- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.941
Hamile bir kadin gibi bisey varBenim gordugumu siz de goruyor musunuzEki Görüntüle 2136689
10 gün snra cnm ben 23 nisan pazrtes gidiyim dyrm cnm 11 gün olur duyarm inşCanım benimde 11 mart aynı ikimizşnde kalp atışı için ne zaman gelin dedi doktorun ?
Ben pazartesi günü gitmiştim kontrole 10 gün sonra duymamız lazım demişti ayın 18 inde çapırdı.Ama sanki bana erken gibi grliyor duyamassak moralimiz bozulacak diye korkuyorum. Kalp atışının beta hcg değeriyle ilgisi var mı acaba kaç olduğunda duyuluyor perşembe günü 5600 dü10 gün snra cnm ben 23 nisan pazrtes gidiyim dyrm cnm 11 gün olur duyarm inş
Yeterli açıklık olunca iyi tabi ama kesik atılma düşüncesi zor geliyor. Sonra dikiş atıyorlar ve o bölge sürekli nemli oluyor iyileşme gecikebiliyor büyük abdesthaneye de yakın olduğu için kesik yeri mikrop kapabiliyormuş. Nette normal doğum un dezavantajlarında yazıyordu.Canm normal daha iyiymş çünkü bütün pislgi arıyormş içindn mikrop kapan hiç duymadm ben alla alla senden duydm ilk
Sat 1 mart yas 27 tahmini dogum 6 aralık rizeHoşgeldn cnm hayrlısı olsun bana il son adet tarihin doğm tarhin yaşnı yaz cnm tablomuza eklym senide
Maşallah canm iyi yükselmiş korkma eger karndan görnmezse vajinadan baktır karn bölgemz kaln mı anlamadm hemen göstermedi benm vajnadan hemsn cktı mngm mesala doğmumz aynı o zmn norml mi yapcnBen pazartesi günü gitmiştim kontrole 10 gün sonra duymamız lazım demişti ayın 18 inde çapırdı.Ama sanki bana erken gibi grliyor duyamassak moralimiz bozulacak diye korkuyorum. Kalp atışının beta hcg değeriyle ilgisi var mı acaba kaç olduğunda duyuluyor perşembe günü 5600 dü
Normal daha iyi diyr blyrm sezeryandn bile cnm herkes bana normal yap dyr demekki bldkleri var benceYeterli açıklık olunca iyi tabi ama kesik atılma düşüncesi zor geliyor. Sonra dikiş atıyorlar ve o bölge sürekli nemli oluyor iyileşme gecikebiliyor büyük abdesthaneye de yakın olduğu için kesik yeri mikrop kapabiliyormuş. Nette normal doğum un dezavantajlarında yazıyordu.
5. Hafta için 6.5 cm kese boyutu çok fazla. Mm olabilir mi o? Benim 5+4 ye 9.4 mm ölçülmüştü.Kızlar şimdi baktım kese boyutum 6.5 cm iyimi
Yeterli açıklık olunca iyi tabi ama kesik atılma düşüncesi zor geliyor. Sonra dikiş atıyorlar ve o bölge sürekli nemli oluyor iyileşme gecike
Kesik atıldı bana ilk doğumda bir sürü dikisim vardı ama mikrop kapma vs hiçbir .şey yaşamadım.Yeterli açıklık olunca iyi tabi ama kesik atılma düşüncesi zor geliyor. Sonra dikiş atıyorlar ve o bölge sürekli nemli oluyor iyileşme gecikebiliyor büyük abdesthaneye de yakın olduğu için kesik yeri mikrop kapabiliyormuş. Nette normal doğum un dezavantajlarında yazıyordu.
Evet cnm gittim 5+4 gunluk dedi kesen iyi gelismis dedi cuma gel kalp atisina bakcaz simdiden bosuna uzulme dedi sorun yok dedi insallah dedigi gibi olur.Gittin mi doktora canım sen?
Sevindim senin için canım, hayırlısı artık bizlere :)Kesik atıldı bana ilk doğumda bir sürü dikisim vardı ama mikrop kapma vs hiçbir .şey yaşamadım.
Ay cok sukur cok sevindim ilk basta okurken gozlerim doldu sonunu okuyunca oh cektim cok sevindim rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin :)kızlar mrb nasılsınız hepınız dun cok kasık ve bel agrım vardı aynı adet olucak gıbıydım gece 3 te bır kalktım sakır sakır kan geldı avucum kadar parca dustu arkasından 1 kac kere daha parca dustu ve ben kesın bebegım dustu dedım bugun kontrole gıttım her hangı bır parca kaldımı ogrenım dıye bır de ne gorım bebegım yerınde doktor bak yerınde duruyor gayette ıyı dedı kalp atıslarını da dınlettı bak kalp atıslarıda var dedı dedım o kadar buyuk parca gorunce ben kesın dustu dedım cunku avucum kadar parcaydı kesenın durumu cok ıyı hıc korkma dusecek bır keseye benzemıyor dedı bebegın gelısımı de guzel hersey yolunda dedı ıcındekı pıhtlar atılmıs dedı suan kanamam varmı dedı suan var ama ole gecekı gıbı degıl dedım cok az dedım o bı kac gun daha devam eder hatta parca da gelır dedı 1 tane ıgne yaptı fıtılı de gunde 3 kere ye cıkardı ama ben sunu sormayı unuttum ıgnenın etkısıı 1 haftalıkmus ben bu bır hafta da fıtıl alıcakmıyım yoksa almıcakmıyım
Ay cok sukur cok sevindim ilk basta okurken gozlerim doldu sonunu okuyunca oh cektim cok sevindim rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin :)kızlar mrb nasılsınız hepınız dun cok kasık ve bel agrım vardı aynı adet olucak gıbıydım gece 3 te bır kalktım sakır sakır kan geldı avucum kadar parca dustu arkasından 1 kac kere daha parca dustu ve ben kesın bebegım dustu dedım bugun kontrole gıttım her hangı bır parca kaldımı ogrenım dıye bır de ne gorım bebegım yerınde doktor bak yerınde duruyor gayette ıyı dedı kalp atıslarını da dınlettı bak kalp atıslarıda var dedı dedım o kadar buyuk parca gorunce ben kesın dustu dedım cunku avucum kadar parcaydı kesenın durumu cok ıyı hıc korkma dusecek bır keseye benzemıyor dedı bebegın gelısımı de guzel hersey yolunda dedı ıcındekı pıhtlar atılmıs dedı suan kanamam varmı dedı suan var ama ole gecekı gıbı degıl dedım cok az dedım o bı kac gun daha devam eder hatta parca da gelır dedı 1 tane ıgne yaptı fıtılı de gunde 3 kere ye cıkardı ama ben sunu sormayı unuttum ıgnenın etkısıı 1 haftalıkmus ben bu bır hafta da fıtıl alıcakmıyım yoksa almıcakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?