2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah canm iyi yükselmiş korkma eger karndan görnmezse vajinadan baktır karn bölgemz kaln mı anlamadm hemen göstermedi benm vajnadan hemsn cktı mngm mesala doğmumz aynı o zmn norml mi yapcn

Benim durumum biraz sıkıntılı canım sezeryan olabilşr o yüzden inşallah o günlere gelelimde şu anda tek düşencrm kalp atışını duymak

Safak sayiyoruz valla ama cok tatli heyecanlar mutluyuz cok sukur
Aynen canm dün kandilde öğrendi eşimn ailesindeki herkes öğrendi inş bebegm böle bereketli gelir şimdi herkes üstüme düşüyor iyi birşeymiş şu kalp atışını duyalım biraz rahatlarım bence:)

Tesekkurler.. ilk dogumda acemilik diyelim hic arastirmadan körü körüne doktoruma guvenip ikinci bir doktor görüsü bile almadan sirf 41. Haftada bebek gelmedi diye sezaryene girdim sonrasinda film koptu resmen bende hem fiziksel hem ruhsal kendimi toparlamam epey zaman aldi tabii ki yeter ki anne de bebek de saglikli olsun dogum bicimi farketmez kimse kimseden doğum bicimi yuzunden daha az anne degildir.. ama bilinçli gebeler olmaliyiz yeri geldigind doktoru sorgulamaliyiz maalesef dürüst doktorlarimizin sayisi gün gectikce azaliyor ben de dahil bircok arkadasim doğumdan sonra e devlette sezaryen sebebine baktigimizda doktorumuzun bize söylediginden cok daha farkli sebepler gördük bunu söylerken gercekten üzülüyorum ama maalesef para icin insan sağliğını düsünen doktorlarimiz azaldi..

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok sagolun bence ufak şeyleri kafaniza takmayın bebislerin keyiflerine bakin rabbim kimseye benim yaşadığım korkuyu yaşarmasın tam bi mucize yaşadım inanın ben düştü diye gittim çünkü gelen parca çok büyüktü ultrason da miniki görünce çok şaşırdım ben kendimi doktor eve düşmüş diyecek diye beklerken bebeğim ben burdayım dedi birde minik kalbinin sesini de dinledik o yüzden sıkmayın canınızı kizlar

Kizlar merhaba nereye yazacagimi tam olarak bilemedim.Durumumu kisaca özetleyeyim.Kan testimde sonucum b hcg 64.6 cikti iki gun sonra tekrarladik 137.3 cikti.doktor gebesin pozitif dedi.10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi.Baska hic birsey demedi yada bisey onermedi.Adet tarihime gore 4+2 gunluk ama baska hic bir sey demedi ve bu bizim ilk korunmasiz iliskimizdi.Yumurtlama gunleri hesapladim ve tam o gunu tutturduk.Ve esimin ailesi,benim aileme soyledik bi kacta arkadasa ama heyacanimi mazur gorun suan ne yapacagimibilmiyorum.Kese gorunmez suan cok kucuk dedi.Yani kafam karisti hala hamile olduguma bile inanamiyorum cok takorkuyorum herkes sevindi ama bensevinemiyorum bile yok bos gebelik dis gebelik kimyasal di derken okudukca kafam allak bullak.Bana ne onerebilirsiniz.pazartesi ozel hastaneye gitneyi dusunuyorum.

Dogum bilmem de rabbim kalp atisini duymayi nasip etsin bana oncelikle insallah suan ona ihtiyacim var arkadaslar
Canm ben de aynı şeyi düşünyorum ama bugün bi arkadasım düşük yaptı çookk üzüldük kalp atısını da duymustu demem o ki Allah bize sabır bebeklerimize de sağlıkk versin inşallah

Normal canim hersey kese alttan gözükebilir gittiginde gozukmeyedebilir uzulme sakin daha minnaciklar ben kesemi gordum simdi kalp atisi olcak mi bebek olcakmi diye stres icindeyim tek tavsiyem iyi bir doktor bulman bu surecte.

Çok haklısın canım doktorların hastanelerin tek amaçları para. Ablamida doktor tatile gidicek diye sezeryan yapmışlardı. Tabi sonradan öğrenmiştik. Zorda kalınmadığı sürece bence yapilmamali. Normal doğumu destekleyen doktorları secmemiz gerekiyor. Herkes paranın peşinde çünkü.

Canim hayirli olsun kan degerine gore kese gozukmeyebilir hemen belki vajinadan gorunur pazartesi. bence haftanin son gunlerine dogru gitsen daha iyi olur gibi. Ama cuma mi yada bugun ki degerin mi onu anlamadim

Sizin karşılaştıklarınız olumsuz olan vakalarmış, insanın başına bi şey gelecekse her ikisinde de gelebilir. Benim de sezaryen doğum yapmış tüm yakınlarım çok şükür sağlıklılar :)

Kizlar cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim sizinde gebeliginiz hayirli olsun. ilk test tarihim nisan 9unda 2 gun sonra 11 inde tekrarladik.
09.04.2018 64.6
11.04.2018 137.3 doktor gebesin degerlerin guzel artmis 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi baska bi test bisey onermedi beni yolladi.Benimde aklima her sey geliyo iste insan okudukca bide ilk gebeligim haliyle acemiyim.Ancak doktorlari okuyup dinleyip bilgi almaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…