2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Degisikmis cnm o zmn. Kafasina gore uygulama yapmis yoksa hicde doktorun istemesi gerekmiyor tahlil icin . saglik ocaklari bizlerin kolayligi icin varlar onlarda isleri zorlastiriyolar demekki

Anladim canim. 3 binde sadece dogum gerceklesiyor galiba.

Kizlar doktorlar size erkek bebekler icin pipiyle ilgili yorum yapiyor mu? Bana 3 farkli doktor da pipi boyutu yorumu yapti cok sacma geldi

canım günlük 6-7 kere merdiven inip çıkıyorum hep ayaktayım hicbir sıkıntı yok ..meslek lisesinde olduğum için hiç oturamıyorum çok yoruluyorum malesef
Allah kolaylik versin canim az kaldi insallah.
Gule gule kullan canm cok iyi almissin.

Cok gecmis olsun saglikla vaktinde gelsin insallah.

evet aynen gece değiştiriyorum üstümü boyun kısmı resmen su gibi. Aynen en kısa zamanda sizde alırsınız arıtmayı canım herşey gönlünce olur inşaAllah
amin cnm insallah hepimizin gonlunden gecenin hakkimizda hayirli olmasini nasip etsin Rabbim.

Olabilir valla bilemedim. Ben de bilmiyorum ki kadin oyle diyince aaa olabilir dedim. Bende titresim falan yok baya her hareketi distan gorunuyor dan dun bir cocuk dun gece uyandim mesela. Son zamanlar naparim hic bilmiyorum bayarahatsiz edici
benim bebisin hareketleri hic disardan belli olmuyor hatta ben bile bi kac kez fark ettim sadece disardan
sadece titresim oluyo sanki icimden bisey titresiyo bi tuhaf oluyo
kasiklari tekmeleyince biraz rahatsiz oluyorum ama olsun varligini hissedince cok mutlu oluyorum benimki az hareket ettigi icin :) zaten biraz oksayinca hissediyo galiba tepki veriyo baska yere kaciyo
kuzucuklar saglikli sihhatli dogsun da insallah daha nelerini gorcez :)

Reactions: 114
Degisikmis cnm o zmn. Kafasina gore uygulama yapmis yoksa hicde doktorun istemesi gerekmiyor tahlil icin . saglik ocaklari bizlerin kolayligi icin varlar onlarda isleri zorlastiriyolar demekki
hic sorma hic gitmek istemiyorum kadin dogumcum o kadar nazik mutevazi bi hanimken saglik ocagindaki hemsiremiz bi o kadar burnu havada danisman da dahil.
hele bebis olunca surekli gitmek zorunda kalicaz ama olsun saglikli olsun da insallah.Allah dermansiz dert vermesin.

Aynen saglikli olsunlar da hareketli hareketsiz cok onemli degil.
Ama genelde hareketini bekleyende pek olmuyor beklemeyende oluyor, her sey gibi o da ters iste:)

İnsallah faydali olur canim
malesef cnm denedim de aksine sanki daha acı oldu
ben de en son care sacma belki ama bi cay kasigi tuzu cay tabagina koydum arada parmagimla dilime degdirip su iciyorum napiyim baska carem kalmadi.tuz bulantimi hafifletiyo su da arttiriyo o sekilde dengeliyom koca iki bardak suyu bitircem yatana kadar hedef koydum kendime.
gunduzleri zaten bulantim biraz fazla oldugu icin hic icemiyorum boyle aksamlari icicem bakalim.

Masllah cnm kiyafet mi yikadin

ben de miniğimin minik minik coraplarini giysilerini yikamak istiyorum ya artik

daha 28+5 iz biz
Rabbim hepimize zamaninda dogumlar nasip etsin kizlar erken dogum korkulari yasamayalim insallah

Uzuldum canim ya. Sen nasil rahat edeceksen oyle yap en iyisi canim ama zorlamaya calis kendini maden suyuda icebilirsin gunde bi tane en azindan. Sifa olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…