- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.521
Bu durumun zayıf bünyeyle alakası yok rahmın yapısına bağlı dogusatanda olabıkıyor bazen gerçekten kayıp yasamadan ögrenılen durumlar çok şanslı rahım ağzı yetmezliği yüzünden erken dıgum yapanlar diye bi topik var bakabılırsınız bundan sonra biraz dinlenme bi kaç hafta sadece ev içinde yemeğe ve lavaboya kalkma olayıyla bence iş çözülecektir bıde sureklı yatacaksan eğer hastaneden çıkmadan doktora kan sulandırıcı koruyucu Gine’yle ilgili sorular sor vurulman gerekıyormu hareketsızlık pıhtılaşmaya yol Acıyor allah korusun haftan erken olmuş olsaydı serklaj bıle yapılırdı ama 30 haftalıkken bu uzunluk dikkat edersen eğer yeterlı olacaktır ben ilk gebeliğimde 24 haftada 2.5 cm açılmayla acıl serklaj olup yemegı bıle yatarak yedım ve 35 haftada dohum yaptım bu zamana gelmıssın şükür bundan sonrası kolay geçer baştan berı yatmak daha kötü İnan bu gebeliğimde 14 haftada dikiş atıldı ve hala yatıyorum zaman bana artık hiç gecmıyor aslında baştan bılmekde bi yonden stresÇok geçmiş olsun canım. Keşke bu kadar zayıf bünyeli olmasaydık ama hayirlisi böyleymiş. Yeter ki sağ salim kavuşalım sonunda önemli olan o.
Ben de başta üzüldüm dikişim yok diye ama doktorum içimi rahatlattı. Çok şükür haftalarımız ilerliyor dinleniyoruz bebişimle. Ablamı görmek de bana moral oluyor. Biz de sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşacağız inşallahLillypot
Cevabin icin tesekkur ederim canm. Icim rahatliyor olumlu ornekleri gordukce. Cunku bende de dikis atamadilar 27.haftaydi fark edildiginde. Ins ablan da sen de tum bu sorunu yasayan bizler de sag salim saglikla bebislerimize kavusuuz. Her an korkuyla yasiyoruz inan
Canm ben biraz fazla malzeme almistim bunlarla beraber baska seyler de yaptim ama, Saten kumas metresi 10 tlydi sanirim, kumas genis enliydi artti bir tane de normal yastik yaptim. harfler tanesi 2.35 kargoyla 16 tl, cicekler de 3-5 tl arasiydi teki. Kurdela cicekler vs 15 desek hobi malzemecilerden alsan tas catlasin 45 tutar. Instagramda begenmistim bir yastik bilmem ne tasarim sayfasiymis 180 demislerdi kendim yaparim dedim ben deCanim yastigi kaca mal ettiniz benimde evde bebe yastigim var saten kumas alip anneme diktirsem diger suslerde heralde hobi malzemelerinde vardir alirim diye dusundum.
Bende bu sabah oyle dusundum iste hazir bebek yastigim varken bi kumas dikip suslemek zor olmaz ve ucuza mal ederim dedim. Annemle yaparim artikCanm ben biraz fazla malzeme almistim bunlarla beraber baska seyler de yaptim ama, Saten kumas metresi 10 tlydi sanirim, kumas genis enliydi artti bir tane de normal yastik yaptim. harfler tanesi 2.35 kargoyla 16 tl, cicekler de 3-5 tl arasiydi teki. Kurdela cicekler vs 15 desek hobi malzemecilerden alsan tas catlasin 45 tutar. Instagramda begenmistim bir yastik bilmem ne tasarim sayfasiymis 180 demislerdi kendim yaparim dedim ben debence yapabilirsin hobi malzemecilerde var hepsi.
Ekleyecegin fotografin ekren resmini cek onu yukle canm oyle oluyor benim.kızlar ben resim ekleyemiyorum ya %100 yüklüyor sonra birden hata oluştu diyip kapanıyor...nasıl resim yüklüyorsunuz
Aynen oyle hem el emegi guzel oluyor=)Bende bu sabah oyle dusundum iste hazir bebek yastigim varken bi kumas dikip suslemek zor olmaz ve ucuza mal ederim dedim. Annemle yaparim artik
Olur öyle arada eşlerde bunalıyor canım sen naz yap valla çok keyifli :) benimkide başlarda öyleydi 1-2 defa tartışma sonraları hafif kanamalarım olmuştu yada öyle denk geldi acile gidiyorduk hemen bende onu tehdit ettim bu çocuğa dedim bişey olsun seni doğduğuna pişman ederim ozamandan beri maşallahı var hep anlayışlı ama dert sıkıntı bitmez tabi sonrasındada başka sıkıntılar türedi allahım hayırlısıyla zamanında sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallahAynen bundan sonra hep yatış bakalım :)
Ah canım yaa :)))
Aslinda eşim hep sakindi ve bana iş bile yaptırmadı. Ama son zamanlarda birkaç kez sinirlendirdi beni. Artık naz yapmak bile istemiyorum vallahi. Gerçekten acım oldugunda söyledim onda da önce inaniyor sonra biraz geçince abarttın diyor.
Canim dün benim de kontrolüm vardı. Yaşadığım agrilardan bahsettim düzenli değilse normal kabul ediyoruz dedi dr. Rahim ağzı kapalı gayet iyi dedi ama uzunluğundan bahsetmedi benim de aklıma gelmedi sormak. Acaba ikisi birbirinden farklı mi yoksa birbiriyle bağlantılı mi?
Canm rahima ağzının kapalı olmasıyla uzunluk farklı şeyler. Benim de rahim ağzı uzunluğum yeterli seviyede değil ama rahim ağzım kapalı. Rahim ağzı uzunluğun iyice kısalıp açılma olduğunda zaten doğum başlamış oluyor. Çoğu doktor daha önce bu yönde bir kaybın yoksa ölçüm yapmıyor. Benim doktorum yapmıyordu mesela. Rahim ağzın kapalı diyip geçiyordu. Benim ısrarımla ölçüm yapmaya başladı. Zaten en sağlıklı ölçüm vajinal olarak yapılıyor.Canim dün benim de kontrolüm vardı. Yaşadığım agrilardan bahsettim düzenli değilse normal kabul ediyoruz dedi dr. Rahim ağzı kapalı gayet iyi dedi ama uzunluğundan bahsetmedi benim de aklıma gelmedi sormak. Acaba ikisi birbirinden farklı mi yoksa birbiriyle bağlantılı mi?
Coraspin kullanıyorum canımHangisinikullanıyorsun
İnşallah banada kullan der ya
Bugun sordum 35.haftaya kadar kullanıcaksın dediCoraspin kullanıyorum canım
Anladım CNm birdahaki kontrole tekrar sorarım ben deBugun sordum 35.haftaya kadar kullanıcaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?