşünme.

Dehset verici bir hikaye degil canim bu anlattigim. Sukur ben de bebeğim de saglikliyiz. Ben sadece her iki durumunda sikintilari var demek istedim. Sen iki saatte ayaga kalkmis olabilirsin ben 23 gun kalkamadım. Benim amacim kimseyi korkutmak falan degil normal dogumda da sezeryanda da kolayi da olabilir zoru da
Zaten son yazdiklarimi okusaydiniz mevlam hepimize kolaylik versin demistim
Neyse böyle bir konu icin tartismak niyetinde degilim. Korkunc seyler yazdığımı dusunen varsa özür dilerim amacim kimaeyi korkuymak degil duruma hazirlamak .Mevlam kolay dogumlar versin

Sağlıklı olmanıza çok sevindim canım benimde amacım tartışmak değil fakat doğum serüvenin kabul edelimki pekte iç açıcı değil bu donemde kimse boyle şeyler duymak istemiyor zor olcaksada o an olsun dusunmeyeyeyim istiyor ikinci doğum yapicaklar az çok başına ne gelicek biliyor fakat daha ilk bebeğini bekleyen arkadaşlarımız zaten hamileliğin başından beri bunu düşünüp sitres oluyor onları iyice strese sokmaya gerek yok bence senin mevlam hepimize kolay doğumlar versin demende anlattıklarını hafifletmiyor canım maalesef

Özelden yazdım

Kizlar bugün doktora gittim bebeğin başı aşağıya dönmüş rahimde açılma fln yok dedi alttanda muayene etti biraz korktum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…