- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.361
Etimatik aldım canımKızlar bebek deterjanı olarak ne aldınız acaba .. bende yavaştan kıyafetleri yıkayacağım inşallah
Beni de ishal yapiyordu onceki kullandigim marka doktorum gun asiri ic demisti. Tabi suan durum farkli igrenc bisey ama icmek zorundayim. Nst de kasilmalar cikti benim hastanede yattim magnezyum o kasilmalari engelliyor bu yuzden onemli. Zorla da olsa icmeye calismani oneririm.Dr muayenesine akdr napim aradada olsa icoym bwri onemliyse ama icmek cok zor geliyor bana napcm bilmyrm magnezyum geciktiriyr mu dogumu bilmyrdm
hepsi ayni mi bilmiyorum da benim ki icmeli degil yutmaliCanm ayni degil mi hepsi senn hapin hangisi daha kontrlume var 2 hafta cnm ondan sorsum
aynen ya simdiden sinirlendirmeyi basariyorlar dogumdan sonra kim bilir neler duycaz.Bana da gecen gun arkadasim sezaryen yapacagimi ogrenince normal dogur kilolar gitmez malum erkeklerde begenmez kilolu dedionce bi sok oldum sevdigim bi arkadasim cunku sonra dedim amaaan bunlardan o kadar cok varki hangi birini dusuneyim. Hic takma hazir ol dogumdan sonra daha beterleri olucak cunku hepsi akilli bi biz salagiz:)
ben de kullanirim kendimizde hep etimatikEtimatik aldım canım
yok artik...Biri de bana iyiki sezeryan yaptiriyorsun normal dogumda rahim bozuluyormus erkekler begenmiyormus ne akillisin dedi.
Allahim yaa benim daha once kayiplarim var zorunlu sezeryan dr riske atamam dedi. Milletin derdine bak. Ben bebegime cok zor sartlarda kavusacam ondan mi hassasim soylenenler beni daha cok uzuyor bazen.
cnm bu arada doktor sana hangi gune verdi dogumu.bana kesin belli olmamakla birlikte 10 aralik gibi dedi.Bana da gecen gun arkadasim sezaryen yapacagimi ogrenince normal dogur kilolar gitmez malum erkeklerde begenmez kilolu dedionce bi sok oldum sevdigim bi arkadasim cunku sonra dedim amaaan bunlardan o kadar cok varki hangi birini dusuneyim. Hic takma hazir ol dogumdan sonra daha beterleri olucak cunku hepsi akilli bi biz salagiz:)
Gayet memnunum , hic kalıntı bırakmadı:)Kalıntı bıraktı mı canım memnun kaldın mı ?
Pes valla ne diyim.dusunceye bak. Suan bebeklerimizin ve bizim sagligimizdan onemli hicbir sey yok. Ben takmiyorum ne cektigimi bir ben bir allah biliyor hiiic uzulmeye degmez konusup konusup susacaklar. Benimde riskli gebelik kimseyle muhatap olmuyorum evimde istirahat ediyorum ne misafir kabul ediyorum ne gidiyorum tavsiye ederim. Sen iyi olcaksinki bebiste iyi olacak insallah saglikli sihhatli kavusursun yavruna canim uzme kendini.
Dalan roxy aldım ben. Çok memnun kaldım.Kızlar bebek deterjanı olarak ne aldınız acaba .. bende yavaştan kıyafetleri yıkayacağım inşallah
Canım google’a 50x90 yatak yazdığında çıkıyor bir sürü. Bak ben kanzın 80x130’unu almıştım ama 50x90’ı da varmış.İyi geceler kızlar fikre ihtiyacım var arkadaşımdan bu beşiği aldım kısa süreli kullanacağım için ama iç yatağı yok ebat 50*90 ben buna uygun yatak nasıl bulabilirim e bebekte tek bir secenek var 50*72 boy biraz kısa olacak alttan battaniye ile yükseltecegim k kısalık sıkıntı olurmuki
Benim dogum tarihi 26 aralik gorunuyor ama, henuz doktor da bir sey demedi. Bu carsamba kontrolum var bakalim ne diyecek2gün var aramızda
Benimse bu hafta kontrol var 33de gel demişti banada 20-22 Aralık arası dendi bakalım hayırlısı gerçi dünden beri bi kasık ağrım var anlayamadım üşüttümmü acaba diyorum akıntımda arttı birden bebeğin hareketlenmesinde bi değişiklik yok amaBenim dogum tarihi 26 aralik gorunuyor ama, henuz doktor da bir sey demedi. Bu carsamba kontrolum var bakalim ne diyecek
Dalanın fiyatı nekadar sıvısı yok değilmiBende dalan roxy aldım alırken biraz onyargiliydim ama deneyeyim fiyati uygun dedim dün kullandım ve kalıntı kalmadı kokusu da çok hoşuma gitti ve yumuşacık yaptı ekstra yumuşatıcı da kullanmadım
Bundan sonra boyle seyler artacak sanirim.Benimse bu hafta kontrol var 33de gel demişti banada 20-22 Aralık arası dendi bakalım hayırlısı gerçi dünden beri bi kasık ağrım var anlayamadım üşüttümmü acaba diyorum akıntımda arttı birden bebeğin hareketlenmesinde bi değişiklik yok ama
Ben daha hazırlamadım pijamamı gecelikmi aldın ben obadan karar veremedim halaBundan sonra boyle seyler artacak sanirim.
Benim de cuma gunu kasilmalarim oldu. Esim masaj yapiyor oyle olunca, geliyor mu yoksa falan dedi hatta.
Dun de biraz ev isi yaptim belim, kasiklarim her yerim agridi. Hastane cantami hazirlayip tamamladim. Bundan sonra arabada tutarim artik
Isterseniz sut arttiricilarini sutunuz gelmezse alin. Belki gercekten cok sutunuz olacak. Benim cok olmustu artik sut arttiran seylerden bile uzak durmustum. Gerci tabi bi caydan bisey olmaz temkinli olmakta iyidir. Bide sut arttirici malt iceceklerini oneriyorlar.Kızlar süt arttırıcı olarak lactamil bitki çayını öneriyorlar. Ben alıp hastaneye de götürmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı daha önce?
Haklısınız şuan bilemiyoruz tabi az mı gelecek çok mu:) ama sezeryan olacağı için ilk günler mutlaka az gelir. Sarılık olmaması için de sık sık emzirmek gerekir diye enazından ilk günler için bunu alayım diye düşündüm. Bitki çayının zararı olmaz nasılsa. Baktım bolca sütüm geliyor (inşallah) bırakırım bunu içemeyi.Isterseniz sut arttiricilarini sutunuz gelmezse alin. Belki gercekten cok sutunuz olacak. Benim cok olmustu artik sut arttiran seylerden bile uzak durmustum. Gerci tabi bi caydan bisey olmaz temkinli olmakta iyidir. Bide sut arttirici malt iceceklerini oneriyorlar.
Biri de bana iyiki sezeryan yaptiriyorsun normal dogumda rahim bozuluyormus erkekler begenmiyormus ne akillisin dedi.
Allahim yaa benim daha once kayiplarim var zorunlu sezeryan dr riske atamam dedi. Milletin derdine bak. Ben bebegime cok zor sartlarda kavusacam ondan mi hassasim soylenenler beni daha cok uzuyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?