2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benm takvimin altında ekle var bak ona tıkla sın aadet tarhni gir canm
Yapmışım olmuş ama neden 6 hafta yazıyoki 5+3teyim ben tahmini doğum tarihi hesaplayıcı 11 aralık gösteriyodu onu yazdım 6 haftalıkmış gibi çıkardı burda ama 5im

Benim 2 bindeyken göründü kese canım ama çok minik 4 milimdi. 1 hafta sonra gel dedi, haftaya çarşambaya daha net olur inşallah :)

yaa bilmiyodum telefondaki program hep 5.haftanın içindesin yazdığından kafam karıştı demek sağolun
Gün gün gebelik mi kullanıyorsun? Evet onda benim de 7 yazıyor ama zaten biraz göreceli oluyor. ben 7. hafta bitti gibi kullanıyorum ama zaten gün olarak biliyorsan sıkıntı yok.

Gün gün gebelik mi kullanıyorsun? Evet onda benim de 7 yazıyor ama zaten biraz göreceli oluyor. ben 7. hafta bitti gibi kullanıyorum ama zaten gün olarak biliyorsan sıkıntı yok.
evet onu kullanıyorum gün olarak da biliyorum evet heyecandan stresten kafam çalışmıyo bu aralar teşekkürler

O zamn herkese 5 haftalk dym ama benm mingm gözkmyr:)
Hiç acele etme tatlım bak aramızda 2 hafta var ama ben daha bebeğimi cumartesi gördüm. Haftaya cuma da kalp atışı için gideceğim inşallah. Başta inanmayıp doktoruma geç döllenme mi diye sordum ama değilmiş normal seyri buymuş, sakin ol dedi bana :) Hevesimiz çok, heyecanımız bambaşka, ondan biraz acele ediyoruz..
Bu minikler daha doğmadan bize anne sabrını öğretecek gibi :)

Cnm vajinadn muayene olmşmuydun ?

Kızlar vajinadn muayene olan varmı aranızda birşey olmaz deme şimdi bakldgnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…