- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.461
Tabi canm senn içinde geçerli özelde öle 15 gün ücret vermedn muayene oluyosun yarn değerim artar diye düşünyrm inş yarn vajinadan inş görürümCanm bozma moralini görünür az sabretmemz gerekiyo benm değerlerim binin üzerindeykende görülmedi şuan 5 bnde braz daha bekliycem Allah göstermesin bişe varsada yapabilecegmz bişey yokki şuan malesef ama seni çok iyi anlıyorum canm .
Bu arada bu 15 gün süre hepimiz için geçerlimi
Canim korkma bende gecen hafta cuma gittim degerim 1100 lerdeydi karnimdan cok secemedi ama vajinal muayene yapti ordada cok kucuk olarak gordu. Bu deger vajinada gorunmesi icin bile sinirmis yani senin doktor baya moralini bozmus internette bile yaziyor 1500 lerde vajinada net gorunur diye bende yarin gitcem kese buyumus mu diye bakicak rahat olmaya calis. Dr buna ragmen bana 2. Kez kan tahliline bile gerek gormedi.Tabi canm senn içinde geçerli özelde öle 15 gün ücret vermedn muayene oluyosun yarn değerim artar diye düşünyrm inş yarn vajinadan inş görürüm
İnşallah canm haberdar et bizi yineTabi canm senn içinde geçerli özelde öle 15 gün ücret vermedn muayene oluyosun yarn değerim artar diye düşünyrm inş yarn vajinadan inş görürüm
Ben daha önce erken doğum yaptım 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. Doğum öncesi 1. Dönemi heyet raporuyla kapatmayı 2.dönem de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. Yaşadığım onca sıkıntıdan sonra izinleri düşünmek cok can sıkıcı. Doğum sonrası izin komik derecede az bence. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Insallah naisp olursa Aralik ayinda kucaginiza alacaksiniz. Ilk donem calisabilmeniz de bi sans cunku dogum oncesinden 5 haftayi aktarabilirsiniz. 37.haftaya kadar calisabilirseniz. 8+5 hafta. Mart ayini yarilamis olursunuz. Sonra 2 bucuk ayiniz kaliyo. Bebeginizin durumunu dusunerek heyet raporu alabilirsiniz. Cunku 2 .donem icin yerinize ucretli ogretmen gorevlendirilebilir. Insallah yaz tatilinden sonra bebeginiz kendini toplayacaktir. Hocam isiniz zor ama sozkonusu yenidogan bi bebek. Gerisini dusunmemeye calisin bi sekilde hal olur. Simdiden okul mudurunuze durumu bildirin gerekli gorusmeleri insan kaynaklariyla saglayip ogrencilerinizin 2.donemini guvence altina alabilir.
Öncelikle hayırlı olsun canm. Evet oluyor benimde ilk başta çook hassatı suan daha az ağrıyoArkadaşlar merhaba bende yeni öğrendim ilk doktor randevum yarın.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Yalnız aşırı göğüs hassasiyetim vardı 2 gündür baya azaldı bu beni korkutuyo neden azaldı sizinde böyle azalma oldumu?
Şu anda içimizde Allah'ın mucizesi var ve ben sağlıklı bi şekilde ona kavuşalım istiyorum hepimiz için. hangi ay olduğunun hiç önemi yok daha önce aklıma böyle bir şey gelmemişti, iki ablamin da oğullari var onlar da aralik doğumlular. ben ilk kez duydum valla böyle bi şeyya kızlar allah aşkına ya,
sağlıklı olsun da ,
biz zor bulduk hamileliği siz de böyle demeyin
Allah razı olsun içimi rahatlattın 2 günde bir gidip kan veriyorum değere bakmak için ama doktor muayenesine kadar insan tedirgin oluyo son adet tarihime göre 5.haftamdayım şuan.Takvim nasıl ekleyebilirim sizinki gibiÖncelikle hayırlı olsun canm. Evet oluyor benimde ilk başta çook hassatı suan daha az ağrıyo
Sağol cnm cidden bozdu yarn bilen birisiylr gitcem samimi o sorar motalim bolzdu birşey bile diyemedm o kadar heyecanla gittim cnm kadn böle dedi üzüldm inş bende yarn senn gibi görürüm vakijinada küçükte olsa görim snra bir hafta snra gitcm canm o zaman duyarm inş kalp atşnada inşCanim korkma bende gecen hafta cuma gittim degerim 1100 lerdeydi karnimdan cok secemedi ama vajinal muayene yapti ordada cok kucuk olarak gordu. Bu deger vajinada gorunmesi icin bile sinirmis yani senin doktor baya moralini bozmus internette bile yaziyor 1500 lerde vajinada net gorunur diye bende yarin gitcem kese buyumus mu diye bakicak rahat olmaya calis. Dr buna ragmen bana 2. Kez kan tahliline bile gerek gormedi.
Ya ben bunu bilmiyodum çok iyi bişeymiş buSezerbusra21 canimm su an icin dedigim gibi herseyin normal. Insallah yarin da gut bakalim dr napacak ne diyecek. Pek icine sinmediyse de o doktoru degistirmelisin.
P Partk Muayene ucreti 11 gun gecerlidir ozel hastanelerde canim. Ilk 10 gun icinse kontrol olabilmesi icin. Ondan sonra ucret alinir. Herkes icin gecerli bi durum.
Evet cnm yarn gidiyim içim rahatlasn bir hafta 10 gün beklcm o zamana kadar muayene ücretim dolmş olur son günü gider kalp atşnı duyarm dr değiştiririm kızlar dua edin banada nolur yarın görünsün nolurSezerbusra21 canimm su an icin dedigim gibi herseyin normal. Insallah yarin da gut bakalim dr napacak ne diyecek. Pek icine sinmediyse de o doktoru degistirmelisin.
P Partk Muayene ucreti 11 gun gecerlidir ozel hastanelerde canim. Ilk 10 gun icinse kontrol olabilmesi icin. Ondan sonra ucret alinir. Herkes icin gecerli bi durum.
Ederim canm bu arada benm sigorta olmadgı için 15 gün sigortasızların 10 gün cnm et banada duaİnşallah canm haberdar et bizi yine
Kalp atisini belki 2 hafta sonra diyebilir cnm belli olmaz ama belki haftayada bebegi gorursunSağol cnm cidden bozdu yarn bilen birisiylr gitcem samimi o sorar motalim bolzdu birşey bile diyemedm o kadar heyecanla gittim cnm kadn böle dedi üzüldm inş bende yarn senn gibi görürüm vakijinada küçükte olsa görim snra bir hafta snra gitcm canm o zaman duyarm inş kalp atşnada inş
Benm takvimin altında ekle var bak ona tıkla sın aadet tarhni gir canmAllah razı olsun içimi rahatlattın 2 günde bir gidip kan veriyorum değere bakmak için ama doktor muayenesine kadar insan tedirgin oluyo son adet tarihime göre 5.haftamdayım şuan.Takvim nasıl ekleyebilirim sizinki gibi
Valla ben de ilk defa duydum :) Ben 28 kasım doğumluyum hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hesaplama tutarsa bebeğim de benimle aynı gün doğacak :) Ben daha ne isterim ki..Şu anda içimizde Allah'ın mucizesi var ve ben sağlıklı bi şekilde ona kavuşalım istiyorum hepimiz için. hangi ay olduğunun hiç önemi yok daha önce aklıma böyle bir şey gelmemişti, iki ablamin da oğullari var onlar da aralik doğumlular. ben ilk kez duydum valla böyle bi şey
5+0 dan 5+6 ya kadar 6. hafta olarak alıyorlar canım o haftanın içinde olduğundan.Bu haftayı nasıl hesaplıyorz kızlar yani 5 artı 2 de 6 mı oluyo 5 mi
Ederm tabii Allah hepimizn bebeğini sağlıkla bağışlasın bizede bu süreçte sabır versinEderim canm bu arada benm sigorta olmadgı için 15 gün sigortasızların 10 gün cnm et banada dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?