2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dr muayenesine akdr napim aradada olsa icoym bwri onemliyse ama icmek cok zor geliyor bana napcm bilmyrm magnezyum geciktiriyr mu dogumu bilmyrdm
Beni de ishal yapiyordu onceki kullandigim marka doktorum gun asiri ic demisti. Tabi suan durum farkli igrenc bisey ama icmek zorundayim. Nst de kasilmalar cikti benim hastanede yattim magnezyum o kasilmalari engelliyor bu yuzden onemli. Zorla da olsa icmeye calismani oneririm.

aynen ya simdiden sinirlendirmeyi basariyorlar dogumdan sonra kim bilir neler duycaz.
hamileyiz hassas oluyoruz zatem bebegimizin sagligini dusunmekle geciyo gunlerimiz. sıkıntılarimiz var kimimizin erken dogun riski kimimizin mide sıkıntisı kimimisin agrilari..
en azindan doguma kadar biraz cenelerini tutsalar iyi olurdu
ayrica cok sacma emzirmekle de pekala kilo verirsin.
ben artik kimseye sezeryan istiyorum demiyorum.yoksa hemen basliyorlar normali daha iyi demeye.
biri de cikip demiyo ki bebegine insallah saglikla kavusursun butun sıkıntilarin gecer gider merak etme hersey yoluna girer zamanla falan filan...
varsa yoksa gazi olursa cok zor.uykusuzluga hazir ol biberona alistirma soyle yap boyle yap....
yahu biliyoruz evet uykusuz kalcaz gazi olcak vs.
heleki ben zaten hala uyuyamamisim reflüden cok da tın yani uykuya kafa tutuyorum resmen

Etimatik aldım canım
ben de kullanirim kendimizde hep etimatik
kokusuz ama harika bisey.cok da hesapli ama ben sadece beyazlarda kullaniyorum.
hem renkli hem beyazlar icin olanini da varmis onu da denicem.
etimatik arti beyaz sabun vazgecilmezim.

Reactions: 114
yok artik...
benim aklima bile gelmedi rahim bozuluyo falan.ben zaten 3 yil sonunda kavuscam insallah rahimimi dusuncem pes...
bem sahsem hem kendim hem bebek icin kokuyorum o yuzden sezeryan istiyorum.keske tek derdim rahim bozuklugu olsaydi dusunmeden normal dogurmak isterdim.
hatta keske etrafimizda o korkunc dogum hikayelerini anlatan densizler olmasaydi biz de normal dogumdan bu kadar korkmazdik...
inanamiyorum ya insanin zikri neyse fikride odur diye bosuna denmiyor.
igrendim resmen bahsettigin kisiden

cnm bu arada doktor sana hangi gune verdi dogumu.bana kesin belli olmamakla birlikte 10 aralik gibi dedi.

Amiin canim insallah hepimizin duaasi oyle. Haklisin valla.son donemecte bende kimseyi kabul etmeyim artik iyice agirlastik. Heralde tahammul edilmiyor kimseye.

Canım google’a 50x90 yatak yazdığında çıkıyor bir sürü. Bak ben kanzın 80x130’unu almıştım ama 50x90’ı da varmış.

Eklentiler

• 6B11F807-A115-4533-B783-F7BA9B6D5DCB.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 44
Benim dogum tarihi 26 aralik gorunuyor ama, henuz doktor da bir sey demedi. Bu carsamba kontrolum var bakalim ne diyecek
Benimse bu hafta kontrol var 33de gel demişti banada 20-22 Aralık arası dendi bakalım hayırlısı gerçi dünden beri bi kasık ağrım var anlayamadım üşüttümmü acaba diyorum akıntımda arttı birden bebeğin hareketlenmesinde bi değişiklik yok ama

Bundan sonra boyle seyler artacak sanirim.
Benim de cuma gunu kasilmalarim oldu. Esim masaj yapiyor oyle olunca, geliyor mu yoksa falan dedi hatta.
Dun de biraz ev isi yaptim belim, kasiklarim her yerim agridi. Hastane cantami hazirlayip tamamladim. Bundan sonra arabada tutarim artik

Ben daha hazırlamadım pijamamı gecelikmi aldın ben obadan karar veremedim hala

Kızlar süt arttırıcı olarak lactamil bitki çayını öneriyorlar. Ben alıp hastaneye de götürmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı daha önce?

Eklentiler

• D80ECC81-6BB1-4C13-B0D0-52803C9787F5.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar süt arttırıcı olarak lactamil bitki çayını öneriyorlar. Ben alıp hastaneye de götürmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı daha önce?
Isterseniz sut arttiricilarini sutunuz gelmezse alin. Belki gercekten cok sutunuz olacak. Benim cok olmustu artik sut arttiran seylerden bile uzak durmustum. Gerci tabi bi caydan bisey olmaz temkinli olmakta iyidir. Bide sut arttirici malt iceceklerini oneriyorlar.

Haklısınız şuan bilemiyoruz tabi az mı gelecek çok mu:) ama sezeryan olacağı için ilk günler mutlaka az gelir. Sarılık olmaması için de sık sık emzirmek gerekir diye enazından ilk günler için bunu alayım diye düşündüm. Bitki çayının zararı olmaz nasılsa. Baktım bolca sütüm geliyor (inşallah) bırakırım bunu içemeyi.

Aynısını banafa yapıyorlar tüp bebekte normale olımlunyaklaşan doktor çok yok kıymetli bebek diyolar mecbur szeryan vay normal dogum en iyisi boşver sezeryanı para için yapıyor doktorlar ki doktoruma çok güveniyorum ayrıca her ikiside annelik sonuçta bebeklerimiz bizi sezeryan dogurdun normal dogurdun diye ayırmıyor ya çok cahillik evet normal dogum adı üstünde ama olmuyorsa bu suç degil ya napalım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…