- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.021
Cnm bemm dr daha bakmadı o testte cnmmerhaba arkadaslar doktor progesteron degerinize bakıyormu kaç çıkıyor değerleriniz?
mrb dun kasık v
En alttaki sanırım. Gerçi diğerleri de hemen hemen aynı. 9 kusur mm. Benim de aynı günlerde 9.4 mm çıkmıştı.adet tarihi tam hatırlamadığımız için geriden geliyor olabilir demiştiCanim bak bu yanlis soylemeyim degeri.
Sadece acı yiyorum canım çok istiyor nedense kabızlık ilk başlarda yoktu ama 1haftadır var maalesefYok canim seninki hamilelikten bende de sislik hep var yanma filan gebelik problemleri aci kizartma gazli iceceklerden uzak dur kabizlik da varmi.
Bende ilk randevumda soracağım bende kansızlık falan var acaba o yüzden vermiş olabilir mi inşallah bi zararı olmazBenim doktor ne olduğunu hiç söylemedi, kullanıyor musun dedi evet dedim, devam et dedi:))) ben de Folic 1 kullanıyorum. Folbiol den için miktarı fazla diyen olmuştu. O yüzden Folic aldım bu bitince folic trio yu düşünüyorum d vitamini katkılı. Tabi doktora soracağım ama folic trio yu
Benimde geriden geliyor bu beni korkutuyir ama haftaya belli olcak kesin.En alttaki sanırım. Gerçi diğerleri de hemen hemen aynı. 9 kusur mm. Benim de aynı günlerde 9.4 mm çıkmıştı.adet tarihi tam hatırlamadığımız için geriden geliyor olabilir demişti
Aci midenin yanmasini tetikler kabizlik icinde bol su ve aksam 1 bardak suya 3 ceviz atip sabah suyunuda icicen yiyceksinde iyi gelir.Sadece acı yiyorum canım çok istiyor nedense kabızlık ilk başlarda yoktu ama 1haftadır var maalesef
Zannetmiyorum kuzum, olmaz bence çünkü kullanan çok kişi duydum forumdaBende ilk randevumda soracağım bende kansızlık falan var acaba o yüzden vermiş olabilir mi inşallah bi zararı olmaz
İnşallah canım içim rahatladı birazZannetmiyorum kuzum, olmaz bence çünkü kullanan çok kişi duydum forumda
Dr verdi cnmKendin mi istedin doktorum mu verdi canım
Canım teşekkür ederim bu akşam denerim hemen inşallah işe yarar yememeye çalışıyorum o kadar acı yiyorum İnan ki tadını alamıyorum neden ki acaba normalde çok aramam acı :/Aci midenin yanmasini tetikler kabizlik icinde bol su ve aksam 1 bardak suya 3 ceviz atip sabah suyunuda icicen yiyceksinde iyi gelir.
Anladım canım saol :)Dr verdi cnm
Benimde geriden geliyor bu beni korkutuyir ama haftaya belli olcak kesin.[/QUOTben 33-35 günde bir adet oluyorum. Durum böyle olunca geriden gelmesi normalmiş. İlerleyen zamanlarda açık kapanıyormus. İnşallah kalp atışlarını da duyarız. Ben pazartesi günü gidiyorum kalp atışı için.
Canim keseyi gordum sukurler olsun daha hamile oldugumu bilmeden test yapmadan ilk keseyi gordum ama daha kalp atisini duymadim insallah onu da duyarsam rahatliyacamKizlar siz bebişlerinizin kesesini gördünüz mü .kalp atislarini duydunuz mu.Ben daha hic bir sey gormedim adetime gore 4+2gunluk ama cok heyecanliyim.Dedigim gibi iki kere kan testi sonrasinda 10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi.Acaba vajinal ultrasonografi mi yapacak karindan duyulmasi daha gec oluyomus cünku
Bende oyleyim canim acili ezme yaptirdim kendime limonlu eksi seyler benimde hoauma gidiyor ama cok su iciyorum birde derin derin nefes al tuvalette iyi geliyor kabizliga progestron hormonu yukseldikce oluyor zamanla gecicek cnm.Canım teşekkür ederim bu akşam denerim hemen inşallah işe yarar yememeye çalışıyorum o kadar acı yiyorum İnan ki tadını alamıyorum neden ki acaba normalde çok aramam acı :/
Sabah aç karnına kuru kayısı en etkili çözüm :)Sadece acı yiyorum canım çok istiyor nedense kabızlık ilk başlarda yoktu ama 1haftadır var maalesef
Canım folbiol agir diyorlar 35 yas ustune oneriliyor diye okudum forumlarda . bende kullandim gebelige hazirliktaBende folibol kullanıyorum doktoruma Şirvan biraz rahatsız oluyorum içince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?