- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.881
Kilosu zayıf değil canım, normal Aralıklarda çıkmış zaten 100 150 artı eksisi varmışKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. 32+2'yiz. Yine nstye bağladı sancı çıkmadı. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim kontrollere. Her şey yolunda dedi doktor. Kilosu 1.800 olmuş, 3 haftada 480 gram almış. Bana az geldi ama artık takmıyorum. Ben elimden geldiği kadar iyi besleniyorum demek ki zayıf bir çocuk olacak anası gibi
İnşallah canım 36 yı bir görsem artık tamam dicem valla rahatlıcam maalesef öksürük hala devam ama artık uyuyorum azaldıSenin oksuruk gecmedi mi hala ya, insallah beklerler bir sure daha. Ne kaldi ki zaten...
Amin canım inşallah hepimizinkiler sağlıkla gelsinler insallahMaşallah sağlıkla zamanında gelsin inşallah, dikkat et canım artık
Cnm inşallah bütün bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler ;-)Sağlıkla gelsin inşallah
Cnm USG sonucu doğru çıkarsa 3-3.5 arası doğar galiba.saglikli olsun da önemli olan o canım.senin kız nasıl iyi mi cnm? Özgür beye devam mı?senin doğum ne zaman beli mi?Maşşallah canım senin kız güzel büyüdü, benim kız minyon. İlkdoğum sizin olacak gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Sağlıkla buyuyordur inş canım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.saglikla doğduklarıni görelim inş.Maşallah subhanallah.
Hadi bakalım hayırlısı hakkımızda hepimizin.
Bian önce ctesi olsa da bende gidersem merakıımı:)
Bende senin gibi düşünüyorum canım, bunu beyazlara kullanayım renklilere sıvı alacağım. Teşekkür ederimBen beyazlara dalan roxy renklilere baby&me sıvı deterjan kullandım canm. Memnun kaldım ikisinden de.
kış olduğu için pazen kumaş sereceğim altına canımKızlar beşigin içinde ki yatagın üstüne çarşaf dışında birşey sarıcakmısınız
Yumuşak olmaması lazım degil mi canım bende ince birşey alıyım o zman ne sarcagımı düşünüyodumkış olduğu için pazen kumaş sereceğim altına canım
Birtane hasta bezi ser canım üstüne çarşaf ser çişi taşarsa yatağa geçmezKızlar beşigin içinde ki yatagın üstüne çarşaf dışında birşey sarıcakmısınız
Ben çarşafın altına lastikli havlu çarşaf serdim canım. Yatağın üzerine direkt çarşaf serince sert oluyor.Kızlar beşigin içinde ki yatagın üstüne çarşaf dışında birşey sarıcakmısınız
36. Haftada başlanıyor diye biliyorum canım hurmaya son zamanda Meryem Ana otu.umreden getirmistim hepsinden kullancam bakalım sezeryan derken normal olurmuş birdeMaşallah sana canım canı gönülden tebrik ediyorum seni hepimize hayırlı doğumlar inşallah aklımda hurma son zamanlarda alıcam bende
Birtane hasta bezi ser canım üstüne çarşaf ser çişi taşarsa yatağa geçmez
Sagolun kızlar iyiki de sormuşum kafam karışıktıBen çarşafın altına lastikli havlu çarşaf serdim canım. Yatağın üzerine direkt çarşaf serince sert oluyor.
aynen ben de duzensiz diye onemsemiyorum simdilik bakalim.Her gun yasiyorum canim 10-15 saniye suruyor ama sık sık oluyor bu. Duzensiz sanci onemli degil diye okumustum ama artik yuksek mi geldi fazla mi sık bilemiyorum. Kasık ağrısı her gun yaşamıyorum.
Cok fazla ve cok yuksek degilse sancilar sorun olmaz herhalde
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, inşallah geçersin 35 i de.32+0 im bugun canim daha cok erken tabi. Bi 35i gecer umarim...
cnm bazilari hem enden hem boydan bagliyo.bazilari da sadece boydan bagliyo.Eşim de inşaat işleriyle uğraşıyor ona sordum 2.10 olur kapıların boyu dedi. Ben de 2 ile çarptım biraz da bağlama payı bıraktım 7 metre aldım. İnşallah kısa gelmez. Kısa gelirse tek taraflı bağlarım ama tek taraflı nasıl bağlayacağız ki?
Canim sancin cok olup pek hissetmeyebiliyorsun. Simdi biri 100e dayanmis sancin yazmis ama ben oyle siddetli bir sey hissetmedim hic belli olmaz yani . gerci dun cok is yaptim 5-6 saat hic oturmadim belki de o sebep oldu. Cumaya kadar progestan kullanip dinlenip gitcem bakalim degisiklik olacak miaynen ben de duzensiz diye onemsemiyorum simdilik bakalim.
kasik agrilarim da 5 dj falsn suruyo adet sancisi gibi artsa korkar giderdim de cok fazla olmadigi icin korkmuyorum simdilik ama merak ediyorum nts de nasil cikcak bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?