2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı

Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı

Canım ben 30+0 ım bugün doktordaydım 1.400 gr bebek 41 cm doktor gayet iyi dedi nasıl olur senin doktor öyle der anlamadım

15 gün öncesi yeterli olur diye düşünüyorum ben. Ama nerden vrecegimi de net kararlastirmadim canim. Nette bir sürü site var. Sen karar verdin mi? En uygun neresi bakıcam. Kutulu mu yaptiracaksin sen ?
Normal kare cikolata olacaksa haci serif uygun baya. Karton kutulu olacak benimki, tadi da guzel cikolatalarinin benim arkadaslar hep ordan yaptirdi. Tepsili, ahsap sepetli modelleri falan da var

Canım 26+6 da 1050 idi kilosu sanırım seninki de 29la uyumluymuş çok iyi bence

Selam kızlar, tecrübeli anneler bebek ne zaman doğum pozisyonuna geçiyor? 32 haftalığız bbebeğim henüz makat geliş döner daha dedi. Ne zaman dönüyor bu bebişler? Bir de ben hep dinlenme pozisyonundayım bu yüzden dönmemiş olabilir mi?

Doktorları anlamak güç gerçekten. Altta hamilelik takviminde bile 1050 gr yazıyor canım bence boyu hakkında doğru söylemiş boylu maşallah ama kilosu da gayet iyi hiç canını sıkma. Benim senle aynı zamanda 1300 gr dı 31+4 ken gittim 2400 gr çıktı

cnm icimi cok rahatlatiyorsun hap konusunda Allah razi olsun.tez zmanda sıkıntılarin bitsin hersey gonlunce olsun cnm
reflü bitsin de cnm o da zaten bulanti yapiyor.en azindan ondan kurtulalim bari.
cnm safra tasindan cok korkuyordum hamd olsun Rabbime agri yasamadim simdilik.insallah su 2 ayi da agrisiz geciririm.
zaten bi yandan bu yuzden de normal dogum hic istemiyorim.dofum sirasinda taş yerinden oynayip agri yapiyo diyen olmustu bana.ondan korkuyorum.
ben bi kez daha cerraha gittim.bana senin simdi safra kesende taş olsa da olmasa da bisey yapamayiz hamilesin dedi.ben bi bakilsin istiyodum bi daha.ama bakmadi gerek yok simdilik dedi sen senin sıkıntın var mi simdilik onu soyle dedi.bende simdilik yok ama bulantilar tastan mi dedim olabilir ama senin bulantikarin hamileliktendir buyuk ihtimal dedi.bazilari taşla senelerce yasar bazilari hemen aldirmak zorunda kalir bu belli olmaz dedi.
ama ben isimi zamana birakmicam cnm dedigin gibi insallah bi agrim sızım olmazsa bebegi sutten kestikten sonra ameliyat olucam tasimi aldircam.cunku korka korka yasadim kac aydir bu hamileligimde.daha da belli degil.insallah da olmaz.ama eskisi gibi dusunmuyorum aklimdan cikarttim.
yalniz 2.cocuk dusunmem tasimi aldirmadan.
benim de midem ac kalinca hem bulaniyo hem de agri saplaniyo cnm

Yavastan aslinda dogum pozisyonu almali canim ama merak etme son anda bile doner belki. Ayrica dinlenmek pozisyonunu etkiler tabi. Benim kafasi midedeyken bol hareket et donsun demisti dr. Zaten o hafta denize falan gittim cok yurudum gercekten donmustu.

Iyi aksamlar kızlar son 1 saattir özel bölgeme çok sancilar giriyo 10 dk dır Hiç azalma olmadı seri olarak devam ediyo. Tek bi yerde sanki iğne batırıyorlar gibi. Yalancı sanci mi ne oluyo tecrübeli olan varmı. Sorun etmelimiyim bilemedim ?

Boyu uzun olduğu için öyle demiştir. Ben 29+0 da 1480 gr dı mesela ama 38 cm di

Canım ben 30+0 ım bugün doktordaydım 1.400 gr bebek 41 cm doktor gayet iyi dedi nasıl olur senin doktor öyle der anlamadım
Bende anlamadım canım. Acaba boyu uzun diyemi öyle dedi. Yani boyuna göre. Sonrasında iri yarı bi bebek değil uzun zayıf minyon bişey olcak sanırım falan dedi. Ama işte insanın aklına takılıyo.

Acaba boyuna göremi az dedi kilosu. Yani o an soramadımda. Hani boyu uzunsa biraz daha kilolu olabilirdi falan mı demek istedi acaba. Ama normaldir dimi ya az olda bi sıkıntı olsa derdi skntı var diye

Canım 26+6 da 1050 idi kilosu sanırım seninki de 29la uyumluymuş çok iyi bence
Kağıtta öyle yAzıyor kilo ölçümü yanında 29 hafta yazıor. 25 haftada gittiğimde 1 hafta önden gidiyor demişti busefer böyle demesi işte kafama takıldı. Saol canım yazdıgın için

Canım sen bugün nasıl 30+0 oluyorsun bizim gebelik takvimindeki doğum tarihlerimiz aynı ama ben 29+3’üm bugün daha. Sat neydi senin?

sancılar düzenli giriyorsa ve 1 saattir falan varsa doktora gitmelisin canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…