2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Sancilar boyle cikti maalesef. Doktor agri esigin cok yuksek nasil duruyorsun dedi.
Carsamba 3.5 cmdi rahim agzi. 2.5 cm olmus su an acilma yokmus

Bu arada kızlar bildiğim kadarıyla 35. Haftadan sonra boyları çok uzamıyormuş bebişlerin yani 35 ten sonra gidip boyu aynı çıkarsa endişe etmeyin.

Eki Görüntüle 2202572
Sancilar boyle cikti maalesef. Doktor agri esigin cok yuksek nasil duruyorsun dedi.
Arkadaşın doğumunda yanındaydım 60 lara çıkınca yerinde duramıyordu senin 80-100 lere kadar çıkmış, ağrı eşiğin gerçekten yüksek demek ki. Allah yardımcın olsun canım İnşaAllah düzelir sancıların. Ciğer geliştirici sanki daha önceden vermişlerdi sana tam hatırlamıyorum ama

Canım o rahim ağzına alttan mı bakıyor ki
Evet canim hem vajinal ultrason hem el ile bakti

Bilemiyorum demek ki gercekten yuksekmis. Yok ben ilk defa carsamba nstye girdim daha once vermediler ciger gelistirici

Koalina Çok geçmiş olsun canım, baya yüksek hakkaten benim de böyleyken nefes alamıyordum, sen nasıl durabildin hakkaten
Yani karnim tas gibi olup kasiliyor sadece baska bir sey hissetmiyorum pek

Eki Görüntüle 2202572
Korkma canım bak senin gibi olanlar hep evinde yatıyor şuan seninde geçecek inşallah sakin ol dua et stresten uzak dur

Koalina işte o taş gibi olma durumu normal değilmiş. Gerçi benim karnımda sıkıntı vardı 24. haftadan beri sertti. 28. haftada farklı bi doktora gittiğimde böyle olması iyi değil demişti ve adalat yazmıştı, kullanmamıştım.
30.haftada böyle sancılar çıkınca yatıştan sonra adalata başlattı doktorum.
Neyse artık olan oldu, önlemleri alacaklar Allah ın izniyle. Hiç üzülme ama kuzum, inşallah vaktinde gelir oğlun. Bizim oğlanlar aceleci çıktılar baya yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…