- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.481
Ayy inş cnm görürüm cnm dua et yarn vajinada inş ckarKalp atisini belki 2 hafta sonra diyebilir cnm belli olmaz ama belki haftayada bebegi gorursun
yaptım ama oldu mu acaba:)Benm takvimin altında ekle var bak ona tıkla sın aadet tarhni gir canm
Amin cnm çok sağolEderm tabii Allah hepimizn bebeğini sağlıkla bağışlasın bizede bu süreçte sabır versin
Yapmışım olmuş ama neden 6 hafta yazıyoki 5+3teyim ben tahmini doğum tarihi hesaplayıcı 11 aralık gösteriyodu onu yazdım 6 haftalıkmış gibi çıkardı burda ama 5imBenm takvimin altında ekle var bak ona tıkla sın aadet tarhni gir canm
Şimdi benmde 5 haftalk mı olarak alnıyor cnm adete göre 4+4 5 haftalk mıyım5+0 dan 5+6 ya kadar 6. hafta olarak alıyorlar canım o haftanın içinde olduğundan.
Yapmışım olmuş ama neden 6 hafta yazıyoki 5+3teyim ben tahmini doğum tarihi hesaplayıcı 11 aralık gösteriyodu onu yazdım 6 haftalıkmış gibi çıkardı burda ama 5im
Benim 2 bindeyken göründü kese canım ama çok minik 4 milimdi. 1 hafta sonra gel dedi, haftaya çarşambaya daha net olur inşallah :)Vajinusmus filan mı var? Hiç vajinal muayene olmadın mı ömründe canım? Onun gibi işte. Hafif tutar zaten probu, zarar vermemek için.
Bhcg 1000lerdeyse vajinal görülebilir kese. 4-5binlerde karından görünür. İki günde kendini katlayacağını hesaplarsak 4 gün sonra gidersen keseyi karından görür doktor büyük ihtimalle. Niye yarın gel dedi ki bir daha onu da anlamadım. Madem vajinal bakacak, orada hemen baksaydı ya doktor. Çok saçma geldi...
evet canım zaten alttaki takviminde de 5 haftalık gözüküyorsun.Şimdi benmde 5 haftalk mı olarak alnıyor cnm adete göre 4+4 5 haftalk mıyım
Canm 5 artı 0 dan 5 artu 6 ya kadar 6. HaftaymısYapmışım olmuş ama neden 6 hafta yazıyoki 5+3teyim ben tahmini doğum tarihi hesaplayıcı 11 aralık gösteriyodu onu yazdım 6 haftalıkmış gibi çıkardı burda ama 5im
yaa bilmiyodum telefondaki program hep 5.haftanın içindesin yazdığından kafam karıştı demek sağolun5+0 dan 5+6 ya kadar 6. hafta olarak alır canım 6. haftanın içinde olduğundan.
Öyleymiş bende şimdi öğrendim valla teşekkürler cevap verdiğin için çok soru sordumCanm 5 artı 0 dan 5 artu 6 ya kadar 6. Haftaymıs
Gün gün gebelik mi kullanıyorsun? Evet onda benim de 7 yazıyor ama zaten biraz göreceli oluyor. ben 7. hafta bitti gibi kullanıyorum ama zaten gün olarak biliyorsan sıkıntı yok.yaa bilmiyodum telefondaki program hep 5.haftanın içindesin yazdığından kafam karıştı demek sağolun
O zamn herkese 5 haftalk dym ama benm mingm gözkmyr:)evet canım zaten alttaki takviminde de 5 haftalık gözüküyorsun.
Benim mesela bugün 7+1 ve o yüzden 8 haftalık yazıyor.
evet onu kullanıyorum gün olarak da biliyorum evet heyecandan stresten kafam çalışmıyo bu aralar teşekkürlerGün gün gebelik mi kullanıyorsun? Evet onda benim de 7 yazıyor ama zaten biraz göreceli oluyor. ben 7. hafta bitti gibi kullanıyorum ama zaten gün olarak biliyorsan sıkıntı yok.
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman haftayaBenim 2 bindeyken göründü kese canım ama çok minik 4 milimdi. 1 hafta sonra gel dedi, haftaya çarşambaya daha net olur inşallah :)
Hiç acele etme tatlım bak aramızda 2 hafta var ama ben daha bebeğimi cumartesi gördüm. Haftaya cuma da kalp atışı için gideceğim inşallah. Başta inanmayıp doktoruma geç döllenme mi diye sordum ama değilmiş normal seyri buymuş, sakin ol dedi bana :) Hevesimiz çok, heyecanımız bambaşka, ondan biraz acele ediyoruz..O zamn herkese 5 haftalk dym ama benm mingm gözkmyr:)
Cnm vajinadn muayene olmşmuydun ?Hiç acele etme tatlım bak aramızda 2 hafta var ama ben daha bebeğimi cumartesi gördüm. Haftaya cuma da kalp atışı için gideceğim inşallah. Başta inanmayıp doktoruma geç döllenme mi diye sordum ama değilmiş normal seyri buymuş, sakin ol dedi bana :) Hevesimiz çok, heyecanımız bambaşka, ondan biraz acele ediyoruz..
Bu minikler daha doğmadan bize anne sabrını öğretecek gibi :)
Yok canım ben olmadım hamileliğimi öğrendiğimden beriCnm vajinadn muayene olmşmuydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?