- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.001
İlk sayfaya bak. Cnm görürsn bilgilerinizi aldgm tablo:)Ne tablosu acaba
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :) mutlaka folik asit kullanmalısın. İhmal etme..Kizlar cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim sizinde gebeliginiz hayirli olsun. ilk test tarihim nisan 9unda 2 gun sonra 11 inde tekrarladik.
09.04.2018 64.6
11.04.2018 137.3 doktor gebesin degerlerin guzel artmis 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi baska bi test bisey onermedi beni yolladi.Benimde aklima her sey geliyo iste insan okudukca bide ilk gebeligim haliyle acemiyim.Ancak doktorlari okuyup dinleyip bilgi almaya calisiyorum.
Ayy canım ya cok sevindim. Masallah bebegine sımsıkı tutunsun annesine sende bol bol dinlenmeye bak. Aklima baska bi bebek vardi da tutunamadı mi ihtimali geldi acikcasi. Ama doktorun daha iyi bilirkızlar mrb nasılsınız hepınız dun cok kasık ve bel agrım vardı aynı adet olucak gıbıydım gece 3 te bır kalktım sakır sakır kan geldı avucum kadar parca dustu arkasından 1 kac kere daha parca dustu ve ben kesın bebegım dustu dedım bugun kontrole gıttım her hangı bır parca kaldımı ogrenım dıye bır de ne gorım bebegım yerınde doktor bak yerınde duruyor gayette ıyı dedı kalp atıslarını da dınlettı bak kalp atıslarıda var dedı dedım o kadar buyuk parca gorunce ben kesın dustu dedım cunku avucum kadar parcaydı kesenın durumu cok ıyı hıc korkma dusecek bır keseye benzemıyor dedı bebegın gelısımı de guzel hersey yolunda dedı ıcındekı pıhtlar atılmıs dedı suan kanamam varmı dedı suan var ama ole gecekı gıbı degıl dedım cok az dedım o bı kac gun daha devam eder hatta parca da gelır dedı 1 tane ıgne yaptı fıtılı de gunde 3 kere ye cıkardı ama ben sunu sormayı unuttum ıgnenın etkısıı 1 haftalıkmus ben bu bır hafta da fıtıl alıcakmıyım yoksa almıcakmıyım
Degerij 2 gunde bir 2 kati artmasi lazim vajinal yokdan 1780 iken gordu hafta sonuna dogru cuma gunu gitsen daha iyi olur bosuna stres yapma doktorunu dinle cnm.Kizlar cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim sizinde gebeliginiz hayirli olsun. ilk test tarihim nisan 9unda 2 gun sonra 11 inde tekrarladik.
09.04.2018 64.6
11.04.2018 137.3 doktor gebesin degerlerin guzel artmis 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi baska bi test bisey onermedi beni yolladi.Benimde aklima her sey geliyo iste insan okudukca bide ilk gebeligim haliyle acemiyim.Ancak doktorlari okuyup dinleyip bilgi almaya calisiyorum.
Rahat ol canim iki haftaya gumbur gumbur duyarsinn. Benim 7+4 olmasına ragmen dun gittim icim rahatti cok sukur hersey yolunda :)Dogum bilmem de rabbim kalp atisini duymayi nasip etsin bana oncelikle insallah suan ona ihtiyacim var arkadaslar
Tamam o zaman sıkıntı yok, ama maşallah 3 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun? Normalde kilo almak isteyenler için 3 yumurta falan yeyin denir. Çok mu seviyorsun yumurtayı:))Ben folik asite gebe kalmadan once basladim canim suan da devam ediyorum.Baya bi dikkat ediyorum beslenmeme falan gunluk 3 yumurta 2 bardak sut meyva sebze yemeye calisiyorum dikkat ediyorum.Ama bide keseyi gorsek bebegi gorsek kalp atisini duysak icim o kadar rahatlayacak ki anne olmak ne kadar zormus yahu daha simdiden basladim evhamli bir anne olacagim ben ya...
Bana folattro verdi canım icerigi baya iyiymisKızlar folik asit olarak hangi ilacı verdi doktor
Folbiol kullaniyorum ben canim.Kızlar folik asit olarak hangi ilacı verdi doktor
Ya evet normal dede severim simdide bebisim icin yiyorum.Birde bende hic mide bulantisi tiksinme falan yok.Sadece bel agrisi ve gogus siskinligi zatrn ben bunlarla anladim hamile oldugumu o yuzden adete 2 gun kala test yaptim evde cok kirmizi olmasa cikti.Sonra kostum hastaneye derken degerlerim boyle iste suan da kalp atisi ni falan duysam emin olacagim ya..Tamam o zaman sıkıntı yok, ama maşallah 3 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun? Normalde kilo almak isteyenler için 3 yumurta falan yeyin denir. Çok mu seviyorsun yumurtayı:))
Canım banada aynısını verdi ama midemde şişlik ve yanma yapıyor senin bir problemin var mı böyle yoksa hamilelikten mi anlayamadımFolbiol kullaniyorum ben canim.
Bende folibol kullanıyorum doktoruma Şirvan biraz rahatsız oluyorum içinceBana folattro verdi canım icerigi baya iyiymis
Kendin mi istedin doktorum mu verdi canımBen folidoce iciyorum b12 var icinde.
Rahat ol canim iki haftaya gumbur gumbur duyarsinn. Benim 7+4 olmasına ragmen dun gittim icim rahatti cok sukur hersey yolunda :)
Yok canim seninki hamilelikten bende de sislik hep var yanma filan gebelik problemleri aci kizartma gazli iceceklerden uzak dur kabizlik da varmi.Canım banada aynısını verdi ama midemde şişlik ve yanma yapıyor senin bir problemin var mı böyle yoksa hamilelikten mi anlayamadım
İnşallah duyarız canım sabırla bekleyeceğiz :) ben de her sabah mutlaka bi yumurta, bolca kaşar peyniri ve zeytin yiyorum:)) ben de heyecanla bekliyorum inşallah her şey yolunda gider...Ya evet normal dede severim simdide bebisim icin yiyorum.Birde bende hic mide bulantisi tiksinme falan yok.Sadece bel agrisi ve gogus siskinligi zatrn ben bunlarla anladim hamile oldugumu o yuzden adete 2 gun kala test yaptim evde cok kirmizi olmasa cikti.Sonra kostum hastaneye derken degerlerim boyle iste suan da kalp atisi ni falan duysam emin olacagim ya..
Benim doktor ne olduğunu hiç söylemedi, kullanıyor musun dedi evet dedim, devam et dedi:))) ben de Folic 1 kullanıyorum. Folbiol den için miktarı fazla diyen olmuştu. O yüzden Folic aldım bu bitince folic trio yu düşünüyorum d vitamini katkılı. Tabi doktora soracağım ama folic trio yuKızlar folik asit olarak hangi ilacı verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?