2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :) mutlaka folik asit kullanmalısın. İhmal etme..

Ayy canım ya cok sevindim. Masallah bebegine sımsıkı tutunsun annesine sende bol bol dinlenmeye bak. Aklima baska bi bebek vardi da tutunamadı mi ihtimali geldi acikcasi. Ama doktorun daha iyi bilir

Degerij 2 gunde bir 2 kati artmasi lazim vajinal yokdan 1780 iken gordu hafta sonuna dogru cuma gunu gitsen daha iyi olur bosuna stres yapma doktorunu dinle cnm.

Ben folik asite gebe kalmadan once basladim canim suan da devam ediyorum.Baya bi dikkat ediyorum beslenmeme falan gunluk 3 yumurta 2 bardak sut meyva sebze yemeye calisiyorum dikkat ediyorum.Ama bide keseyi gorsek bebegi gorsek kalp atisini duysak icim o kadar rahatlayacak ki anne olmak ne kadar zormus yahu daha simdiden basladim evhamli bir anne olacagim ben ya...

Tamam o zaman sıkıntı yok, ama maşallah 3 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun? Normalde kilo almak isteyenler için 3 yumurta falan yeyin denir. Çok mu seviyorsun yumurtayı:))

Tamam o zaman sıkıntı yok, ama maşallah 3 yumurtayı nasıl yiyebiliyorsun? Normalde kilo almak isteyenler için 3 yumurta falan yeyin denir. Çok mu seviyorsun yumurtayı:))
Ya evet normal dede severim simdide bebisim icin yiyorum.Birde bende hic mide bulantisi tiksinme falan yok.Sadece bel agrisi ve gogus siskinligi zatrn ben bunlarla anladim hamile oldugumu o yuzden adete 2 gun kala test yaptim evde cok kirmizi olmasa cikti.Sonra kostum hastaneye derken degerlerim boyle iste suan da kalp atisi ni falan duysam emin olacagim ya..

İnşallah duyarız canım sabırla bekleyeceğiz :) ben de her sabah mutlaka bi yumurta, bolca kaşar peyniri ve zeytin yiyorum:)) ben de heyecanla bekliyorum inşallah her şey yolunda gider...

Kızlar folik asit olarak hangi ilacı verdi doktor
Benim doktor ne olduğunu hiç söylemedi, kullanıyor musun dedi evet dedim, devam et dedi:))) ben de Folic 1 kullanıyorum. Folbiol den için miktarı fazla diyen olmuştu. O yüzden Folic aldım bu bitince folic trio yu düşünüyorum d vitamini katkılı. Tabi doktora soracağım ama folic trio yu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…