- 31 Ocak 2016
- 192
- 121
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.401
Bende özele gidiyorum ilk hamileliğimde de özele gittim nst ücreti almadılar benden ama hastaneden hastaneye değişirmi bilmiyorumKızlar özel hastaneler de nst için ücret ödeniyormu acaba ekstradan bilgisi olan var mı
Canim Can yasamadim ama bu gruupta da olanlar vardi sanirim zamanla gecebilir o parlama diye biliyorunMerhana hanımlar . Bugün moralim çok bozuldu. 25+3 üm. Daha önce radyollogta 19. Haftada be 21. Haftada detaylı usg yaptırmıştım. Birinde sorun yoktu. Diğerindede yoktu ama kalbini göremediö dönmüyor başka zaman gel bakalım demişti. Bugün gidebildim ve bi sorum yok ama bi parlaklık var takip edilsin dedi. Bebeğin herşeyi normal. Down sendromuyla ilişkilendiriyolar ihtimal olarak. Geçebiliyoda denildi ama okdr üzüldümki anlatamam. Böyle bişey yaşayan varmı acaba veya sonradan kendiliğinden geçen
Ben geçen hafta girdim.nstye 5 lira aldılar ilden ile de değişebilir fiyatlarKızlar özel hastaneler de nst için ücret ödeniyormu acaba ekstradan bilgisi olan var mı
Bende özele gidiyorum ilk hamileliğimde de özele gittim nst ücreti almadılar benden ama hastaneden hastaneye değişirmi bilmiyorum
Bilgi için teşekkürler arkadaşlarBen geçen hafta girdim.nstye 5 lira aldılar ilden ile de değişebilir fiyatlar
hihi ben yanlis anlamisim cnmCanm ben kendime almayacağım bebeğe alacağım:) ben evdeki elbiselerimden birini giyerim.
Yok kuzum benden almadılar.Kızlar özel hastaneler de nst için ücret ödeniyormu acaba ekstradan bilgisi olan var mı
tesekkur ederim cnm ben de galiba her odayi silemicem esimi ikna edemedim uyuzluk yapiyo silemem diyo.ben de bari 2 odayi silelim dedim oyle yapcaz artik.tek de yapamam koltuk cekilcek falan bi de yukarlari esime yaptirmam gerekcek.Günaydın canım durulamaya gerek varmı bilmiyorum onu tam hatirlayamadim canım ya ama çok ilaç koymayacaksan köpüklü kalmiyorsa durulanmadanda olur bence anneme sormam lazım akşam oraya gideceğim anneme sorduktan sonra yazarım sana yine
Arkadasla kontrol muayenesine gittik 23 lira aldilar.Kızlar özel hastaneler de nst için ücret ödeniyormu acaba ekstradan bilgisi olan var mı
gaviscon rennie falsn benim midemi bualndieiyor icemiyorum o yuzden hap istedim doktordan panref verdi.e o da rahatlatmiyo ama en azindan eskisinden iyidir.ben de ekmek yiyordum paso ama bu aralar yemiyorum yemeyince daha rahat ediyorum sanki.ekmek bogazimda kaliyor gibi oluyordu.hala oluyor ama mjnik minik aliyorum ekmegi.ekmeksiz de olmuyor ama azalttim.Gaviscon verdi dr ama bi ise yaramiyor. Ben eksi de yiyemiyorum ekmek yiyorum paso. sonucta da 10kilo almisim
Sagol cnmh&m de var yenidoğan astronotlar canım
yok cnm ya bizim ev bahce kati ve bocekler falan ağ yapiyolar.zaten yukarilari ben silmicem esime sildircem o da zaten her odayi yapmam dedi ben de bari 2 odayi siliver dedim ikna ettim sonunda.3 senedir oturuyorum hic boya badana olmadi silmedim de hic bende.aslinda boyatcaktim ama tasincaz zatem boyatmayalim bosa masraf dedi esim tmm dedim.ben simdi silmezsem bi daha hic silemem cnm bebek olmadan 2 odayi siliyim en azindan.Ay cnm ben normalde bile duvar silmem sen bu halinle duvar mi sileceksin yapma ya. Birak oyle kalsin nolucak sen dogum yapicaksin sonucta eger evine gelicekleri falanda dusunup yapiyorsan at o fikri aklindan millet 2dk gorsun gitsin yani gune mi geliyolar senin temizligini konuscaklar yada pasta borek ikram dusunceksin. Biraz rahat ol onemli olan sen ve bebeginsin bol bol dinlenmene bak birak yapabildigin kadar temizlik kendine kadar yeter.
yani ilki normal olduğu için bu da normal olabilir çatı darlığı bakılmazBanada sanki erken gibi geldi bi de vajinal muayeneyi ikinci çocuktada yapıyolarmı ki acaba benim ilk doğumum normal doğum çatı darlığına bakılmaz heralde diye düşünüyorum ama
bazı hastaneler alıyormuş malesef ilk doğum yaptığım hastane almıyordu ama galiba bu alıyormuşKızlar özel hastaneler de nst için ücret ödeniyormu acaba ekstradan bilgisi olan var mı
Öylede oluyormuş okadar para verilip muane ol nst ekstramı canım benim gittiğim hastane de öyle birşey Yok muane ücretini veriyorsun doktorun yanına girmeden nst bakılıyor sonuçla doktorun yanına girip muane oluyorsun 31. Haftadan sonra başlıyorlarKızlar özel hastaneler de nst için ücret ödeniyormu acaba ekstradan bilgisi olan var mı
Çok teşekkür ederimyani ilki normal olduğu için bu da normal olabilir çatı darlığı bakılmaz
Kan için bile ücret alınıyor nst içinde alınır tahminimKızlar özel hastaneler de nst için ücret ödeniyormu acaba ekstradan bilgisi olan var mı
Çok geçmiş olsun. Bir bilgim yok maalesefMerhana hanımlar . Bugün moralim çok bozuldu. 25+3 üm. Daha önce radyollogta 19. Haftada be 21. Haftada detaylı usg yaptırmıştım. Birinde sorun yoktu. Diğerindede yoktu ama kalbini göremediö dönmüyor başka zaman gel bakalım demişti. Bugün gidebildim ve bi sorum yok ama bi parlaklık var takip edilsin dedi. Bebeğin herşeyi normal. Down sendromuyla ilişkilendiriyolar ihtimal olarak. Geçebiliyoda denildi ama okdr üzüldümki anlatamam. Böyle bişey yaşayan varmı acaba veya sonradan kendiliğinden geçen
İnşallah öyle olur ve bebeğim iyidirCanim Can yasamadim ama bu gruupta da olanlar vardi sanirim zamanla gecebilir o parlama diye biliyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?