- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.161
cnm usg de saçlar da gorunuyor mu ?Bugün biraz toka aldım kızıma. Olmayan saçımıza takarız diye
31 haftalikken 1575 kiloydu kizim.Kızlarrrr bebeklerinizin kilosu boyu nasıl gidiyor?
Özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz neler var, az kaldı hayırlısıyla inşallah sağlıkla alırız kucagımıza
Evet gorunuyor cnm:)) benim oglusun son gittigimde cok sacli demisti. Kizimada yorum yapmisti doktor. Pek fazla yok diyecnm usg de saçlar da gorunuyor mu ?
bunu merak ediyorum doktora sorcam bi turlu unutuyorum hep
ben de hayatimda nerdeyse hic kabizlik cekmedim ama hamilelikte kac ay olmus hala kabizlik cekiyorum.MAşallah , Allah esirgesin vallahi :) Ya benim de öyleydi hatta bu yüzden zayıfsın derlerdi bana, hayatımda 53 kiloyu hiç geçmemiştim. Ama hamilelikte değişti. Muz beni kabız yapmazdı her gün 1 tane yerdim genelde. Bebek için yemek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum daha fena olurum diye
ben de insallah unutmazsam sorucam bu sefer.hatta not alicam ya her gittigimde sorcaklarimi unutuyorum ben bebisi gorunceEvet gorunuyor cnm:)) benim oglusun son gittigimde cok sacli demisti. Kizimada yorum yapmisti doktor. Pek fazla yok diye
Cnm 29+5 de 1500 boyu da 40 cm çıktı doktor kilosunu fazla buldu bence seninki de az değil kiBenim 29+6 da 1400 gr dı bana az geldi ama önemli olan doktorun normal demesi diğer kontrolü çok merak ediyorum çok hastayım beslenemiyorum
Benim de ara ara oluyor hatta nefes alamayıp korkuyorum boğulcam diye o kadar hızlı atıyor dik oturup baska birseyler düşününce geçiyorbenim bazen yatarken ozellikle kalbim küt küt atiyor sesini duyuyorum
normalmi bu kizlar
Neden fazla buldu ki 29+0 da 1480 di bizimde çok iyi dedi doktor 32+5 te 2300 oldu 34. Haftam bitiyo şimdi tahminen 3500 kilo anca doğar zaten oda normal. Sizinkide arkadaşınkide çok iyi bence maşallahCnm 29+5 de 1500 boyu da 40 cm çıktı doktor kilosunu fazla buldu bence seninki de az değil ki
ben de nefes alamicak gibi oluyorum oksuruyorum istemsizce yatis pozisyonunu degistirdigimde geciyor.Benim de ara ara oluyor hatta nefes alamayıp korkuyorum boğulcam diye o kadar hızlı atıyor dik oturup baska birseyler düşününce geçiyor
yo bence seninki gayet normalBenim cocuk tek zayıf galiba ya 32+4 1800 gram hepnizn baya yuksek k
Canım benim de zayıf sayılır 32de 1750 idi, ama karın çevresi 1buçuk hafta geriydi mesela. Önemli olan sağlıklı olması, bazı bebek 3buçuk doğar bazısı da 3 kilo. :)Benim cocuk tek zayıf galiba ya 32+4 1800 gram hepnizn baya yuksek k
Niyeki canm kilolu olmasini istemiyormusunyo bence seninki gayet normal
benim kizim 31 haftalikken 1575 gramdi.
azcik kilo aldirmaya calisiyorum bende bakalim.
Canım benim de zayıf sayılır 32de 1750 idi, ama karın çevresi 1buçuk hafta geriydi mesela. Önemli olan sağlıklı olması, bazı bebek 3buçuk doğar bazısı da 3 kilo. :)
yok zaten kilo aldirmaya calisiyorum yazdim cnmNiyeki canm kilolu olmasini istemiyormusun
Herkes 1900 yazinca felan 2000 ne yalan soliyim zayf mi diye korktum internettede yazyr ama iste insan yinede korkuyor annelik
Pardon ben yanls anlamisim canm herkss muz yazmis muz bende her gun yiyecm artk kilo alssn diye :)yok zaten kilo aldirmaya calisiyorum yazdim cnm
Pardon ben yanls anlamisim canm herkss muz yazmis muz bende her gun yiyecm artk kilo alssn diye :)
Yok canm görünmüyor saçlar. Ama ben de eşim de saçsız doğumuşuz. İkimizin yeğenleri de saçsız doğdu. Bizimki de öyle olur diye düşünüyoruz:)cnm usg de saçlar da gorunuyor mu ?
bunu merak ediyorum doktora sorcam bi turlu unutuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?