2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
D dandikbebe1 canım en son 32+4 de gittim 2250 gr 42-43 cm boy demişti maşallah.
Muz ceviz nerdeyse hergün yiyorum . Çokta dikkat etmıyorum aslında ne denk gelirse onu yiyorum . Biraz da genetik cunku . Bi yerde okumustum anne kaç kilo doğduysa bebeğide ona yakın doğarmış diye ne kadar doğru bilmem tabi ama . Annemle konustum haftalarımıza göre kızımla kilomuz çok yakın :) artık tesaduf mu bilmiyorum .
tabiki beslenmeye dikkat etmek lazım ama önemli olan anneden bebege geçen kan akışı buda genetik bişey

Kızlarrrr bebeklerinizin kilosu boyu nasıl gidiyor?
Özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz neler var, az kaldı hayırlısıyla inşallah sağlıkla alırız kucagımıza
31 haftalikken 1575 kiloydu kizim.
süt tahin pekmez muz nar bunlari yiyebiliyorum.sütü arttirdim.gunde 2 bardak iciyorum.

ben de hayatimda nerdeyse hic kabizlik cekmedim ama hamilelikte kac ay olmus hala kabizlik cekiyorum.
ben gunde 1 tane muz yemeye basladim.zaten artik doguma az kaldi sayilir.zaten bastan beri kabizlik cekyorum gunde 1 muzdan da bisey olmaz fazlasi kabiz yapar bence.

Evet gorunuyor cnm:)) benim oglusun son gittigimde cok sacli demisti. Kizimada yorum yapmisti doktor. Pek fazla yok diye
ben de insallah unutmazsam sorucam bu sefer.hatta not alicam ya her gittigimde sorcaklarimi unutuyorum ben bebisi gorunce
ama eger yanilmiyosam benim kizim kel gibi gorunuyodu

Cnm 29+5 de 1500 boyu da 40 cm çıktı doktor kilosunu fazla buldu bence seninki de az değil ki
Neden fazla buldu ki 29+0 da 1480 di bizimde çok iyi dedi doktor 32+5 te 2300 oldu 34. Haftam bitiyo şimdi tahminen 3500 kilo anca doğar zaten oda normal. Sizinkide arkadaşınkide çok iyi bence maşallah

yo bence seninki gayet normal
benim kizim 31 haftalikken 1575 gramdi.
azcik kilo aldirmaya calisiyorum bende bakalim.
Niyeki canm kilolu olmasini istemiyormusun
Canım benim de zayıf sayılır 32de 1750 idi, ama karın çevresi 1buçuk hafta geriydi mesela. Önemli olan sağlıklı olması, bazı bebek 3buçuk doğar bazısı da 3 kilo. :)

Herkes 1900 yazinca felan 2000 ne yalan soliyim zayf mi diye korktum internettede yazyr ama iste insan yinede korkuyor annelik

Pardon ben yanls anlamisim canm herkss muz yazmis muz bende her gun yiyecm artk kilo alssn diye :)

Bende muza baglıyorum canım bugüne kadar herşeyi yedim normal seyretti 2 hafta boyunca muz yedim çok sık almaya başlamıştık 2 haftada yarım kilo aldı bi dene bakalım bi dahaki kontorole kadar ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…