- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.441
Canm bende senn gibiyim dr belli değil dedi yadn gel vajinadan bakcam dedi ilgisizdi çok üzüldm sence vardr deme vajinadan nasloluyor baktrmak acıyor mu@SEVDAM07 Kizlar hepinize tesekkur ederim.merak etmissiniz.ancak yazabildim simdi geldim eve karindan bakti once bebegi tam goremedim dedi.sonra vajinal bakti cok sukur bebegimive guzel kalp atisi sesini duyabildik.esimde yanimdaydi sukurki.videoyaya cekti.cok ilgili bi doktordu iyiki gitmisim.Allahim sizlerede gostersin insallah kalp atislarini duymayi
Kızlar moralim çok bozuk drilgisizdi kadın hemen karından baktı kan değerlerimide vermiştim dedi karında 1000 lerdeyken görünüyor dedi sen yarn gel vajinasan bakalm dedi hiçbirşey kadna soramadm resmen gönderdi çok moralim bozuldu karndan baktgmda belli değil dedi eşimde çok üzüldü arkadaşlar ben hiç dr dan hamilesniz demesini duyamıcakmıyım ağlıcam o derece böle birley yaşayan var mı
Vajinusmus filan mı var? Hiç vajinal muayene olmadın mı ömründe canım? Onun gibi işte. Hafif tutar zaten probu, zarar vermemek için.Canm bende senn gibiyim dr belli değil dedi yadn gel vajinadan bakcam dedi ilgisizdi çok üzüldm sence vardr deme vajinadan nasloluyor baktrmak acıyor mu
Aynn cnm iükür hamileym bnde dün verdim 522 ydi artmş iki katı ama kadn bozdu morlmi çok bna dyr yarn gel vajinadan baklm kese vajinadan baktrmk iyimi kafam karştı cnmBence kan degerlerin duzenli artiyorsa hic uzulme. Daha bende bisey gormedim sadece rahim kalinlasmis demisti pazartesi kan degerim 596ydi. Yarin ogleden sonra tkrr randevum var bakalim kese goruncek mi. Yani en fazla kese gorunur acele edip stres yapma hamilesin cok sukur.
Aynn cnm iükür hamileym bnde dün verdim 522 ydi artmş iki katı ama kadn bozdu morlmi çok bna dyr yarn gel vajinadan baklm kese vajinadan baktrmk iyimi kafam karştı cnm
Sorma canm banada saçma geldi o an niye bakmyrsunda bana yarın öğleden sonra vajinadan bakcgno diyosun kadn cins zaten. Şükür vajinismus yok bende . Eşimde sinirlendi moralim bozuldı hiçbirşey soramadm yarn gidicem sorcam kadna dua edin yarn kese çıkar mı canm sence kadn dedi yarn gel dediVajinusmus filan mı var? Hiç vajinal muayene olmadın mı ömründe canım? Onun gibi işte. Hafif tutar zaten probu, zarar vermemek için.
Bhcg 1000lerdeyse vajinal görülebilir kese. 4-5binlerde karından görünür. İki günde kendini katlayacağını hesaplarsak 4 gün sonra gidersen keseyi karından görür doktor büyük ihtimalle. Niye yarın gel dedi ki bir daha onu da anlamadım. Madem vajinal bakacak, orada hemen baksaydı ya doktor. Çok saçma geldi...
Sence yarn bende gittigmde görünür mü canm kan değerim inş artmş olur görünür değil mi şu keseyi bir görsem gitmcm bu kadna ya çok ilgisiz eşimde görsn rahatlaylm canmz sıkıldı ondanBence cok erken vajina muayene falan. Soyle ki degerlerin duzenli artmaz da mecburen bakilir. Ama dun 522 olan deger yarin 1000 gecer. Olmadi obur gun saglikla gorunur kesen. Senin dr sacmalamis. Benim drum bakti kan degeri 596 dedi henuz bisey goremeyiz sadece rahim hazir mi ona bakaljm dedi karindan bakti. Sonra hesap yapti kan degerinin artmasina gore yarin gidecem iste.
canim hic korkma senin bebegin hem cok kucuk.boyle bisey soylemesi normal.ama neden bugun bakmamis oozaman hayret bisey. vajina muayeneden hic korkma.hicbirsekilde aci duymuyorsun.sadece bebegi gorebilmek icin hafif bastiriyor.o zaman biraz baski hissediyorsun.basta tereddut ettim.doktor hic korkma hicbir sakincasi yok.dusuge filanda neden olmaz dedi.bakar bakmaz kalp atisini duymaya basladik minik mercimegin.Canm bende senn gibiyim dr belli değil dedi yadn gel vajinadan bakcam dedi ilgisizdi çok üzüldm sence vardr deme vajinadan nasloluyor baktrmak acıyor mu
Yarınla bugün arasında pek bir fark olmayacak. Bugün karından görülmediyse yarın da görülmez. Fakat bir daha git gel yaptırmasının mantığı olamaz. Çünkü zaten görünürdü bugün de vajinal muayeneyle. Bence bir sıkıntın yoksa 4 gün bekle, bari karından baktır kese için. Ya da başka doktora git. Dalga geçer gibi bugün git yarın gel nedir yani...Sorma canm banada saçma geldi o an niye bakmyrsunda bana yarın öğleden sonra vajinadan bakcgno diyosun kadn cins zaten. Şükür vajinismus yok bende . Eşimde sinirlendi moralim bozuldı hiçbirşey soramadm yarn gidicem sorcam kadna dua edin yarn kese çıkar mı canm sence kadn dedi yarn gel dedi
Canım bence de biraz daha sabret, hatta haftasonu başka bir doktor araştır içine sinmediyse, önümüsdeki hafta karından keseyi görür. Doktora ısınmak bence çok önemli, duygusal bir dönemde beraber olacaksınız. Bir de maalesef hepimiz aceleciyiz hemen görmek, kalp atışını duymak istiyoruz ama annelik sabır işi, öğrenicez hep beraber :)Sence yarn bende gittigmde görünür mü canm kan değerim inş artmş olur görünür değil mi şu keseyi bir görsem gitmcm bu kadna ya çok ilgisiz eşimde görsn rahatlaylm canmz sıkıldı ondan
Ayy inş cnm hayrlısıyla görürüm bende senn adna çok sevndm bende anlamadm yarn demesine bir abla var tanıdık içini rahatlattı yarn onla gitcem bakalm o da yardmcı olur sorar kadn meymenetsiz suratsz gazi mahallesnde tek kadn dr o yarn inş bende görürüm keseyi cnm snra gtmm o kadna dahacanim hic korkma senin bebegin hem cok kucuk.boyle bisey soylemesi normal.ama neden bugun bakmamis oozaman hayret bisey. vajina muayeneden hic korkma.hicbirsekilde aci duymuyorsun.sadece bebegi gorebilmek icin hafif bastiriyor.o zaman biraz baski hissediyorsun.basta tereddut ettim.doktor hic korkma hicbir sakincasi yok.dusuge filanda neden olmaz dedi.bakar bakmaz kalp atisini duymaya basladik minik mercimegin.endiselenme hersey guzel
olacak
Maşşallah canm iyi dayanıyorsun aslnda ben pazar gnü gitcektm abla dedi git görrsn diynce gittim kadn belli belirsiz dedi yarn gel dedi gönderdi resmen ALLAh tan kan testi yapmşm şükür onu yapmasam. Heralde kadn moralmi mahvederdi şimdi özel ya 15 gün kayıt parası vermedn muayene olablyrm bitsin şu muayene zamanm o zaman gidcm başka dr yarn bakalm gtcem bende görürüm inş keseyi rahatlarm snra beklcm cnm bir hafta bende kalp atışı için acele etmem keseyi görsem rahatlcm başka birley istemyrm cnm:)Canım bence de biraz daha sabret, hatta haftasonu başka bir doktor araştır içine sinmediyse, önümüsdeki hafta karından keseyi görür. Doktora ısınmak bence çok önemli, duygusal bir dönemde beraber olacaksınız. Bir de maalesef hepimiz aceleciyiz hemen görmek, kalp atışını duymak istiyoruz ama annelik sabır işi, öğrenicez hep beraber :)
Bak mesela ben dün 7 haftayı bitirdim, şimdi gitsem kalp atışını duyarım belki ama doktorum haftaya gelmemi söyledi diye gün sayıp bekliyorum :) Sıkma canını tatlım, sabırla ve sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah bebeklerimizi..
Sorma canm banada saçma geldi o an niye bakmyrsunda bana yarın öğleden sonra vajinadan bakcgno diyosun kadn cins zaten. Şükür vajinismus yok bende . Eşimde sinirlendi moralim bozuldı hiçbirşey soramadm yarn gidicem sorcam kadna dua edin yarn kese çıkar mı canm sence kadn dedi yarn gel dedi
Haklısın canm 80 tl verdim sigortam olmadığı için 15 gün muayene olabiliyorum ücretsiz o bittikten snra başka dr gitcem cnm yarn iki gğn olmş olcak artş olmştur vajinadan görürüm heralde tabıdık abla samimiyimdir dedi benmde öleydi vajinadan gördü karndan geç gördü dedi cnm bir görim keseyi eşimnde benmde içi rahatlasn ondan snra acele etmicem 10 gün beklicem öle gidicem:)Yarınla bugün arasında pek bir fark olmayacak. Bugün karından görülmediyse yarın da görülmez. Fakat bir daha git gel yaptırmasının mantığı olamaz. Çünkü zaten görünürdü bugün de vajinal muayeneyle. Bence bir sıkıntın yoksa 4 gün bekle, bari karından baktır kese için. Ya da başka doktora git. Dalga geçer gibi bugün git yarın gel nedir yani...
Benim doktorumda folbiol önermiyor. Folio iciyorum bende onda da b12 var.Cok sagolun kizlar.saglikla kucagimiza almakta nasip olur insallah.bebek 6+5 gorunuyor su an.haftasiyla uyumlu sukur.bu arada folbiolu birak dedi.burda konusmustuk onada sordum ne sakincasi var diye.dozu cok yuksekmis.tibben fazla folicasitin otizme yol actigi tartisiliyormus.o yuzden ben folbiol yazmiyorum dedi.folidoce verdi folic asit+b12 var icinde.bir ay sonraya gun verdi.bende dedim duramam ben o kadar cok uzak deyince guldu.sen ne zaman istersen cik cik gel dedi
Canm karından görünmüyormş ama vajinadan görünüyormş galiba dr dedi 600 rden snra vajinada görnür dedi yarn gel dedi bakalm kızlar idrarımı tutmam gerekiyor mu vajinadan baktığındaHamilelikte en önemli şeylerden biri iyi ve pozitif bir doktor,bence bir an önce doktorunu değiştir canım.Benim kese 5+3de görünmüştü 5haftadan önce görünmez,içini ferah tut.5 haftan dolduktan sonra doktora git derim .
iyi bir doktor bulmak cok sıkintili gercekten.bende bunu bulana kadar bayaga ugrastim.isini bilen hastayla ilgili bir doktor sukur istedigim gibi.sohbet ediyor teselli veriyor.saka yapiyor seni rahatlatmak icin.bunu kimsenin tavsiyesi olmaksizin actim doktor resimlerini bana en guvenilir gelen doktoru sectim.meger gercektende sevilen bi doktormus.insanin yuz ifadesinden bile belli oluyor ne oldugu.insallah gonlune gore bi doktor bulursun canim.insanin doktoruna guvenmesi cok onemli.Ayy inş cnm hayrlısıyla görürüm bende senn adna çok sevndm bende anlamadm yarn demesine bir abla var tanıdık içini rahatlattı yarn onla gitcem bakalm o da yardmcı olur sorar kadn meymenetsiz suratsz gazi mahallesnde tek kadn dr o yarn inş bende görürüm keseyi cnm snra gtmm o kadna daha
Canm bozma moralini görünür az sabretmemz gerekiyo benm değerlerim binin üzerindeykende görülmedi şuan 5 bnde braz daha bekliycem Allah göstermesin bişe varsada yapabilecegmz bişey yokki şuan malesef ama seni çok iyi anlıyorum canm .Canm karından görünmüyormş ama vajinadan görünüyormş galiba dr dedi 600 rden snra vajinada görnür dedi yarn gel dedi bakalm kızlar idrarımı tutmam gerekiyor mu vajinadan baktığında
Evet canm iyi dr bulmak zor bende öle ben sormadan bana sölicek Dr demek istediklermi beni bilgilendircek bu kadına ben hiçbirşey soramadan gönderdi zaten bozuldu morlimiz Cnm şu 15 günlk zaman geçsn ondn snra başka dr gitcm inş bende senn gibi bulrm iyi dr cnmiyi bir doktor bulmak cok sıkintili gercekten.bende bunu bulana kadar bayaga ugrastim.isini bilen hastayla ilgili bir doktor sukur istedigim gibi.sohbet ediyor teselli veriyor.saka yapiyor seni rahatlatmak icin.bunu kimsenin tavsiyesi olmaksizin actim doktor resimlerini bana en guvenilir gelen doktoru sectim.meger gercektende sevilen bi doktormus.insanin yuz ifadesinden bile belli oluyor ne oldugu.insallah gonlune gore bi doktor bulursun canim.insanin doktoruna guvenmesi cok onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?