2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ooo masallah sana canim benim 2. bebek nasip olursa nasil gebeliklerin benziyomu birbirine ben cok haalsizim bas donmelerim ve bulantilarim oluyo hafif. senin nasil geciyo
Sagol canim benim benziyor diger hamileliklerimde de cok sancim vardi bunda da oyle sadece bun da halsizlik uyku eklendi benim hic birinde bulantim olmadi

İnşaallah Çin takvimine baktım erkek diyor ama o çok tutmuyor bence hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de uşağa uzun bi yol var önümüz de
benimde erkek gozukuyo ama oglumdada kiz gozukuyodu rus takviminde oglum oglan cikmisti simdide kiz gozukuyo hayirli saglikli olsunda

Sagol canim benim benziyor diger hamileliklerimde de cok sancim vardi bunda da oyle sadece bun da halsizlik uyku eklendi benim hic birinde bulantim olmadi
kizmi cocuklar erkekler hep derler ya kizda cok bulanti olur diye benimde sancim oluyo ve alt karinda dolgunluk hissi var

Kızlar moralim inanılmaz bozuk ya doktora geldim yolk sac çok büyümüş kese yine düzensiz büyük ihtimal düşük olacak dedi.hemen kalp atışını duydugum doktora gittik.ona da anlattık acile gitmiştik böyle dediler diye ben hissetmıstım zaten sağlıksız olacağını evet büyümüş bebek hıc gelısmemıs kalp atışı Yok kürtaj dedi.ya inanamıyorum nasıl oluyor böyle daha gren hafta duyması çok küçük ihtimalken duydum demişti doktor.

Hayirlisi olsun canim uzme kendini nasibi varsa zaten gelir gelmezsede uzlme cunku o engelli bi bebek olursa gelmez

Geçmiş olsun canım ,üzüldüm ama malesef olabikiyor böyle şeyler . Yine de çıkmadık canda umut vardır herşey olumluya doner inşallah

Canım benim Rabbim sabir versin isyan etme sakın, Allah in ol dediği olur, Allah hiçbir kuluna bilerek zorluk çıkarmaz şer gibi görünende elbet bi hayr vardır. Dua etmekten başka biz kulların çaresi yok maalesef. inşallah güzele çevirir Rabbim. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

Normal cnm tabikide inş sezeryan olmaz bormal daha iyimş ve dr bilerek fazla para kazanmk için sezeryan yapyrşae bzii düşünmylr bile
Ablam hemşire 2 çocuğu var sezaryenle oldu, küçük ablamın da 2 çocuğu yine sezaryen oldu. Benim ilk olacak, Allah nasip ederse. Ben şimdiden sezaryen düşünüyorum, bebek için en risksiz olarak gördüğüm yöntem, kadınlar için de alttan kesme, oranın mikrop kapma ihtimali çok oluyormuş da bir de doğum esnasında oksijensiz kalma durumları beni tedirgin ediyor maalesef.

Canm normal daha iyiymş çünkü bütün pislgi arıyormş içindn mikrop kapan hiç duymadm ben alla alla senden duydm ilk

Cok gecmis olsun canim veren de rabbim alan da rabbim vardir bunda da bir hayir uzulme diyecem ama tabiki elde degil allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…