2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ah kske biri de boyle senin gibi konussa cnm.
cocuklari olan arkadaslarim bile akil veriyo ilk bebegim old icin.sorsam da soylesen tmm da cidden hickimseyle gorusmek istemiyorum.
millet bi alem.

Himm anladım aslında benim yatak dediğimde o şekilde odasında normal Montessori yatağı hazır zaten bundan benimde almayi düşündüğüm ebati işte düşundurdu beni bunlarında fiyatları yükselmiş hep birde uzun süre kullanılacak birşey değil bunlar hafif olur diye ben oturmaya başladığinda gün içerisinde altına koyarım ilerde diyede düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20181028-002843.webp
    9 KB · Görüntüleme: 39
aynen bende boyle bisey demek istemistim.cok guzelmis.
bulamazsan eger olculerini yorganciya ver onlar yapar cnm.
biraz buyudugunde yere koyarsin ustune oynar oturur falan cok guzel
bende montessori dusunuyorum ama normal yatak yaptiririm herlade ona mecbur.yere yakin olcakya usutmezmi cnm ince yatakla

ah kske biri de boyle senin gibi konussa cnm.
cocuklari olan arkadaslarim bile akil veriyo ilk bebegim old icin.sorsam da soylesen tmm da cidden hickimseyle gorusmek istemiyorum.
millet bi alem.
En güzeli seni olumsuz etkileyenlerden uzak durmak herşeyin güzel olacağına inanmak ve dua etmek en güzeli

Evet canım bende öyle dusundum hiç bulamazsam e bebekteki bunu alırım yatağana geçene kadar kurtarır boyu en tamam zaten boy birazcık kısa kalıyor Montessori de alttan sunta koyuyorlar ve yatağı normal bizim yataklardan canım

En güzeli seni olumsuz etkileyenlerden uzak durmak herşeyin güzel olacağına inanmak ve dua etmek en güzeli
aynen cnm zaten uzak duruyorum ama bana geldiklerinde konu hep hamilelik bebek.gına geldi valla.gelene de gelme denmiyo.hele simdi yine iyi.bebek dogunca daha da cogalcaklar

aynen ya kusuyorum ordan bana kendini sıkma kuscam diye diyo.bende bi hafta yasa da gör diyorum.elimde sanki.
bazen de veriyim de sen tasi diyorum
Hic sorma agliyorum kiziyor yemek yiyrm kiziyor bende dyrm hamileym cock karnnda tasimak kolay sanki sen dayanamzsn diyrm kiz birsey dicem magnezyum icemiyorum tadi midemi bulandryr sikinti olur mu su da iciyrm ya kusck gbi oluyorum

en tutuyosa boyu da battaniyeyle falan kurtarirsin cnm.ustune dr zatem nevresim serince o fark da belli olmaz.zaten kullancagi 1 2 yasina kadar anca.
bu yatak her halukarda kullanilir odasinda ya da balkonun musaitse kumaş gecirir minder gibi kullanirsin yumusaciktir da.

Hic sorma agliyorum kiziyor yemek yiyrm kiziyor bende dyrm hamileym cock karnnda tasimak kolay sanki sen dayanamzsn diyrm kiz birsey dicem magnezyum icemiyorum tadi midemi bulandryr sikinti olur mu su da iciyrm ya kusck gbi oluyorum

cnm ben de icemem diye doktorumdan hapini istedim.hap iste veriyolar.bende o icecekleri hic icemiyorum.
ben gaviscon rennie falan da icemezdim mide hapi aliyorum o yuzden.

cnm ben de icemem diye doktorumdan hapini istedim.hap iste veriyolar.bende o icecekleri hic icemiyorum.
ben gaviscon rennie falan da icemezdim mide hapi aliyorum o yuzden.
Canm ayni degil mi hepsi senn hapin hangisi daha kontrlume var 2 hafta cnm ondan sorsum

Bana da gecen gun arkadasim sezaryen yapacagimi ogrenince normal dogur kilolar gitmez malum erkeklerde begenmez kilolu dedi once bi sok oldum sevdigim bi arkadasim cunku sonra dedim amaaan bunlardan o kadar cok varki hangi birini dusuneyim. Hic takma hazir ol dogumdan sonra daha beterleri olucak cunku hepsi akilli bi biz salagiz:)

Bizz de civilden anneyani almistik 50×90 yatagi yoktu kayseriden. Sonra sunger elyaf satan dukkanlar var. Ordan istedigimiz olcude sunger kestirtik kalinca bir yuz de yaptilar canim. Hatta koltuk dosemecilerini de tavsiye ettiler bize.

Biri de bana iyiki sezeryan yaptiriyorsun normal dogumda rahim bozuluyormus erkekler begenmiyormus ne akillisin dedi.

Allahim yaa benim daha once kayiplarim var zorunlu sezeryan dr riske atamam dedi. Milletin derdine bak. Ben bebegime cok zor sartlarda kavusacam ondan mi hassasim soylenenler beni daha cok uzuyor bazen.

Kızlar bebek deterjanı olarak ne aldınız acaba .. bende yavaştan kıyafetleri yıkayacağım inşallah
Baby me aldım canım
Kizlar magnezyum suyla olani icemiyorum sıkıntı olur mu ya midem bulaniyor icince
Magnorm mu canım
Benimde çok midemi bulandırıyo sabah uyanınca ilk aklıma o geliyo strese giriyorum içicem diye ama mecburiyetten içiyorum bacak agrılarım çok var çünkü

Pes valla ne diyim.dusunceye bak. Suan bebeklerimizin ve bizim sagligimizdan onemli hicbir sey yok. Ben takmiyorum ne cektigimi bir ben bir allah biliyor hiiic uzulmeye degmez konusup konusup susacaklar. Benimde riskli gebelik kimseyle muhatap olmuyorum evimde istirahat ediyorum ne misafir kabul ediyorum ne gidiyorum tavsiye ederim. Sen iyi olcaksinki bebiste iyi olacak insallah saglikli sihhatli kavusursun yavruna canim uzme kendini.

Magnorm mu canım
Benimde çok midemi bulandırıyo sabah uyanınca ilk aklıma o geliyo strese giriyorum içicem diye ama mecburiyetten içiyorum bacak agrılarım çok var çünkü
Benimde agrilarim var ama icmiyorum bir kere ictim dahada icemedim off napcm bilmyrm (

Magnezyum onemli erken dogum riskim var bu yuzden gunde 2 ye cikardi doktorum dozunu. Kasilmalar kramplar icin kullanmak gerek farkli secenekler vardir muhakkak.
Dr muayenesine akdr napim aradada olsa icoym bwri onemliyse ama icmek cok zor geliyor bana napcm bilmyrm magnezyum geciktiriyr mu dogumu bilmyrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…