- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.621
Aynıyım kızlar. 6 aya kadar ohhh hiç belirtim bile yok derken reflu ve gastrit başladı. O mide yanması mahvetti beni. Sabaha kadar uykusuz kalıyorum bazen. Gaviscon ve ilacım var ilk başlarda iyiydi simdi onlar da fayda etmiyor. Katlanıcam mecbur. Bebek asagi indikce mideye baskısı azalır dedi doktorum.Allah yardımcın olsun şu durumda birde çakışmayı düşünemiyorum öğlene kadar anca kendime geliyorum bende gaviscon falan kesmiyor beni artık
Sende sağol canım inşallah kasım annelerinde dogum yapanlar var okudukça sabırsızlanıyorum darısı bizim başımızaAnladım canım çok sağol . İnşallah sıkıntısız atlatırız. Deneyimlerimizi yazarız buraya yine :)
Amin canım :) zamanında sağlıkla doğurmayı nasip etsinSende sağol canım inşallah kasım annelerinde dogum yapanlar var okudukça sabırsızlanıyorum darısı bizim başımıza
canım depend kalmamış bende e-bebek den baby&me lohusa pedi aldım bakalım oda 12 tl zam gelmiş.Sen bak bakalım bizede fikir olur ben önümüzdeki ay alırım galiba kalan son eksiklero
aynen canım bende pek kullanmadım yani o kadar aşırı gelmedi sadece ilk gün artmıştı bile bende hatta iki paket almıştım biri kaldı ve baktım ki kullanma tarihi geçmiş malesef:) Evet ya değişik geliyor valla benim kuzen sezeryanla doğum yaptı öyle kananam olmadı normal ped kullandım dedi ama işte herkes farkli oluyir
açıkcası benim yakınım olsaydı refakatçi kalacak olan bende devlet hastanesini tercih ederdim orda bir doktor hoşuma gitti tek tek alıyor odaya benim şuan gittiğim özelde 3 4 kişi oluyor ve rahatsız oluyorum. devlet hastanesini de yeni yaptılar ama işte kimsem yok hayırlısıBenim 3. Doğumum olucak ilk oğlumu özelde 2.sini devlet hastanesinde doğum yaptım tabiki özeldeki lüks yok devlet hastanesinde ama ikiside hastene sonuçta doktor ve hemşire ilgisi konusunda ben hic bi sıkıntı yaşamadım devlet hastanesinde helede fiyatlar bukadar uçmuşken ben devleti tercih ediyorum
bi de bu cikti yani tüh bilseydim o zmn depend falan almazdim sormadan.
bi de bu cikti yani tüh bilseydim o zmn depend falan almazdim sormadan.
hastane baskasini isterse mecbur alirim artik.evde de dependi kullanirim .kanamaya gore de degisir tabi ama aldim o kadar kullancam isteDepend de aldim ben merak etme. Hastanede 1 gece kaliniyor sonrasi icin lazim olur diye. Pedler de var uzun gece olanlardan. Ilk dogumum benimde acemilik oluyo iste
Calisamaz raporu almak gerekiyo dedi bana idare.Öğretmen arkadaslara bi sorum olacakti.ben 32de calisir raporu aldim haftaya cuma birakmayi dusunuyorum. tekrar bi rapor falan mi almam gerekir ya da idareye bildirmem yeterli olur mu
Öğretmen arkadaslara bi sorum olacakti.ben 32de calisir raporu aldim haftaya cuma birakmayi dusunuyorum. tekrar bi rapor falan mi almam gerekir ya da idareye bildirmem yeterli olur mu
hastane baskasini isterse mecbur alirim artik.evde de dependi kullanirim .kanamaya gore de degisir tabi ama aldim o kadar kullancam iste
canım depend kalmamış bende e-bebek den baby&me lohusa pedi aldım bakalım oda 12 tl zam gelmiş.
https://www.hepsiburada.com/depend-...AEeeM_Z-1VtGo5mYekiAgDxSwG1vEFwIaAloVEALw_wcB
hepsiburada da indirim varmış depend de umarım baby&me kinden memnun kalırım :/
Yok cnm aletm suan iyiym yemek yedim kendme geldim toparlandm sabah olmadi gtcm hastaneyeCanim tansiyon aletin yok mu? Burun kanamasi ve bas agrisi ayri ayri olabilir diyolardi ama ikisi bir arada tansiyonu dusunduruyor. Bi acile gitsen de olcseler en azindan.
iyi yapmışsın canım bulunsun şimdi erkekler bilemezler almazlarda böyle şeyleriBen dependi hepsiburadadan aldim ama neredeyse 2 ay once 20tl. Gecende ebebekten baby me lohusa pedi aldim 10tl oda. Artik hangisi lazım olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?