2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende ilk randevumda soracağım bende kansızlık falan var acaba o yüzden vermiş olabilir mi inşallah bi zararı olmaz

En alttaki sanırım. Gerçi diğerleri de hemen hemen aynı. 9 kusur mm. Benim de aynı günlerde 9.4 mm çıkmıştı.adet tarihi tam hatırlamadığımız için geriden geliyor olabilir demişti
Benimde geriden geliyor bu beni korkutuyir ama haftaya belli olcak kesin.

rabia16 canim cok gecmis olsun.aklimdaydin pek yazmiyor diye.bebisin biraz korkutmus ama sonra sana surpriz yapmis annesi
Vajinal mantar oldugunu soylemissin kafasikarisikogretmen 2013 anneleri topiginde bu konuyu cok konusmustuk.tuvalette kullandigin 1 litre suya bir kasik sirke koy canim.her tuvalete girisinde bununla temizlen.orada ki herkes bunu yaptik iyi sonuclar aldik.hatta ben tum hamileligimde yaptim.ufak yanma hissetsem hemen yapiyordum geciyordu.en guvenli yontem hic bir zarari yok

Kizlar siz bebişlerinizin kesesini gördünüz mü .kalp atislarini duydunuz mu.Ben daha hic bir sey gormedim adetime gore 4+2gunluk ama cok heyecanliyim.Dedigim gibi iki kere kan testi sonrasinda 10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi.Acaba vajinal ultrasonografi mi yapacak karindan duyulmasi daha gec oluyomus cünku

Kizlar bende folidoce kullaniyorum folik asit olarak hem folik asit ve gunluk alinmasi gereken b12 miktarini da iceriyor

Aci midenin yanmasini tetikler kabizlik icinde bol su ve aksam 1 bardak suya 3 ceviz atip sabah suyunuda icicen yiyceksinde iyi gelir.
Canım teşekkür ederim bu akşam denerim hemen inşallah işe yarar yememeye çalışıyorum o kadar acı yiyorum İnan ki tadını alamıyorum neden ki acaba normalde çok aramam acı :/

Canim keseyi gordum sukurler olsun daha hamile oldugumu bilmeden test yapmadan ilk keseyi gordum ama daha kalp atisini duymadim insallah onu da duyarsam rahatliyacam

Canım teşekkür ederim bu akşam denerim hemen inşallah işe yarar yememeye çalışıyorum o kadar acı yiyorum İnan ki tadını alamıyorum neden ki acaba normalde çok aramam acı :/
Bende oyleyim canim acili ezme yaptirdim kendime limonlu eksi seyler benimde hoauma gidiyor ama cok su iciyorum birde derin derin nefes al tuvalette iyi geliyor kabizliga progestron hormonu yukseldikce oluyor zamanla gecicek cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…