- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.861
Aminben de miniğimin minik minik coraplarini giysilerini yikamak istiyorum ya artik
daha 28+5 iz biz
Rabbim hepimize zamaninda dogumlar nasip etsin kizlar erken dogum korkulari yasamayalim insallah
Bizede çapa da yaptilar kucuk dediler. Kendi dr uma sordum ice gomuk olabiliyormus masajla veya operasyonla duzelebiliyormus cok onemli bir sey degil gibi konustu. Ama bizi o kadar cok korkuttularki artik ultrasonda cikan olcumlere hic inanmiyorum. Cocuguma hafif ventrikulomegali teshisi koydular iki kontrolden sonra hic bir sey yok dediler yarin tekrar gidicem hatta hala çapada da takip ediliyoruz. Size ne dedilerKizlar doktorlar size erkek bebekler icin pipiyle ilgili yorum yapiyor mu? Bana 3 farkli doktor da pipi boyutu yorumu yapti cok sacma geldi
amin amin cnm insallahUzuldum canim ya. Sen nasil rahat edeceksen oyle yap en iyisi canim ama zorlamaya calis kendini maden suyuda icebilirsin gunde bi tane en azindan. Sifa olsun insallah
cnm kac haftalik hamilesinYa kizlar sag kasigima surekli bi agri giriyo daha bugun dr.a gittim sanci yoktu bu neyin nesidir ya korktum gibi biraz
Bana da buyuk dediler, bir sorun mu dedim yani odem falan mi var iltihap mi var nedir? Bir sorun gozukmuyor dediler, bir yere de yonlendirmediler. e niye korkutuyorsun o zaman. Bugunku doktor kafasi da buyuk biraz haftasina gore dedi, bi problem mi var diye endise endiyor insan.Bizede çapa da yaptilar kucuk dediler. Kendi dr uma sordum ice gomuk olabiliyormus masajla veya operasyonla duzelebiliyormus cok onemli bir sey degil gibi konustu. Ama bizi o kadar cok korkuttularki artik ultrasonda cikan olcumlere hic inanmiyorum. Cocuguma hafif ventrikulomegali teshisi koydular iki kontrolden sonra hic bir sey yok dediler yarin tekrar gidicem hatta hala çapada da takip ediliyoruz. Size ne dediler
Canım onlar normal olabiliyor ama adet sancısı gibi kasiklarini kaplayan bir sancı ve hafif geçiyor gibi oluyor yeniden başlıyorsa ve kasiklarinda kasılma hissedersen Dr la görüş bildiğin birşey sıkıyor gibi kasılıyor önemli birşey yoktur Allah'ın izniyleYa kizlar sag kasigima surekli bi agri giriyo daha bugun dr.a gittim sanci yoktu bu neyin nesidir ya korktum gibi biraz
cnm kac haftalik hamilesin
beden hamilelige hazirlaniyor ondan olabilir.
cok agrin olursa doktoruna gozukmende fayda var ama ustesinden gelinebilcek bi agriysa cok rahatsiz etmiyosa bekle biraz dinlen uzan cnm
Doktorum ankarada sorun o. ha deyince gidemem de 2 saat aramiz kucuk ilcedeyim. Simdilik dinlenince geciyo gibi daha 30. Haftadayim. Dr. Kontrol etti devletteki bi sorun yoktu . bide sezeryanliyim normal dogum sorun olur yarabbim erken dogum yapmayim vakti zamaninda hepimizde alalim kucaklarimiza.Canım onlar normal olabiliyor ama adet sancısı gibi kasiklarini kaplayan bir sancı ve hafif geçiyor gibi oluyor yeniden başlıyorsa ve kasiklarinda kasılma hissedersen Dr la görüş bildiğin birşey sıkıyor gibi kasılıyor önemli birşey yoktur Allah'ın izniyle
merak etme cnm bu haftalarinda normal deniyor bende daha bugun yasadim hafif bi kasik agrisi adet sancisi gibi ayni.ben de korkmadim degil ama gecince rahatladim.demekki baslicak artik adet agrisi gibi agrilarimizDoktorum ankarada sorun o. ha deyince gidemem de 2 saat aramiz kucuk ilcedeyim. Simdilik dinlenince geciyo gibi daha 30. Haftadayim. Dr. Kontrol etti devletteki bi sorun yoktu . bide sezeryanliyim normal dogum sorun olur yarabbim erken dogum yapmayim vakti zamaninda hepimizde alalim kucaklarimiza.
Yok dikisli yerim degil cnm direk kasik sag kasikti simdi yattim gecti ama baya uzun surdu korktum yani. Bilmiyorum tekrari olurda duramazsam giderim dr.a son haftalarimiz tedirgin olmakla gecicek anlaşılan.merak etme cnm bu haftalarinda normal deniyor bende daha bugun yasadim hafif bi kasik agrisi adet sancisi gibi ayni.ben de korkmadim degil ama gecince rahatladim.demekki baslicak artik adet agrisi gibi agrilarimiz
bi de sezeryanliymissin zaten dikisli bolgen mi sizliyor ya da kasigina vuruyor da olabilir.
yerinden kalkamicak kadar agriyosa acile git cnm muhakkak.
amin insallah zamaninda dogum yapalim
Cok iyi anliyorum canim yaslilar gibi bende habire soyleniyorum turlu turlu seyler cikti o yuzden diyorumya allah hepimize yardim etsin:) az kaldi insallah biraz daha sabir sonra unutucaz bu gunleriamin amin cnm insallah
reflüden dolayi bayagi gaz sıkıntısı yasiyorum cnm.o bisey degil de su icsem gaz yapiyo.heleki maden suyu bana cok dokunuyo o yuzden.
dokunmayan sey kalmadi zaten su hamileligimde cnm artik oldugu kadar
salep sicak cikolata falan iciyorum.
canım sezaryen yerin ağrıyordur benim öyle doktorum da dedi sezaryenle olmanın dez avantajı işte bu dedi böyle ağrılar oluyor malesef dediYa kizlar sag kasigima surekli bi agri giriyo daha bugun dr.a gittim sanci yoktu bu neyin nesidir ya korktum gibi biraz
canım ilk kez duydum öyle bir ölçüm de mi varmış baş çevresini ölçüyorlar onu biliyorum da pipiyi ilk kez duydum ..benim de baş çevresi haftasına göre önde çıkıyor ama bence sorun değildir ki zaten doktorum da hiç sorun gibi bahsetmedi babama çekmiştir diyorum benBana da buyuk dediler, bir sorun mu dedim yani odem falan mi var iltihap mi var nedir? Bir sorun gozukmuyor dediler, bir yere de yonlendirmediler. e niye korkutuyorsun o zaman. Bugunku doktor kafasi da buyuk biraz haftasina gore dedi, bi problem mi var diye endise endiyor insan.
evet fark var isteğe bağlı olan daha pahalıZorunlu sezeryanda fark oluyor muydu benimkide zprunlu sezeryan ama normal fiyat dahilinde diye düşünüyordum
Ama sezeryan yerim cok farkli yerde kaliyo cnm bu direk kasik agrimasi. Senin nerde oluyo agricanım sezaryen yerin ağrıyordur benim öyle doktorum da dedi sezaryenle olmanın dez avantajı işte bu dedi böyle ağrılar oluyor malesef dedi
canım ilk kez duydum öyle bir ölçüm de mi varmış baş çevresini ölçüyorlar onu biliyorum da pipiyi ilk kez duydum ..benim de baş çevresi haftasına göre önde çıkıyor ama bence sorun değildir ki zaten doktorum da hiç sorun gibi bahsetmedi babama çekmiştir diyorum ben
ben eczaneden doktor reçetesiyle alıp, yine kendi doktorumun muayenehanesinde yaptırdım. Sor bakalım sen de ne diyecek. Devlette ücretsiz demiş bir arkadaşımız. Onu da değerlendir derim.
Canım bugün bana kan uyuşmazlığı iğnesi yapildi. Özel hastaneye gidiyorum. Ücret ödemedim.devlet karşılıyor çünkü. Haberin olsun.
Canım bugün bana kan uyuşmazlığı iğnesi yapildi. Özel hastaneye gidiyorum. Ücret ödemedim.devlet karşılıyor çünkü. Haberin olsun.
Yani degisikler gercekten seni beni umursayan yok net degilse bile soyluyorlar. Bizide o kadar cok korkuttularki gereksiz yere biz artik takilmiyoruz o olculere 3 gunde degistigi oldu cunku. Ayni gun icinde farkli olcu verdikleri bile oldu oyle diyim yani:) zor bir surec cok stresli ama sakin olmak lazim insallah saglikli sihhatli kavusucaz yavrularimizaBana da buyuk dediler, bir sorun mu dedim yani odem falan mi var iltihap mi var nedir? Bir sorun gozukmuyor dediler, bir yere de yonlendirmediler. e niye korkutuyorsun o zaman. Bugunku doktor kafasi da buyuk biraz haftasina gore dedi, bi problem mi var diye endise endiyor insan.
Dün bende kirli sepetine eğilip makineye çamaşır koyuyordum acayip bir sancım oldu yattım sağ kasığım bir saate geçti ama o bir saatte yaşadığım korkuyu bana sorYok dikisli yerim degil cnm direk kasik sag kasikti simdi yattim gecti ama baya uzun surdu korktum yani. Bilmiyorum tekrari olurda duramazsam giderim dr.a son haftalarimiz tedirgin olmakla gecicek anlaşılan.
benim tam dikisin olduğu yerde yırtılacak gibi ağrıyor 5 dakika yürüsem hemen belli ediyor..çok rahatsız ediciyse ağrın yakınında bulunan doktora gidebilirsin ama yorgunluktan da olabilirAma sezeryan yerim cok farkli yerde kaliyo cnm bu direk kasik agrimasi. Senin nerde oluyo agri
insallah insallah cnmCok iyi anliyorum canim yaslilar gibi bende habire soyleniyorum turlu turlu seyler cikti o yuzden diyorumya allah hepimize yardim etsin:) az kaldi insallah biraz daha sabir sonra unutucaz bu gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?