2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhabalar, aranıza yeni katıldım aralık anne adayı olarak. Doktor randevum pazartesi günü, sizler doktora gittiniz mi , keseyi gördünüz mü?

Sezerbusra21
Yaş 34
Şehir Antalya
SAT 11.03.2018
Tahmini doğum tarihi 16.12.2018
Benide eklermisin tatlım :) Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıcakla kucağımıza alalım Herkes için dua ediyorum.İnşallah sonra burdan doğum hikayelerimizi paylaşırız :)

10 gün snra cnm ben 23 nisan pazrtes gidiyim dyrm cnm 11 gün olur duyarm inş
Ben pazartesi günü gitmiştim kontrole 10 gün sonra duymamız lazım demişti ayın 18 inde çapırdı.Ama sanki bana erken gibi grliyor duyamassak moralimiz bozulacak diye korkuyorum. Kalp atışının beta hcg değeriyle ilgisi var mı acaba kaç olduğunda duyuluyor perşembe günü 5600 dü

Canm normal daha iyiymş çünkü bütün pislgi arıyormş içindn mikrop kapan hiç duymadm ben alla alla senden duydm ilk
Yeterli açıklık olunca iyi tabi ama kesik atılma düşüncesi zor geliyor. Sonra dikiş atıyorlar ve o bölge sürekli nemli oluyor iyileşme gecikebiliyor büyük abdesthaneye de yakın olduğu için kesik yeri mikrop kapabiliyormuş. Nette normal doğum un dezavantajlarında yazıyordu.

Maşallah canm iyi yükselmiş korkma eger karndan görnmezse vajinadan baktır karn bölgemz kaln mı anlamadm hemen göstermedi benm vajnadan hemsn cktı mngm mesala doğmumz aynı o zmn norml mi yapcn

Normal daha iyi diyr blyrm sezeryandn bile cnm herkes bana normal yap dyr demekki bldkleri var bence

Benim ilk dogumum sezeryan normal olsun cok istemistim ama sezeryan oluncada boyle iyiymis dedim. O yuzden cok da uzulup sartlamayin normal olsun diye. Sezeryan da kotu degil.

Kızlar daha yaklaşık 8 ayımız var o zamanlara erelim de hayırlısıyla sezeryan ya da normal önemli olan yavrumuza kavusmak normalin öncesi zor sezeryanin da sonrası zor ben ilk cocugumda ay doguramiycam diye çevremdeki herkesin kafasını şişirdim ama normal doğurdum Allaha şükür ama aynı zamanda hamile olduğum ve normal doğum için bi sürü kursa spora giden arkadaşlarım sezeryan yapmak zorunda kaldı yani diyeceğim o ki mevla neylerse güzel eyler sadece akışına bırakmak lazim

Haklısınız hayırlısı inşallah kızlar. Rabbim o günleri yaşatsıj, sağlıklı olarak kavuşalım da gerisi önemli değil :)

Yeterli açıklık olunca iyi tabi ama kesik atılma düşüncesi zor geliyor. Sonra dikiş atıyorlar ve o bölge sürekli nemli oluyor iyileşme gecike
Kesik atıldı bana ilk doğumda bir sürü dikisim vardı ama mikrop kapma vs hiçbir .şey yaşamadım.

kızlar mrb nasılsınız hepınız dun cok kasık ve bel agrım vardı aynı adet olucak gıbıydım gece 3 te bır kalktım sakır sakır kan geldı avucum kadar parca dustu arkasından 1 kac kere daha parca dustu ve ben kesın bebegım dustu dedım bugun kontrole gıttım her hangı bır parca kaldımı ogrenım dıye bır de ne gorım bebegım yerınde doktor bak yerınde duruyor gayette ıyı dedı kalp atıslarını da dınlettı bak kalp atıslarıda var dedı dedım o kadar buyuk parca gorunce ben kesın dustu dedım cunku avucum kadar parcaydı kesenın durumu cok ıyı hıc korkma dusecek bır keseye benzemıyor dedı bebegın gelısımı de guzel hersey yolunda dedı ıcındekı pıhtlar atılmıs dedı suan kanamam varmı dedı suan var ama ole gecekı gıbı degıl dedım cok az dedım o bı kac gun daha devam eder hatta parca da gelır dedı 1 tane ıgne yaptı fıtılı de gunde 3 kere ye cıkardı ama ben sunu sormayı unuttum ıgnenın etkısıı 1 haftalıkmus ben bu bır hafta da fıtıl alıcakmıyım yoksa almıcakmıyım

Ay cok sukur cok sevindim ilk basta okurken gozlerim doldu sonunu okuyunca oh cektim cok sevindim rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin :)

Ay cok sukur cok sevindim ilk basta okurken gozlerim doldu sonunu okuyunca oh cektim cok sevindim rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…