- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.061
tmm cnm cok tesekkur ederim simdi reflu yatagi aldim esofmani da bi ara alicam artik.Evet canim normalde hangi beden giyiyorsam ayni beden aldim. Sadece beli lastikli oldugu icin ayni beden oluyor.
cnm 65 e de gordum onu alicam sanirim esofmanla beraber bakalim simdilik reflu yatagi aldim onlari da bi ara alicam tesekkurlerLcw nin nevresim takımını aldım 70 tl çok güzel kumaşı falan yumusacik yıkadım ütüledim ütü güzel tutuyo hemen kırışıklıklar açılıyo. Tavsiye ederim kesinlikle.
Bunlara da uyucam artik cnm bi ilac da ben aliyim bulunsun bari.Canım geçmiş olsun. 3-4 aydır ölüyorum reflüden. Doktorum gaviscon double action vermişti. Bazen şurubunu bazen emme tabletini kullanıyorum. İyi geliyor baya rahatlatıyor. Baharatlı bal yağlı salçalı şeyler uzak durmak ve yatmadan en az 2 saat evvel yemeyi kesmek gerekiyor. Ve 2 yastıkla yatıyorum mutlaka.
sade soda iyi geliyor bana bir de mide asidinı yükselten gıdalardan uzak dur hamur işi ve tatlı gibi onlar çok yakıyor baharat da öyleKizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
Bende sorup kullaniyim artikRennie veriyor doktor o iyi geliyor. Surubunu vermisti bana cok rahatsiz ederse içiyorum.
Canim zaten elimde soda hergun iciyorum dun tatli yedim yattim zaten ondan supheleniyorum. Bundan sonra yatmadan hemen once yemicem biseysade soda iyi geliyor bana bir de mide asidinı yükselten gıdalardan uzak dur hamur işi ve tatlı gibi onlar çok yakıyor baharat da öyle
hepsi de lazım oluyor penye ve pazen en çok lazım olanı kızımdayken 2 penye 4 de pazen battaniye kullanmıştım bunlara ek olarak da bir polar ve bir örgü yeterli olmuştubattaniye olarak ne tür battaniye aldınız ?penye ,triko v.s
suçluyu bulmussunCanim zaten elimde soda hergun iciyorum dun tatli yedim yattim zaten ondan supheleniyorum. Bundan sonra yatmadan hemen once yemicem bisey
gavisvon rennie falan verir doktor.askinda sen de alsan olur herkes kullaniyo bebege yan etkisi yok.Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
Çok iyi almışsın canm güle güle kullanın.Eki Görüntüle 2193602
kizlar reflü yatagi aldim 47 tl ilgilenenler icin bayagi uygundu hepsi buradadan aldim.
Yeni sadece müslimler ve 2 tane palzen var canım devamı oğlundan kalma battaniye çok gidiyor kusuyor tuvaleti çıkıyor derken bazen günde 2tane battaniye yikiyordumOo baya çok almışsın:) bende Bi Müslin Bi triko Bi polar var.
Yanlış alıntı galiba canımCanım şu gri örgülü olan nasıldı? Ben de internet sayfalarında gördüm alacaktım da güvenemedim. Mağazadan da bakma fırsatım olmadı. Eni çok geniş gibi görünüyor benim ayaklarım da ince nasıl durur bilemedim. Gerçi doğuma kadar şişeriz galiba
Ben normal gri bir gecelik almistim ama esim cok begenmedi. Onlarin aile peksuslu olunca bir de bunlardan aldik dantelli falan hic hos gelmiyor bana da aslinda. Crocs tarzi giyenler bile var bence istedigin gibi terlik alabilirsin.
Ben de bugun sunlara baktim
Eki Görüntüle 2193595 Eki Görüntüle 2193596
Cnm bizim burda muslin fiyatları cift en diye geçiyor 20 lira yani bir.metre alınca iki katlı battaniye oluyor.Canim muslin bez fiyatlari ne kadar. Ben gecen gun 6li mendil 25 liraya gördüm e bebekte. Bez alip alip dikeyim desim instagramda birine sordum 100x100 50 lira dedi. Cok pahali pahal mi. Siz nerden kac liraya aliyorsunuZ
Evet lcw ve 30 liraydi. Ben de onu begendim ama tek rengi vardi beyaz.Gri olan çok guzelmis. Lc waikiki galiba ondan alabilirim. Pijama takiminada uyar. Sağol valla canım. Ağır grip oldum evden çıkamıyorum. 1 hafta sonra düğünde var netten bi elbise aldim cokta icime sinmedi ama yapacak birsey yok. Bu halimle anca o kadar. Sende benim gibi fazla şatafat sevmiyosun anlaşılan sence bu elbise altina nasıl bir ayakkabı almalıyım?Eki Görüntüle 2193607
Beyaz çanta ve beyaz BabetGri olan çok guzelmis. Lc waikiki galiba ondan alabilirim. Pijama takiminada uyar. Sağol valla canım. Ağır grip oldum evden çıkamıyorum. 1 hafta sonra düğünde var netten bi elbise aldim cokta icime sinmedi ama yapacak birsey yok. Bu halimle anca o kadar. Sende benim gibi fazla şatafat sevmiyosun anlaşılan sence bu elbise altina nasıl bir ayakkabı almalıyım?Eki Görüntüle 2193607
evet bende de oldu hatta ağızıma geliyor bazen doktor bana rennie duo şurup verdi günde 3 defa ama ben genelde akşamları içiyorum rahatlatıyor canımKizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?