- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.041
canım ben pusetini epey kullandım 13 kiko ya kadar kullanabiliyorsun yani biz nerdeyse 2 sene kullandık bu tabiiki çocuğun yapısına bağlı. hastaneden çıktığımızda da kucağıma aldım anne kokusu alsın bence ama tabii mesafe çok ise birşey diyemem. pusetler bebekten daha ağır birde =)Kızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda
ben hiç nevresim de almadım cnm kumaş alıp bir takım yapalım diyorum becerebilirsek inşYok canım bende almadım gerek yok bence . 2 nevresim takımı aldım ekstradan sadece.
Ama o yan korumalıkları icin almak lazım mı acaba yok ya kurutur geri takarız nolcak :)
ben hiç nevresim de almadım cnm kumaş alıp bir takım yapalım diyorum becerebilirsek inş
gerçekten bu pusetler niye bu kadar ağır?canım ben pusetini epey kullandım 13 kiko ya kadar kullanabiliyorsun yani biz nerdeyse 2 sene kullandık bu tabiiki çocuğun yapısına bağlı. hastaneden çıktığımızda da kucağıma aldım anne kokusu alsın bence ama tabii mesafe çok ise birşey diyemem. pusetler bebekten daha ağır birde =)
ama cok guzelmis valla cnm gule gule kullansin bebis ilerde sen de isttedigin sekil kullanrisin cok hoş.
IMG_20181004_223958.jpg
Dosya Boyutu:
36,4 KB
Görüntüleme:
27
cnm bak dolap bu.duyguya gönderirken beşiği yükleyebilmek için baya kırptım yoksa yüklenmiyordu.altta üstte 2 raf var arada çorap falan koymak için çekmece var.çok minik :)
böyle birşey istiyorum nasipse cnm.a101 e gelse yine alırım ben yengem geçen yıl aldı uzun süre kullandı.Becerirsin ben inanıyorum . Şok a gelmişti 20 tl idi oyle almıstık annemle . Cok kaliteli bişey değil ama fena da değildi . Diğer nevresimide onun ölçülerinde kestirip diktirdik mis gibi oldu :)
benim dolapta dahil 4 dolaptan en güseli senin gönderdiğin 1. dolap bence canım.daha fazla eşya alır ama ölçülerine bak cnm yerine uygun mu diye?benim nevresim, gecelik, kapı süsü, çikolatalar dışında çok bişi kalmadı sanırım.ama cok guzelmis valla cnm gule gule kullansin bebis ilerde sen de isttedigin sekil kullanrisin cok hoş.
bakalim gekirse bundan bende bundan aliyim o zmn.
katalogdaki dolabi gittim gordum bugun ama agirdi arabada olmadigi icin esimin omzunda da sıkıntı var alamadim.e tabi bi de şoktan ayakkabilik alip eksik parca cikinca esim soylene soylene iade etmistisimdi de aynisini yasarsam bi de bayagi agir adamdan olmayim hem de bu sefer agzimi da acamam sabikaliyim mesafede var bayagi.ama bu hafif belli hem ilerde her odada kullanabilirim.
ama tabi kararsizim aslinda modalife dan da su dolap cok hosuma gitti
Eki Görüntüle 2195114
ama sitelerinde yok kalmamis sanirim.bi de su var
Eki Görüntüle 2195116
ama bu da cok mu buyuk olur bilemedim.bi de bu var aklimda
Eki Görüntüle 2195119
bakalim a101 den alabilseydim cok iyi olcakti ama seninki gibi hafif bi dolap gelirse neden olmasin ama gelnezse ki diger ay artik alicam dolabi bunlarin icinden bi tane secicem.buyuk ihtimal modalifedan alicam ya da tanidik bi kac yer var uygun fiyata anlasirsa esim taksit taksit odeme yapabiliriz
benim de dolabim eksik.gecen ay emzirme urunlerini alicaktim ama hepsini alamadim reflu yatagi ve gogus pompasini alabildim.bu ay da gogus ucu kremi gogus kalkani ates olcer alicam.bunlarda cok ucuz defil malesef indirim takip ediyorum.ama gogus kalkani bi turlu inmiyor hep 70 kusur.
evet ya ben sahsen hastane cikisina puset dusunmuyorum yani ben tasimam esime tasitirim.canım ben pusetini epey kullandım 13 kiko ya kadar kullanabiliyorsun yani biz nerdeyse 2 sene kullandık bu tabiiki çocuğun yapısına bağlı. hastaneden çıktığımızda da kucağıma aldım anne kokusu alsın bence ama tabii mesafe çok ise birşey diyemem. pusetler bebekten daha ağır birde =)
baktim cnm bence de en uygunu birinci dolap ama stokta kalmamis sansima kalsaydi bu ay alcaktim onu.hem her yere sigar hem ilerde her sekil kullanirim.benim dolapta dahil 4 dolaptan en güseli senin gönderdiğin 1. dolap bence canım.daha fazla eşya alır ama ölçülerine bak cnm yerine uygun mu diye?benim nevresim, gecelik, kapı süsü, çikolatalar dışında çok bişi kalmadı sanırım.
Aslında başından beri çok destek oldu bana sağolsun hala oluyor. Ama o da bilmiyordu ciddiyetini tam olarak. Bir de herkesin aynı değil işte canım. Birçoğunun bebeğinin başı aşağıda ama 40 a kadar bekliyor mesela. Bende öyle olmadı. Alışveriş konusunda da sonuçta yine bana bırakır genelde ama çok ucuza kaçmamı istemez hiçbir zaman. Kaliteli olsun yeni olsun der.cnm bana kizma ama senin esine cok kizdim.tmm erkekler anlamaz babalik duygusu sonradan asilanir erkelerde biz kadinlar gibi degiller.ama sonucta onun cocugunu tasiyosun.
dun benim esim bi laf etti senin yuzunden uyuyamiyorum diye.ben de altta kalmadim ben senin cocugunu tasiyorum mide sıkintimdan dolayi uyuyamiyorum sein neyin var da uyuyamiyosun beyfendi veriyim bi gun sen tasi karninda istersen 2 dk dayanmazsin be dedim.sustu.
hakliyiz ne dersek diyelim.yahu istersek naz da yapariz.benim hamielligim rahat gecseydi de naz yapacaktim.nazimiz bi hamileyken geciyo onu da cok gormesinler.bi de bu halde calis diyo sana iyi bi dersi hak ediyo esin.
bu saatten sonra bence evinde yat dinlen.esin evdreyken mahsus sancilarin giriyomus gibi yap bu saatten sonra o sana baksin...
ayrica arabayi bi tek esin surmicek ki sen emin ol esinden daha cok kullancaksin yeri gelir.travel sistemi alsin da merdivenlerden kaldira kaldira tasisin 2 ay sonra satalim bunu demezse iyidir.erkekleri cok karistirimamak lazim boyle ev islerine
ic islerine kadin dis islerine erkek bakar diye bosuna dememisler.
benim esime kalsa cok guzel goruntusu olan bi araba vardi ama mubarek apagir travel 2.eldi o da evet cidden guzeldi.ama ben napiyim asansorum yok araba yok.boyle aldim
esini dinleme sen gor sen karar ver derim ben cnm
ben maddiyata gore hareket ederim mecbur yoksa ne yiyip icicez yine ben cekicem ben borca giricem her istedigimi alirsam.ama diger turlu hak hukuk konusunda erkege acimam o yuzden biraz sert olmus olabilir.sen uzul diye yazmiyorum kesinlikle.ama esine bi ders ver bence diye yaziyorum.yoksa erkek milleti hepsi ayni.sadece bazenbiraz dürtmek gerekiyo bunlari
tabi ki esini en iyi sen tanirsin cnm oyle yazinca uzuldum ve kizdim kendimce. agzinizin tadi bozulmasin insallah.borclar hallolur bi sekilde.biz de bebek beklemiyoduk artik olmicak gozuyle bakiyodum ben bi suru borca girdik bebis gelince afalladik.saglikla gelsinlerde olur hersey cnm.ya hic olmasaydi.hamd olsun Rabbime.Aslında başından beri çok destek oldu bana sağolsun hala oluyor. Ama o da bilmiyordu ciddiyetini tam olarak. Bir de herkesin aynı değil işte canım. Birçoğunun bebeğinin başı aşağıda ama 40 a kadar bekliyor mesela. Bende öyle olmadı. Alışveriş konusunda da sonuçta yine bana bırakır genelde ama çok ucuza kaçmamı istemez hiçbir zaman. Kaliteli olsun yeni olsun der.
Bizim ev 1 katta asansör de var apartmanda hatta eve çıkarmayız girişte bırakırız büyük ihtimalle arabayı, Araba da var çok şükür. Sadece ben ücretsiz izin kullanırken biraz sıkıntımız olacak onda da kartlara falan yükleneceğiz artık.
cok guzel ben cok begendim her geceligin altina olur gule gule giy cnmKızlar lcwaikikiden terlik aldım. Geldi şimdi. Çok beğendim. Gri hafif parlak ici yumusacik tüylü. Bence hem pembe hem maviye gider düşünen olursa 30tlye aldım. Numarasını büyük alin ama kalıbı küçük. Normalde 38 giyerim 40-41 aldim tam oldu valla.Eki Görüntüle 2195126
cnm doğal kantron yağı kullanmak istiyorum kendi yaptığım, hemoroitimde, yaralarda falan çok faydasını gördüm.eğer faydasını görmezsem yeni çözümler aramaya başlarım :)baktim cnm bence de en uygunu birinci dolap ama stokta kalmamis sansima kalsaydi bu ay alcaktim onu.hem her yere sigar hem ilerde her sekil kullanirim.
senin dolabinda cok guzel cnm a101 e gore hatta sasirdim bayagi hosuma gitti masallah
sen aldin mi cnm gogus kalkani kremi falan
nette baktimda weweell ve philips aventin gogus ucu kremleri daha bi uygundu 40 ml.leri ama guvenemedim herkes lansinoh diyo diye.
evet aynen =) joie nin arabaları ve pusetleri daha hafifmiş bilmiyorum ama genel olarak da joie de hoşuma gidiyor chicco pek içime sinmedi. britax römer ler de çok güzel ve hafif sürünüşü süper benim ikinci bebek arabam onu da tavsiye ederim.gerçekten bu pusetler niye bu kadar ağır?
araba kargoyla geldiğinde daha önce denediğim gibi açılması kolay sürüsü kolay hafif bir araba.
ama puset bazalı bizim öyle ağır ki.birden moralim bozuldu yanlış ürün saçtik galiba dedim kendi kendime eşime çaktırmdan.ertesi gün işe geldim hemen puset ağırlıklarına baktım hepsi bizimki gibiymiş rahatladım birden :)
Mevlam saglikli dogum saglikli bebek nasip etsin insallah
Çok şükür bugünümüze canım, yeter ki sağlıkla kavuşalım artık . Diğer her şey hallolur Allah ın izniyle :)tabi ki esini en iyi sen tanirsin cnm oyle yazinca uzuldum ve kizdim kendimce. agzinizin tadi bozulmasin insallah.borclar hallolur bi sekilde.biz de bebek beklemiyoduk artik olmicak gozuyle bakiyodum ben bi suru borca girdik bebis gelince afalladik.saglikla gelsinlerde olur hersey cnm.ya hic olmasaydi.hamd olsun Rabbime.
zatem evinde o zmn bayagi uygun cnm travele araba da var cok iyi.
ben nedense asansor yok evin de ust katlarda sandim baskasiyla karistirmis da olabilirim
ben chicco aldım cnm :) bakalım memnun kalacak mıyız?evet aynen =) joie nin arabaları ve pusetleri daha hafifmiş bilmiyorum ama genel olarak da joie de hoşuma gidiyor chicco pek içime sinmedi. britax römer ler de çok güzel ve hafif sürünüşü süper benim ikinci bebek arabam onu da tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?