- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.061
Canım ben 30+0 ım bugün doktordaydım 1.400 gr bebek 41 cm doktor gayet iyi dedi nasıl olur senin doktor öyle der anlamadımMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı
Normal kare cikolata olacaksa haci serif uygun baya. Karton kutulu olacak benimki, tadi da guzel cikolatalarinin benim arkadaslar hep ordan yaptirdi. Tepsili, ahsap sepetli modelleri falan da var15 gün öncesi yeterli olur diye düşünüyorum ben. Ama nerden vrecegimi de net kararlastirmadim canim. Nette bir sürü site var. Sen karar verdin mi? En uygun neresi bakıcam. Kutulu mu yaptiracaksin sen ?
Canım 26+6 da 1050 idi kilosu sanırım seninki de 29la uyumluymuş çok iyi benceMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı
Doktorları anlamak güç gerçekten. Altta hamilelik takviminde bile 1050 gr yazıyor canım bence boyu hakkında doğru söylemiş boylu maşallah ama kilosu da gayet iyi hiç canını sıkma. Benim senle aynı zamanda 1300 gr dı 31+4 ken gittim 2400 gr çıktıMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı
cok gecmis olsun cnm.benim kadin sogumcum sonuclarima bakti hic tiroitin var demedi.o yuzden ben de takilmadim.Tsh yüksekliği önemli kanda 10nun altında olmamalıymış benim altında sabah akşam feramat içiyorum yükselmezse bu şekilde damardan kan verecekmiş
cnm icimi cok rahatlatiyorsun hap konusunda Allah razi olsun.tez zmanda sıkıntılarin bitsin hersey gonlunce olsun cnmReflü doğduktan sonra biter cnö zaten ilk o bitiyor sonra bulantı zaten Doğumdan sonra tedaviye gerek kalmaz geçmiş olur bu sıkıntılar ama senin safranı aldırman lazım yoksa ağrıların devam edebilir de etmeyebilirde bünyene bağlı ne olursa olsun aldır taşlar kanalları tıkamadan kurtul ondan bulantı içinde zofer kullanan çok insan var takılma ona ha dramine ha zofer bi farklı yok bence ikisi de aynı etkilere sahip içini ferah tut ben de aynı benzer ilaçları kullandım aylarca hiç aklıma kötü birşey gelmiyordu...benim midem artık iyice çoşmuş aç karnına bile ekşiyor ama İnan ben buna şükür diyorum neler var neler
Yavastan aslinda dogum pozisyonu almali canim ama merak etme son anda bile doner belki. Ayrica dinlenmek pozisyonunu etkiler tabi. Benim kafasi midedeyken bol hareket et donsun demisti dr. Zaten o hafta denize falan gittim cok yurudum gercekten donmustu.Selam kızlar, tecrübeli anneler bebek ne zaman doğum pozisyonuna geçiyor? 32 haftalığız bbebeğim henüz makat geliş döner daha dedi. Ne zaman dönüyor bu bebişler? Bir de ben hep dinlenme pozisyonundayım bu yüzden dönmemiş olabilir mi?
Boyu uzun olduğu için öyle demiştir. Ben 29+0 da 1480 gr dı mesela ama 38 cm diMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı
Bende anlamadım canım. Acaba boyu uzun diyemi öyle dedi. Yani boyuna göre. Sonrasında iri yarı bi bebek değil uzun zayıf minyon bişey olcak sanırım falan dedi. Ama işte insanın aklına takılıyo.Canım ben 30+0 ım bugün doktordaydım 1.400 gr bebek 41 cm doktor gayet iyi dedi nasıl olur senin doktor öyle der anlamadım
Acaba boyuna göremi az dedi kilosu. Yani o an soramadımda. Hani boyu uzunsa biraz daha kilolu olabilirdi falan mı demek istedi acaba. Ama normaldir dimi ya az olda bi sıkıntı olsa derdi skntı var diyeDoktorları anlamak güç gerçekten. Altta hamilelik takviminde bile 1050 gr yazıyor canım bence boyu hakkında doğru söylemiş boylu maşallah ama kilosu da gayet iyi hiç canını sıkma. Benim senle aynı zamanda 1300 gr dı 31+4 ken gittim 2400 gr çıktı
Kağıtta öyle yAzıyor kilo ölçümü yanında 29 hafta yazıor. 25 haftada gittiğimde 1 hafta önden gidiyor demişti busefer böyle demesi işte kafama takıldı. Saol canım yazdıgın içinCanım 26+6 da 1050 idi kilosu sanırım seninki de 29la uyumluymuş çok iyi bence
Canım sen bugün nasıl 30+0 oluyorsun bizim gebelik takvimindeki doğum tarihlerimiz aynı ama ben 29+3’üm bugün daha. Sat neydi senin?Canım ben 30+0 ım bugün doktordaydım 1.400 gr bebek 41 cm doktor gayet iyi dedi nasıl olur senin doktor öyle der anlamadım
sancılar düzenli giriyorsa ve 1 saattir falan varsa doktora gitmelisin canm.Iyi aksamlar kızlar son 1 saattir özel bölgeme çok sancilar giriyo 10 dk dır Hiç azalma olmadı seri olarak devam ediyo. Tek bi yerde sanki iğne batırıyorlar gibi. Yalancı sanci mi ne oluyo tecrübeli olan varmı. Sorun etmelimiyim bilemedim ?
Evet umarım ondan öyle demiştir. Fazla takmasam iyi olcak sanırımBoyu uzun olduğu için öyle demiştir. Ben 29+0 da 1480 gr dı mesela ama 38 cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?