- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.041
Canim kacinci haftada gordun keseyi karindan ultrasonografi ile mi gordun keseyi.Ben daha ne kese ne kalp atisi bazen acaba hamile degilmiyim diye dusunuyorum korkuyorum biseyler ters giderse diye tekrar diyorum pazartesi doktora gitsem mi yoksa cumayi mi beklesem kafam cok karisik.Canim keseyi gordum sukurler olsun daha hamile oldugumu bilmeden test yapmadan ilk keseyi gordum ama daha kalp atisini duymadim insallah onu da duyarsam rahatliyacam
Bilmiyorum ki canım ilk gebeliğim bir kerede aşılama sonrası vermişti ama onda gebelik yoktu yan etkide yoktu kafam çok karıştıCanım folbiol agir diyorlar 35 yas ustune oneriliyor diye okudum forumlarda . bende kullandim gebelige hazirlikta
Denerim canım teşekkürler :*Sabah aç karnına kuru kayısı en etkili çözüm :)
Ekşi değilde acıyı seviyorum inşallah sağlıklı güzel bir gebelik olur :)Bende oyleyim canim acili ezme yaptirdim kendime limonlu eksi seyler benimde hoauma gidiyor ama cok su iciyorum birde derin derin nefes al tuvalette iyi geliyor kabizliga progestron hormonu yukseldikce oluyor zamanla gecicek cnm.
Canim cok buyutulecek bisey degil arastir hangisi mantigina yatarsa al canim zaten iyi olanlari devlet karsilmiyor. Yazdirmana da gerek kalmazBilmiyorum ki canım ilk gebeliğim bir kerede aşılama sonrası vermişti ama onda gebelik yoktu yan etkide yoktu kafam çok karıştı
Bazi konularada kafam takiliyor.Doktor 2 kez test yapip hamilesin deyip yolladi.10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi.Merak ediyorum herhangi bi test yada farkli birsey veya bu kant teslerinin 2 gunde bir tekrarlanmasi gerekmez mi?Bende esimin ve benim ailesiyle paylastik bir kacta arkadasimla korkuyorum simdi herkes sevindi.Dusunmekten baska bir sey yapamiyorumCanim kacinci haftada gordun keseyi karindan ultrasonografi ile mi gordun keseyi.Ben daha ne kese ne kalp atisi bazen acaba hamile degilmiyim diye dusunuyorum korkuyorum biseyler ters giderse diye tekrar diyorum pazartesi doktora gitsem mi yoksa cumayi mi beklesem kafam cok karisik.
Bazi konularada kafam takiliyor.Doktor 2 kez test yapip hamilesin deyip yolladi.10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi.Merak ediyorum herhangi bi test yada farkli birsey veya bu kant teslerinin 2 gunde bir tekrarlanmasi gerekmez mi?Bende esimin ve benim ailesiyle paylastik bir kacta arkadasimla korkuyorum simdi herkes sevindi.Dusunmekten baska bir sey yapamiyorumCanim keseyi gordum sukurler olsun daha hamile oldugumu bilmeden test yapmadan ilk keseyi gordum ama daha kalp atisini duymadim insallah onu da duyarsam rahatliyacam
İlk hamileligim olmadan 1.5 yıl önce başladım ve hamileyken de devam ederek hep folbiol kullandım. İlk Dr onu vermişti ben de sormadan hep onu aldım.tabi o süreçte bir sürü Dr değiştirdim. Folik asit kullanıyor musun dedikleri de evet dedim ve hangisi olduğunu hiç konuşmadık. Umarım bir zararı olmamıştır. Şuan yine folbiol kullanıyorum.baska alayım bari. ÜzüldümCanım folbiol agir diyorlar 35 yas ustune oneriliyor diye okudum forumlarda . bende kullandim gebelige hazirlikta
Insallah canim takma hic birseyi kafana tadini cikar.Ekşi değilde acıyı seviyorum inşallah sağlıklı güzel bir gebelik olur :)
Neden canim bende onu kullaniyorum en iyilerinden biri hic bir yan etkisi yok zararimi varmis.İlk hamileligim olmadan 1.5 yıl önce başladım ve hamileyken de devam ederek hep folbiol kullandım. İlk Dr onu vermişti ben de sormadan hep onu aldım.tabi o süreçte bir sürü Dr değiştirdim. Folik asit kullanıyor musun dedikleri de evet dedim ve hangisi olduğunu hiç konuşmadık. Umarım bir zararı olmamıştır. Şuan yine folbiol kullanıyorum.baska alayım bari. Üzüldüm
35 yaş üstü için ve çok ağır dedi doktorum bana. Kesinlikle kullanma dedi farklı bi folik asit verdi.Neden canim bende onu kullaniyorum en iyilerinden biri hic bir yan etkisi yok zararimi varmis.
Canim hic telas yapma benim oglumdski gebeligim tedaviyle olmustu kan testim 47 cikmisti doktor hamilesin dedi bir daha test istemedi 10 gun sonra gel dedi yani kendini uzmene gerek yok simdiki hamileligim kacinci hafta inan bilmiyorum doktora kac haftalik diye sordum brbrk olussun belli olur dedi yani bilmiyorum ama brn adet olmam gereken gunde karindan keseyi gorduk darisi basinaBazi konularada kafam takiliyor.Doktor 2 kez test yapip hamilesin deyip yolladi.10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi.Merak ediyorum herhangi bi test yada farkli birsey veya bu kant teslerinin 2 gunde bir tekrarlanmasi gerekmez mi?Bende esimin ve benim ailesiyle paylastik bir kacta arkadasimla korkuyorum simdi herkes sevindi.Dusunmekten baska bir sey yapamiyorum
Canım ben de iki kez test yaptım, biri reglden 3 gün önce diğeri de regl gününden 1 gün sonra. Ama çok şükür testten önce keseyi gördük minicik de olsa, doktor da artış sağlıklı mı bi bakalım dedi. Sağlıklıysa bi daha baktırmaya gerek yok dedi, 1 hafta sonrasına kontrol için çağırdı. Ben de bazen her şey normal mi acaba sorusunu soruyorum kendime ama o anlarda dua etmek en güzeli sanırım.. Rabbim inşallah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin, amin :)Bazi konularada kafam takiliyor.Doktor 2 kez test yapip hamilesin deyip yolladi.10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi.Merak ediyorum herhangi bi test yada farkli birsey veya bu kant teslerinin 2 gunde bir tekrarlanmasi gerekmez mi?Bende esimin ve benim ailesiyle paylastik bir kacta arkadasimla korkuyorum simdi herkes sevindi.Dusunmekten baska bir sey yapamiyorum
Bana hic oyle birsey demedi eczacida cok pahali gelince sordum en iyilerinden dedi gerci şikayetim yok cuma yeni doktoruma sorayim bakalim baya bilgili eger cidden oyleyse baskasina geceyim bende canim.35 yaş üstü için ve çok ağır dedi doktorum bana. Kesinlikle kullanma dedi farklı bi folik asit verdi.
Canim cok tesekkur ederim biraz olsun rahatladim.insallah bende bebegimin bi kesesini gorsem bir kalbi attigini bilsem o kadar mutlu olacagim ki.Ya insan dogru duzgun sevinemiyor bile sanki surekli bir sey yapmam lazim mis gibi dusunuyorum.Banda zaten kac haftalik oldugunu soylemedi adet tarihine gore 4+2 iste beni cagirdigi zamanda 5 haftalik oldugum gune denk geliyo.sen karindan ultrasonografi ile mi gordun birde vajinal ultrasonografi var ve daha erken gorebiliyorlar doktorlar alttan bakarsa ben yapamm ya zaten korkum var benimCanim hic telas yapma benim oglumdski gebeligim tedaviyle olmustu kan testim 47 cikmisti doktor hamilesin dedi bir daha test istemedi 10 gun sonra gel dedi yani kendini uzmene gerek yok simdiki hamileligim kacinci hafta inan bilmiyorum doktora kac haftalik diye sordum brbrk olussun belli olur dedi yani bilmiyorum ama brn adet olmam gereken gunde karindan keseyi gorduk darisi basina
Canım propaganda yapmis gibi olmayayim:) yani ağır diye duydum yarım ic diyen doktorlar var arkadasima yarım kullan demiş günde. Tabi doktorlar daha iyi bilirİlk hamileligim olmadan 1.5 yıl önce başladım ve hamileyken de devam ederek hep folbiol kullandım. İlk Dr onu vermişti ben de sormadan hep onu aldım.tabi o süreçte bir sürü Dr değiştirdim. Folik asit kullanıyor musun dedikleri de evet dedim ve hangisi olduğunu hiç konuşmadık. Umarım bir zararı olmamıştır. Şuan yine folbiol kullanıyorum.baska alayım bari. Üzüldüm
Keseyi cok erken gormussun canim ya masallah.Sen kendini hamile gibi hissediyomusun ben bazen hissedemiyorum.Kalp atisini duyunca tamam oldu bu is diyecegim galiba.Canım ben de iki kez test yaptım, biri reglden 3 gün önce diğeri de regl gününden 1 gün sonra. Ama çok şükür testten önce keseyi gördük minicik de olsa, doktor da artış sağlıklı mı bi bakalım dedi. Sağlıklıysa bi daha baktırmaya gerek yok dedi, 1 hafta sonrasına kontrol için çağırdı. Ben de bazen her şey normal mi acaba sorusunu soruyorum kendime ama o anlarda dua etmek en güzeli sanırım.. Rabbim inşallah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin, amin :)
Doktorunun dedigi tarihte gidersen karindan bakar görür alttan istemezsen baktirmaya bilirsin ama korkulacak hic birsey yok ki 2 sn lik birsey bu kadar stres yapma cok zararli bebege.Canim cok tesekkur ederim biraz olsun rahatladim.insallah bende bebegimin bi kesesini gorsem bir kalbi attigini bilsem o kadar mutlu olacagim ki.Ya insan dogru duzgun sevinemiyor bile sanki surekli bir sey yapmam lazim mis gibi dusunuyorum.Banda zaten kac haftalik oldugunu soylemedi adet tarihine gore 4+2 iste beni cagirdigi zamanda 5 haftalik oldugum gune denk geliyo.sen karindan ultrasonografi ile mi gordun birde vajinal ultrasonografi var ve daha erken gorebiliyorlar doktorlar alttan bakarsa ben yapamm ya zaten korkum var benim
Rica ederim canim hic korkma insallah gorursun keseyi benim karindan gorundu bence senin de gorulurCanim cok tesekkur ederim biraz olsun rahatladim.insallah bende bebegimin bi kesesini gorsem bir kalbi attigini bilsem o kadar mutlu olacagim ki.Ya insan dogru duzgun sevinemiyor bile sanki surekli bir sey yapmam lazim mis gibi dusunuyorum.Banda zaten kac haftalik oldugunu soylemedi adet tarihine gore 4+2 iste beni cagirdigi zamanda 5 haftalik oldugum gune denk geliyo.sen karindan ultrasonografi ile mi gordun birde vajinal ultrasonografi var ve daha erken gorebiliyorlar doktorlar alttan bakarsa ben yapamm ya zaten korkum var benim
Kizlar hepinize cok cok tesekkur ediyorum cevaplariniz icin vallahi rahatladim.Insallah hepimiz saglikli ve huzurlu bir sekilde bebişlerimizi kucagimiza aliriz.Annelik simdiden basladi desenize daha bunun cinsiyeti var daha sonra acaba neden hareket etmiyor stresi var sonra bebek alisverisi var bebek odasi var sonra dogum kismi var var da var artik her seyi 2 kez dusunme vakti geldi kizlar ama cok guzel bir duygu ya. bir dogsa kucagimiza alsak allahim kavustursun bizi meleklerimizeRica ederim canim hic korkma insallah gorursun keseyi benim karindan gorundu bence senin de gorulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?